Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

@Riaaaa τι ωραία που την είδατε κι εσείς.! Πότε έχεις β επιπέδου;; Ναι με ηρέμησαν κάπως και τα άλλα κορίτσια, ας ελπίσουμε ότι κοιμόταν απλά ο μικρός τεμπέλης. 

@karlajo ε τότε ξεκάθαρα ήταν το έντερο σου βρε φίλη. Αλλά είναι τρομακτικό είναι η αλήθεια, κλασσικά δεν ξεχωρίζω ποτε ειναι κάτι από μήτρα πότε από έντερο. Σε καταλαβαίνω φουλ. Ααα, καινουργιο τιπ που με βοηθάει στην δυσκοιλιοτητα είναι ένα ποτήρι χλιαρό νερό πριν το πρωινό. Σαν να ενεργοποιεί το εντερο. Όλα θα πάνε σούπερ αύριο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 518
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@karlajo Ααα άρα ήταν σίγουρα του εντέρου αυτές οι συσπάσεις που ένιωθες.

Ευτυχώς ξελαφρωσες!βάλε ( εάν δεν έχεις ήδη στη διατροφή σου) πολλές φυτικές ίνες και προβιοτικα. Και αρκετο νερό. Επίσης λίγη ελαφριά άσκηση βοηθά στο να κινητοποιήθει το έντερο.

Βέβαια στην εγκυμοσύνη οι αλλαγές στις ορμόνες σε συνδυασμό με τον σίδηρο που παίρνουμε, δεν είναι και ότι καλύτερο για την δυσκοιλιότητα.

Τι καλά που έχεις αύριο την β επιπέδου σου και θα δείτε το μπεμπακι!!!

Θα περιμένουμε τα νέα σου🤗

Εγώ είμαι καλά, την επόμενη Τρίτη έχω την β επιπέδου.

Έκανα την περασμένη εβδομάδα μια επίσκεψη και στον γυναικολόγο του νοσοκομείου του Άργους και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Απ' ότι βλέπω θα συνεχίσω μαζί του. Θα πάμε έτσι και αλλιώς για προγραμματισμένη καισαρική ( μιας και στην πρώτη μου κόρη έκανα καισαρική), άρα το θεωρώ λίγο πεταμένα λεφτά να πάω στο Ρέα πάλι.

Βέβαια λέω για κάνα δίμηνο ακόμα να το χω διπορτο. Δηλαδή να με παρακολουθεί και ο ιδιώτης αλλά και ο γυναικολόγος στο νοσοκομείο. Για να είμαι πιο σίγουρη 😌 

5 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Riaaaa τι ωραία που την είδατε κι εσείς.! Πότε έχεις β επιπέδου;; Ναι με ηρέμησαν κάπως και τα άλλα κορίτσια, ας ελπίσουμε ότι κοιμόταν απλά ο μικρός τεμπέλης. 

@karlajo ε τότε ξεκάθαρα ήταν το έντερο σου βρε φίλη. Αλλά είναι τρομακτικό είναι η αλήθεια, κλασσικά δεν ξεχωρίζω ποτε ειναι κάτι από μήτρα πότε από έντερο. Σε καταλαβαίνω φουλ. Ααα, καινουργιο τιπ που με βοηθάει στην δυσκοιλιοτητα είναι ένα ποτήρι χλιαρό νερό πριν το πρωινό. Σαν να ενεργοποιεί το εντερο. Όλα θα πάνε σούπερ αύριο.

Β επιπέδου έχω την επόμενη Τρίτη!😊

Έρχεται η ώρα για κατασκοπεία 😅

• Μου αρέσει 1

@karlajoμαλλον για έντερο που ακούγεται αυτο. Εμενα με βοηθάνε πολυ τα προβιοτικα. Παίρνω καθε μερα. Επαθα και μυκητιαση , να πω πως ατη ζωη μου μια φορά εχω πάθει απο αντιβίωση οταν ημουν φοιτήτρια. Τωρα ομως οι εξετάσεις έδειξαν χαμηλα ποσοστά στους γαλακτοβακιλλους και παίρνω προβιοτικα που βοηθούν και στην χλωρίδα του κόλπου.

Να πινεις και παραπάνω νερό αν την παλεύεις.

@Chrisma συγχαρητήρια για την εξέταση!! Μπράβο. Μια χαρά είναι το μωρακι σου μην σκέφτεσαι αρνητικά επειδή απλά κοιμόταν. Φυσιολογικό είναι. Μου εχει τύχει καπου στις 23βδ σε εμβρυοκαρδιολογο τελειωσαμε στις 12 το βράδυ. Δεν γυρνούσε με τιποτα. Περπάτημα, ανεβοκατεβαινα σκαλες, έφαγα παγωτό, η γιατρός να πιεζει κοιλιά.. τπτ . Ημουν απο τις 8.30 εκεί φαντάσου.

@little miracleεγω ένιωσα φτερουγίσματα στις 16βδ στις 17βδ τιναγματακια κανονικά που ήταν αισθητά και όταν έβαζα το χέρι στην κοιλιά και τωρα που ειμαι 18+6 εδω και 4-5 ημερες σταμάτησα να το νιώθω. Μια φορα μονο χθες το βράδυ κάτι ένιωσα και ευτυχώς γιατί ειχα αρχισει να αγχώνομαι. Δεν θυμάμαι πως ηταν στα αλλα παιδια βέβαια αλλά νομίζω μετα τις 22 βδ γινονται πιο αισθητές.

Την αλλη Τετάρτη εχω γιατρό και την παραλλη Τετάρτη β επιπέδου .

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

yplDp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Chrisma είπε:

@Farmakotriftena με το καλό και η Β επιπεδου. Εντάξει πρέπει κι εγώ κάπως να είμαι πιο ψύχραιμη, να μην φρικάρω έτσι. Τι θα κάνω σε πιο δύσκολα πραγματα; Αλλά προχωράμε 🙏

Οι απώλειες μας , μας έχουν κάνει έτσι...

Σε ποιο δύσκολες καταστάσεις μπορεί να είμαστε τέρατα ψυχραιμίας 🤣

Την κανονική β επιπέδου πότε θα την κάνεις; Λογικά κάπου κοντά με μένα;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Κάναμε β επιπέδου σήμερα όλα καλά και φυσιολογικά ...ένας μπεμπαρος 498 γραμμάρια,28 εκατοστά!Μου τον βγάζει σαν ανάπτυξη μια εβδομάδα μεγαλύτερο...Ήταν όλο ναζί πόζαρε καθαρά για φωτό,χασμουρηθηκε, ήπιε αμνιακό υγρό και σαν γνήσιο παιδί της μαμάς του όταν ο γιατρός του μετρούσε τα δάχτυλα έριξε και μια μούντζα!🤣Ευτυχως ηταν πολυ συνεργασιμος και κουνιόταν και τα μετρησε ολα ο γιατρός!Δεν με ζόρισε καθόλου ο γιατρός ,δεν πόνεσα καθόλου και όταν ήθελε να του αλλάξει θέση μου σκουντούσε με ένα δάχτυλο λίγο την κοιλιά και το νινί κουνιοταν.Μου έφυγε ένα βάρος δε σας το κρύβω!Με το καλό και οι υπόλοιπες β επιπέδου της ομαδούλας μασ να είναι καλές!💖

• Μου αρέσει 4

@Farmakotriftena με έβαλε στις 16 Φεβρουαρίου! Εχω λίγο μέλλον ακόμα. Σίγουρα παίζει ρόλο. Προχωράμε όμως δυναμικά και δεν μασάμε!

@karlajo τι ωραία νέα! Κι εμένα έριξε μούντζα 😅 Ευγενέστατα 🤣 Τι καλά! Για πες tip, τι έκανες πριν πας και ήταν active ;

• Μου αρέσει 1

Just now, Chrisma είπε:

@Farmakotriftena με έβαλε στις 16 Φεβρουαρίου! Εχω λίγο μέλλον ακόμα. Σίγουρα παίζει ρόλο. Προχωράμε όμως δυναμικά και δεν μασάμε!

@karlajo τι ωραία νέα! Κι εμένα έριξε μούντζα 😅 Ευγενέστατα 🤣 Τι καλά! Για πες tip, τι έκανες πριν πας και ήταν active ;

χαχαχαχαχ καλέ γνήσια παιδιά μας είναι γι αυτό🤣κοιτα τελικα δεν πηγα περπατωντας γιατι ειχε ψοφοκρυο και χιόνιζε αλλα ηπια ενα ποτηρακι σοκολατούχο γαλα πρωτεινης της arla βεβαια με γλυκαντικα ηταν αλλα δε νομιζω να επαιξε ρολο γιατι οσο βαφομουν τον ενιωθα που στριφογυρνουσε.

πρίν από 8 λεπτά , karlajo είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Κάναμε β επιπέδου σήμερα όλα καλά και φυσιολογικά ...ένας μπεμπαρος 498 γραμμάρια,28 εκατοστά!Μου τον βγάζει σαν ανάπτυξη μια εβδομάδα μεγαλύτερο...Ήταν όλο ναζί πόζαρε καθαρά για φωτό,χασμουρηθηκε, ήπιε αμνιακό υγρό και σαν γνήσιο παιδί της μαμάς του όταν ο γιατρός του μετρούσε τα δάχτυλα έριξε και μια μούντζα!🤣Ευτυχως ηταν πολυ συνεργασιμος και κουνιόταν και τα μετρησε ολα ο γιατρός!Δεν με ζόρισε καθόλου ο γιατρός ,δεν πόνεσα καθόλου και όταν ήθελε να του αλλάξει θέση μου σκουντούσε με ένα δάχτυλο λίγο την κοιλιά και το νινί κουνιοταν.Μου έφυγε ένα βάρος δε σας το κρύβω!Με το καλό και οι υπόλοιπες β επιπέδου της ομαδούλας μασ να είναι καλές!💖

Ωωω τι καλά!! 

Δε σας άφησε καθόλου να βαρεθειτε ο μπέμπης 😂😂

Το ευχαριστηθήκατε σήμερα το ραντεβού, μπράβο!

Άντε και στα δικά μας τώρα😋

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Chrisma είπε:

@karlajo α σουπερ. Άρα απλώς ήταν active. Καλό αυτό ❣️

Ναι ναι γενικά την τελευταία εβδομάδα τον καταλαβαίνω όλη την ημέρα οπότε με ηρεμεί αυτό...βέβαια αν και όταν βγει είναι τόσο ζωηρός ζητώ που καήκαμε🤣

πρίν από 5 λεπτά , Riaaaa είπε:

Ωωω τι καλά!! 

Δε σας άφησε καθόλου να βαρεθειτε ο μπέμπης 😂😂

Το ευχαριστηθήκατε σήμερα το ραντεβού, μπράβο!

Άντε και στα δικά μας τώρα😋

Ναι όντως εχουν πολύ πλάκα τα μικρά άνθρωπακια μας ...Εσύ θύμισε μου ποτέ σου την έβαλε τη β επιπέδου?γιαρι θυμάμαι είμαστε μαζί εμείς

Άσε το διάβασα παρά πάνω:!🤣

• Λουλούδια 1
  • Χαχα 1

Γεια σας κορίτσια!

Πως είστε;

Σε αυτην την εγκυμοσύνη υποφέρω απο πονοκεφάλους. Ειδικα απο 9η εως και 13η, ειχα κάθε μέρα χωρις εξαίρεση. Και ηταν και δυνατοί. Την έπαιρνα την παρακεταμολη μου.. απο την 13η μέχρι σήμερα, κάπως ηρέμησα. Εχω πολυ πιο ήπιους και όχι κάθε μέρα. Αλλα με εχει διαλυσει ο δεξιός τραπεζοειδής μου και έχω τρομερά μαγκωματα στον αυχενα και πέριξ. Κανω φυσιοθεραπεία αλλα δεν βλέπω αποτέλεσμα.

Ειναι καμια αλλη έτσι;

Επίσης, σε αυτή την εγκυμοσύνη με πονάει πολυ το στήθος κάθε μέρα σχεδόν απο την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ούτε αυτο το είχα στις άλλες. Βέβαια θήλαζα στις άλλες οπότε μπορει να παίζει ρόλο.

@karlajoσυγχαρητήρια!!!!🤗

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@Farmakotriftena hellooo. Κι εγω έχω πονοκεφάλους συχνά-πυκνά οπως περίπου ειχα πριν την περίοδο/ωορρηξια, οποτε πιστεύω είναι ορμονικό. 

Ως προς τον αυχένα, δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια 🥲

Το στήθος μ με πονούσε πολύ το πρώτο τρίμηνο. Μετά τίποτα, σπανιότατα. Με πονάνε μόνο οι θηλές κυρίως σε φάσεις κρύου, αλλά με πονάνε σε τρελό βαθμό. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, είπα να μην ρωτήσω τον γιατρό και με κράξει αλλά δεν έχω ξανά πονέσει έτσι στο συγκεκριμένο σημείο 🤣

Καλησπέρα τι κάνετε; Που λέτε εγώ πέρασα μια αγωνία εχθές και προχθές δεν είχα ένιωθα  αρκετά τα μωρά ιδίως τις βραδινές ώρες που συνήθως τα νιώθω πολύ .

σημερα έκλεισα την 22η εβδομάδα και έχω την εντύπωση πως τα ένιωσα πάλι αρκετά όπως πριν επίσης πρώτη φάρα ένιωσα χτύπημα στο χέρι μου πάνω στην κοιλιά .

εσεις πως πάτε με αυτό το θέμα ; Οι πιο έμπειρες μαμάδες ανησυχούσατε με τέτοιο κενό σε αυτή την εβδομάδα ; 

πρίν από 20 λεπτά , Texas είπε:

Καλησπέρα τι κάνετε; Που λέτε εγώ πέρασα μια αγωνία εχθές και προχθές δεν είχα ένιωθα  αρκετά τα μωρά ιδίως τις βραδινές ώρες που συνήθως τα νιώθω πολύ .

σημερα έκλεισα την 22η εβδομάδα και έχω την εντύπωση πως τα ένιωσα πάλι αρκετά όπως πριν επίσης πρώτη φάρα ένιωσα χτύπημα στο χέρι μου πάνω στην κοιλιά .

εσεις πως πάτε με αυτό το θέμα ; Οι πιο έμπειρες μαμάδες ανησυχούσατε με τέτοιο κενό σε αυτή την εβδομάδα ; 

Σε αυτή την εβδομάδα δεν μετράς κινήσεις μωρών. Είναι αρκετά μικρά ώστε να μπορείς να τα νιώσεις κάθε φορά . Κινήσεις θα μετράς από την 28η εβδομάδα Κ μετά. 

Όταν ανχωνεσε για κάτι τέτοιο θα τρως κάτι γλυκό ή θα πίνεις κάτι παγωμένο Κ θα ξαπλώνεις ανάσκελα . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...