Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Μάλλον δεν έγινα κατανοητή . Δεν είναι μια ασθένεια που μπορεί να έχει το παιδί Κ να την βρούμε. Ένα παιδάκι γεννιέται Κ τις πρώτες φορές που θα αρρωστήσει χτίζετε το ανοσοποιητικό του κ σύμφωνα με το dna του κ τα κληρονομικά του χτίζετε. Αν το παιδι έχει κάποια ευαισθησία ή όταν αρρωστήσει πρώτη φορά ο οργανισμός του δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές δεν το ξέρει κανείς. Αυτό συνήθως γίνετε γιατί υπάρχει ένα κληρονομικό υπόβαθρο ή κάποια παράμετρος στον οργανισμό του που δημιουργει ευαισθησίες ή κ προβλήματα . 

Για να το πω πιο απλά πως λέμε αυτός ο άνθρωπος με το παραμικρό αρρωσταίνει Κ μπαίνει νοσοκομείο ενώ ο άλλος άνθρωπος τα περνάει όλα στο πόδι. 

Αν πχ ένα παιδάκι με τις πρώτες του ιώσεις κάνει πνευμονίες ή κάνει επιπλοκές πχ στην καρδιά κτλ αυτός που θα το πάρει αυτά θα τα ξέρει απτό ιστορικό του ότι έχει κάποιες ευαισθησίες. Αν δεν εχει αρρωστήσει όμως ποτέ Κ δεν έχει δει κανείς πως αντιδρά ο οργανισμός του δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις από ένα μωρό. 

Γενικά αυτά ισχύουν για όλα τα παιδιά οποίος Κ να γέννησε ποτέ δεν ξέρει τι ευαισθησίες θα εμφανίσει το ανοσοποιητικό ένος παιδιού . Ομως η ανησυχία είναι περισσότερη όταν περνεις ένα άγνωστο παιδάκι γιατί το ιστορικό της οικογένειας σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αναλητικο. Εμείς πχ ξέρουμε παππούδες θείους κτλ έχουμε μια εικόνα . 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Texas είπε:

Και εμένα γουργουρίζει σαν τρελό το στομάχι μου πριν την εγκυμοσύνη δεν έκανε έτσι , λες και έχω να φάω δύο μέρες τι παράξενο πράγμα 

Δεν είμαι σίγουρη νιώθω κάτι μικρά σαν τρέμουλα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εσύ πως τα αισθάνεσαι και καταλαβαίνεις ότι είναι το μωρό ;

Μάλλον τα μωρά νιώθεις . Είναι σαν να πετάει το μάτι σου η αίσθηση στις αρχές χαμηλά Κ όταν είσαι ανάσκελα μόνο τώρα στις αρχές . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 464
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, linaa said:

Μάλλον τα μωρά νιώθεις . Είναι σαν να πετάει το μάτι σου η αίσθηση στις αρχές χαμηλά Κ όταν είσαι ανάσκελα μόνο τώρα στις αρχές . 

Όντως κάπως έτσι νιώθω έχω τον πλακούντα μπροστά και δεν ξέρω αν γιαυτο δυσκολεύομαι περισσότερο 

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

@karlajo  @Chrisma Πάμε κορίτσια Το έχουμε 💪💪😜 τίποτα δεν μας ρίχνει....

Αυτή η πλάτη όταν πονάει είναι τραγικό χαχαχα μόνο με μασαζ (αναγκαστικά δλδ 😂)

Ευχαριστούμε για τα περαστικά...! Προς το παρόν αφού δεν κόλλησα καλά είμαστε!!!

Τώρα να ρωτήσω κ εγώ...αν κ όταν τρώτε κάνα γλυκάκι πως είστε μετά?? Εγώ μετά από 10-15 λεπτά γουργουριζει το στομάχι μου πάλι σαν να μην έχω φάει.. το ίδιο κ μετά το πράσινο μήλο..το έχει πάθει καμιά ?

Αν φάω κάτι μικρο σε γλυκό είμαι οκ αν φάω κάτι μεγάλο βογκάω🤣το τονιζω γιατι πριν μεινω εγκυοσ δεν μου αρεσαν τα γλυκά....χτες που λετε η λιχουδω φαγαμε με φιλους εξω το μεσημερι εσκασα εννοείται και μετα ηθελα γλυκο ...ε τρωω μια ατομικη καρυδοπιτα και δυο μπαλες παγωτο απο πάνω...ηρθε και πρήστηκε η κοιλια μου ειχα δυσφορια και το κορυφαιο το μωρο σαν τρελο εκανε το ενιωθα φουυυυλλλλ μην τα πολυλογω σημερα νομιζω χώνεψα και ειπα αλλλη φορα δεν θα κανω ετσι γιατι ζορίστηκα...τσιτωσε η κοιλια, αναγουλα χαμός.

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Texas είπε:

Όντως κάπως έτσι νιώθω έχω τον πλακούντα μπροστά και δεν ξέρω αν γιαυτο δυσκολεύομαι περισσότερο 

Ε αυτό είναι. Θα το τσεκαρεις φάε κάτι γλυκό Κ κάτσε ξαπλωμένη ανάσκελα εντελώς . Μετά από κανένα 15 λεπτό θα καταλάβεις την κίνηση.  

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Chrisma είπε:

Ωραία σας ευχαριστώ, κάπως με καθησυχάσατε @Cath3rine και @karlajo

@Cath3rine μου δυστυχώς no desserts for me, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά πεινάω συνέχεια 😅

@karlajo άστα. Κατακράτηση, δυσκολία στην τουαλέτα.. Μια ομορφιά γενικώς 🤣 Μπραβο για το μαγνήσιο!!! Λένε πως βοηθάει όντως πολύ!

💖

στο μεταξύ υποτίθεται το μαγνήσιο φέρνει διάρροια εγώ τίποτα πάλι δυσκολεύομαι στην τουαλέτα 

πρίν από 53 λεπτά , Riaaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε.

Από πόνους σε μέση και πλάτη ακόμα είμαι καλά εγώ. Βέβαια έχω πολύ έντονη σκολίωση και ελπίζω να μην έχω πόνους στη πορεία. Δεν έχω σταματήσει καθόλου τη γυμναστική που έκανα και πριν την εγκυμοσύνη και νομίζω πως και αυτό με βοηθάει πολύ. Με είχε σώσει και στη προηγούμενη εγκυμοσυνη η γυμναστική.

Δυσκοιλιότητα έχω αποκτήσει τώρα που έχω ξεκινήσει τον σίδηρο αλλά ευτυχώς όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κατά τα άλλα καλα!

Έχω αρχίσει πλέον να καταλαβαίνω τη μπουμπού κάθε μέρα και αυτό είναι καθησυχαστικο μέχρι να ξανά έχω υπέρηχο μετά τις γιορτές.

Εσείς κορίτσια αρχίσατε να καταλαβαίνετε τα νινακια σας; 

16&1 εγώ σήμερα.

τι γυμναστική κάνεις κοπέλα μου? εγώ ναι τον καταλαβαίνω και εγώ σαν εσένα είμαι 16+1

Διαφημίσεις

@Riaaaa παιδιά εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Αφήστε που νομίζω είμαι νωρίς. 13+0 σήμερα. Πιστεύω έχω λίγο μέλλον, αλλά εύχομαι να συμβεί σύντομα για να νιώθω και πιο ήρεμη. 

Γυμναστική εγώ έκανα πριν πιλατες, αλλά πλέον δεν έχω απολύτως καμία διάθεση. Περπάτημα όμως συνεχίζω αρκετό. 

Επίσης μια ακόμη ερώτηση γιατί προβληματίζομαι. Papp-a στην αυχενική εξαιρετική καθώς και όλα τα υπόλοιπα ευρήματα. Η ελευθερη β hcG όμως ήταν 0,466 ενώ το όριο ξεκινάει από 0,5-2. Ο γιατρός μ είπε ότι τα αποτελέσματα μου συνδυαστικά είναι άριστα. Παρόλα αυτά ήθελα να ρωτήσω γιατί με τρώει, είχε κάποια άλλη τόσο χαμηλή β hcG. ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , karlajo είπε:

💖

στο μεταξύ υποτίθεται το μαγνήσιο φέρνει διάρροια εγώ τίποτα πάλι δυσκολεύομαι στην τουαλέτα 

τι γυμναστική κάνεις κοπέλα μου? εγώ ναι τον καταλαβαίνω και εγώ σαν εσένα είμαι 16+1

Κυκλικές κάνω με βάρη.

Αλλά τώρα έχω μειώσει λίγο τα κιλά.

Πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο.

Γυμνάζομαι βέβαια πάνω από 10 χρόνια.

Ευτυχώς και στη προηγούμενη εγκυμοσυνη πήγαινα ως το τέλος και ευελπιστώ να μπορώ να πηγαίνω και σε αυτή την εγκυμοσύνη μέχρι να γεννήσω.

Είναι κάτι που μου αρέσει, με γεμίζει ενέργεια.

Αα μπράβο και εσύ καταλαβαίνεις το μωράκι σου!!

Είναι μέγεθος αχλαδιού διάβασα σε αυτήν την εβδομάδα🍐♥️

πρίν από 11 λεπτά , Chrisma είπε:

@Riaaaa παιδιά εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Αφήστε που νομίζω είμαι νωρίς. 13+0 σήμερα. Πιστεύω έχω λίγο μέλλον, αλλά εύχομαι να συμβεί σύντομα για να νιώθω και πιο ήρεμη. 

Γυμναστική εγώ έκανα πριν πιλατες, αλλά πλέον δεν έχω απολύτως καμία διάθεση. Περπάτημα όμως συνεχίζω αρκετό. 

Ναι νομίζω είναι νωρίς ακόμα να το καταλάβεις, αλλά σε λίγες εβδομαδουλες θα ξεκινήσει και το δικό σου μωράκι να δίνει το παρών😊

Τι ωραία που έκανες πιλάτες!!

Εύχομαι να σου ξανά έρθει η διάθεση!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, karlajo said:

Αν φάω κάτι μικρο σε γλυκό είμαι οκ αν φάω κάτι μεγάλο βογκάω🤣το τονιζω γιατι πριν μεινω εγκυοσ δεν μου αρεσαν τα γλυκά....χτες που λετε η λιχουδω φαγαμε με φιλους εξω το μεσημερι εσκασα εννοείται και μετα ηθελα γλυκο ...ε τρωω μια ατομικη καρυδοπιτα και δυο μπαλες παγωτο απο πάνω...ηρθε και πρήστηκε η κοιλια μου ειχα δυσφορια και το κορυφαιο το μωρο σαν τρελο εκανε το ενιωθα φουυυυλλλλ μην τα πολυλογω σημερα νομιζω χώνεψα και ειπα αλλλη φορα δεν θα κανω ετσι γιατι ζορίστηκα...τσιτωσε η κοιλια, αναγουλα χαμός.

Πόσες φορές έχω μετανιώσει που έφαγα πολύ ανεπίδεκτη μαθησεως , τώρα όμως πραγματικά δεν μπορώ να το κάνω γιατί πάει το αίμα στο στομάχι έχω ταχυπαλμία και με πιάνει λιποθυμία 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Riaaaa είπε:

Κυκλικές κάνω με βάρη.

Αλλά τώρα έχω μειώσει λίγο τα κιλά.

Πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο.

Γυμνάζομαι βέβαια πάνω από 10 χρόνια.

Ευτυχώς και στη προηγούμενη εγκυμοσυνη πήγαινα ως το τέλος και ευελπιστώ να μπορώ να πηγαίνω και σε αυτή την εγκυμοσύνη μέχρι να γεννήσω.

Είναι κάτι που μου αρέσει, με γεμίζει ενέργεια.

Αα μπράβο και εσύ καταλαβαίνεις το μωράκι σου!!

Είναι μέγεθος αχλαδιού διάβασα σε αυτήν την εβδομάδα🍐♥️

Ναι νομίζω είναι νωρίς ακόμα να το καταλάβεις, αλλά σε λίγες εβδομαδουλες θα ξεκινήσει και το δικό σου μωράκι να δίνει το παρών😊

Τι ωραία που έκανες πιλάτες!!

Εύχομαι να σου ξανά έρθει η διάθεση!

αχ ρε κορίτσια εγώ προβληματίζομαι,κανω ανελλιπώς γυμναστική εδώ και 15 χρόνια και τώρα έχει δυο εβδομάδες ξανά ξεκίνησα ...είχα να παω από Σεπτέμβρη που έμεινα έγκυος. και ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα με έπιασε αυτή η αισθηση σαν βάρος και οι κράμπες και λίγο τρόμαξα .δεν ξέρω αν ήταν να γίνει η έφταιξε η γυμναστική και προβληματίζομαι.εκανα πιλάτες ριφορμερ και εννοείται χαμηλές αντιστάσεις.δεν ξέρω τι να κάνω.μου αρέσει η γυμναστική με χαλαρώνει αλλά από την άλλη φοβήθηκα λιγο

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrisma είπε:

@Riaaaa είναι ωφέλιμη η γυμναστική για άπειρους λόγους. Ψήνομαι παρα πολυ να αρχισω κάτι σε prenatal yoga. Εκανα παλιότερα aerial και μ αρεσε πολύ. 

Αν ξεκινήσεις να μας πεις πως είναι!

Πιστεύω θα είναι πολύ ωραία. Έχω ακούσει πως βοηθά και πολύ στο να πάρει θέση το μωράκι αλλά και στον τοκετό.

πρίν από 13 λεπτά , karlajo είπε:

αχ ρε κορίτσια εγώ προβληματίζομαι,κανω ανελλιπώς γυμναστική εδώ και 15 χρόνια και τώρα έχει δυο εβδομάδες ξανά ξεκίνησα ...είχα να παω από Σεπτέμβρη που έμεινα έγκυος. και ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα με έπιασε αυτή η αισθηση σαν βάρος και οι κράμπες και λίγο τρόμαξα .δεν ξέρω αν ήταν να γίνει η έφταιξε η γυμναστική και προβληματίζομαι.εκανα πιλάτες ριφορμερ και εννοείται χαμηλές αντιστάσεις.δεν ξέρω τι να κάνω.μου αρέσει η γυμναστική με χαλαρώνει αλλά από την άλλη φοβήθηκα λιγο

Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα πάλι πολύ χαλαρά.

Μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά και να δεις πως θα είσαι.Εφ όσον γυμνάζοσουν τόσα χρόνια πιστεύω πως θα πάει καλά.

Ρώτα βέβαια και τον γιατρό σου αν πιστεύει πως σχετίζονται οι κράμπες με τη γυμναστική που έκανες. Για να είσαι κ εσύ πιο σίγουρη ότι όλα είναι ασφαλή.

• Μου αρέσει 1

Ααα κι εγω reformer έκανα!! Ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι απόλυτα ασφαλής η γυμναστική από την στιγμή ειδικά που έχεις εμπειρία. Αλλά συμφωνώ με @karlajo, έχω λίγο άγχος (εντυπωσιακό 😅) γι αυτό σκεφτόμουν την yoga 🧘‍♀️. Εννοείται θα σας ενημερώσω @Riaaaa

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , karlajo είπε:

Κορίτσια μου πως είστε?Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και νιπτ προληπτικό και για κάποιο λόγο έχω κατα αγχωθεί !!Στείλτε μου σας παρακαλώ θετική ενέργεια!

Ολαααα θα είναι υπέροχα!!!! Ήταν κ στην αυχενική ....θα είναι κ τώρα στην Νιπτ.!! Θα δεις!!! Σε στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια κ σκέψη!! 🥰🥰🥰 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ολαααα θα είναι υπέροχα!!!! Ήταν κ στην αυχενική ....θα είναι κ τώρα στην Νιπτ.!! Θα δεις!!! Σε στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια κ σκέψη!! 🥰🥰🥰 

🥰🥰💖💖💖

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...