Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Πως είστε; Μπήκατε στους καθημερινούς ρυθμούς μετά τα Χριστούγεννα;

Μπράβο στις μανούλες εδώ που πάνε και για 4ο παιδάκι!! 

Ποια κορίτσια έχετε τη β επιπέδου κοντά; 

Εγώ τη Τετάρτη έχω επίσκεψη στον γυναικολόγο. Έχω να πάω ένα μήνα. Αύριο το πρωί θα κάνω την αίματος, άρα Τετάρτη πρωί θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα να τα δει και ο γιατρός.

Μια αγωνία για το σάκχαρο την έχω γιατι τα μελομακάρονα είχαν την τιμητική τους φέτος τα Χριστούγεννα.                    Ελπίζω να βγουν καλά τα αποτελέσματα.

Την Πέμπτη έκλεισα και στο νοσοκομείο να δω έναν γυναικολόγο και εκεί, ο οποίος θεωρείται πολύ καλος.Αμφιταλαντεύομαι ακόμα αν θα γεννήσω σε ιδιωτικό ή στο δημόσιο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσω αργότερα για το τι θα κάνω.

Κατά τα άλλα όλα καλά κορίτσια. Έχω κάποια πονακια στη λεκάνη. Αισθάνομαι σαν να χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι της. Δεν ξέρω αν κάποια άλλη κοπέλα το έχεις νοιώσει αυτόν τον καιρό. 

Σήμερα είμαι 20 εβδομάδων και 1.

Τη μικρούλα τη καταλαβαίνω πολύ μέσα στη μέρα και πλέον νοιωθω τά χτυπήματακια της και στη παλάμη μου, όταν τη βάζω στη κοιλιά.

Αυτά τα νέα από εμένα! 

Περιμένω να μάθω τα δικά σας.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 518
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Riaaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Πως είστε; Μπήκατε στους καθημερινούς ρυθμούς μετά τα Χριστούγεννα;

Μπράβο στις μανούλες εδώ που πάνε και για 4ο παιδάκι!! 

Ποια κορίτσια έχετε τη β επιπέδου κοντά; 

Εγώ τη Τετάρτη έχω επίσκεψη στον γυναικολόγο. Έχω να πάω ένα μήνα. Αύριο το πρωί θα κάνω την αίματος, άρα Τετάρτη πρωί θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα να τα δει και ο γιατρός.

Μια αγωνία για το σάκχαρο την έχω γιατι τα μελομακάρονα είχαν την τιμητική τους φέτος τα Χριστούγεννα.                    Ελπίζω να βγουν καλά τα αποτελέσματα.

Την Πέμπτη έκλεισα και στο νοσοκομείο να δω έναν γυναικολόγο και εκεί, ο οποίος θεωρείται πολύ καλος.Αμφιταλαντεύομαι ακόμα αν θα γεννήσω σε ιδιωτικό ή στο δημόσιο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσω αργότερα για το τι θα κάνω.

Κατά τα άλλα όλα καλά κορίτσια. Έχω κάποια πονακια στη λεκάνη. Αισθάνομαι σαν να χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι της. Δεν ξέρω αν κάποια άλλη κοπέλα το έχεις νοιώσει αυτόν τον καιρό. 

Σήμερα είμαι 20 εβδομάδων και 1.

Τη μικρούλα τη καταλαβαίνω πολύ μέσα στη μέρα και πλέον νοιωθω τά χτυπήματακια της και στη παλάμη μου, όταν τη βάζω στη κοιλιά.

Αυτά τα νέα από εμένα! 

Περιμένω να μάθω τα δικά σας.

Και εγώ είμαι 20+1 έχω β επιπέδου την επόμενη εβδομάδα!νιώθω και εγώ πονάκια στηνλεκανη μέση και μπροστά εκεί που κάνει σχήμα "βε" η κοιλιά χαμηλά...Και εγώ έχει μια εβδομάδα τον καταλαβαίνω κάθε μέρα και όταν ακουμπάω το χέρι στην κοιλιά...πριν λίγο λιμπίστηκα bake rolls και μολισ τα εφαγα αρχισε τις σβουρες χιχχι μαλλον του αρεσαν...θα κανεισ καμπυλη ζαχαρου τωρα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , karlajo είπε:

Και εγώ είμαι 20+1 έχω β επιπέδου την επόμενη εβδομάδα!νιώθω και εγώ πονάκια στηνλεκανη μέση και μπροστά εκεί που κάνει σχήμα "βε" η κοιλιά χαμηλά...Και εγώ έχει μια εβδομάδα τον καταλαβαίνω κάθε μέρα και όταν ακουμπάω το χέρι στην κοιλιά...πριν λίγο λιμπίστηκα bake rolls και μολισ τα εφαγα αρχισε τις σβουρες χιχχι μαλλον του αρεσαν...θα κανεισ καμπυλη ζαχαρου τωρα?

Ναι ακριβώς εκεί που κάνει "Βε" η κοιλιά χαμηλά και εγώ έχω ενοχλήσεις!

Χαχα ήθελε τα bake roll του το μωράκι φαίνεται.

Πάντως και εγώ βράδυ,που χαλαρώνω έχω παρατηρήσει πως την καταλαβαίνω πιο έντονα.

Όχι δεν θα κάνω καμπύλη ζαχάρου ακόμα. Στις τελευταίες εξετάσεις είχα καλό πρωινό ζάχαρο. Ευελπιστώ πως και σε αυτές θα είναι καλό, αν και τα έχω χτυπήσει τα γλυκάκια μου.

Τι ωραία που έκλεισες για β επιπεδου! Εγώ ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβού αλλά πιστεύω ο γιατρός τη Τετάρτη θα μου πει να το προγραμματίσω.

Πότε κάναμε την αυχενική.. πότε φτάνουμε στη β επιπέδου.. σφαίρα μου φαίνεται πως περναει ο καιρός.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Riaaaa είπε:

Ναι ακριβώς εκεί που κάνει "Βε" η κοιλιά χαμηλά και εγώ έχω ενοχλήσεις!

Χαχα ήθελε τα bake roll του το μωράκι φαίνεται.

Πάντως και εγώ βράδυ,που χαλαρώνω έχω παρατηρήσει πως την καταλαβαίνω πιο έντονα.

Όχι δεν θα κάνω καμπύλη ζαχάρου ακόμα. Στις τελευταίες εξετάσεις είχα καλό πρωινό ζάχαρο. Ευελπιστώ πως και σε αυτές θα είναι καλό, αν και τα έχω χτυπήσει τα γλυκάκια μου.

Τι ωραία που έκλεισες για β επιπεδου! Εγώ ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβού αλλά πιστεύω ο γιατρός τη Τετάρτη θα μου πει να το προγραμματίσω.

Πότε κάναμε την αυχενική.. πότε φτάνουμε στη β επιπέδου.. σφαίρα μου φαίνεται πως περναει ο καιρός.

επειδή ο γιατρός που με παρακολουθεί κάνει ο ίδιος β επιπέδου και αυχενικές οπότε μου έκλεισε αυτός το καθιερωμένο ραντεβού.Εχω να παω από τις 17/12 και έχω λίγο αγωνία..στο μεταξύ η φερριτινη μου έχει πέσει από 50 στο 30 ενώ ο αιματοκρίτης και τα υπόλοιπα είναι καλά και έχω αγχωθεί λίγο.Θα πάρω αύριο να κλεισω στην αιματολόγο να δω τι θα μου πει...γενικά ο γιατρός μου δε δίνει πολλά συμπληρωματα μόνο pregnal bio grow , φυλλικο και μαγνησιο και σιδηρο που επαιρνα ειπε να το σταματησω γιατι εχω καλο αιματιοκριτη και να τα αποτελεσματα.Απο μονη μου επαιρνα απο πριν την ετ απο μονη μου ω3 και d τα οποια και συνεχιζω με τη συμφωνη γνωμη του ενδοκρινολογου μου.Τωρα θελω να ρωτησω για ασβεστιο γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι εχει αρχισει να "τραβαει" το μωρο αρκετες βιταμινες και δε θελω να αδειασουν οι αποθηκες μου και να τρεχω. 

• Μου αρέσει 1

Hellooo κι από μένα. Εγώ θα κάνω μικρή Β επιπέδου (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό) στις 19 εβδομάδες. Τώρα είμαι 18+0 😅. Μάλλον αγόρι είναι το δικό μου. Παρόλα αυτά δεν τον νιώθω καθόλου. Δεν ξέρω αν είναι λόγω του προσθιου πλακούντα, αν είναι επειδή είναι το πρώτο μου ή αν απλά δεν μπορώ να το καταλάβω. 

Ως προς τις εξετάσεις, συνεχίζω με τσεκ ζαχάρου το οποίο ευτυχώς έχει σταθεροποιηθεί προς το παρόν και είναι καλά ευτυχώς! Ο αιματοκρίτης μου είναι στο 33 δυστυχώς από 42 που ήταν και άρχισα σίδηρο. 

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας. 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, karlajo είπε:

επειδή ο γιατρός που με παρακολουθεί κάνει ο ίδιος β επιπέδου και αυχενικές οπότε μου έκλεισε αυτός το καθιερωμένο ραντεβού.Εχω να παω από τις 17/12 και έχω λίγο αγωνία..στο μεταξύ η φερριτινη μου έχει πέσει από 50 στο 30 ενώ ο αιματοκρίτης και τα υπόλοιπα είναι καλά και έχω αγχωθεί λίγο.Θα πάρω αύριο να κλεισω στην αιματολόγο να δω τι θα μου πει...γενικά ο γιατρός μου δε δίνει πολλά συμπληρωματα μόνο pregnal bio grow , φυλλικο και μαγνησιο και σιδηρο που επαιρνα ειπε να το σταματησω γιατι εχω καλο αιματιοκριτη και να τα αποτελεσματα.Απο μονη μου επαιρνα απο πριν την ετ απο μονη μου ω3 και d τα οποια και συνεχιζω με τη συμφωνη γνωμη του ενδοκρινολογου μου.Τωρα θελω να ρωτησω για ασβεστιο γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι εχει αρχισει να "τραβαει" το μωρο αρκετες βιταμινες και δε θελω να αδειασουν οι αποθηκες μου και να τρεχω. 

Φυλλικό,  σίδηρο,και d περιέχει το pregnal bio grow αλλά να ρωτήσεις εάν η ποσότητα που περιέχουν σε καλύπτει σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης σου.

Εγώ παίρνω καθημερινά φυλλικό, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.προς το παρόν μου έχει δώσει ένα legofer (φιαλίδιο πόσιμου σιδήρου) και οι εξετάσεις θα δείξουν εαν χρειαστεί και δεύτερο στη πορεία. Θυμάμαι στο τρίτο τρίμηνο στη πρώτη μου κόρη, είχα πάρει και δεύτερο.

Στη β επιπέδου που θα σου κάνει θα δείτε και το προσωπάκι του μωρού; 

Στην πρώτη μου κόρη ήταν η πρώτη φορά που την " είδαμε" στη β επιπέδου.😊

4 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

Hellooo κι από μένα. Εγώ θα κάνω μικρή Β επιπέδου (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό) στις 19 εβδομάδες. Τώρα είμαι 18+0 😅. Μάλλον αγόρι είναι το δικό μου. Παρόλα αυτά δεν τον νιώθω καθόλου. Δεν ξέρω αν είναι λόγω του προσθιου πλακούντα, αν είναι επειδή είναι το πρώτο μου ή αν απλά δεν μπορώ να το καταλάβω. 

Ως προς τις εξετάσεις, συνεχίζω με τσεκ ζαχάρου το οποίο ευτυχώς έχει σταθεροποιηθεί προς το παρόν και είναι καλά ευτυχώς! Ο αιματοκρίτης μου είναι στο 33 δυστυχώς από 42 που ήταν και άρχισα σίδηρο. 

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας. 🤞🤞🤞

Υπομονή και σύντομα θα το καταλάβεις και εσύ το μωράκι σου!

Τι ωραία που έμαθες φύλλο, με το καλό το αγοράκι σου! 

Ούτε εγώ ήξερα πως υπάρχει και μικρή β επιπέδου. Άρα θα σου φύγει το άγχος ακόμα νωρίτερα😊

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές 🤗

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Riaaaa είπε:

Φυλλικό,  σίδηρο,και d περιέχει το pregnal bio grow αλλά να ρωτήσεις εάν η ποσότητα που περιέχουν σε καλύπτει σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης σου.

Εγώ παίρνω καθημερινά φυλλικό, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.προς το παρόν μου έχει δώσει ένα legofer (φιαλίδιο πόσιμου σιδήρου) και οι εξετάσεις θα δείξουν εαν χρειαστεί και δεύτερο στη πορεία. Θυμάμαι στο τρίτο τρίμηνο στη πρώτη μου κόρη, είχα πάρει και δεύτερο.

Ούτε εγώ ήξερα πως υπάρχει και μικρή β επιπέδου. Άρα θα σου φύγει το άγχος ακόμα νωρίτερα😊

*Φύλο 

@Riaaaa ναι ουσιαστικά είναι σαν την κανονική, απλώς είναι λιγότερο αναλυτική. Αλλά εξετάζει κανονικά την ανατομία του εμβρύου. Φαντάζομαι επειτα γίνεται και η κανονική Β επιπέδου. 

Το φύλο ήθελε να μας το πει ο γιατρός και πριν τα Χριστούγεννα αλλά ο άντρας μου είπε την επική ατάκα "δεν ειμαι έτοιμος" 🤣😅 και τον έκοψε τον γυναικολόγο. 🙄 Πού να γεννούσαν κιόλας 🥲 

Εγώ το έχω δει σε 3d (ή 4d;;;) να σας πω την αλήθεια και είναι πραγματικά σαν alien. 🤣🤣🤣 Προτιμώ τις κανονικές ασπρόμαυρες των υπερήχων. 

Με το καλό όλα τα μωράκια. Υγεία και τύχη να έχουν που λέγανε και οι γιαγιάδες μας. Είναι τα δύο σημαντικότερα όντως. ❣️

• Ευχή 1

15 ώρες πρίν, Riaaaa είπε:

Αν σου πω δεν ξέρω αν το δούμε 3d...δε ρώτησα ξέχασα αλλά το εύχομαι θέλω πολύ!!!

Κορίτσια έχετε αρχίσει να ψωνίζετε τίποτα η να ετοιμάζετε δωμάτιο κλπ? εγώ τίποτα ακόμα...

17 hours ago, karlajo said:

Αν σου πω δεν ξέρω αν το δούμε 3d...δε ρώτησα ξέχασα αλλά το εύχομαι θέλω πολύ!!!

Κορίτσια έχετε αρχίσει να ψωνίζετε τίποτα η να ετοιμάζετε δωμάτιο κλπ? εγώ τίποτα ακόμα...

Σίγουρα θα τον δείτε σε 3d! 🤗 Εγώ δεν επίσης τίποτα και γενικά λέω να το καθυστερήσω λίγο γιατί θέλω να βάψω πρώτα κάποια δωμάτια του σπιτιού. Άλλωστε έχουμε χρόνο. Ίσως όμως αρχίσω να φτιάχνω λίστες με το τι θα χρειαστεί. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπέρα.

Πιστεύω θα το δείτε εάν είναι σε καλή θέση και πετύχετε και προσωπάκι 😊

Εγω σήμερα πήγα για υπέρηχο και την βρήκαμε μια χαρά τη μπουμπού.Είναι 350 γραμμάρια. Προσπαθήσαμε λίγο να τη κρυφό κοιτάξουμε και το προσωπάκι της αλλά δεν καταφέραμε πολλά. Είδα λίγο προφίλ μόνο🫠 

Βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος και ευτυχώς όλα βγήκαν πολύ καλά.

Σε δύο εβδομάδες περίπου θα κάνω τη β επιπέδου. 

Από ψώνια δεν έχω πάρει τίποτα γιατί τα έχω όλα από τη πρώτη μου κόρη. 

Βέβαια πρέπει να τα βρω, να τα πλύνω κτλπ.. αλλά σίγουρα όχι ακόμα.. είναι πολύ νωρίς.

Η πρώτη κόρη μου είχε γεννηθεί αρχές Απριλίου άρα θα συμπέσουν και οι ηλικίες με τα ρούχα. 

Δωμάτιο θα σου έλεγα μη βιαστείς να φτιάξεις γιατί έτσι και αλλιώς το πρώτο διάστημα θα τα έχουμε δίπλα μας στο δωμάτιο μας. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Riaaaa είπε:

Καλησπέρα.

Πιστεύω θα το δείτε εάν είναι σε καλή θέση και πετύχετε και προσωπάκι 😊

Εγω σήμερα πήγα για υπέρηχο και την βρήκαμε μια χαρά τη μπουμπού.Είναι 350 γραμμάρια. Προσπαθήσαμε λίγο να τη κρυφό κοιτάξουμε και το προσωπάκι της αλλά δεν καταφέραμε πολλά. Είδα λίγο προφίλ μόνο🫠 

Βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος και ευτυχώς όλα βγήκαν πολύ καλά.

Σε δύο εβδομάδες περίπου θα κάνω τη β επιπέδου. 

Από ψώνια δεν έχω πάρει τίποτα γιατί τα έχω όλα από τη πρώτη μου κόρη. 

Βέβαια πρέπει να τα βρω, να τα πλύνω κτλπ.. αλλά σίγουρα όχι ακόμα.. είναι πολύ νωρίς.

Η πρώτη κόρη μου είχε γεννηθεί αρχές Απριλίου άρα θα συμπέσουν και οι ηλικίες με τα ρούχα. 

Δωμάτιο θα σου έλεγα μη βιαστείς να φτιάξεις γιατί έτσι και αλλιώς το πρώτο διάστημα θα τα έχουμε δίπλα μας στο δωμάτιο μας. 

τέλεια κοπέλα μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!Εγώ έλεγα τώρα π είναι οι εκπτώσεις να δω σιγά σιγά για καρότσι που είναι το πιο κοστοβόρο και τα αλλά πολύ πιο μετά!

• Μου αρέσει 1

On 12/1/2026 at 1:10 ΜΜ, mar.x είπε:

Απίστευτο.. έχεις χαρακτηριστικο ψευδώνυμο μου θύμισε κατευθείαν κάτι! Ήταν το μόνο ποστ που συμμετείχα. Εγώ 10/2019  την 3η! Κ στα 4α μαζί, λοιπόν;;; Εγώ 16η βδομάδα τώρα.. με το καλό όλες μας!

Καλημέρα!! Ήταν ωραία εκείνη η ομάδα. 200 ποστ την ημέρα ανεβαινανε αχαχα 

Τώρα περιμένεις το 4ο; Αγορακια κοριτσάκια; Τι έχεις; 

Εγω το 5ο μου περιμένω. Τα παιδια μου ειναι γεννημένα το '15 '18 '19 και το '21.

@Chrismaπρώτη φορά ακουω για μικρή β επιπέδου. Και θα ξανακάνεις μετα την κανονική στις 21-22 βδομάδες;

Τι κανεις; Εισαι καλα;;

Εγω αργω λιγο σε 3 βδομάδες εχω κλείσει για β επιπέδου. 

Κι εγω κορίτσια απο την Τετάρτη που ήμουν 17+6 άρχισα να νιώθω τα τιναγματακια. Εκεινη την ημερα ήταν έντονα. Χθες βράδυ κανα δυο ένιωσα μονο. Σημερα 18+1 μπηκα στον 5ο 🫠🫠 δεν μπορώ να το πιστέψω...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα!! Ήταν ωραία εκείνη η ομάδα. 200 ποστ την ημέρα ανεβαινανε αχαχα 

Τώρα περιμένεις το 4ο; Αγορακια κοριτσάκια; Τι έχεις; 

Εγω το 5ο μου περιμένω. Τα παιδια μου ειναι γεννημένα το '15 '18 '19 και το '21.

@Chrismaπρώτη φορά ακουω για μικρή β επιπέδου. Και θα ξανακάνεις μετα την κανονική στις 21-22 βδομάδες;

Τι κανεις; Εισαι καλα;;

Εγω αργω λιγο σε 3 βδομάδες εχω κλείσει για β επιπέδου. 

Κι εγω κορίτσια απο την Τετάρτη που ήμουν 17+6 άρχισα να νιώθω τα τιναγματακια. Εκεινη την ημερα ήταν έντονα. Χθες βράδυ κανα δυο ένιωσα μονο. Σημερα 18+1 μπηκα στον 5ο 🫠🫠 δεν μπορώ να το πιστέψω...

Πραγματικά χαμός με τα ποστ σε εκείνη την ομαδα.. εγώ προς το τέλος συμμετείχα.. 

Πέμπτο; Μπράβο σου... Άξια!  Έχω αγόρι και 2 κορίτσια. 2010, 2014, 2019.. κ τώρα με επιφυλαξη αγόρι! Έχουν ξετρελαθει κ τα μεγάλα με το νέο μέλος που έρχεται..

Κορίτσια έχω κλείσει Β επιπέδου, τέλη Φεβρουαρίου (21+6 αν δεν κάνω λάθος). Στο τελευταίο ραντεβού, όπως κ στο επόμενο όπως μου είπε ο γιατρός, έκανε αναλυτικα το υπέρηχο πάνω από 10'. Είδαμε τα πάντα.. άκρα, όργανα κτλ. Αυτό μήπως εννοείτε με τη μικρή Β; Δεν το έχω ξανακουσει κ εγώ..

Προετοιμασίες όχι ακόμα. Έχω φουλ ρούχα για κορίτσια και τιποτα για αγόρι γιατί τα είχα δώσει ολα χαχαχα μόνο λίγα που κράτησα ως ενθύμιο.. οπότε ας το επιβεβαιώσουμε με το καλό στο επόμενο ραντεβού και θα ξεκινήσω τις αγορές..

• Μου αρέσει 2

sKnKp2.png

@Farmakotriftena καλέ θηρίο, πέμπτο;;; Θεά! Ναι, ετσι μου το είπαν μικρή Β επιπεδου. Και ναι, μετά και κανονική πιο αναλυτική. @mar.x δεν έχω ιδέα, πάντως θα είναι σε εμβρυομητρικό όπως η αυχενική.

Να τα χαίρεστε βρε κορίτσια τα παιδάκια σας! Πολύ θαυμάζω τους πολύτεκνους γονείς ❣️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...