Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Μάλλον δεν έγινα κατανοητή . Δεν είναι μια ασθένεια που μπορεί να έχει το παιδί Κ να την βρούμε. Ένα παιδάκι γεννιέται Κ τις πρώτες φορές που θα αρρωστήσει χτίζετε το ανοσοποιητικό του κ σύμφωνα με το dna του κ τα κληρονομικά του χτίζετε. Αν το παιδι έχει κάποια ευαισθησία ή όταν αρρωστήσει πρώτη φορά ο οργανισμός του δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές δεν το ξέρει κανείς. Αυτό συνήθως γίνετε γιατί υπάρχει ένα κληρονομικό υπόβαθρο ή κάποια παράμετρος στον οργανισμό του που δημιουργει ευαισθησίες ή κ προβλήματα . 

Για να το πω πιο απλά πως λέμε αυτός ο άνθρωπος με το παραμικρό αρρωσταίνει Κ μπαίνει νοσοκομείο ενώ ο άλλος άνθρωπος τα περνάει όλα στο πόδι. 

Αν πχ ένα παιδάκι με τις πρώτες του ιώσεις κάνει πνευμονίες ή κάνει επιπλοκές πχ στην καρδιά κτλ αυτός που θα το πάρει αυτά θα τα ξέρει απτό ιστορικό του ότι έχει κάποιες ευαισθησίες. Αν δεν εχει αρρωστήσει όμως ποτέ Κ δεν έχει δει κανείς πως αντιδρά ο οργανισμός του δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις από ένα μωρό. 

Γενικά αυτά ισχύουν για όλα τα παιδιά οποίος Κ να γέννησε ποτέ δεν ξέρει τι ευαισθησίες θα εμφανίσει το ανοσοποιητικό ένος παιδιού . Ομως η ανησυχία είναι περισσότερη όταν περνεις ένα άγνωστο παιδάκι γιατί το ιστορικό της οικογένειας σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αναλητικο. Εμείς πχ ξέρουμε παππούδες θείους κτλ έχουμε μια εικόνα . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

1 hour ago, linaa said:

Αιματολογικές πρέπει σίγουρα κάθε μήνα . Επίσης με διδιμμα χρειάζετε έξτρα μαγνήσιο... 

Για τα υπόλοιπα σε καλύπτουν οι pregnacare . Αλλά το μαγνήσιο σε δίδυμη κύηση ? Κ χωρίς αιματολογικές ??? 

Εξετάσεις έχω να κάνω πανω από ένα μήνα πήγα στο ραντεβού αλλά ξέχασα να το πω , επίσης δεν μου αρέσει να κάνω το γιατρό στον γιατρό αλλά από την άλλη δεν θέλω να μένουν τα πράγματα στην τύχη , στο κάτω κάτω του είπα πως έχω ζαλάδες και λιποθυμίες μπορεί να μην έχει σχέση αλλά μάλλον καλό θα ήταν να ξέρουμε τι γίνεται 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 464
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Texas είπε:

Εξετάσεις έχω να κάνω πανω από ένα μήνα πήγα στο ραντεβού αλλά ξέχασα να το πω , επίσης δεν μου αρέσει να κάνω το γιατρό στον γιατρό αλλά από την άλλη δεν θέλω να μένουν τα πράγματα στην τύχη , στο κάτω κάτω του είπα πως έχω ζαλάδες και λιποθυμίες μπορεί να μην έχει σχέση αλλά μάλλον καλό θα ήταν να ξέρουμε τι γίνεται 

Κορίτσι μου δυστηχως έχει αποδειχθεί ότι αν δεν τρέξουμε εμείς κάποια πράγματα κανένας δεν θα ενδιαφερθεί. Δεν είναι τυχαίο που γίνονται τόσα Κ τόσα ενώ υπάρχουν εξετάσεις Κ γιατροί που παρακολουθούν εγκύους.... 

Καμία φορά η ευθύνη πρέπει να είναι κυρίως πάνω μας Κ να πιέζουμε.  

Δεν θέλω να κάνω τον γιατρό αλλά κ εξετάσεις πρέπει να κάνεις Κ την πίεση σου να παρακολουθείς καθημερινά Κ γενικά μην το αφήνεις πάνω μόνο σε ένα άνθρωπο μιλάμε Κ για την δική σου ζωή αλλά κ των παιδιών σου . 

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, linaa said:

Κορίτσι μου δυστηχως έχει αποδειχθεί ότι αν δεν τρέξουμε εμείς κάποια πράγματα κανένας δεν θα ενδιαφερθεί. Δεν είναι τυχαίο που γίνονται τόσα Κ τόσα ενώ υπάρχουν εξετάσεις Κ γιατροί που παρακολουθούν εγκύους.... 

Καμία φορά η ευθύνη πρέπει να είναι κυρίως πάνω μας Κ να πιέζουμε.  

Δεν θέλω να κάνω τον γιατρό αλλά κ εξετάσεις πρέπει να κάνεις Κ την πίεση σου να παρακολουθείς καθημερινά Κ γενικά μην το αφήνεις πάνω μόνο σε ένα άνθρωπο μιλάμε Κ για την δική σου ζωή αλλά κ των παιδιών σου . 

Αυτό που λες το έχω βιώσει με το παραπάνω με πολλά λάθη και παραλείψεις στις εξωσωματικές άρα συμφωνώ απολύτως 

Θα τον πω δεν γίνεται …

• Μου αρέσει 1

@Texas νομίζω πως στις μονήρεις εγκυμοσύνες σου κάνουν αιματολογικές ανά τρίμηνο εκτός κι αν έχεις πχ αναιμία ή διαβήτη κύησης πχ. Τώρα εσύ με τα διδυμάκια σου νομίζω χρειάζεσαι πιο στενή παρακολούθηση. Να του το πεις. Εγώ είμαι 17η, παίρνω pregnacare, φολικο, salospir και ξεκίνησα και σίδηρο γτ απ τις τελευταίες εξετάσεις είναι χάλια ο αιματοκρίτης μου. Για μαγνήσιο κλπ δεν μου έχουν πει κάτι.

• Μου αρέσει 1

35 minutes ago, Chrisma said:

@Texas νομίζω πως στις μονήρεις εγκυμοσύνες σου κάνουν αιματολογικές ανά τρίμηνο εκτός κι αν έχεις πχ αναιμία ή διαβήτη κύησης πχ. Τώρα εσύ με τα διδυμάκια σου νομίζω χρειάζεσαι πιο στενή παρακολούθηση. Να του το πεις. Εγώ είμαι 17η, παίρνω pregnacare, φολικο, salospir και ξεκίνησα και σίδηρο γτ απ τις τελευταίες εξετάσεις είναι χάλια ο αιματοκρίτης μου. Για μαγνήσιο κλπ δεν μου έχουν πει κάτι.

Ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες και την απάντηση , θα ρωτήσω και θα σας πω τι μου είπε θα επικοινωνήσω από Δευτέρα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Texas είπε:

Κοριτσι μου συζητησε το με τον γιατρο σου Αλλα νομιζω απο βιταμίνες και συμπληρώματα η κάθε μία μας παίρνει αναλόγως τις ανάγκες της, στην αρχη τουλάχιστον. Εγω με διδυμη κυηση επαιρνα filicine απο την εμβρυομεταφορα, σαλοσπιρ το σταμάτησα σχεδον αμεσως για να μην εχω αιμορραγίες και εκανα αντιπηκτικες, σιδηρο ενώ ειχα 36 αιματοκριτη δεν μου έδωσε αμεσως για να μην εχω δυσκοιλιοτητα και τελικα τον ξεκίνησα μαζι με φολικο νόμιζω γυρω στη 10η (με συμφωνη γνώμη αιματολογου), οποτε σταμάτησα Filicine, pregnacare και ολες αυτες τις βιταμίνες δεν τις πήρα ποτε σε ολόκληρη την εγκυμοσυνη, παρα μόνο πριν μείνω έγκυος, μόνο βιταμινη d3 το πρώτο δίμηνο που εγω το ζήτησα, μαγνήσιο ξεκίνησα 18η εβδομάδα που εμφανισα συσπασεις και ασβέστιο τοτε αλλα δεν ήθελε να το παίρνω κάθε μέρα. 

Εξετασεις αίματος και ουρων ναι έκανα σχεδον καθε μηνα, αλλα οχι με τρέλα.. δηλ είχε τύχει να περασει και μήνας και τον ρωτησα εγω μια φορα αν έχουμε αργήσει.  Επίσης έκανα μια φορα και καλλιέργεια κολπικου υγρού.  

Καλό ειναι να ρωτάμε τον γιατρο μας (κυριως) για οτι μας προβληματίζει και συνέχεια και ας τον πρήζουμε..  εγω αυτο κανω αλλα ταυτόχρονα του εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη..  ξερω οτι δεν θα με αφήσει να κινδύνευσω ή να ρισκάρω κατι.. οποτε οπως και να το κάνουμε αν δεν νιωθεις ασφάλεια με τον γιατρο σου καλύτερα να αλλάξεις! Αλλιώς εμπιστευσου τον και μιλα του ανοιχτά..  ο σωστός γυναικολόγος ειναι και ψυχολόγος. 

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, Nima21 said:

Κοριτσι μου συζητησε το με τον γιατρο σου Αλλα νομιζω απο βιταμίνες και συμπληρώματα η κάθε μία μας παίρνει αναλόγως τις ανάγκες της, στην αρχη τουλάχιστον. Εγω με διδυμη κυηση επαιρνα filicine απο την εμβρυομεταφορα, σαλοσπιρ το σταμάτησα σχεδον αμεσως για να μην εχω αιμορραγίες και εκανα αντιπηκτικες, σιδηρο ενώ ειχα 36 αιματοκριτη δεν μου έδωσε αμεσως για να μην εχω δυσκοιλιοτητα και τελικα τον ξεκίνησα μαζι με φολικο νόμιζω γυρω στη 10η (με συμφωνη γνώμη αιματολογου), οποτε σταμάτησα Filicine, pregnacare και ολες αυτες τις βιταμίνες δεν τις πήρα ποτε σε ολόκληρη την εγκυμοσυνη, παρα μόνο πριν μείνω έγκυος, μόνο βιταμινη d3 το πρώτο δίμηνο που εγω το ζήτησα, μαγνήσιο ξεκίνησα 18η εβδομάδα που εμφανισα συσπασεις και ασβέστιο τοτε αλλα δεν ήθελε να το παίρνω κάθε μέρα. 

Εξετασεις αίματος και ουρων ναι έκανα σχεδον καθε μηνα, αλλα οχι με τρέλα.. δηλ είχε τύχει να περασει και μήνας και τον ρωτησα εγω μια φορα αν έχουμε αργήσει.  Επίσης έκανα μια φορα και καλλιέργεια κολπικου υγρού.  

Καλό ειναι να ρωτάμε τον γιατρο μας (κυριως) για οτι μας προβληματίζει και συνέχεια και ας τον πρήζουμε..  εγω αυτο κανω αλλα ταυτόχρονα του εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη..  ξερω οτι δεν θα με αφήσει να κινδύνευσω ή να ρισκάρω κατι.. οποτε οπως και να το κάνουμε αν δεν νιωθεις ασφάλεια με τον γιατρο σου καλύτερα να αλλάξεις! Αλλιώς εμπιστευσου τον και μιλα του ανοιχτά..  ο σωστός γυναικολόγος ειναι και ψυχολόγος. 

Ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή απάντηση , θα του τα ρωτήσω όλα αυτά . Μπορείς να μου πεις πως κατάλαβες ότι είχες συσπάσεις;

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή απάντηση , θα του τα ρωτήσω όλα αυτά . Μπορείς να μου πεις πως κατάλαβες ότι είχες συσπάσεις;

Αχ καλη ερωτηση γιατι πάντα το ειχα απορια προσωπικα πως θα νιώσω τη συσπαση και ποτε δεν με καλυπτε η απαντηση.. πετρωνει η κοιλια σου.. γιατι ηταν πολυ σκληρή τις περισσότερες φορες 🤣

Εντέλει στις 18 βδομάδες θυμαμαι ηταν οντως πολυ σκληρή, ειχα και δυσκοιλιοτητα και γενικα ένιωθα τούμπανο..  δεν καταλάβαινα αν έφταιγε το εντερο ή οι συσπασεις..  παντως τότε ο γιατρος μου είχε πει οτι ητσν νωρις για Braxton hicks παρολ'αυτα το μαγνήσιο με βοηθησε πολυ και στην δυσκοιλιοτητα.. 

Τώρα πια που κοντεύω να γεννησω καταλαβα🤣

Νιώθεις τραβήγμα χαμηλα.. σαν να μαζεύει η κοιλια σου.. το πετρωμα που λενε..αισθάνεσαι και ελαφρια πονάκια περιοδου... εγω τις νιωθω οταν ειμαι όρθια κυριως και επίσης εχω την αίσθηση οτι θέλω να ουρησω εκείνη τη στιγμή.. οταν θα νιωθεις για τα καλα τα κλωτσιδια μπορει να μπερδεύεσαι και να νομίζεις οτι σε κλωτσάει κάποιο μωρο.. εγω μόλις ένιωθα ετσι περίεργα ξαπλωνα στο πλάι και ηρεμουσαν.. γενικα θα ακούς το σώμα σου! Και με τον καιρό θα ξερεις να τις ξεχωρίζεις!

• Μου αρέσει 2

@Nima21 πάρα πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου γιατί κι εγώ το είχα απορία αν και είχα κάνει μια σύσπαση στην αυχενική. Εγώ είχα έντονο πόνο περιόδου και επίσης λόγω δυσκοιλιότητας δεν μπορώ να το ξεχωρίσω όταν έχω ενόχληση. 🥲

Με το καλό και με κανέναν πόνο ❣️

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Nima21 πάρα πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου γιατί κι εγώ το είχα απορία αν και είχα κάνει μια σύσπαση στην αυχενική. Εγώ είχα έντονο πόνο περιόδου και επίσης λόγω δυσκοιλιότητας δεν μπορώ να το ξεχωρίσω όταν έχω ενόχληση. 🥲

Με το καλό και με κανέναν πόνο ❣️

Χαίρομαι αν βοήθησα! Εγω το επιβεβαιωνα οτι ηταν συσπαση οταν ξαπλωνα και περνούσε..  παντως το μαγνήσιο μου το ρυθμισε με τη δυσκοιλιοτητα.. ενώ δηλ έπαιρνα effecol και βοηθήματα στην αρχη μετα τα σταμάτησα! Οκ δεν ηταν κάθε μέρα καλη.. αλλα σε γενικές γραμμές εστρωσε! Παιζει ρόλο και η διατροφη! 

Σε ευχαριστω πολυ!!! Επίσης!!!! Με έναν πόνο για όλες μας και γερα μωράκια!!!!😍

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Οι συσπάσεις κρατάνε λίγο(δευτερόλεπτα). Συνήθως περα απο την πίεση στην κοιλιά , νιωθεις πίεση και στις καρωτίδες και δε συνοδεύονται απο πονο(τουλάχιστον  όταν μιλάμε για τις Braxton Hicks)  παρα μπνο από πίεση.

Πονους περιοδους και πετρώματα που κρατάνε παραπάνω συνήθως ειναι έντερο.

Ο γιατρός με βλεπει ανα 3βδ περίπου οπότε μου γραφει και εξετάσεις ανα 3 βδ. Συνήθως ειναι απλές εξετάσεις, σάκχαρο νηστειας, γενικη και καλλιέργεια ούρων σίδηρο και ανα 21 ημερες περιπου θελει και η αιματολογος μου να κανω γενική αίματος και αντι χα.

Τωρα βεβαια που μπαινω στον 5ο μου εγραψε και καποιες αλλες ξανα που τις ειχε γραψει και στις αρχές.

Απο βιταμίνες εγω παίρνω μεθυλιωμενης μορφης φολικο κ β12, χολινη (αυτα τα 3 λογω παραλλαγής και στους δυο παράγοντες της ομοκυστεΐνης MTHFR) μαγνησιο, σίδηρο, ιώδιο, ω3 και d3.

Γεια σας κορίτσια και από εμένα ❣️

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Οι συσπάσεις κρατάνε λίγο(δευτερόλεπτα). Συνήθως περα απο την πίεση στην κοιλιά , νιωθεις πίεση και στις καρωτίδες και δε συνοδεύονται απο πονο(τουλάχιστον  όταν μιλάμε για τις Braxton Hicks)  παρα μπνο από πίεση.

Ο γιατρός με βλεπει ανα 3βδ περίπου οπότε μου γραφει και εξετάσεις ανα 3 βδ. Συνήθως ειναι απλές εξετάσεις, σάκχαρο νηστειας, γενικη και καλλιέργεια ούρων σίδηρο και ανα 21 ημερες περιπου θελει και η αιματολογος μου να κανω γενική αίματος και αντι χα.

Τωρα βεβαια που μπαινω στον 5ο μου εγραψε και καποιες αλλες ξανα που τις ειχε γραψει και στις αρχές.

Απο βιταμίνες εγω παίρνω μεθυλιωμενης μορφης φολικο κ β12, χολινη (αυτα τα 3 λογω παραλλαγής και στους δυο παράγοντες της ομοκυστεΐνης MTHFR) μαγνησιο, σίδηρο, ιώδιο, ω3 και d3.

Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι! Έχουμε συναντηθεί στις μαμάδες Οκτωβρίου 2019; Μου είναι πολύ γνωστό το όνομα!

Κορίτσια κ εγώ κάθε μηνα άντε 6 εβδομάδες έχω εξετάσεις ούρων, γενικη αίματος, σάκχαρο κ κάποιες θυρεοειδούς..  παίρνω σαλοσπιρ ,b12- d3, λόγω έλλειψης των δύο, και φυλλικό. Όταν είχα συσπάσεις που τις ένιωθα σαν έντονο πόνο όπως της περιόδου (στην αρχή) έπαιρνα μαγνήσιο, τώρα όχι..

sKnKp2.png

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλή χρονιά! Με το καλό το μωράκι σας και σε όλα τα κορίτσια εδώ μέσα! 
Ήθελα να ρωτήσω πόση δόση χολινης  παίρνεις; Στο έχει συστήσει αιματολόγος; 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, mar.x είπε:

Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι! Έχουμε συναντηθεί στις μαμάδες Οκτωβρίου 2019; Μου είναι πολύ γνωστό το όνομα!

Κορίτσια κ εγώ κάθε μηνα άντε 6 εβδομάδες έχω εξετάσεις ούρων, γενικη αίματος, σάκχαρο κ κάποιες θυρεοειδούς..  παίρνω σαλοσπιρ ,b12- d3, λόγω έλλειψης των δύο, και φυλλικό. Όταν είχα συσπάσεις που τις ένιωθα σαν έντονο πόνο όπως της περιόδου (στην αρχή) έπαιρνα μαγνήσιο, τώρα όχι..

Ναι ημουν στις μαμαδες Οκτωβρίου 2019❤️❤️❤️ Γέννησα Σεπτέμβρη 2019 το 3ο μου.

Δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια...

Πως εισαι;; Με το καλό κι αυτα τα μωρα μας🤗

12 ώρες πρίν, Αγγελική2021 είπε:

Καλή χρονιά! Με το καλό το μωράκι σας και σε όλα τα κορίτσια εδώ μέσα! 
Ήθελα να ρωτήσω πόση δόση χολινης  παίρνεις; Στο έχει συστήσει αιματολόγος; 

Καλη χρονιά!! Επίσης 🙏🙏

Παίρνω μια κάψουλα της solgar 300mg. Σε συνδυασμό με μεθ/νο Φολικο και μεθ/νη β12 και ω3 ολα αυτα μαζί ευνοούν και την μετάλλαξη αλλα και το μωρό. Εγω το πρότεινα στην αιματολογο κι εκεινη συμφώνησε.

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ναι ημουν στις μαμαδες Οκτωβρίου 2019❤️❤️❤️ Γέννησα Σεπτέμβρη 2019 το 3ο μου.

Δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια...

Πως εισαι;; Με το καλό κι αυτα τα μωρα μας🤗

Καλη χρονιά!! Επίσης 🙏🙏

Παίρνω μια κάψουλα της solgar 300mg. Σε συνδυασμό με μεθ/νο Φολικο και μεθ/νη β12 και ω3 ολα αυτα μαζί ευνοούν και την μετάλλαξη αλλα και το μωρό. Εγω το πρότεινα στην αιματολογο κι εκεινη συμφώνησε.

Απίστευτο.. έχεις χαρακτηριστικο ψευδώνυμο μου θύμισε κατευθείαν κάτι! Ήταν το μόνο ποστ που συμμετείχα. Εγώ 10/2019  την 3η! Κ στα 4α μαζί, λοιπόν;;; Εγώ 16η βδομάδα τώρα.. με το καλό όλες μας!

• Μου αρέσει 2

sKnKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...