Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, mar25 είπε:

@Cath3rine καλημερα και καλη Κυριακή σε ολα τα κορίτσια! 

Έκανα nipt γτ ηθελα κιόλας αλλα μου το πρότεινε και ο γιατρός, ετσι που μίλησα με φίλες μου το είχαν κανει και αυτές και λογω ηλικίας χρειαζόταν...οποτε λογικα  θα αποφύγω αμνιοπαρακεντηση 

Εσάς τις σας έχουν πει οι γυναικολογοι για αυτές τις εξετάσεις? 

Επισης ξέρετε αν χρειάζεται εμβολια να κάνουμε? 

Καλή Κυριακή κ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...

Από εμβόλια Μ είπαν να κάνω του κοκυτη πριν γεννήσω κ της γρίπης σε λίγες εβδομάδες...η αλήθεια είναι ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν μου είπαν να κάνω κανένα...

Πόσο ετών είσαι (αν επιτρέπεται)..εμένα δεν μ έχουν πει κάτι για εξετάσεις..βέβαια την Παρασκευή που θα ολοκληρώσω την αυχενική θα σας ξαναπώ 😁..εγώ είμαι 37 πάντως..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα  κορίτσια! 

Εγω που ειμαι πιο μπροστά απο εσάς χτες εκανα β επιπεδου! Ευτυχως όλα καλα.

Είχαμε κάνει και εμεις nipt, λόγω ηλικίας,  αν και η αυχενικη ηταν πολυ καλή.

Έχουμε κοριτσάκι! 

Επισης εγω ειχα εμετους μεχρι τα μεσα του πέμπτου,  μέχρι τον  4ο πολλούς και καθημερινά, μετα αραιωσαν σιγα σιγα!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, gabari είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! 

Εγω που ειμαι πιο μπροστά απο εσάς χτες εκανα β επιπεδου! Ευτυχως όλα καλα.

Είχαμε κάνει και εμεις nipt, λόγω ηλικίας,  αν και η αυχενικη ηταν πολυ καλή.

Έχουμε κοριτσάκι! 

Επισης εγω ειχα εμετους μεχρι τα μεσα του πέμπτου,  μέχρι τον  4ο πολλούς και καθημερινά, μετα αραιωσαν σιγα σιγα!

Συγχαρητήρια...με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας...!!! 

Εσύ τι ηλικία έχεις?

Ξέρω κ μια γνωστή μου γέννησε τώρα κοριτσάκι κ είχε πολλούς εμετούς..δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σαν σύμπτωμα..τώρα έχεις κάποιο σύμπτωμα η είσαι μια χαρά..?

Εγώ μέχρι στιγμής με το ζόρι πίνω νερό..με ζοριζει αρκετά..ενώ μέχρι 1,5-2 μηνών επινα λίτρα νερού καθημερινά.. τώρα όμως ..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Συγχαρητήρια...με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας...!!! 

Εσύ τι ηλικία έχεις?

Ξέρω κ μια γνωστή μου γέννησε τώρα κοριτσάκι κ είχε πολλούς εμετούς..δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σαν σύμπτωμα..τώρα έχεις κάποιο σύμπτωμα η είσαι μια χαρά..?

Εγώ μέχρι στιγμής με το ζόρι πίνω νερό..με ζοριζει αρκετά..ενώ μέχρι 1,5-2 μηνών επινα λίτρα νερού καθημερινά.. τώρα όμως ..

38 ειμαι! 

Εκτός απο τους εμετους ειχα πολλές αναγούλες και αποστροφή σε πολλές μυρωδιές και φαγητά.

Μου  μυρίζαν  απορρυπαντικα , αποσμητικά, αρωματα (πράγματα που γενικα δεν μυρίζουν ασχημα).

Ακόμα μου μυρίζουν άσχημα συγκεκριμένα πράγματα και έχω αναγούλες, αλλα ειναι διαχειρισιμο.

Μην σε τρομάζω  πάντως, εγω δεν είμαι ο κανόνας, σε όσες κοπέλες ξερω τα συμπτώματα  υποχώρησαν το αργότερο στην 15η.

Εμενα ειναι το 1ο μου παιδακι και όλα είναι καινούρια.  Εδω και 2-3 βδομάδες έχω αρχίσει να την καταλαβαινω🥰

1 hour ago, gabari είπε:

38 ειμαι! 

Εκτός απο τους εμετους ειχα πολλές αναγούλες και αποστροφή σε πολλές μυρωδιές και φαγητά.

Μου  μυρίζαν  απορρυπαντικα , αποσμητικά, αρωματα (πράγματα που γενικα δεν μυρίζουν ασχημα).

Ακόμα μου μυρίζουν άσχημα συγκεκριμένα πράγματα και έχω αναγούλες, αλλα ειναι διαχειρισιμο.

Μην σε τρομάζω  πάντως, εγω δεν είμαι ο κανόνας, σε όσες κοπέλες ξερω τα συμπτώματα  υποχώρησαν το αργότερο στην 15η.

Εμενα ειναι το 1ο μου παιδακι και όλα είναι καινούρια.  Εδω και 2-3 βδομάδες έχω αρχίσει να την καταλαβαινω🥰

Επομένως είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία οι περισσότερες! 
Εγώ που είμαι η πιο πρόσφατη εγκυμοσύνη της παρέας ακόμα είμαι οκ συγκριτικά με τις προηγούμενες 2 . Δεν τα θυμάμαι κ καλά βέβαια αλλά ακόμα δεν έχω αναγούλες κτλ. Λίγο η κοιλιά με ενοχλεί κ ξεκουράζομαι όσο μπορώ. Αύριο απόγευμα θ έχω νεότερα χοριακης! Αν κ δεν γνωριζόμαστε ευχήθηκε μου να πάνε όλα καλά γιατί αγχώνομαι λίγο. 
Καλο μας βράδυ!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 4

Διαφημίσεις

@Ani ani καλή επιτυχία σήμερα...όλα θα πάνε καλά 😍

Έχεις αλλα 2 παιδάκια αν κατάλαβα καλά? Τι ηλικίες? Εγώ ένα έχω κ ευτυχώς έχω την μαμά Μ κ με βοηθάει γτ θα τανε δύσκολα..

@gabari κι εγώ έχω αυτό το θέμα με τις μυρωδιές..όχι ότι Μ μυρίζουν άσχημα όμως... αλλά ότι με ενοχλούν..με φέρνουν πονοκέφαλο.. αναγουλες..αλλά όσο περνάει ο καιρός είναι καλύτερα..

Κορίτσια από πού είστε??

16 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καλή Κυριακή κ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...

Από εμβόλια Μ είπαν να κάνω του κοκυτη πριν γεννήσω κ της γρίπης σε λίγες εβδομάδες...η αλήθεια είναι ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν μου είπαν να κάνω κανένα...

Πόσο ετών είσαι (αν επιτρέπεται)..εμένα δεν μ έχουν πει κάτι για εξετάσεις..βέβαια την Παρασκευή που θα ολοκληρώσω την αυχενική θα σας ξαναπώ 😁..εγώ είμαι 37 πάντως..

Καλημέρα! 

Και γω στα 40 κοντά 

Οποτε μου το είχαν προτείνει οπωσδήποτε 

Και στην αυχενικη με είχαν ρωτηση αν θα κανω 

1 ώρα πρίν, mar25 είπε:

Καλημέρα! 

Και γω στα 40 κοντά 

Οποτε μου το είχαν προτείνει οπωσδήποτε 

Και στην αυχενικη με είχαν ρωτηση αν θα κανω 

Αλήθεια? Δεν μου είπαν κάτι..τι να πω..τι τιμές παίζουν? Είναι αιματολογική εξέταση δλδ?

Περίπου 300 για το βασικό 

Με τα 3 βασικα σύνδρομα 

Και μετα ανεβαίνει

Ναι αιματολογική 

Εχει πλέον πολυ καλη πρόγνωση για down και αλλα 2 σύνδρομα 

Ρώτησε τον γιατρό σου 

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

@Ani ani καλή επιτυχία σήμερα...όλα θα πάνε καλά 😍

Έχεις αλλα 2 παιδάκια αν κατάλαβα καλά? Τι ηλικίες? Εγώ ένα έχω κ ευτυχώς έχω την μαμά Μ κ με βοηθάει γτ θα τανε δύσκολα..

@gabari κι εγώ έχω αυτό το θέμα με τις μυρωδιές..όχι ότι Μ μυρίζουν άσχημα όμως... αλλά ότι με ενοχλούν..με φέρνουν πονοκέφαλο.. αναγουλες..αλλά όσο περνάει ο καιρός είναι καλύτερα..

Κορίτσια από πού είστε??

Σε ευχαριστώ αναμένω.. ναι έχω αλλά 2 παιδάκια 4,5 και 7,5 αλλά θελανε κ άλλο αδερφάκι! Βέβαια ακόμα δεν τους είπαμε τπτ.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Σε ευχαριστώ αναμένω.. ναι έχω αλλά 2 παιδάκια 4,5 και 7,5 αλλά θελανε κ άλλο αδερφάκι! Βέβαια ακόμα δεν τους είπαμε τπτ

Μόλις βγήκε η χοριακη και είναι 833 άρα είμαι στην 5η εβδομάδα! Νομίζω είμαι καλά! Υποτίθεται έχω 4 μέρες καθυστέρησης.

• Μου αρέσει 3

αχχχ αυτό με τις μυρωδιές και 'γώ το έχω δε μπορώ καθόλου κορίτσια...στο μεταξύ από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα άρρωστη είμαι φούλι βήχα και συνάχι...ταλαιπωρία φουλ..χτες μπήκα 9η βδομάδα και μεθαύριο έχω πάλι υπέρηχο....ρε κορίτσια πολύ αγχώνομαι κάθε φορά από υπέρηχο σε υπέρηχο.φοβαμαι μην έχει σταματήσει  η καρδιά μην πάει κάτι στραβά αχ δεν ξέρω γιατί έτσι. Εσείς κάνετε τέτοιες σκέψεις η μόνο εγώ έχω αποτρελαθεί?

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 52 λεπτά , karlajo είπε:

αχχχ αυτό με τις μυρωδιές και 'γώ το έχω δε μπορώ καθόλου κορίτσια...στο μεταξύ από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα άρρωστη είμαι φούλι βήχα και συνάχι...ταλαιπωρία φουλ..χτες μπήκα 9η βδομάδα και μεθαύριο έχω πάλι υπέρηχο....ρε κορίτσια πολύ αγχώνομαι κάθε φορά από υπέρηχο σε υπέρηχο.φοβαμαι μην έχει σταματήσει  η καρδιά μην πάει κάτι στραβά αχ δεν ξέρω γιατί έτσι. Εσείς κάνετε τέτοιες σκέψεις η μόνο εγώ έχω αποτρελαθεί?

Αχ μην στεναχωριέσαι 

Νομιζω εμένα και γενικά μιλωντας με αλλα κοριτσια ,αυτή η αγωνία δεν φεύγει ποτε 

Ισως μεχρι την 12η οκ ένα άγχος παραπάνω λογικό 

Τις μετρούσα σαν φαντάρος...να φανταστείς μεχρι την 13η 

Για να μπορώ να το πω πλέον κτλ 

Και γω εχω την Πέμπτη τωρα και παλι αγχώνομαι αν μεγάλωσε αν αν 

Αν πρέπει να αρχίσω σιδηρο κτλ 

Και γενικά όλο περνάνε σκέψεις δεν σταματάνε...

1 hour ago, Ani ani είπε:

Μόλις βγήκε η χοριακη και είναι 833 άρα είμαι στην 5η εβδομάδα! Νομίζω είμαι καλά! Υποτίθεται έχω 4 μέρες καθυστέρησης.

Τέλεια χοριακη !

Με το καλο το μωράκι σας !

Να μεγαλώσει η οικογένεια σου! 

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, karlajo said:

Περαστικά 🫩 και εγώ έτσι είμαι άγχος πολύ άγχος μέχρι τον υπέρηχο αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος ή το φαντάζομαι , δύο εβδομάδες περάσανε σχεδόν από τον προηγούμενο υπέρηχο , το στομάχι μου χάλια βασανίζομαι κάθε μέρα . 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, mar25 είπε:

Αχ μην στεναχωριέσαι 

Νομιζω εμένα και γενικά μιλωντας με αλλα κοριτσια ,αυτή η αγωνία δεν φεύγει ποτε 

Ισως μεχρι την 12η οκ ένα άγχος παραπάνω λογικό 

Τις μετρούσα σαν φαντάρος...να φανταστείς μεχρι την 13η 

Για να μπορώ να το πω πλέον κτλ 

Και γω εχω την Πέμπτη τωρα και παλι αγχώνομαι αν μεγάλωσε αν αν 

Αν πρέπει να αρχίσω σιδηρο κτλ 

Και γενικά όλο περνάνε σκέψεις δεν σταματάνε...

Τέλεια χοριακη !

Με το καλο το μωράκι σας !

Να μεγαλώσει η οικογένεια σου! 

Σε ευχαριστώ πολύ! Να σας ρωτήσω οι αναγούλες και εμετοί πότε έρχονται εσείς που είσαστε πιο μπροστά γιατί δεν θυμάμαι καλά από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Τώρα δηλαδή στις 4-5 εβδομάδες θα έπρεπε να είχαν αργήσει; Ή πιο μετά! Έλεγα μήπως τα γλίτωνα κ ήμουν τυχερή κ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...