Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

1 hour ago, Ani ani said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Να σας ρωτήσω οι αναγούλες και εμετοί πότε έρχονται εσείς που είσαστε πιο μπροστά γιατί δεν θυμάμαι καλά από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Τώρα δηλαδή στις 4-5 εβδομάδες θα έπρεπε να είχαν αργήσει; Ή πιο μετά! Έλεγα μήπως τα γλίτωνα κ ήμουν τυχερή κ.

Εμένα άρχησαν γύρω στην 6η εβδομάδα και τώρα 9η δεν αντέχω αντέχω άλλο είμαι τόσο εξαντλημένη κάθε μέρα όλη μέρα δεν μπορώ να ησυχάσω δεν μπορώ να το χαρώ 

ακόμα δεν θα έλεγα ότι την γλίτωσες 😅

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, karlajo είπε:

αχχχ αυτό με τις μυρωδιές και 'γώ το έχω δε μπορώ καθόλου κορίτσια...στο μεταξύ από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα άρρωστη είμαι φούλι βήχα και συνάχι...ταλαιπωρία φουλ..χτες μπήκα 9η βδομάδα και μεθαύριο έχω πάλι υπέρηχο....ρε κορίτσια πολύ αγχώνομαι κάθε φορά από υπέρηχο σε υπέρηχο.φοβαμαι μην έχει σταματήσει  η καρδιά μην πάει κάτι στραβά αχ δεν ξέρω γιατί έτσι. Εσείς κάνετε τέτοιες σκέψεις η μόνο εγώ έχω αποτρελαθεί?

Περαστικά  σου βρε κορίτσι!

Να επιβεβαιώσω και εγω οτι αυτο το αγχος δεν σταματάει, σε εμενα τουλάχιστον,  σε καθε υπερηχο ακομα και τωρα μεχρι να δω την καρδιά να πάλλεται  και μέχρι να την ακούσω κρατάω την ανάσα μου.

Στο τελευταιο ραντεβου μου ειπε ο γιατρος θα σου αφησω λιγο την καρδουλα να την ακους να πεσουν οι παλμοι σου 🤣🤣🤣

Επίσης καθε φορα που πηγαίνω τουαλετα  κοιταω αν εχω αιμα, οπως σου ειχα πει και στο αλλο θεμα, ειχα σταγονιστες  καφε αιμα σε ασχετες μερες και μετα, πριν την αυχενικη ειχα 3 μερες καφε αιμα σε μεγαλυτερη ποσοτητα και ηταν μια μικρη αποκόλληση , οποτε μου εχει αφησει εναν φοβο!

Τωρα που ξεκινησα να την καταλάβαινω νιωθω καλυτερα αν και οταν κανω ώρες να την νιώσω παλι αγχωνοκαι! Παράνοια και έχω τρελάνει και τον άντρα μου.

3 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Να σας ρωτήσω οι αναγούλες και εμετοί πότε έρχονται εσείς που είσαστε πιο μπροστά γιατί δεν θυμάμαι καλά από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Τώρα δηλαδή στις 4-5 εβδομάδες θα έπρεπε να είχαν αργήσει; Ή πιο μετά! Έλεγα μήπως τα γλίτωνα κ ήμουν τυχερή κ.

Εμενα οι αναγούλες και οι εμετοι ξεκίνησαν λίγο πριν ακούσουμε καρδιά, νόμιζω στην 6η.

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, karlajo είπε:

αχχχ αυτό με τις μυρωδιές και 'γώ το έχω δε μπορώ καθόλου κορίτσια...στο μεταξύ από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα άρρωστη είμαι φούλι βήχα και συνάχι...ταλαιπωρία φουλ..χτες μπήκα 9η βδομάδα και μεθαύριο έχω πάλι υπέρηχο....ρε κορίτσια πολύ αγχώνομαι κάθε φορά από υπέρηχο σε υπέρηχο.φοβαμαι μην έχει σταματήσει  η καρδιά μην πάει κάτι στραβά αχ δεν ξέρω γιατί έτσι. Εσείς κάνετε τέτοιες σκέψεις η μόνο εγώ έχω αποτρελαθεί?

Περαστικά σου κορίτσι μου...!να φανταστώ δεν σε δινουν κάτι για βήχα κ συνάχι? Μόνο παρακεταμόλη? Εγώ επειδή το έχω άγχος κάθε φορά ρωτάω αν αρρωστήσω τι θα μπορώ να πάρω? Κ λένε μόνο παρακεταμόλη...

Αν σε παρηγορει εγώ κάθε φορά λέω...κάτσε να δούμε τον υπέρηχο..κάτσε να ακούσουμε καρδούλα..κάτσε να βγουν τ αποτελέσματα..κ μέχρι τότε δεν το ευχαριστιεμαι...είναι σαν να το έχω σε αναμονή μέχρι να γεννήσω να δω ένα υγιές μωρό..το ίδιο εκανα κ στην. Πρώτη Μ εγκυμοσύνη..δεν ξέρω γιατί.. προσπαθώ να καταλάβω. 

πρίν από 8 λεπτά , Cath3rine είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου...!να φανταστώ δεν σε δινουν κάτι για βήχα κ συνάχι? Μόνο παρακεταμόλη? Εγώ επειδή το έχω άγχος κάθε φορά ρωτάω αν αρρωστήσω τι θα μπορώ να πάρω? Κ λένε μόνο παρακεταμόλη...

Αν σε παρηγορει εγώ κάθε φορά λέω...κάτσε να δούμε τον υπέρηχο..κάτσε να ακούσουμε καρδούλα..κάτσε να βγουν τ αποτελέσματα..κ μέχρι τότε δεν το ευχαριστιεμαι...είναι σαν να το έχω σε αναμονή μέχρι να γεννήσω να δω ένα υγιές μωρό..το ίδιο εκανα κ στην. Πρώτη Μ εγκυμοσύνη..δεν ξέρω γιατί.. προσπαθώ να καταλάβω. 

@Ani ani θα συμφωνήσω με τα κορίτσια..κι εμένα στις 6 εβδομάδες ξεκίνησε όλο αυτό. Τώρα 12+4 ακόμα έχω αυτές τις αναγουλες κ το να μην μπορώ να πιω αρκετό νερό..

Μακάρι να είσαι τυχερή κ να μην έχεις τπτ απ'ολα αυτά....!

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

@Ani ani θα συμφωνήσω με τα κορίτσια..κι εμένα στις 6 εβδομάδες ξεκίνησε όλο αυτό. Τώρα 12+4 ακόμα έχω αυτές τις αναγουλες κ το να μην μπορώ να πιω αρκετό νερό..

Μακάρι να είσαι τυχερή κ να μην έχεις τπτ απ'ολα αυτά....!

Μου έδωσαν χτες με το ζόρι ένα σπρέι για τη μύτη γιατί εκανα μόνο πλύσεις με Αλατόνερο και για το βηχα μόνο ένα γιατροσόφι με τσίπουρο λαδι μέλι λεμονι που δεν κάνει κ πολλά. Εγώ επειδή έχω βρογχικό ασθμα ότι και να γίνει πάντα μου γυρνάει σε βηχα και παίρνω εισπνεομενα και σιροπι δυνατό με κωδεΐνη δυο μέρες κ γίνομαι περδίκι .τωρα τίποτα δεν επιτρέπεται και μια εβδομάδα τώρα τυραννιέμαι και φοβάμαι επειδή  βήχω και σφίγγεται η κοιλιά μου.παρακεταμολη μου είπαν να ειμαι φειδωλή μόνο αν ειμαι του θανατά . Αστα να πάνε . Εγώ αναγούλα μου ξεκίνησε στην όγδοη και είναι μέρες μ ειμαι χαλια κ άλλες που ειμαι πιο ελαφρια ευτυχως . Αυτό με το νερό κ εγώ το έχω δε μπορώ να το πιω και παίρνω ξινό νερό πιο εύκολα κατεβαινει!

Καλημέρα εύχομαι περαστικά στις αρρώστουλες της ομάδας,πέντε εβδομάδων εγώ σήμερα έκανα πριν μια εβδομάδα τεστ ,επιτέλους αύριο θα δω γυναικολόγο και δεν ξέρω εάν θα με στείλει να κάνω αύριο να κάνω β χοριακη ,δυστυχώς χούντας σε νησί το μικροβιολογικό που έχουμε έκανε πενταημερες διακοπές και στο νοσοκομείο μας δεν είχε ραντεβού το μικροβιολογικό μέσα και έχω άγχος στο εάν είναι όλα καλά ,Τρίτη εγκυμοσύνη να σας πω ,εύχομαι σε όλες να έχετε όμορφες και ήρεμες εγκυμοσύνες 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ είμαι 6+4 σήμερα. Από συμπτώματα έχω κούραση, κράμπες, ευαισθησία στο στήθος (κυρίως προς το βράδυ) και ναυτία μόνο όταν δεν έχω φάει είναι η αλήθεια. Είχα μια παλίνδρομη και μια βιοχημική στο παρελθόν κι έχω φοβερό άγχος ρε κορίτσια. Σήμερα περιμένουμε να δούμε καρδιακή λειτουργία. Έχω ήδη δει σάκο και ασκό την προηγούμενη εβδομάδα. Στείλτε λίγη θετική ενέργεια κι από εδώ 😅

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

Έχω μείνει τέσσερις φορές έγγυος ,την πρώτη φορά το έχασα τον τέταρτο μήνα,μετά γεννήθηκε η κόρη μου με αποκόλληση στον πέμπτο μήνα υγιέστατη,μετά από πέντε χρόνια γεννήθηκε ο γιος μου πάλι με αποκόλληση στον πέμπτο μήνα και με μικρό ρινικό οστο στην αυχενική γεννήθηκε με άτυπο αυτισμό τώρα βρισκόμαστε στον παιδικό αυτισμό αλλά είναι πολύ καλά δεν του φενεται ότι έχει κάτι δουλεύεται πάρα πολύ,και τώρα μετά από προσπάθεια τριών χρόνων με τον σύντροφό μου για παιδί ,έμεινα έγκυος σε ένα μήνα που δεν περίμενα γιατί πήρα δυνατή αντιβίωση για ουρολοίμωξη και με μόνο τέσσερις επαφές αυτόν τον μήνα έμεινα ,για αυτό αγχώνομαι για την αντιβίωση και δεν είμαι και μικρή 36 χρόνων,θα δούμε αύριο!!!

@Anna1990μου, σε καταλαβαίνω. Καταρχάς κι εγώ 34 είμαι, μη νομίζεις, μια χαρά είμαστε. Γυναίκες μεγαλύτερες σε ηλικία κάνουν υγιέστατα, υπέροχα μπεμπάκια. Ως προς τον γιο σου, είμαι εκπαιδευτικός και οφείλω να σου πω πως τα παιδιά με αυτισμό είναι πανέξυπνα και όσο πιο νωρίς αναγνωρισθεί ότι είναι στο φάσμα, τόσο περισσότερο μπορεί να δουλευτεί και να έχει μια υπέροχη ζωή γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Ως προς την αντιβίωση, πριν και κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων εγκυμοσύνης, είναι λογικό να μην ξέρουμε. Κι εγώ κάπνιζα πριν το μάθω διαρκώς, μιας και πέρασα μια πολύ στρεσσογόνα περίοδο για άλλους λόγους. Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις και στον υπέρηχο που έρχεται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!στέλνω οοοοολη τη θετική μου ενέργεια σε όλες σας!πήγα σήμερα και υπέρηχο είδαμε το νινακι μας το καλό έφτασε 2,5 cm , είχαμε 174-178 χτύπους είναι ακριβώς στην ηλικία που πρέπει  ευτυχώς 9 εβδομάδων και 3 ημερών  και ρε παιδιά το πετύχαμε να κουνάει χεράκια και ποδαράκια 🥰 σοκαρίστηκα μικρουτσικο ανθρωπακι χίχι... θα σας πω λιγο να γελασετε με το ποσο τρελα με έπιασε.... χτες το βράδυ ημουν πεπεισμενη οτι δε θα ακουσουμε χτυπους και πλανταξα στο κλάμα...ετσι απο μόνη μου😂 βρε να μου λεει ο αντρας μου μη στεναχωριεσαι καλα ειναι το νινι τιποτα εγώ...😜 εύχομαι σε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ...θα τα καταφέρουμε!!!!!! οποία έχει τώρα υπέρηχο ας ανεβάζει να χαιρόμαστε όλες μαζί με τα μικρακια μας💖

• Μου αρέσει 5
  • Λουλούδια 1

@karlajoΠεραστικά σου! Κι εγώ είχα ένα κρύωμα την προηγούμενη εβδομάδα και με ταλαιπώρησε λίγο είναι η αλήθεια. Είναι η εποχή έτσι. Θεωρώ δεν υπάρχει κανένας νοήμων άνθρωπος που να μην αγχώνεται με τους υπερήχους, δεν ξέρω. Εκτός κι αν εκ φύσεως είσαι υπερβολικά αισιόδοξη. Εγώ σίγουρα δεν είμαι 🤣

@karlajo ωχ, σου απάντησα πριν το δω! Τι υπέροχα νέα!! Πάντα να το βλέπεις να κάνει κωλοτούμπες 😅🤣 Αλήθεια σε καταλαβαίνω απόλυτα ως προς το άγχος. Εγώ θα πάω απόψε, θα σας ενημερώσω 🤞🤞

• Ευχή 1

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

@Chrisma σου στέλνω θετική ενέργεια  🧿 

Αυτό με το άγχος στους υπερήχους επιβεβαίωνω κ εγώ...έχω την Παρασκευή αυχενική κ το τι έχει περάσει από το μυαλό μου....είναι άλλο πράγμα...έχω σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια..κι ενώ είμαι φύση αισιόδοξη κ πάντα βλέπω τα πράγματα με θετικη ματιά..στην εγκυμοσύνη μάλλον κάπως το χάνω ...κι εγώ είχα μια παλινδρομη τον Μάρτιο κ έχω ένα άγχος παραπάνω τώρα..

@karlajo συγχαρητήρια..πόσο χαίρομαι!!!! Τι συναισθήματα δημιουργεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι....να σε πω την αλήθεια  χτες  έβαλα κ ξαναεβλεπα τον τελευταίο υπέρηχο που έκανα κ είχα κι εγώ την τύχη να το πετύχω να κουνάει χεράκια ποδαράκια όπως λες...κ επειδή Μ έστειλε η γιατρός τον υπέρηχο κάθε λίγο κ λιγάκι το βάζω κ το βλέπω... χαχαχα 

Εντωμεταξυ χτες έκανε το παιδί μου παρέλαση... ένα θα σας πω....κοντεψα να κλαίω με  αναφυλητα...πώς κρατήθηκα ακόμα απορώ..οι ορμόνες είναι σε άλλο level...

• Μου αρέσει 2

@Cath3rineνα το χαίρεσαι το παιδάκι σου που παρέλασε! Νομίζω έτσι κι αλλιώς θα έκλαιγες, αλλά ένας λόγος παραπάνω τώρα. Αχ άστα, η εγκυμοσύνη μετά από απώλεια κυησης πρέπει να μπει στα ολυμπιακά αθλήματα! 🥲 Όσο δύσκολη είναι η αναμονή για τον υπέρηχο, τόσο μπορεί να σε δικαιώσει όπως φαίνεται. Για να δούμε 👀🤞

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Chrisma είπε:

@Cath3rineνα το χαίρεσαι το παιδάκι σου που παρέλασε! Νομίζω έτσι κι αλλιώς θα έκλαιγες, αλλά ένας λόγος παραπάνω τώρα. Αχ άστα, η εγκυμοσύνη μετά από απώλεια κυησης πρέπει να μπει στα ολυμπιακά αθλήματα! 🥲 Όσο δύσκολη είναι η αναμονή για τον υπέρηχο, τόσο μπορεί να σε δικαιώσει όπως φαίνεται. Για να δούμε 👀🤞

Ακριβώς...είναι δύσκολο κ να ξαναμπείς σε ψυχολογία..κ να είσαι ανέμελη .κ όλα ... 

Εγώ θα γεννήσω (να πάνε όλα καλά) σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη οπότε υπέρηχο πάω έξω κ κάνω γτ εκεί δεν μας κάνουν... Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη χαχαχα

Εσύ από που είσαι??

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...