Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

5 minutes ago, karlajo said:

Καλημέρα κοριτσάκι μου κάνε υπομονή θα περάσουν όλα!εγώ έχω τραβήγματα στη μήτρα εδώ και 5 μέρες και γενικά περίεργα ποναλακια ...εγώ είμαι χάλια από αναγούλα αλλά με ανακουφίζει τελευταία μη γελάσεις το κοτόπουλο φιλέτο σαν σνίτσελ στο ερφραιερ.αυτο με αγγουράκι με ηρεμεί. έχω επίσης καούρες πολλές και ρεύομαι συνέχεια ακόμα και αν δεν έχω φάει κάτι μόλις.και με έχουν τρελάνει οι πονοκέφαλοι είμαι 5η μέρα σερί που έχω.

Σε αλλά νέα @Chrisma μετρησα σημερα ζαχαρο νηστειας και ειχα 83 πιο κατω απο ποτε δεν το περίμενα...λογικα επειδη σταματησα τις ορμονες αρχισα να ισορροπώ...συνεχιζω ωστόσο τη διατροφη οπως ειπα να κανω και εννοείται μετρήσεις αλλα χαρηκα πολυ δε στο κρύβω..ΑΑΑΑ ξέχασα να αναφέρω έχω πολύ κατακράτηση στο πρόσωπο κορίτσια εδώ κ μερικές μέρες άρχισα να πίνα πιο πολύ νερό αλλά αναγουλιαζω πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω γιατί το κρέας με ζορίζει πολύ γευστικά ενώ πριν μου άρεσε πάρα πολύ ..έκανα κοτόσουπα και μου φαινόταν σαν να έχει γεύση συκώτι το κρεας που δεν το τρώω ,και εγώ είχα κάποιες ημικρανίες και πήρα ντεπόν υποψιάζομαι ότι ήταν περισσότερο επειδή έκοψα και εγώ τις ορμόνες , πάντα όταν έκοβα τα οιστρογόνα στις αποτυχημένες προσπάθειες είχα πονοκέφαλο σε αντίθεση με άλλες που είχαν όταν τα άρχιζαν . Τουλάχιστον τον φάγαμε τον γάιδαρο λίγο έμεινε τα Χριστούγεννα θα είμαστε καλά , πολύ σημαντικό! Έχω χάσει αρκετά Χριστούγεννα με στεναχώριες τελευταία. Αυτό με το νερό είναι μεγάλο πρόβλημα ο άντρας μου με κοιτάει να πίνω νερό και κάνει πίσω μην του έρθει καμία ρουκέτα έχει τρομάξει ο καημένος, λίγο λίγο μου λέει 😛 μου έκατσε καλά το γάλα κακάο ο χυμός με τίποτα , αλλά δεν παίρνω για την ζάχαρη και τα λιπαρά …

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 386
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@karlajo να το κάνεις τότε. Έκανα κι εγω πιλατες πριν. Η αλήθεια είναι όμως δεν έχω καθόλου όρεξη να ξαναρχισω 🥲 Ίσως κάνω κάτι σε yoga, αφού κλείσω το πρώτο τρίμηνο με το καλό κι εγώ. 

@Texas τι γενναιότητα οι άντρες μας Θεέ μου. Κι εμένα απομακρύνεται όταν ανακατεύομαι. Σοβαρές προσωπικότητες. Ήταν λίγο δύσκολα τα τελευταία χρόνια νομίζω για πολλούς από εμάς και για διάφορους λόγους. Καιρός μας είναι να τα χαρούμε. Δεν ξέρω κορίτσια, εύχομαι κι εγώ να ηρεμήσω ψυχολογικά μετά την αυχενική και να χαρώ κι εγώ γιορτές κι ας μην φαω μελομακάρονα 🥲

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Texas είπε:

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω γιατί το κρέας με ζορίζει πολύ γευστικά ενώ πριν μου άρεσε πάρα πολύ ..έκανα κοτόσουπα και μου φαινόταν σαν να έχει γεύση συκώτι το κρεας που δεν το τρώω ,και εγώ είχα κάποιες ημικρανίες και πήρα ντεπόν υποψιάζομαι ότι ήταν περισσότερο επειδή έκοψα και εγώ τις ορμόνες , πάντα όταν έκοβα τα οιστρογόνα στις αποτυχημένες προσπάθειες είχα πονοκέφαλο σε αντίθεση με άλλες που είχαν όταν τα άρχιζαν . Τουλάχιστον τον φάγαμε τον γάιδαρο λίγο έμεινε τα Χριστούγεννα θα είμαστε καλά , πολύ σημαντικό! Έχω χάσει αρκετά Χριστούγεννα με στεναχώριες τελευταία. Αυτό με το νερό είναι μεγάλο πρόβλημα ο άντρας μου με κοιτάει να πίνω νερό και κάνει πίσω μην του έρθει καμία ρουκέτα έχει τρομάξει ο καημένος, λίγο λίγο μου λέει 😛 μου έκατσε καλά το γάλα κακάο ο χυμός με τίποτα , αλλά δεν παίρνω για την ζάχαρη και τα λιπαρά …

ξέρει τι δοκίμασε έχει πρωτεϊνούχο γάλα κακάο με στέβιας και τέτοια τουλάχιστον αν σε ανακουφίζει να πίνεις εκείνο όπως και τις πουτίγκες πρωτεΐνης.μου κάθονται καλά .εγώ παίρνω της arla και της μεβγαλ αλλα εχει πολλες μαρκες.τελευταια μου καθεται η βανιλια ειναι σαν τις κρεμουλεςπου τρωγαμε μικρα αλλα εχουν φουλ πρωτεινη που τη θελουμε.επισης χυμο μηπως να στυβεις μονη σου?Ο μασουτης βεβαια εχει και ετοιμο φρεσκοστυμμενο.Ριχνω ιδεες..

και μόλις είδα ότι ο χυμός δεν σου κάθεται🤣λαθος καταλαβα χαχα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια όλα καλά κ από εμάς! Όλα βαίνουν καλώς κ έκλεισα ραντεβού για αυχενική.. εγώ έχω ηρεμήσει λίγο από την αναστάτωση στο στομάχι, με πονούσε κ έπρεπε να τσιμπάω κάτι κάθε μία ώρα, εννοείται πήρα βάρος.. τώρα νομίζω μπορώ να το ελέγξω καλύτερα το θέμα της διατροφη.. άντε να δούμε!

• Μου αρέσει 1

sKnKp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , mar.x είπε:

Κορίτσια όλα καλά κ από εμάς! Όλα βαίνουν καλώς κ έκλεισα ραντεβού για αυχενική.. εγώ έχω ηρεμήσει λίγο από την αναστάτωση στο στομάχι, με πονούσε κ έπρεπε να τσιμπάω κάτι κάθε μία ώρα, εννοείται πήρα βάρος.. τώρα νομίζω μπορώ να το ελέγξω καλύτερα το θέμα της διατροφη.. άντε να δούμε!

τέλεια κοπέλα μου με το καλό!!!!Αυχενική ποτέ με το καλό?

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, karlajo είπε:

τέλεια κοπέλα μου με το καλό!!!!Αυχενική ποτέ με το καλό?

Με ερωτηματικό 22.12.. περιμένω τελική Ενημέρωση εντός των ημερών! Πεφτω ακριβώς στις γιορτές...

• Μου αρέσει 2

sKnKp2.png

On 1/12/2025 at 11:46 ΜΜ, Texas είπε:

Γεια σας κορίτσια δεν έγραψα αυτό το διάστημα αλλά σας διάβαζα , δεν ήμουν καλά είμαι 14η εβδομάδα δόξα το θεό τα έμβρυα μεγαλώνουν σωστά στον τελευταίο υπέρηχο βγήκαν και μια μέρα παραπάνω άρα όλα τέλεια και η αυχενική ήταν σούπερ όλα καλά . Εγώ από την άλλη έχω ακόμα αυτό τον πόνο στο στομάχι θώρακα ένα συνοθύλευμα ενοχλήσεων κυρίως τα απογεύματα και μετά . Οι εμετοί επίσης έχουν αυξηθεί πολύ και έχω περιορίσει τη διατροφή μου σε συγκεκριμένα πράγματα που είναι κυρίως υδατάνθρακες, ψωμιά και στεναχωριέμαι. Είμαι πολύ δύσκολα γιατί και έβαλα κιλά και κάνω εμετούς , γιατί δεν τρέφομαι σωστά και πολλές φορές προλαβαίνω να χωνέψω, άλλες φορές όχι … είμαι εντελώς εξαντλημένη όχι τόσο από τους εμετούς αλλά περισσότερο αυτό τον πόνο που νιώθω κάθε βράδυ . Ο γιατρός μου είπε ότι το λένε πολλές έγκυες και το περιγράφουν όπως εγώ . Μου είπε πως θα ελαττωθούν από εδώ και πέρα και πως πρέπει να περπατάω μια ώρα την μέρα και να αλλάξω διατροφή γιατί δεν πρέπει να βάλω κιλά , από τον Σεπτέμβρη από την ετ έβαλα 5 με κορτιζόνη φάρμακα εξωσωματικής και αχρείαστης ακινησίας λόγο δικού μου φόβου . Έχω διαλέξει δυο τρία παντελόνια που μου ήταν μεγάλα και φοράω και έχω και κάποια εγκυμοσύνης για αργότερα. Στην αρχή ήταν μαύρη και εμένα η κοιλιά μου από τις αντιπηκτικές το έχω περάσει 7 φορές και η μόνη λύση που καθάρισα από μελανιές τεράστιες και τώρα έχω μόνο μικρά σημάδια και από κανένα καρούμπαλο που και που είναι να μπαίνει ο αέρας πριν το υγρό η φούσκα που υπάρχει στην σύριγγα, όπως επίσης βάζω το υγρά πολύ πολύ αργά . Μόνο έτσι καθάρισε η κοιλιά μου . Εμένα το ζάχαρο μου είναι χαμηλό νηστείας έχω 78 γενικά κάτω από 80 . Επίσης είχα δύο λιποθυμικά επεισόδια το ένα μάλιστα κάτω από τον λευκό πύργο .. κρατιόμουν κρατιόμουν να μην κάνω εμετό μπροστά σε όλο τον κόσμο και χαλάστηκα τόσο πολύ που χρειάστηκε να ξαπλώσω στο πεζούλι με τα πόδια πάνω . Πιστεύω ότι και πίεση έχω χαμηλη και και ζάχαρο χαμηλό υπογλυκαιμία δεν ξέρω αν κάνω νομίζω δεν γίνεται γιατί δεν έχω διαβήτη αλλά ορισμένες φορές έτσι νιώθω . Καμία κόλα zero πίνω πολύ αραιά μου κάθεται και καλά στο στομάχι αλλά δεν παίρνω γιατί θα πίνω και προτιμώ να την αποφεύγω. Τα βράδια που ξαπλώνω ε ρε κορίτσια δεν μπορεί να βολευτώ όλο αλλάζω θέση νιώθω τραβήγματα και στην περιοχή της μήτρας νιώθω όπως όταν πίνουμε πολύ νερό με άδειο στομάχι και κάνει γκλουκου γκλουκου ( κάπως ) τώρα που είπα νερό άλλος γολγοθάς δεν μπορώ να πιω νερό τρέχω για εμετό στεναχωριέμαι και για αυτό ενώ έπινα μια χαρά πολύ νερό πριν ..

εσείς νιώθετε καμιά ενόχληση ; Στην περιοχή της μήτρα πως αισθάνεστε;

Κορίτσια σας διαβάζω κι ας μην είμαι εγκυούλα. Θυμάμαι τα δικά μου και αναπολώ... Λοιπόν κορίτσι μου αυτό με τον πόνο στον θώρακα το είχα κι εγώ αλλά στο τρίτο τρίμηνο. Ήταν λες και ποναγε το κόκαλο ακριβώς εκεί που τελειώνει το στέρνο στα αριστερά. Ήταν φρικτός πόνος και πέρασα πολλά άγρυπνα βράδια προσπαθώντας να βολευτώ. Αυτό που κάπως είχε βοηθήσει ήταν να κοιμάμαι ημικαθιστή με μαξιλάρια στην πλάτη. Επίσης αυτή η θέση με βοηθούσε και στις καούρες που είχα πάρα πολλές από την αρχή. Δυστυχώς η αϋπνία πάει χεράκι χεράκι με την εγκυμοσύνη, οπότε θα σου έλεγα να αποδεχθείς την κατάσταση ως έχει. Τώρα για τα κιλά θα σου πω το εξής. Εμένα ο γιατρός μου δεν μου έλεγε τίποτα. Είχα κι εγώ δίδυμα στο πρώτο τρίμηνο. Πρώτο τρίμηνο έβαλα 4-5 κιλά. Στο δεύτερο 10! Και στο τρίτο 2. Και τα μόνα κιλά που δεν έχω χάσει ακόμα και δεν μπορώ να τα χάσω 2 χρόνια μετά είναι τα 4 που πήρα στο πρώτο τρίμηνο. Γιατί στο πρώτο τρίμηνο δεν έχεις βάρος από την εγκυμοσύνη θεωρητικά. Στο λέει για σένα. Και την υγεία σου. Μην το παίρνεις προσωπικά. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς.

• Μου αρέσει 3

Τι κάνετε κορίτσια??? Πώς είστε??? Πώς τα πάτε με τον καιρό???

Εμείς σήμερα ειχαμε κλειστά σχολεία..οπότε το λες κ λίγο ξεκούραση... 🤣🤣 

Είμαι 18+1 πλέον κ ακόμα βρε κορίτσια αυτό το φούσκωμα στο στομάχι καλά κρατεί..το μόνο που με ανακουφίζει λίγο είναι αν πιω σόδα με στημενο λεμόνι..(κι ότι λέγαμε την προηγούμενη φορά γι αναψυκτικά) .κατά τ άλλα λίγα πινάκια που κ που κάτω δεξιά κ εγώ έχω..αϋπνία τα βράδια  κ υπνηλία την μέρα... συνδυασμός που σκοτώνει 🤪🤪🤪🤣

Τώρα για τα κιλά που είπατε...έχω βάλει σίγουρα 5-6 κιλά χαλαρά....από τότε που σταμάτησαν οι αναγουλες...τρώω αλύπητα...

Διαφημίσεις

1 hour ago, Cath3rine said:

Τι κάνετε κορίτσια??? Πώς είστε??? Πώς τα πάτε με τον καιρό???

Εμείς σήμερα ειχαμε κλειστά σχολεία..οπότε το λες κ λίγο ξεκούραση... 🤣🤣 

Είμαι 18+1 πλέον κ ακόμα βρε κορίτσια αυτό το φούσκωμα στο στομάχι καλά κρατεί..το μόνο που με ανακουφίζει λίγο είναι αν πιω σόδα με στημενο λεμόνι..(κι ότι λέγαμε την προηγούμενη φορά γι αναψυκτικά) .κατά τ άλλα λίγα πινάκια που κ που κάτω δεξιά κ εγώ έχω..αϋπνία τα βράδια  κ υπνηλία την μέρα... συνδυασμός που σκοτώνει 🤪🤪🤪🤣

Τώρα για τα κιλά που είπατε...έχω βάλει σίγουρα 5-6 κιλά χαλαρά....από τότε που σταμάτησαν οι αναγουλες...τρώω αλύπητα...

Εγώ Θεσσαλονίκη κέντρο δεν είχα κανένα θέμα με τον καιρό όλες τις δουλείες μας τις κάναμε κανονικά , αχ μην μου λες ότι ακόμα το στομάχι είναι τούμπανο εγώ είμαι πιο πίσω 15η εβδομάδα και κάθε βράδυ τα ίδια στομάχι χάλια . 
Τι έπαθα εχθές … επειδή τελευταία έκανα πολλούς εμετούς και έχει δυο τρεις μέρες δεν κράτησα ιδιαίτερα φαγητό λέω θα πλακωθώ στα νουπεραλ να μην κάνω εμετό να φάω , επίσης είχα και τουαλέτα να πάω μέρες λέω ε θα πάρω και εφεκολ ( είχα ξεχάσει γιατί δεν το ήθελα ) , όλη μέρα κόλαση να θέλω να κάνω εμετό να μην μπορώ με τίποτα ναυτία φουλ όμως , πρήστηκα και με την άλλη την αηδία έγινα αερόστατο να προσπαθώ να κάνω εμετό να έχω αέρια να ρεύομαι τραγική κατάσταση !! Πάλι μ καλά σήμερα πήγα τουαλέτα δεν πήρα το νουπεραλ προτιμώ να κάνω εμετό δεν αντέχω έτσι . Έκανα μόνο μια φορά εμετό , μια ισον καμιά … αλλά το πρήξιμο στο στομάχι καλά κρατεί ! Νιώθω και μια κούραση δεν βοηθάει η υγρασία πονάει το χέρι μου που το είχα χτυπήσει παλιά . Σε γενικές γραμμές καλύτερα θα πω πως είμαι . Έχω και ραντεβού σε λίγες μέρες για υπέρηχο ανά δυο εβδομάδες με βλέπουν και έχω αγωνία φυσικά να πηγαίνουν όλα καλά . Πλέον προσπαθώ να μην παχύνω αλλά όταν πεινάω κάνω εμετό το παθαίνετε και εσείς ; Επίσης κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι κρατιέμαι να μην κάνω εμετό και μόλις μπω στο σπίτι κάνω .. η κοιλιά μου δεν φαίνεται ιδιαίτερα εγκύου δεν θα έπρεπε πλέον ; Ειδικά με δίδυμα εσείς από κοιλιές πως πάτε ;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Εγώ Θεσσαλονίκη κέντρο δεν είχα κανένα θέμα με τον καιρό όλες τις δουλείες μας τις κάναμε κανονικά , αχ μην μου λες ότι ακόμα το στομάχι είναι τούμπανο εγώ είμαι πιο πίσω 15η εβδομάδα και κάθε βράδυ τα ίδια στομάχι χάλια . 
Τι έπαθα εχθές … επειδή τελευταία έκανα πολλούς εμετούς και έχει δυο τρεις μέρες δεν κράτησα ιδιαίτερα φαγητό λέω θα πλακωθώ στα νουπεραλ να μην κάνω εμετό να φάω , επίσης είχα και τουαλέτα να πάω μέρες λέω ε θα πάρω και εφεκολ ( είχα ξεχάσει γιατί δεν το ήθελα ) , όλη μέρα κόλαση να θέλω να κάνω εμετό να μην μπορώ με τίποτα ναυτία φουλ όμως , πρήστηκα και με την άλλη την αηδία έγινα αερόστατο να προσπαθώ να κάνω εμετό να έχω αέρια να ρεύομαι τραγική κατάσταση !! Πάλι μ καλά σήμερα πήγα τουαλέτα δεν πήρα το νουπεραλ προτιμώ να κάνω εμετό δεν αντέχω έτσι . Έκανα μόνο μια φορά εμετό , μια ισον καμιά … αλλά το πρήξιμο στο στομάχι καλά κρατεί ! Νιώθω και μια κούραση δεν βοηθάει η υγρασία πονάει το χέρι μου που το είχα χτυπήσει παλιά . Σε γενικές γραμμές καλύτερα θα πω πως είμαι . Έχω και ραντεβού σε λίγες μέρες για υπέρηχο ανά δυο εβδομάδες με βλέπουν και έχω αγωνία φυσικά να πηγαίνουν όλα καλά . Πλέον προσπαθώ να μην παχύνω αλλά όταν πεινάω κάνω εμετό το παθαίνετε και εσείς ; Επίσης κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι κρατιέμαι να μην κάνω εμετό και μόλις μπω στο σπίτι κάνω .. η κοιλιά μου δεν φαίνεται ιδιαίτερα εγκύου δεν θα έπρεπε πλέον ; Ειδικά με δίδυμα εσείς από κοιλιές πως πάτε ;

Κοίτα εγώ ένιωσα ότι η κοιλιά άρχισε να φαίνεται αρκετά νωρίς σε αυτή την εγκυμοσύνη...(Βέβαια μόνο με στενά ρούχα φαίνεται γτ είχα ήδη από πριν) προχτές για παράδειγμα φόρεσα ένα φόρεμα κ φαινόταν!..ξέρω αρκετές που δεν φαίνεται η κοιλίτσα ακόμα... υπομονή μάλλον θα μεγαλώσει απότομα??? 

Εμετό δεν εκανα ποτέ..αλλά πλέον επειδή είμαι δύο εβδομάδες άρρωστη κ έχω λίγο βήχα στο. Βήχα πάνω χτες πχ πήγα να κάνω εμετό..ναυτία δεν έχω πλέον..έχει σταμάτησει...τώρα τελευταία αυτό με το στομάχι πάλι άρχισε μάλλον πρέπει να διορθώσω την διατροφή μου?!?!?!?! Σαν σταμάτησαν αναγουλες κλπ τρώω κανονικά..αλλααααα δεν βολεύομαι στον ύπνο..να τα λέμε κ αυτά...εσύ αυτό με την ναυτία δεν σου έχουν δώσει κάτι που να σε βοηθάει?? Για την τουαλέτα κι εγώ έτσι είμαι.. εντωμεταξυ για ρεψίματα κλπ έχω κ εγώ κ νομίζω ότι είναι κ από τις βιταμίνες που παίρνουμε..

Με το καλο το ραντεβού σου...!!! Όλα θα είναι καλά...! 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια και από εμένα!

Είμαι η Ρία, 39 ετών και είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου.

Έχω ΠΗΤ τέλος Μαϊου.

Έκανα πριν 1.5 βδομάδα περίπου την αυχενική μου και μου βγήκε για σύνδρομο down αναλογία 1/977. Σκέφτομαι να κάνω και την nipt.

Υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που να την έκανε;

Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ! 

Να έχουμε όλες καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες! :)

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Riaaaa είπε:

Γεια σας κορίτσια και από εμένα!

Είμαι η Ρία, 39 ετών και είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου.

Έχω ΠΗΤ τέλος Μαϊου.

Έκανα πριν 1.5 βδομάδα περίπου την αυχενική μου και μου βγήκε για σύνδρομο down αναλογία 1/977. Σκέφτομαι να κάνω και την nipt.

Υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που να την έκανε;

Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ! 

Να έχουμε όλες καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες! :)

Καλημέρα κ καλώς ήρθες!!!! Όλα με το καλό !!!!! 

Μετά την αυχενική σου πρότειναν γυναικολόγος κ εμβρυολογος να κάνεις την nipt?

Έχω κάνει κ εγώ την αυχενική δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο βγήκε η πιθανότητα αλλά μου είπαν ότι δεν θα μου προτείνουν να κάνω άλλη περαιτέρω εξέταση. Κ μετά όταν το είδε κ η γυναικολόγος δεν είπε κάτι    

Αν όμως εσύ θα νιώθεις πιο μεγάλη ανακούφιση κ σιγουριά αν την κάνεις... καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου .

πρίν από 21 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημέρα κ καλώς ήρθες!!!! Όλα με το καλό !!!!! 

Μετά την αυχενική σου πρότειναν γυναικολόγος κ εμβρυολογος να ακμαίες την nipt?

Έχω κάνει κ εγώ την αυχενική δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο βγήκε η πιθανότητα αλλά μου είπαν ότι δεν θα μου προτείνουν να κάνω άλλη περαιτέρω εξέταση. Κ μετά όταν το είδε κ η γυναικολόγος δεν είπε κάτι    

Αν όμως εσύ θα νιώθεις πιο μεγάλη ανακούφιση κ σιγουριά αν την κάνεις...

Καλημέρα Κατερίνα!

Ο εμβρυολογος μου είπε ότι είναι καλό το αποτέλεσμα .Γενικά είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος από την αυχενική μου.Ειδε και ρινικό οστό και όλα.

Με τον γυναικολόγο μου έχω ραντεβού την Τρίτη, και θα το συζητήσω μαζί του.

Επειδή ξέρω πως καλό είναι η αναλογία να βγαίνει 1 προς πάνω από 1000 , είπα για δική μου σιγουριά να κάνω και μια έξτρα εξέταση αν και γενικά είμαι αισιόδοξη πως όλα θα είναι καλά.

Εσύ ποσών εβδομάδων είσαι τώρα;

Θα προσπαθήσω να διαβασω και προηγούμενα σχόλια σας για να έχω μια εικόνα για εσάς κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...