Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Προληπτική περίδεση τραχήλου

xristalice

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Lilian87 είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι και εγώ αλλά αυτό το θέμα με τα μικρόβια με αγχωνει πολύ. Πρώτον, αφού είμαστε όλη μέρα σπίτι πώς κολλάμε? Δεύτερον, εάν μολυνθεί το ράμμα ειναι σίγουρο ότι η εξέλιξη θα είναι η χειρότερη? Τρίτον, εγώ έκανα πριν 3-4 βδομάδες και μου είπε ότι έχω μόνο μύκητες που είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη και να μην πάρω αντιβίωση καθώς δεν αξίζει να διαταράξουμε τη χλωρίδα μόνο για τους μύκητες? Εσείς τι λέτε? Τώρα θα πάω σε μια βδομάδα και θέλω να του πω να ξανακάνω καλλιέργεια αλλά η αλήθεια είναι δεν έχω κάποια ενόχληση απλά φοβάμαι 

Αυτά τα μικρόβια δεν κολλάνε απο τον αέρα οπότε δεν έχει σημασία αν είσαι σπίτι βρίσκονται σε όλες τις επιφάνειες πολλές φορές. . Είναι συνήθεις μικρόβια που ζουν πολλές φορές αρμονικά μέσα στον κόλπο χωρίς να ενοχλούν Κ χωρίς να φαίνονται στις εξετάσεις γιατί είναι πολύ μικρός αριθμκς. όμως όταν υπάρξει κάποιο γεγονός που μπορεί να ρίξει το ανοσοποιητικό όπως πχ η εγκυμοσύνη να πολλαπλασιαστούν με ασυνήθιστο Ρυθμό Κ να είναι σε αριθμούς μεγάλους. 

Αν περάσουν στο ράμμα σημαίνει μια μολυσμένη πληγή που πρέπει εκτός από αντιβίωση πολύ δυνατή να καθαριστεί κιόλας πράγμα αδύνατο στην εγκυμοσύνη δηλαδή θα πρέπει να κοπεί το ράμμα . Οπότε η έκβαση συνήθως για την εγκυμοσύνη δεν είναι καλή προκαλείτε τοκετός . 

Για τα μικρόβια γίνετε κάθε μήνα καλλιέργεια στην περίδεση.  Για να αποφύγεις να κολλήσεις θα πρέπει να προσέχεις πολύ με τα εσώρουχα . Να πίνεις αρκετό νερό να τρως παρά πολύ καλά να περνεις πολλά προβιοτικα για να μένει το ανοσοποιητικό σου σε καλή κατάσταση . Κ φυσικά να κάνεις συχνά καλλιέργειες ώστε αν κάποιο μικρόβιο πάρει την ανηφόρα Κ πολλαπλασιαστεί να το προλάβεις . 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Lilian87 είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι και εγώ αλλά αυτό το θέμα με τα μικρόβια με αγχωνει πολύ. Πρώτον, αφού είμαστε όλη μέρα σπίτι πώς κολλάμε? Δεύτερον, εάν μολυνθεί το ράμμα ειναι σίγουρο ότι η εξέλιξη θα είναι η χειρότερη? Τρίτον, εγώ έκανα πριν 3-4 βδομάδες και μου είπε ότι έχω μόνο μύκητες που είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη και να μην πάρω αντιβίωση καθώς δεν αξίζει να διαταράξουμε τη χλωρίδα μόνο για τους μύκητες? Εσείς τι λέτε? Τώρα θα πάω σε μια βδομάδα και θέλω να του πω να ξανακάνω καλλιέργεια αλλά η αλήθεια είναι δεν έχω κάποια ενόχληση απλά φοβάμαι 

Ούτε εγώ είχα κάποια ενόχληση στον έλεγχο που κάνουνε κάθε μήνα με καλλιέργεια το βρήκαμε. Σε κοπέλες που δεν έχουν κάνει περίδεση δεν κάνουν καν τόσες καλλιεργειες και δεν το βρίσκουν κ ποτέ. Απλά εμάς επειδή έχουμε το ραμμα είναι έτσι οι γιατροί μας..κολλάμε ίσως γτ ο οργανισμός στην εγκυμοσύνη είναι έτσι κ αλλιώς εξασθενισμενος,θέλει καλή υγιεινή. Σε περίοδο μη εγκυμοσύνης δεν πας να κάνεις καν καλλιέργεια έτσι χωρίς συμπτωματα οπότε δεν το βρίσκεις ποτέ και αν είναι κάτι απλό περνάει μόνο του. Και εγώ έχω τέτοια άγχη με εσένα φτ σκέφτομαι οκ έχω μικρόβιο οκ θα κάνω θεραπεία αλλά με το ράμμα τι γίνεται?

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια εγω τελικά μπήκα επειγόντως χθες για επειγουσα περίδεση διότι το ράμμα είχε χαλαρώσει και η χοανη προβλήθηκε κάτω απο το ράμμα. Τώρα ειμαι 25.5 και ο γιατρός θεωρεί οτι με το νέο ράμμα θα αντέξω άλλες 9 εβδομάδες. Τεομερή αγωνία περάσαμε πάλι. Μετά την επείγουσα έχει καμία σας υπόψιν ποσες μέρες ακίνητη πρέπει να μείνεις για να εδραιωθεί το ράμμα;

Καλημέρα, λυπάμαι πολύ για την αγωνία που πέρασες, εύχομαι πραγματικά να είναι η τελευταία! εμένα που έγινε η περίδεση στην 20w4d και δεν ήταν ακραία επείγουσα, αλλά σίγουρα δεν ήταν και προληπτική καθώς έγινε όταν ο τράχηλος είχε φτάσει στο 1,8-2, μου είπε μια βδομάδα πολύ πολύ ξεκούραση στο σπίτι και στη μία βδομάδα πήγα και μου είπε ότι το ράμμα έχει δέσει. Βεβαία μετά για ακόμα δύο βδομάδες μου είπε να προσέχω πάρα πολύ αλλά αυτό είχε να κάνει και με την εβδομάδα κύησης που ήμουν, δλδ ήθελε να φτάσουμε με όσο πιο σταθερή κατάσταση γίνεται σε βιώσιμη εβδομάδα. εσύ είσαι ήδη στην 25+, ούτε που θα καταλάβεις πως θα πας 30+ και θα πάρεις μεγάλη ανάσα. 

Καλησπέρα δεν μπορώ να φανταστώ την αγωνία σου..δεν έχω απάντηση να σου δώσω γτ κ στην πρώτη εγκυμοσυνη και τώρα στην δεύτερη έκανα περιδεση στις 13 εβδομάδες οπότε είχε περιθώριο να ράψει.εμενα μου έχει πει ας πούμε ότι με θέλει ξάπλα μέχρι να γεννήσω να σηκώνομαι μόνο για τα απολύτως βασικά, τώρα έχει να κάνει κ με τον γιατρό. Απλά σαν συμβουλή σου δίνω επειδή μπήκες ήδη για δεύτερη φορά για περιδεση μείνε ξαπλωμένη κ να σηκώνεσαι για τα βασικά μην διακυνδινεψεις τπτ και ο καιρός θα περάσει..

Διαφημίσεις

Δεν είναι πολύ καλά τα νεύρα μου...ήπια την αντιβίωση έφυγε το μικρόβιο κολοβακτηριδιο κάναμε επαναληπτική και βρέθηκε εντεροκοκκος δλδ που θα πάει όλο αυτό,τώρα θα με πάρει ο γιατρός μου για να μου δώσει σίγουρα αντιβίωση πάλι αλλά πόσο θα μείνει το ράμμα ανεπηρέαστο από το ένα μικρόβιο στο άλλο..πφφφ έχω τρελαθεί....

πρίν από 29 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Δεν είναι πολύ καλά τα νεύρα μου...ήπια την αντιβίωση έφυγε το μικρόβιο κολοβακτηριδιο κάναμε επαναληπτική και βρέθηκε εντεροκοκκος δλδ που θα πάει όλο αυτό,τώρα θα με πάρει ο γιατρός μου για να μου δώσει σίγουρα αντιβίωση πάλι αλλά πόσο θα μείνει το ράμμα ανεπηρέαστο από το ένα μικρόβιο στο άλλο..πφφφ έχω τρελαθεί....

Αυτά τα μικρόβια όπως σου ξαναειπα είναι λογο των αντιβιωσεων δημιούργητε ένας φαύλος κύκλος που στις εξετάσεις φαίνονται κάποια μικρόβια να υπερισχύουν .  Οι αντιβίωσεις δίνονται στην ουσία προληπτικά το ράμμα για να μολυνθεί δεν είναι εύκολο . Πρέπει να μην ανχωνεσε ότι ελενχετε δεν ξεφεύγει . Οι περιπτώσεις που ένα μικρόβιο περνάει στο ράμμα είναι περιπτώσεις που υπάρχει ανεπαρκείς ελενχος. 

Εσύ εστίασε στα προβιοτικα Κ να αλλάζεις Κ εταιρείες προβιοτικων μήπως κάποια σε βοηθάνε περισσότερο. Επίσης να πίνεις πάνω από 1,5 λίτρο νερό . 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Αυτά τα μικρόβια όπως σου ξαναειπα είναι λογο των αντιβιωσεων δημιούργητε ένας φαύλος κύκλος που στις εξετάσεις φαίνονται κάποια μικρόβια να υπερισχύουν .  Οι αντιβίωσεις δίνονται στην ουσία προληπτικά το ράμμα για να μολυνθεί δεν είναι εύκολο . Πρέπει να μην ανχωνεσε ότι ελενχετε δεν ξεφεύγει . Οι περιπτώσεις που ένα μικρόβιο περνάει στο ράμμα είναι περιπτώσεις που υπάρχει ανεπαρκείς ελενχος. 

Εσύ εστίασε στα προβιοτικα Κ να αλλάζεις Κ εταιρείες προβιοτικων μήπως κάποια σε βοηθάνε περισσότερο. Επίσης να πίνεις πάνω από 1,5 λίτρο νερό . 

Πίνω προβιοτικα συνέχεια, Πίνω κεφιρ, προσέχω την υγιεινή μου δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..στην πρώτη μ εγκυμοσυνη που δεν ήξερα κιόλας πάλι με περίδεση δεν πρόσεχα ιδιαίτερα και δεν κόλλησα ποτέ τπτ. Τώρα πάω από το ένα μικρόβιο στο άλλο.αν δεν είχα ράμμα δεν θα με αγχωνε τόσο..

πρίν από 32 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Πίνω προβιοτικα συνέχεια, Πίνω κεφιρ, προσέχω την υγιεινή μου δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..στην πρώτη μ εγκυμοσυνη που δεν ήξερα κιόλας πάλι με περίδεση δεν πρόσεχα ιδιαίτερα και δεν κόλλησα ποτέ τπτ. Τώρα πάω από το ένα μικρόβιο στο άλλο.αν δεν είχα ράμμα δεν θα με αγχωνε τόσο..

Είναι ανάλογα σε τι κατάσταση βρίσκετε Κ ο οργανισμός. Αλλά να μην ανχωνεσε αυτά τα μικρόβια δεν περνάνε στο ράμμα όσο το ελενχετε με αντιβίωση δεν μολύνετε το ράμμα . 

Και εγώ θα έλεγα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εμένα μου εξήγησαν ότι αυτά τα μικρόβια υπάρχουν έτσι κ αλλιώς στον οργανισμό. Διαταράσσεται η ισορροπία τους και βγαίνουν παθολογικές μετρήσεις αλλά εφόσον το παρακολουθείς δεν είναι ικανά να μολύνουν το ράμμα. Κ εγώ με την αγωνία ζω αλλά αυτό μου έχουν πει κ το μεταφέρω. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω άσχημα νέα πήγα για Β επιπέδου και ο γιατρός μου είπε ότι βλέπει πρόβλημα στην καρδιά του μωρου.Αυριο το βράδυ θα με δει εμβρυολογος παιδοκαρδιοχειρουργος να μας πει τι είναι αυτό και μετά θα προχωρήσω σε αμνιοπαρακεντιση. Άσχημα τα πράγματα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει τρέμω στην ιδέα να πρέπει να αποχωριστώ το μωρό μ

Καλημέρα, λυπάμαι πολύ με τα νέα αλλά πραγματικά πιστεύω πώς δεν θα είναι τίποτα, θα ταλαιπωρήθεις τώρα λίγο με τους γιατρούς αλλά μετά θα δεις που όλα θα είναι καλά και θα ησυχάσεις. Έχω διαβάσει πάρα πολλές ιστορίες με γυναίκες που βρέθηκε κάτι περίεργο στη Β επιπέδου και μετά όλα ήταν φυσιολογικά. όταν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, από ότι έχω καταλάβει, συνοδεύεται από πολλά ευρήματα. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι μια χαρά! κουράγιο για σήμερα και όταν θέλεις να μας στείλεις νέα. 

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Lilian87 είπε:

Καλημέρα, λυπάμαι πολύ με τα νέα αλλά πραγματικά πιστεύω πώς δεν θα είναι τίποτα, θα ταλαιπωρήθεις τώρα λίγο με τους γιατρούς αλλά μετά θα δεις που όλα θα είναι καλά και θα ησυχάσεις. Έχω διαβάσει πάρα πολλές ιστορίες με γυναίκες που βρέθηκε κάτι περίεργο στη Β επιπέδου και μετά όλα ήταν φυσιολογικά. όταν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, από ότι έχω καταλάβει, συνοδεύεται από πολλά ευρήματα. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι μια χαρά! κουράγιο για σήμερα και όταν θέλεις να μας στείλεις νέα. 

Τετραλογία φαλομ λέγεται έχει η καρδούλα του σαν μια τρυπουλα.δεν είναι ακόμα σίγουρο αυτό το ευρημα θα μας πει το βράδυ ο καρδιολόγος. Αν είναι αυτό το μωρό γεννιέται κανονικά και κάποια στιγμή κάνει επέμβαση. Τώρα αν υπάρχει και συνδρομο τι να πω αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα ευρήματα απλά το κάνω για να αποκλείσω πράγματα. Εύχομαι να πάει καλά το μωράκι μ γτ έπεσε η γη και με πλάκωσε 

On 2/12/2025 at 10:04 ΜΜ, lil_ianaki90 είπε:

Κορίτσια έχω άσχημα νέα πήγα για Β επιπέδου και ο γιατρός μου είπε ότι βλέπει πρόβλημα στην καρδιά του μωρου.Αυριο το βράδυ θα με δει εμβρυολογος παιδοκαρδιοχειρουργος να μας πει τι είναι αυτό και μετά θα προχωρήσω σε αμνιοπαρακεντιση. Άσχημα τα πράγματα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει τρέμω στην ιδέα να πρέπει να αποχωριστώ το μωρό μ

Εύχομαι να ήταν τυχαίο εύρημα και να εξελιχθούν όλα κατ' ευχήν

Καλημέρα. Πώς είστε? Δυστυχώς και εγώ έχω λίγο άσχημα νέα. Πάνω που μπαίνω στον 8ο και έλεγα θα χαλαρώσω λίγο με την περιδεση, έκανα υπέρηχο και είδαμε ότι το μωρό είναι αρκετά μικρό. Ενώ το Doppler βγήκε φυσιολογικό, το βάρος είναι πιο κάτω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και φοβάμαι πάρα πολύ μήπως είναι ένδειξη κάποιου προβλήματος. Ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω και θα πάω πάλι σε μια βδομάδα να δούμε πως εξελίσσεται. Τώρα όχι μόνο θα έχω τον κίνδυνο προωρότητας αλλά θα είναι κ μικρό το μωρό. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...