Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια! 

Δέχεστε  και λιιιιγο πιο προχωρημένες  εγκυμοσυνες; 

Εχω πητ αρχές Μαρτίου,  αλλα δνε έχει φτιαχτεί  καμία άλλη ομάδα το 2026!

Με το καλό σε όλες,  με τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια!

• Μου αρέσει 4

Πώς είστε από συμπτώματα; Εγώ είμαι 8η εβδομάδα και έχω εδώ και δύο εβδομάδες ναυτία και σήμερα πονάει πολύ το στομάχι μου από το πρωί που ξύπνησα με τρυπάει , μόλις φάω μου περνάει για πολύ λίγο αλλά μετά πάλι πονάω. Οσο περνάει η μέρα η ναυτία μου χειροτερεύει και γενικά δεν μπορώ να βολευτώ και να νιώσω άνετα  έχω ξεχάσει πως είναι να είναι καλά το στομάχι μου. Επίσης έχω και δυσκοιλιότητα ☹️

Διαφημίσεις

Χαίρομαι πολύ που μαζεύτηκαμε μια ωραία παρέα ..εγώ πήγα χτες να κάνω αυχενική αλλά ήταν οριακά οπότε θα ξαναπάω την επόμενη Παρασκευή ώστε να γίνουν σωστά οι μετρήσεις..

Από συμπτώματα έχω αναγουλες αρκετές κ το στομάχι μου .κ εμένα μου είπαν να τρώω λίγο φρυγανιά πχ..γενικά μικρά γεύματα κ πολλά....υπομονή μετά τον τέταρτο θα σταματήσουν!!! 

Να έχουμε μια υπέροχη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!🧿♥️

@karlajo@Texas @gabari @mar25 κοριτσια είναι το πρώτο σας παιδάκι??

πρίν από 13 λεπτά , Cath3rine είπε:

Χαίρομαι πολύ που μαζεύτηκαμε μια ωραία παρέα ..εγώ πήγα χτες να κάνω αυχενική αλλά ήταν οριακά οπότε θα ξαναπάω την επόμενη Παρασκευή ώστε να γίνουν σωστά οι μετρήσεις..

Από συμπτώματα έχω αναγουλες αρκετές κ το στομάχι μου .κ εμένα μου είπαν να τρώω λίγο φρυγανιά πχ..γενικά μικρά γεύματα κ πολλά....υπομονή μετά τον τέταρτο θα σταματήσουν!!! 

Εμένα ναι το πρώτο μου ...από συμπτώματα αναγούλα ,πόνος μέση και κράμπες και έντερο πρήξιμο....και εννοείται αρρώστησα και έχει κλείσει η φωνή μου και βήχω...να με κλαίνε οι ρέγγες δηλαδή! εγώ έχω τώρα υπέρηχο πάλι την τέταρτη και μετά θα ου πει ποτέ να παω για αυχενική.Στην 7 βδομάδα είχε χτύπους 140 εσάς?

Με το καλό όλες να έχουμε τελειομηνες εγκυμοσύνες!🥰

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Cath3rine said:

Εμένα είναι τα πρώτα μου , ομοζυγωτικά δίδυμα το στομάχι μου συνεχίζει να είναι χάλια μη αναγούλες μια ναυτία μια πονάει , γενικά δεν μπορώ να βολευτώ ξυπνάω και μέσα στην νύχτα για κατούρημα , έχω αρχίσει και λίγο να αγχώνομαι που είναι δυο και για να πάνε όλα καλά και στην πορεία πως θα το διαχειριστώ γιατί η μαμά μου μένει στο εξωτερικό και η πεθερά μου είναι μεγάλη και δεν θα έχω βοήθεια 

εσένα είναι το πρώτο σου ; 

• Μου αρέσει 1

@Texas @karlajo εμένα είναι το δεύτερο..(είχα κ μια αποβολή τον Μάρτιο)

Περαστικά σου...εγώ έχω το παιδί μου με κοξακι σπίτι..κ ευτυχώς έχω βοήθεια από την μαμά Μ κ προσπαθώ να είμαι μακρυά να μην κολλήσω.. εύχομαι να περάσει ανεμακτα..

χτύπους δεν θυμάμαι τώρα πόσο είχε..

@Texas δίδυμακια πόσο υπέροχο...λογικο να έχεις άγχος αλλά πίστεψέ με όταν θα πας σπίτι με τα μωράκια σου όλα θα γίνουν αυτόματα.. στην αρχή λίγο δύσκολα μέχρι να βρεις τους ρυθμούς σου αλλα μετά ποιος σε πιάνει 😍🍼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 hours ago, Cath3rine said:

@Texas @karlajo εμένα είναι το δεύτερο..(είχα κ μια αποβολή τον Μάρτιο)

Περαστικά σου...εγώ έχω το παιδί μου με κοξακι σπίτι..κ ευτυχώς έχω βοήθεια από την μαμά Μ κ προσπαθώ να είμαι μακρυά να μην κολλήσω.. εύχομαι να περάσει ανεμακτα..

χτύπους δεν θυμάμαι τώρα πόσο είχε..

@Texas δίδυμακια πόσο υπέροχο...λογικο να έχεις άγχος αλλά πίστεψέ με όταν θα πας σπίτι με τα μωράκια σου όλα θα γίνουν αυτόματα.. στην αρχή λίγο δύσκολα μέχρι να βρεις τους ρυθμούς σου αλλα μετά ποιος σε πιάνει 😍🍼

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και περαστικά σας ! 
Επειδή όπως είπα δεν αισθάνομαι καλά από ναυτία και πόνο στο στομάχι δεν έχω μυαλό να το συνειδητοποιήσω ακόμα είναι αρκετές μέρες που είμαι έτσι δεν ανακουφίζομαι ούτε για λίγο μέσα στην μέρα.
εμεις καναμε εξωσωματικές για αντρικό παράγοντα και είχα και εγώ μια παλίνδρομη που έκανα απόξεση και μου δημιούργησε τραύμα ότι θα μου συμβεί ξανά 🫤

• Μου αρέσει 1

Ναι και γω το πρώτο μου παιδάκι περιμένω!. Αγοράκι 💙

@Cath3rine

Έχω τελειώσει με αυχενικη και nipt 

Ολα καλα πήγαν 

Τωρα αρχες Δεκεμβρίου αναμένω την β επιπεδου 

Τωρα πια στις 16 και εβδ οι ναυτιες με άφησαν 

Αλλα οκ στομάχι που και που

Έντερο κτλ 

Αλλα καλύτερα απο ολα απο οτι ήμουν απο την 8η και μεχρι 14η 

Οποτε όσες ειστε στις αρχες  κάντε υπομονή απο την 15η εβδομάδα θα ηρεμήσετε αρκετά 🥰🥰

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Γεια σας και από εμένα! Κάπως άπροσμενα με μια μόνο επαφή στα 38 μου αν κ δεν μου φαίνεται είμαι έγκυος με 2 μέρες καθυστέρηση και θετικό τεστ εννοειται. Την Δευτέρα θα κάνω χοριακη και βλέπουμε .

Να σημειώσω πως μας έρχεται 3ο μέλος αφού έχω ήδη 2 παιδάκια 7.5 και 4.5 χρόνων. Καλή εγκυμοσύνη σε όλες να ευχηθώ!!!

• Μου αρέσει 4

@mar25 μπράβο...!!! Να σε ρωτήσω γιατί έκανες nipt? 

Όπως το λες κ εγώ περιμένω με το καλό να περάσει η 15η εβδομάδα κάπου εκεί υπολογίζω να εξαφανισθεί αυτό με το στομάχι..

Προσπαθώ να θυμηθώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πως ήταν κ δεν θυμάμαι 🤣🤣

@Ani ani καλώς ήρθες στην παρέα μας...με το καλό κ η χοριακη...! 

• Μου αρέσει 4

@Cath3rine καλημερα και καλη Κυριακή σε ολα τα κορίτσια! 

Έκανα nipt γτ ηθελα κιόλας αλλα μου το πρότεινε και ο γιατρός, ετσι που μίλησα με φίλες μου το είχαν κανει και αυτές και λογω ηλικίας χρειαζόταν...οποτε λογικα  θα αποφύγω αμνιοπαρακεντηση 

Εσάς τις σας έχουν πει οι γυναικολογοι για αυτές τις εξετάσεις? 

Επισης ξέρετε αν χρειάζεται εμβολια να κάνουμε? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...