Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

4 hours ago, Ani ani said:

Κορίτσια την Τέταρτη είχα χοριακη 20.890 σήμερα είχα 24.919 ο γιατρός λέει πως δεν έχουμε την αναμενόμενη αύξηση. Εσείς τι λέτε; Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο πάλι.

Φαίνεται λίγο κάπως αλλά παρόλα αυτά η χοριακη μετά τις 6-10 χιλιάδες αυξάνεται από 20 μέχρι 50% εσένα αυξήθηκε 25% άρα είσαι μέσα . Γιατρός δεν είμαι από αυτά που διαβάζω τόσα χρόνια και μου έχω καεί με τις χοριακες που έχω κάνει . Έκανες υπέρηχο τι γίνεται; Θα σκάσουμε μαζί σου . Καλή επιτυχία! 

Κορίτσια πήγα για την αυχενική διαφάνεια σήμερα και πάλι καλά και τα δυο μωρά είναι μια χαρά . Η εξέταση κράτησε περίπου ένα τέταρτο είδε ο γιατρός ότι έπρεπε να δει και ήταν και τα δύο ζωηρά και κουνιόταν συνέχεια! Η πρόγνωση του ήταν κορίτσια αλλά δεν το είπε με σιγουριά . Ο ίδιος γιατρός σε μια φίλη είχε πει κορίτσι και γέννησε αγόρι . Εγώ χάρηκα πολύ θέλω κορίτσια θέλω και αγόρια .

τωρα έχω αναγούλες με το ζόρι κρατιέμαι για εμετό και ημικρανία από την πολύωρη ενόχληση με πιάνει το κεφάλι μου στο τέλος 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 386
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Texas είπε:

Καλή σας μέρα. Δυστυχώς δεν πήγε όπως αναμένονταν. Πήγα σε έναν άλλο γιατρό για άμεσα και μου είπε πως είναι παλινδρόμηση οπότε να μην περιμένω τπτ και να κάνω χοριακη τη Δευτέρα για να δούμε τις τιμές να πεφτουν. Τη Δευτέρα θα πάω στον δικό μου γιατρό να δούμε πως θα γίνει η διακοπή. Πάντως αισθάνομαι λιγότερο συμπτώματα εγκυμοσύνης σήμερα. 

2 hours ago, Ani ani said:
14 hours ago, Texas said:

Καλή σας μέρα. Δυστυχώς δεν πήγε όπως αναμένονταν. Πήγα σε έναν άλλο γιατρό για άμεσα και μου είπε πως είναι παλινδρόμηση οπότε να μην περιμένω τπτ και να κάνω χοριακη τη Δευτέρα για να δούμε τις τιμές να πεφτουν. Τη Δευτέρα θα πάω στον δικό μου γιατρό να δούμε πως θα γίνει η διακοπή. Πάντως αισθάνομαι λιγότερο συμπτώματα εγκυμοσύνης σήμερα. 

Λυπάμαι πολύ για αυτή την εξέλιξη , είναι η πρώτη φορά που το παθαίνεις ; Εγώ είχα κάνει απόξεση σε αντίστοιχη περίπτωση, ψυχραιμία δυστυχώς δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζουμε . 

@Ani ani λυπάμαι πολύ...ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις το πέρασα τον Μάρτιο..δεν χρειάστηκε αποξεση στη δική μου περίπτωση όπως λένε τα κορίτσια..εγώ είχα αυτόματη αποβολή.. δυστυχώς συμβαίνει συχνά θα συμφωνήσω με τα κορίτσια @Texas @Chrisma

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην ομάδα! Με το καλό μανούλα Ιουλίου εδώ! 7+2 σήμερα.. με το καλό να κρατήσουμε τα μικρακια μας αγκαλιά!

On 15/11/2025 at 10:05 ΠΜ, Ani ani είπε:

@Ani ani Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη κοπέλα μου.. κ εγώ το έχω περάσει... Όλα εξελίχθηκαν φυσικα κ δε χρειάστηκε απόξεση.. 

• Μου αρέσει 3

sKnKp2.png

On 15/11/2025 at 12:08 ΜΜ, Texas είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την στήριξη, δυστυχώς είμαι πολύ λυπημένη και αγχωμένη για το χειρουργείο την απόξεση και για την ολική αναισθησία προσπαθώ να το διαχειριστώ ψύχραιμα μέχρι μεθαύριο που θα γίνει και εύχομαι να επιστρέψω στα παιδιά μου ακέραια. Όπως και να έχει θα αποχωρήσω από την ομάδα να μην στεναχωρώ και εσάς. 

On 15/11/2025 at 10:05 ΠΜ, Ani ani είπε:
On 14/11/2025 at 9:17 ΜΜ, Texas είπε:

Expand  

Λείπαμε πολύ και εμένα η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν έτσι και έκανα αποξερση,όλα γίνονται για καλό να το θυμάσαι 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:
On 15/11/2025 at 12:08 ΜΜ, Texas είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την στήριξη, δυστυχώς είμαι πολύ λυπημένη και αγχωμένη για το χειρουργείο την απόξεση και για την ολική αναισθησία προσπαθώ να το διαχειριστώ ψύχραιμα μέχρι μεθαύριο που θα γίνει και εύχομαι να επιστρέψω στα παιδιά μου ακέραια. Όπως και να έχει θα αποχωρήσω από την ομάδα να μην στεναχωρώ και εσάς. 

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου γι αυτή την έκβαση ευχομαι όλα να πάνε καλα από εδώ και περα. @mar.x καλως ηρθες στην ομάδα με το καλο το νινακι! 

ρε κοριτσια εδώ και δυο τρεις μέρες έχω πολλη φαγούρα στην κοιλιά! Λετε να είναι από τις αντιπηκτικές ; Η λετε να τραβαει το δέρμα . Δεν έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου πολύ . Το έχει και καμία άλλη; Μιλάμε τρελη φαγούρα όμως. Και επειδή έχω μελανιές από τις ενέσεις δεν μπορώ και να ξύστω δυνατά 😬

πρίν από 11 λεπτά , karlajo είπε:

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου γι αυτή την έκβαση ευχομαι όλα να πάνε καλα από εδώ και περα. @mar.x καλως ηρθες στην ομάδα με το καλο το νινακι! 

ρε κοριτσια εδώ και δυο τρεις μέρες έχω πολλη φαγούρα στην κοιλιά! Λετε να είναι από τις αντιπηκτικές ; Η λετε να τραβαει το δέρμα . Δεν έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου πολύ . Το έχει και καμία άλλη; Μιλάμε τρελη φαγούρα όμως. Και επειδή έχω μελανιές από τις ενέσεις δεν μπορώ και να ξύστω δυνατά 😬

Μήπως έχει ξεραθεί το δέρμα από το οι οινοπνευμα πριν κάνεις την ένεση? Δεν βάζεις καμία κρέμα ? Γενικά αν η φαγούρα είναι κάτι πολύ ενοχλητικό Κ σου φαίνετε κάπως περίεργα έντονη  καλό θα είναι να το πεις στον γιατρό σου άμεσα .  

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μήπως έχει ξεραθεί το δέρμα από το οι οινοπνευμα πριν κάνεις την ένεση? Δεν βάζεις καμία κρέμα ? Γενικά αν η φαγούρα είναι κάτι πολύ ενοχλητικό Κ σου φαίνετε κάπως περίεργα έντονη  καλό θα είναι να το πεις στον γιατρό σου άμεσα .  

Βάζω κρέμα όχι κάθε μέρα όμως η αλήθεια είναι.αυτο με το οινόπνευμα δε το είχα σκεφτεί..μεθαυριο έχω την αυχενικη οποτε θα ρωτήσω το γιατρό. 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

Βάζω κρέμα όχι κάθε μέρα όμως η αλήθεια είναι.αυτο με το οινόπνευμα δε το είχα σκεφτεί..μεθαυριο έχω την αυχενικη οποτε θα ρωτήσω το γιατρό. 

Με το καλό η αυχενική!!! 

@Ani ani κι εγώ στεναχωριέμαι που νιώθεις έτσι. Η αλήθεια είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο, μόνο για καλό γίνεται αυτό, όσο δύσκολο και να είναι να το νιώσεις τώρα. Η αποξεση δεν είναι ειλικρινά τίποτα. Η δοση της αναισθησίας δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην είσαι λειτουργική μετά. Θα είσαι μια χαρά. Το ψυχολογικό είναι παραπάνω.. Καλή ανάρρωση! ❣️

@karlajo συμφωνώ με @linaa. Ρώτα τον γιατρό για σιγουριά αν και πιστεύω πως είναι απ τις αντιπηκτικές. Ίσως τεντώνεται και το δέρμα επειδή μεγαλώνει η κοιλιά σου; Λαδάκι και κρέμα σίγουρα θα βοηθούσε. Arnica δοκίμασες;; 

Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να αντιμετωπίζω θέμα με το σάκχαρο μου. Έχω αρκετά υψηλά, ιδίως πρωινά πάρα την στέρηση. Μου είπε η ενδοκρινολογος ότι μάλλον θα αρχίσω ινσουλίνη. Φοβάμαι φουλ γιατί ξέρω πως εμποδίζει κάπως την ανάπτυξη. Έκλεισα να πάω και σε ειδικό διατροφολόγο κυησης, μπας και με βοηθήσει καλύτερα η διατροφή του γιατί μου φαίνεται η διατροφή της ενδοκρινολόγου ψιλομπάζει. 

6 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Ani ani κι εγώ στεναχωριέμαι που νιώθεις έτσι. Η αλήθεια είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο, μόνο για καλό γίνεται αυτό, όσο δύσκολο και να είναι να το νιώσεις τώρα. Η αποξεση δεν είναι ειλικρινά τίποτα. Η δοση της αναισθησίας δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην είσαι λειτουργική μετά. Θα είσαι μια χαρά. Το ψυχολογικό είναι παραπάνω.. Καλή ανάρρωση! ❣️

@karlajo συμφωνώ με @linaa. Ρώτα τον γιατρό για σιγουριά αν και πιστεύω πως είναι απ τις αντιπηκτικές. Ίσως τεντώνεται και το δέρμα επειδή μεγαλώνει η κοιλιά σου; Λαδάκι και κρέμα σίγουρα θα βοηθούσε. Arnica δοκίμασες;; 

Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να αντιμετωπίζω θέμα με το σάκχαρο μου. Έχω αρκετά υψηλά, ιδίως πρωινά πάρα την στέρηση. Μου είπε η ενδοκρινολογος ότι μάλλον θα αρχίσω ινσουλίνη. Φοβάμαι φουλ γιατί ξέρω πως εμποδίζει κάπως την ανάπτυξη. Έκλεισα να πάω και σε ειδικό διατροφολόγο κυησης, μπας και με βοηθήσει καλύτερα η διατροφή του γιατί μου φαίνεται η διατροφή της ενδοκρινολόγου ψιλομπάζει. 

επειδή η αρνικα λέει να μη βάζω σε ανοιχτές πληγές και επειδή έχω τισ τρυπουλες από τα τσιμπηματα λίγο φοβηθηκα. θα δοκιμάσω όμως....ρε 'σύ γιατί δεν πέφτει? μήπως κάτι κανείς λάθος?θέλεις να μου στείλεις σε προσωπικό ένα παράδειγμα μιας ημέρας σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...