Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Μάλλον δεν έγινα κατανοητή . Δεν είναι μια ασθένεια που μπορεί να έχει το παιδί Κ να την βρούμε. Ένα παιδάκι γεννιέται Κ τις πρώτες φορές που θα αρρωστήσει χτίζετε το ανοσοποιητικό του κ σύμφωνα με το dna του κ τα κληρονομικά του χτίζετε. Αν το παιδι έχει κάποια ευαισθησία ή όταν αρρωστήσει πρώτη φορά ο οργανισμός του δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές δεν το ξέρει κανείς. Αυτό συνήθως γίνετε γιατί υπάρχει ένα κληρονομικό υπόβαθρο ή κάποια παράμετρος στον οργανισμό του που δημιουργει ευαισθησίες ή κ προβλήματα . 

Για να το πω πιο απλά πως λέμε αυτός ο άνθρωπος με το παραμικρό αρρωσταίνει Κ μπαίνει νοσοκομείο ενώ ο άλλος άνθρωπος τα περνάει όλα στο πόδι. 

Αν πχ ένα παιδάκι με τις πρώτες του ιώσεις κάνει πνευμονίες ή κάνει επιπλοκές πχ στην καρδιά κτλ αυτός που θα το πάρει αυτά θα τα ξέρει απτό ιστορικό του ότι έχει κάποιες ευαισθησίες. Αν δεν εχει αρρωστήσει όμως ποτέ Κ δεν έχει δει κανείς πως αντιδρά ο οργανισμός του δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις από ένα μωρό. 

Γενικά αυτά ισχύουν για όλα τα παιδιά οποίος Κ να γέννησε ποτέ δεν ξέρει τι ευαισθησίες θα εμφανίσει το ανοσοποιητικό ένος παιδιού . Ομως η ανησυχία είναι περισσότερη όταν περνεις ένα άγνωστο παιδάκι γιατί το ιστορικό της οικογένειας σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αναλητικο. Εμείς πχ ξέρουμε παππούδες θείους κτλ έχουμε μια εικόνα . 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

5 minutes ago, Cath3rine said:

Αχ τι τραβάς κι εσύ... Βάστα....που θα πάει θα περάσει κι αυτό...

Σαν να σου έπεσε η πίεση δλδ ήταν? Κάτι τέτοιο Μ κάνει...ο γιατρός τι σε είπε?

Το είχα πει στον γιατρό αλλά είχε πει από την εγκυμοσύνη, η παθολόγος μου είπε πως επειδή ήδη είμαι οριακά μόλις φάω πάει το αίμα στο στομάχι και γιαυτο λιποθυμάω . Έστειλα μνμ στον γυναικολόγο μου και περιμένω απάντηση. Του έστειλα ως όφειλα λόγω του πεσίματος αλλιώς δεν θα το έλεγα πάλι . Ρώτησα αν πρέπει να εξεταστώ. 
Το κακό είναι πως πρέπει να περπατάω και τώρα φοβάμαι ακόμα πιο πολύ . Δεν περίμενα να τα έχω όλα αυτά αλλά χαίρομαι πολύ που τα μωρά είναι καλά δεν νομίζω να έπαθαν τίποτα από το πέσιμο γιατί δεν χτύπησα πουθενά αλλού 75 κιλά πάνω στον ώμο όλα ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 464
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Texas είπε:

Το είχα πει στον γιατρό αλλά είχε πει από την εγκυμοσύνη, η παθολόγος μου είπε πως επειδή ήδη είμαι οριακά μόλις φάω πάει το αίμα στο στομάχι και γιαυτο λιποθυμάω . Έστειλα μνμ στον γυναικολόγο μου και περιμένω απάντηση. Του έστειλα ως όφειλα λόγω του πεσίματος αλλιώς δεν θα το έλεγα πάλι . Ρώτησα αν πρέπει να εξεταστώ. 
Το κακό είναι πως πρέπει να περπατάω και τώρα φοβάμαι ακόμα πιο πολύ . Δεν περίμενα να τα έχω όλα αυτά αλλά χαίρομαι πολύ που τα μωρά είναι καλά δεν νομίζω να έπαθαν τίποτα από το πέσιμο γιατί δεν χτύπησα πουθενά αλλού 75 κιλά πάνω στον ώμο όλα ! 

Καλά έκανες κ έστειλες κ στον γυναικολόγο σου...έτσι για ενημέρωση γιατί όπως κ να χει έπεσες...μήπως σε βάλει να κάνεις εξέτασεις....ελπίζω να σου απαντησε....

Τα μωράκια σου μέσα στην κοιλίτσα σου είναι πολύ καλά προστατευμένα!!! Τι την έχουμε τόση κοιλιά ?? Τζάμπα?? 🤪 

Κάθε εβδομάδα θα είναι διαφορετικη..ελπίζω σύντομα να σταματήσουν τα συμπτώματα κ να είσαι πιο χαλαρή κ να το απολαύσεις.... Το χορικό θα είναι ο ύπνος απ ότι κατάλαβα με τους πόνους. .. υπομονή ❤️

• Μου αρέσει 1

8 hours ago, Cath3rine said:

Καλά έκανες κ έστειλες κ στον γυναικολόγο σου...έτσι για ενημέρωση γιατί όπως κ να χει έπεσες...μήπως σε βάλει να κάνεις εξέτασεις....ελπίζω να σου απαντησε....

Τα μωράκια σου μέσα στην κοιλίτσα σου είναι πολύ καλά προστατευμένα!!! Τι την έχουμε τόση κοιλιά ?? Τζάμπα?? 🤪 

Κάθε εβδομάδα θα είναι διαφορετικη..ελπίζω σύντομα να σταματήσουν τα συμπτώματα κ να είσαι πιο χαλαρή κ να το απολαύσεις.... Το χορικό θα είναι ο ύπνος απ ότι κατάλαβα με τους πόνους. .. υπομονή ❤️

Μου απάντησε πως εφόσον δεν χτύπησα την κοιλιά μου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως για τις λιποθυμίες δεν μπορώ να κάνω κάτι …

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να φανεί χρήσιμη η κοιλιά 😅

Αχ πάλι καλά ο ώμος πάει ταχύτατα καλύτερα , το μάτι πρήστηκε από το χτύπημα στο κεφάλι και φαίνομαι σαν να έχω φάει μπουνιά .. είμαι ένα εξαιρετικό θέαμα συνολικά 🥲

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Texas είπε:

Μου απάντησε πως εφόσον δεν χτύπησα την κοιλιά μου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως για τις λιποθυμίες δεν μπορώ να κάνω κάτι …

Αχ πάλι καλά ο ώμος πάει ταχύτατα καλύτερα , το μάτι πρήστηκε από το χτύπημα στο κεφάλι και φαίνομαι σαν να έχω φάει μπουνιά .. είμαι ένα εξαιρετικό θέαμα συνολικά 🥲

Μάλιστα... Οπότε συνεχίζεις ακάθεκτη!!!! 

Η κοιλιά πάντα θα μας χρησιμεύει μάλλον 🤣🤣

Πωω το κεφάλι τόσο πολύ Ε? Εύχομαι όσο ταχύτατα βελτιώνεται ο ώμος έτσι να γίνει κ με το κεφάλι!! 

• Μου αρέσει 1

15 hours ago, Texas said:

Δύσκολο όλο αυτό που πέρασες. Μήπως να δεις και τα επίπεδα σιδήρου σου για παν ενδεχόμενο; κατά τα άλλα πραγματικά ελπίζω πως θα αρχίσεις σιγά σιγά να στρώνεις. 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Chrisma είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα;; Εγώ έχω δυο μέρες ήπιους πόνους στην μέση. Αντιμετωπίζει καμία κάτι αντίστοιχο; Να ρωτήσω λέτε γιατρό;

Καλησπέρα κορίτσι!!!!!έχω κι εγώ πόνους στη μέση την τελευταία εβδομάδα..κ στην πλάτη...κ πρήζονται κ τα πόδια μου...

αλλααααα......κάνω σαν να μην υπάρχουν ..πήγα για shopping therapy κ ήμουν ώρες όρθια...σήμερα νιώθω πτώμα βέβαια 😅

Αυτή η εβδομάδα έτσι σαν γενική εικόνα με βρίσκει: Μ ένα παιδί με γαστρεντερίτιδα.  Εμενα έχουν φύγει τα συμπτώματα της ίωσης επιτέλους μετά από 3 εβδομάδες.κ κούραση (πολύ εύκολη κούραση κάποιες μέρες)...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrisma είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα;; Εγώ έχω δυο μέρες ήπιους πόνους στην μέση. Αντιμετωπίζει καμία κάτι αντίστοιχο; Να ρωτήσω λέτε γιατρό;

@Cath3rineπεραστικα σας!Αχ και εμένα με ποναει η μεσουλα μου κι εδώ και δυο μέρες εχψ τρελό πονοκέφαλο όλη μέρα 😵💫με το βάρος νιώθω καλύτερα από τότε που ξεκινησα το μαγνήσιο !για να δούμε.πολυ κατακράτηση ρε κοριτσθα να σκάσω κοντεύω 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrisma είπε:

@Cath3rine ναι και στην πλάτη είχα. Καλά πάει αυτο. Ωχχχ γαστρεντεριτιδα;;;; Περαστικα σας. Μ αρέσεις που εισαι απτόητη. Πάμε γερά με τσαμπουκά 😅

@karlajo  @Chrisma Πάμε κορίτσια Το έχουμε 💪💪😜 τίποτα δεν μας ρίχνει....

Αυτή η πλάτη όταν πονάει είναι τραγικό χαχαχα μόνο με μασαζ (αναγκαστικά δλδ 😂)

Ευχαριστούμε για τα περαστικά...! Προς το παρόν αφού δεν κόλλησα καλά είμαστε!!!

Τώρα να ρωτήσω κ εγώ...αν κ όταν τρώτε κάνα γλυκάκι πως είστε μετά?? Εγώ μετά από 10-15 λεπτά γουργουριζει το στομάχι μου πάλι σαν να μην έχω φάει.. το ίδιο κ μετά το πράσινο μήλο..το έχει πάθει καμιά ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ωραία σας ευχαριστώ, κάπως με καθησυχάσατε @Cath3rine και @karlajo

@Cath3rine μου δυστυχώς no desserts for me, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά πεινάω συνέχεια 😅

@karlajo άστα. Κατακράτηση, δυσκολία στην τουαλέτα.. Μια ομορφιά γενικώς 🤣 Μπραβο για το μαγνήσιο!!! Λένε πως βοηθάει όντως πολύ!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Chrisma είπε:

Ωραία σας ευχαριστώ, κάπως με καθησυχάσατε @Cath3rine και @karlajo

@Cath3rine μου δυστυχώς no desserts for me, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά πεινάω συνέχεια 😅

@karlajo άστα. Κατακράτηση, δυσκολία στην τουαλέτα.. Μια ομορφιά γενικώς 🤣 Μπραβο για το μαγνήσιο!!! Λένε πως βοηθάει όντως πολύ!

Κι εγώ πεινάω...τι πραμα είναι αυτό?? Ανά 3 ωρο....  Ένα θα σε πω ...έφερε ο αντρας Μ γλυκα να με κεράσει κ δεν μπορώ να τα φάω. Γτ με φαίνονται πολύ Γλυκά...αν είναι δυνατόν...έκανα μελομακάρονα κ κουραμπιέδες κ δεν μπορώ επίσης να φάω γτ Μ ενοχλούν στο στομάχι μετά...

Με τουαλέτα κορίτσια έχω στρώσει σχεδόν..μήπως σε αυτό το θέμα σας δυσκολεύει κ αυτά που πίνουμε? Πχ μαγνήσιο..filicine ..κλπ κλπ κλπ??

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε.

Από πόνους σε μέση και πλάτη ακόμα είμαι καλά εγώ. Βέβαια έχω πολύ έντονη σκολίωση και ελπίζω να μην έχω πόνους στη πορεία. Δεν έχω σταματήσει καθόλου τη γυμναστική που έκανα και πριν την εγκυμοσύνη και νομίζω πως και αυτό με βοηθάει πολύ. Με είχε σώσει και στη προηγούμενη εγκυμοσυνη η γυμναστική.

Δυσκοιλιότητα έχω αποκτήσει τώρα που έχω ξεκινήσει τον σίδηρο αλλά ευτυχώς όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κατά τα άλλα καλα!

Έχω αρχίσει πλέον να καταλαβαίνω τη μπουμπού κάθε μέρα και αυτό είναι καθησυχαστικο μέχρι να ξανά έχω υπέρηχο μετά τις γιορτές.

Εσείς κορίτσια αρχίσατε να καταλαβαίνετε τα νινακια σας; 

16&1 εγώ σήμερα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Cath3rine said:

@karlajo  @Chrisma Πάμε κορίτσια Το έχουμε 💪💪😜 τίποτα δεν μας ρίχνει....

Αυτή η πλάτη όταν πονάει είναι τραγικό χαχαχα μόνο με μασαζ (αναγκαστικά δλδ 😂)

Ευχαριστούμε για τα περαστικά...! Προς το παρόν αφού δεν κόλλησα καλά είμαστε!!!

Τώρα να ρωτήσω κ εγώ...αν κ όταν τρώτε κάνα γλυκάκι πως είστε μετά?? Εγώ μετά από 10-15 λεπτά γουργουριζει το στομάχι μου πάλι σαν να μην έχω φάει.. το ίδιο κ μετά το πράσινο μήλο..το έχει πάθει καμιά ?

Και εμένα γουργουρίζει σαν τρελό το στομάχι μου πριν την εγκυμοσύνη δεν έκανε έτσι , λες και έχω να φάω δύο μέρες τι παράξενο πράγμα 

15 minutes ago, Riaaaa said:

Καλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε.

Από πόνους σε μέση και πλάτη ακόμα είμαι καλά εγώ. Βέβαια έχω πολύ έντονη σκολίωση και ελπίζω να μην έχω πόνους στη πορεία. Δεν έχω σταματήσει καθόλου τη γυμναστική που έκανα και πριν την εγκυμοσύνη και νομίζω πως και αυτό με βοηθάει πολύ. Με είχε σώσει και στη προηγούμενη εγκυμοσυνη η γυμναστική.

Δυσκοιλιότητα έχω αποκτήσει τώρα που έχω ξεκινήσει τον σίδηρο αλλά ευτυχώς όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κατά τα άλλα καλα!

Έχω αρχίσει πλέον να καταλαβαίνω τη μπουμπού κάθε μέρα και αυτό είναι καθησυχαστικο μέχρι να ξανά έχω υπέρηχο μετά τις γιορτές.

Εσείς κορίτσια αρχίσατε να καταλαβαίνετε τα νινακια σας; 

16&1 εγώ σήμερα.

Δεν είμαι σίγουρη νιώθω κάτι μικρά σαν τρέμουλα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εσύ πως τα αισθάνεσαι και καταλαβαίνεις ότι είναι το μωρό ;

πρίν από 14 λεπτά , Texas είπε:

Και εμένα γουργουρίζει σαν τρελό το στομάχι μου πριν την εγκυμοσύνη δεν έκανε έτσι , λες και έχω να φάω δύο μέρες τι παράξενο πράγμα 

Δεν είμαι σίγουρη νιώθω κάτι μικρά σαν τρέμουλα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εσύ πως τα αισθάνεσαι και καταλαβαίνεις ότι είναι το μωρό ;

Μμ πως να το περιγράψω.. είναι σαν κάποιος με τα ακροδαχτυλα να κάνει απαλά χτυπήματακια εσωτερικά.

Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά.. πάντως δεν μοιάζει με κάτι άλλο για αυτό και κατάλαβα πως είναι το μωράκι.

Και στην πρώτη μου κόρη την είχα καταλάβει σχετικά νωρίς.

Παίζει ρόλο και η θέση του πλακούντα στη μήτρα. Αν είναι οπίσθιος καταλαβαίνεις πιο γρήγορα το μωράκι.

Εγώ πάντως κορίτσια στο θέμα πείνας είμαι καλά αυτό το διάστημα. Βέβαια τρώω από όλα, δεν στερούμε κάτι αλλά νοιωθω πως τρώω όπως πριν μείνω έγκυος.

Πεινούσα πάρα πολύ το πρώτο τρίμηνο, και ας είχα αυτή την απαισια γεύση στο στόμα και ας μου μύριζαν και όλα άσχημα. 

Τώρα σαν κάπως να έστρωσε η πείνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...