Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 386
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μου κάνετε πως είστε;;;;; Εμένα έφτασε επιτέλους η μέρα να δουμε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά μου. 1ο ραντεβού στο γιατρό για υπέρηχο και εύχομαι ν είναι όλα καλά! Θα σας πω αύριο το απόγευμα. Καλό βράδυ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε;; Για γράψτε νέα όσες θέλετε. Εγώ χτες μπήκα 9η εβδομάδα. Είδαμε και ακούσαμε το φασολάκι, το οποίο μεγάλωσε πολύ απ την τελευταία φορά και κάπως ηρέμησα. Θετική ενέργεια σε όλες όσες προετοιμάζονται για τις μεγάλες εξετάσεις ❣️

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

Γεια σας κορίτσια ! Πολύ ευχάριστο που όλα πηγαίνουν σταθερά καλά σε όλες  , εγώ εχθές το βράδυ πρώτη φορά μετά από εβδομάδες ηρέμησα λίγο και δεν υπέφερα τόσο από στομάχι εμετό ναυτία πόνο και όλα αυτά που έχω κάθε μέρα είμαι 11 και 3 με δίδυμα , βέβαια παίρνω nuperal δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν πάρα και φοβάμαι να ρισκάρω γιατί ακόμα και με αυτά κάνω εμετούς . Έχω την παρασκευή την αυχενική διαφάνεια και είμαι να σκάσω πλέον πολύ αγωνία . Το βράδυ όταν ξαπλώνω νιώθω διάφορα τραβήγματα και καμιά φορά πονάκια δυσκολεύομαι λίγο να βολευτώ μια ανάσκελα μια στο πλάι … εσείς πως το πάτε αυτό το θέμα ; Επίσης δεν έχω κάνει καθόλου κοιλιά είναι φυσιολογικό ; Διάβασα εδώ πως αλλά κορίτσια έχουν κάνει ήδη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Texas είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Πολύ ευχάριστο που όλα πηγαίνουν σταθερά καλά σε όλες  , εγώ εχθές το βράδυ πρώτη φορά μετά από εβδομάδες ηρέμησα λίγο και δεν υπέφερα τόσο από στομάχι εμετό ναυτία πόνο και όλα αυτά που έχω κάθε μέρα είμαι 11 και 3 με δίδυμα , βέβαια παίρνω nuperal δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν πάρα και φοβάμαι να ρισκάρω γιατί ακόμα και με αυτά κάνω εμετούς . Έχω την παρασκευή την αυχενική διαφάνεια και είμαι να σκάσω πλέον πολύ αγωνία . Το βράδυ όταν ξαπλώνω νιώθω διάφορα τραβήγματα και καμιά φορά πονάκια δυσκολεύομαι λίγο να βολευτώ μια ανάσκελα μια στο πλάι … εσείς πως το πάτε αυτό το θέμα ; Επίσης δεν έχω κάνει καθόλου κοιλιά είναι φυσιολογικό ; Διάβασα εδώ πως αλλά κορίτσια έχουν κάνει ήδη 

Μην ανχωνεσε για την κοιλιά εξαρτάτε από την θέση της μήτρας Κ φυσικά το σωματότυπο της κάθε κοπέλας . Αν Η μήτρα έχει κλίση προς τα πίσω αργή λίγο να φανεί . Όπως επίσης αν είσαι αδύνατος πολύ αν είχες ήδη λίγα κιλά 

• Μου αρέσει 1

@Texas εγώ γενικά ξέρω ότι στα πρώτα αργεί η κοιλίτσα να φανεί. Επίσης, λόγω των διδύμων είναι άπειρες οι ορμονικές αλλαγές που σου συμβαίνουν και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να ζορίζεσαι. Να προσπαθείς να μένεις ενυδατωμένη. Εγώ έχω ναυτία και περίεργο στομάχι, εμετούς καθόλου προς το παρόν. Παρόλα αυτά μετά τον 3ο στις περισσότερες υποχωρεί. Λίγη υπομονή ακόμα και την πιο θετική μας ενέργεια για την αυχενική σου!

3 hours ago, Chrisma said:

@Texas εγώ γενικά ξέρω ότι στα πρώτα αργεί η κοιλίτσα να φανεί. Επίσης, λόγω των διδύμων είναι άπειρες οι ορμονικές αλλαγές που σου συμβαίνουν και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να ζορίζεσαι. Να προσπαθείς να μένεις ενυδατωμένη. Εγώ έχω ναυτία και περίεργο στομάχι, εμετούς καθόλου προς το παρόν. Παρόλα αυτά μετά τον 3ο στις περισσότερες υποχωρεί. Λίγη υπομονή ακόμα και την πιο θετική μας ενέργεια για την αυχενική σου!

Ευχαριστώ πολύ ! Εννοείται το παν είναι να πηγαίνουν καλά , νομίζω το πικ των συμπτωμάτων έχει περάσει μακάρι να σταματήσει και η ναυτία , δυστυχώς ακόμα είμαι στην φάση που ξυπνάω ρε παιδί μου μες τον ύπνο μου στις 3-4 τα ξημερώματα και κάνω εμετό αν είναι δυνατόν! Επίσης νερό πάλι καλά άρχισα να πίνω πάλι γιατί δυσκολευόμουν πολύ να πιω μόλις έπινα μισό ποτήρι μου ερχόταν αναγούλα .. 

• Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Texas είπε:

Κορίτσια την βοήθεια σας γιατί αγχώθηκα. Ήρθα για πρώτο υπέρηχο περιμένω να πάω στο γιατρό και είμαι 6 εβδομάδων και 4 ημερών και έδειξε ενδομήτριο σάκο με αρχόμενα εμβρυϊκά στοιχεία χωρίς καρδιακή λειτουργία. Με παρουσία λεκιθικου σάκου. Μάλλον θεωρούν πως είναι απλώς νωρίς. Τι λέτε;;;

23 minutes ago, Ani ani said:

Κορίτσια την βοήθεια σας γιατί αγχώθηκα. Ήρθα για πρώτο υπέρηχο περιμένω να πάω στο γιατρό και είμαι 6 εβδομάδων και 4 ημερών και έδειξε ενδομήτριο σάκο με αρχόμενα εμβρυϊκά στοιχεία χωρίς καρδιακή λειτουργία. Με παρουσία λεκιθικου σάκου. Μάλλον θεωρούν πως είναι απλώς νωρίς. Τι λέτε;;;

Μην αγχώνεσαι καθόλου , ίδια μέρα πήγα και εγώ και πριν ακόμα κάνει τον υπέρηχο ο γιατρός μου είπε μην περιμένεις να δούμε καρδιά είναι νωρίς , εγώ περίμενα και άκουγα από άλλες ότι βλέπουνε αλλά σε εμένα τίποτα . Μου είπε ότι έπρεπε να δούμε το είδαμε και πως στον επόμενο σε δύο εβδομάδες πρέπει να δούμε , επιβάλλεται. Υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο όλα καλά όμως να ξέρεις ! Εμένα σε δύο εβδομάδες από τότε εντόπισε και δεύτερο έμβρυο , όχι καρδιά δεν είδαμε 6 και 4 ούτε το δίδυμο αδερφάκι του δεν είδαμε 🥲

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

εγώ κορίτσια μου έχω κάνει μικρή κοιλιτσα αλλά είναι από το έντερο μου που είναι χάλια....βασικά μόλις φάω φαίνεται η κοιλιά μου τισ άλλες ώρες είναι νορμαλ...έχει ανοοιξει λίγο η λεκάνη μου και το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ στενή και ήμουν αρκετά αδύνατη 1.72 ύψος 55 κιλά ...τώρα πήγα 58 😭 . οι λιγουρε μου αρχισαν να υποχωρούν....νιωθω μονιμα πτωμα και κουραζομαι πανευκολα βεβαια δουλευω και 9 ωρες την ημέρα οποτε γενικα πολυ νυστα και παααρα απολυ ευσυγκινησία...σκεφτείτε προχτες εβαλα τα κλαματα γιατι δεν μπορούσα να βγαλω τις καλτσες μου ειχαν σφιχτο λάστιχο🤪...εχω και κατακρατηση αρκετη αν και πινω νεράκι .αναγουλες εχω οχι κάθε μερα όμως...στον υπνο δραμα δε βολευομαι με τιποτα βαζω ενα μαξιλαρι στα γόνατα και σκέφτομαι να παρω αυτα της εγκυμοσύνης...εχω τρελο αγχος για την αυχενικη που εχω στις 19! εύχομαι να πάνε όλα καλά.σημερα είμαι 11 και 2! στείλτε όσες έχετε υπέρηχο τα νέα σασ να χαιρόμαστε παρέα!

αααα επίσης νιώθω μερικές φορές σαν φτερουγίσματα στην καρδιά το έχει πάθει καμία άλλη? είχα κάνει καρδιογράφημα πριν την εμβρυομεταφορά και ήταν όλα φυσιολογικά.

• Μου αρέσει 1

@Texas λίγη υπομονή ακόμα κορίτσι μου. Εγω ξυπναω γτ νιωθω σαν καουρα, σαν να είμαι άρρωστη και να με ενοχλεί το στομάχι, επίσης εκείνη την ώρα 3-4. Προφανώς ο κάθε οργανισμός κάνει τα δικά του. 

@Ani ani κι εγώ όταν πήγα στις 6 εβδομάδες μου είχε πει να μην δέσω κόμπο ότι θα δούμε καρδιακή λειτουργία. Συνήθως προς 7η εβδομάδα την βλέπεις με σιγουριά. Η κολλητή μου και στα δύο της παιδιά μέσα 7ης είδε. Ψύχραιμα. 🤞🤞🤞

@karlajo για το άγχος τα έχουμε πει χαχαχαχ κι εγώ απειρο πριν απο καθε υπέρηχο. Μεχρι να φτάσω αυχενική με βλέπω με ζαναξ 🤣 Ούτε εγώ βολεύομαι γενικά και ενώ νιωθω κούραση τις τελευταίες δύο μέρες δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος. Τα φτερουγισματα νομίζω έχουν να κάνουν με τις ορμόνες, συγκεκριμένα με την προγεστερονη. Έτσι μου είχε πει ο γιατρός, είχα κι εγώ στην αρχή κυρίως.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Chrisma είπε:

@Texas λίγη υπομονή ακόμα κορίτσι μου. Εγω ξυπναω γτ νιωθω σαν καουρα, σαν να είμαι άρρωστη και να με ενοχλεί το στομάχι, επίσης εκείνη την ώρα 3-4. Προφανώς ο κάθε οργανισμός κάνει τα δικά του. 

@Ani ani κι εγώ όταν πήγα στις 6 εβδομάδες μου είχε πει να μην δέσω κόμπο ότι θα δούμε καρδιακή λειτουργία. Συνήθως προς 7η εβδομάδα την βλέπεις με σιγουριά. Η κολλητή μου και στα δύο της παιδιά μέσα 7ης είδε. Ψύχραιμα. 🤞🤞🤞

@karlajo για το άγχος τα έχουμε πει χαχαχαχ κι εγώ απειρο πριν απο καθε υπέρηχο. Μεχρι να φτάσω αυχενική με βλέπω με ζαναξ 🤣 Ούτε εγώ βολεύομαι γενικά και ενώ νιωθω κούραση τις τελευταίες δύο μέρες δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος. Τα φτερουγισματα νομίζω έχουν να κάνουν με τις ορμόνες, συγκεκριμένα με την προγεστερονη. Έτσι μου είχε πει ο γιατρός, είχα κι εγώ στην αρχή κυρίως.

αχ ευτυχώς γιατί αγχώνομαι και γι αυτό...μου αρέσει που όλοι μας λένε να μην αγχωνόμαστε και να το απολαύσουμε....καλεεεεε πως θα γίνει αυτό????

πρίν από 54 λεπτά , Texas είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου , ίδια μέρα πήγα και εγώ και πριν ακόμα κάνει τον υπέρηχο ο γιατρός μου είπε μην περιμένεις να δούμε καρδιά είναι νωρίς , εγώ περίμενα και άκουγα από άλλες ότι βλέπουνε αλλά σε εμένα τίποτα . Μου είπε ότι έπρεπε να δούμε το είδαμε και πως στον επόμενο σε δύο εβδομάδες πρέπει να δούμε , επιβάλλεται. Υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο όλα καλά όμως να ξέρεις ! Εμένα σε δύο εβδομάδες από τότε εντόπισε και δεύτερο έμβρυο , όχι καρδιά δεν είδαμε 6 και 4 ούτε το δίδυμο αδερφάκι του δεν είδαμε 🥲

Κάπως με ξεαγχωνετε αν και είμαι στην αναμονή. Αύριο θα πάω για χοριακη να δούμε αν πάνε όλα καλά και επαναληπτική την Παρασκευη. Ο γιατρός μου έδωσε 50% πιθανότητες οπότε δεν κρατάω μεγάλο καλάθι αν και είμαι κάπως αισιόδοξη.

σας ευχαριστώ όπως και να έχει.

πρίν από 57 λεπτά , Texas είπε:

Επίσης εσύ είχες δει κανονικά το μωρό; Απλά χωρίς ν ακούσεις καρδιά ή σαν εμένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...