Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Προληπτική περίδεση τραχήλου

xristalice

Recommended Posts

καλημέρα! τις ίδιες μετρήσεις είχα και εγώ την 31w, τώρα είμαι 35w. Εντυπωσιακή διαφορά δεν είδα από την 31 μέχρι την 34 στο ρυθμό αύξησης του βάρους αλλά τουλάχιστον συνέχισε να παίρνει βάρος με σταθερό ρυθμό και το doppler να βγαίνει καλό. Εντωμεταξύ δεν έχω κάνει αμνιο ή τροφοβλάστη και όλο σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάτι που δεν είχε εντοπιστεί νωρίτερα, αλλά ο γιατρός με διαβεβαιώνει ότι όλα είναι φυσιολογικά, μέχρι να γεννήσω και να δω ότι όλα είναι καλά δεν θα ηρεμήσω ό,τι κ να μου λένε. Πολύ δύσκολη η διαχείριση της αγωνίας, τουλάχιστον έχω σταματήσει να είμαι κλεισμένη σπίτι που με είχε επιβάρυνει πολύ ψυχολογικά. Ευχόμαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και στις δύο και να φέρουμε στον κόσμο υγιή μωράκια. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Lilian87 nipt όμως είχες κάνει; Ούτε εμένα με θορύβησε αλλά δεν ξέρω τι να πω με αυτήν την ειδικότητα γιατρών. Αφού έφτασες 35η εισαι πολύ καλα!!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Lilian87 είπε:

καλημέρα! τις ίδιες μετρήσεις είχα και εγώ την 31w, τώρα είμαι 35w. Εντυπωσιακή διαφορά δεν είδα από την 31 μέχρι την 34 στο ρυθμό αύξησης του βάρους αλλά τουλάχιστον συνέχισε να παίρνει βάρος με σταθερό ρυθμό και το doppler να βγαίνει καλό. Εντωμεταξύ δεν έχω κάνει αμνιο ή τροφοβλάστη και όλο σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάτι που δεν είχε εντοπιστεί νωρίτερα, αλλά ο γιατρός με διαβεβαιώνει ότι όλα είναι φυσιολογικά, μέχρι να γεννήσω και να δω ότι όλα είναι καλά δεν θα ηρεμήσω ό,τι κ να μου λένε. Πολύ δύσκολη η διαχείριση της αγωνίας, τουλάχιστον έχω σταματήσει να είμαι κλεισμένη σπίτι που με είχε επιβάρυνει πολύ ψυχολογικά. Ευχόμαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και στις δύο και να φέρουμε στον κόσμο υγιή μωράκια. 

Γενικά η ανάπτυξη είναι ένα σύνθετο θέμα Κ δεν είναι ένδειξη για σύνδρομα οπότε κ αμνιο να είχες κάνει δεν θα έβγαζες Κ πολλά συμπεράσματα . Συνήθως πάντως δεν είναι κάποιο πρόβλημα είναι απλώς ότι δεν αναπτύσσονται όλα τα μωρά το ίδιο υπάρχουν διάφορες ταχύτητες . 

Για την αγωνία παιδί έκανες δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σίγουρη ότι είναι καλά δεν θα το ξέρεις για αρκετά χρόνια ακόμα . Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα υπάρχει μήπως υπάρχει κάτι που δεν φαίνετε . Μέχρι τουλάχιστον να πάει φαντάρος 

• Μου αρέσει 1

On 12/1/2026 at 1:39 ΜΜ, xristalice είπε:

@Lilian87 nipt όμως είχες κάνει; Ούτε εμένα με θορύβησε αλλά δεν ξέρω τι να πω με αυτήν την ειδικότητα γιατρών. Αφού έφτασες 35η εισαι πολύ καλα!!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν

καλησπέρα, ναι έχω κάνει αλλά η nipt είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. τα κοντά μακρά άκρα είναι ύποπτα για διάφορα. τώρα έχω μπει στον 9ο, το σάββατο κόβουμε και τα ράμματα. θα σου πω, εάν θέλεις εννοείται, την εμπειρία, εγώ έχω λίγο αγωνία εάν θα πονέσω στο κόψιμο. επίσης, θα σου πω και πόσες μέρες μετά θα γεννήσω γιατί εδώ και 2-3 βδομάδες κάνω τα πάντα (δουλείες, περπάτημα, ήπια γυμναστική), και έχω περιέργεια εάν αυτό θα επιφέρει τοκετό αμέσως μετά το κόψιμο 

@Lilian87 εννοείται να μου πεις. Εμεις πηγαμε χθες στην εμβρυολόγο να κάνουμε και εκεί ενα ντόπλερ και μου είπε ότι ναι μεν το ντοπλερ ειναι εντάξει, όπως και το αμνιακό αλλά η μικρότερη κοιλιτσα σε σχέση με το κεφάλι δείχνει ήπιο iugr. Έκανα το λάθος και έψαξα τι συνεπάγεται για το μέλλον ενός παιδιού αυτή η διάγνωση. Πραγματικά ένα μαρτύριο μέχρι το τέλος. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις εύκολο τοκετό και υγιές μωράκι. 

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 24/1/2026 at 8:48 ΜΜ, xristalice είπε:

@Lilian87 εννοείται να μου πεις. Εμεις πηγαμε χθες στην εμβρυολόγο να κάνουμε και εκεί ενα ντόπλερ και μου είπε ότι ναι μεν το ντοπλερ ειναι εντάξει, όπως και το αμνιακό αλλά η μικρότερη κοιλιτσα σε σχέση με το κεφάλι δείχνει ήπιο iugr. Έκανα το λάθος και έψαξα τι συνεπάγεται για το μέλλον ενός παιδιού αυτή η διάγνωση. Πραγματικά ένα μαρτύριο μέχρι το τέλος. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις εύκολο τοκετό και υγιές μωράκι. 

Καλησπέρα, έχουμε κόψει τα ράμματα και περιμένουμε. Σου έχω στείλει Inbox με λεπτομέρειες. Ελπίζω να είσαι καλά και όλα να εξελίσσονται όπως πρέπει

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...