Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Εκανα την β επιπέδου ναι!

Το μωρο ολα καλα. Αν και δεν μπόρεσε να κανει μια μέτρηση γιατι κάποια στιγμή, πήρε θέση που δεν τον άφηνε. Ημουν 2 ώρες εκεί και δεν τα κατάφερε. Θα ξαναπαω την αλλη Τετάρτη.

Ωστοσο , θα ειναι ολα καλα και η τελευταία μέτρηση είναι βέβαιος.

Αυτο που με αγχωσε ειναι ο τράχηλος. Ειναι 25mm. Βασικα έκανε 3 μετρήσεις η μια ηταν 27mm και οι αλλες δυο 25mm και 25.5mm.

Οριακος οπως και να'χει. Αλλα αυτο που με τρομαξα πιο πολυ ειναι πως την προηγούμενη εβδομάδα, ηταν 31mm.

Παίρνω ηδη προγεστερονη. Τωρα θα είμαι συνέχεια ξάπλα. Θα αυξησω την προγεστερόνη και θα ξαναπαω την αλλη βδομάδα να με δει ο εμβρυομητρικος...

Ειμαι σε αναμμένα κάρβουνα...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 518
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Το μωρο ολα καλα. Αν και δεν μπόρεσε να κανει μια μέτρηση γιατι κάποια στιγμή, πήρε θέση που δεν τον άφηνε. Ημουν 2 ώρες εκεί και δεν τα κατάφερε. Θα ξαναπαω την αλλη Τετάρτη.

Αυτο που με αγχωσε ειναι ο τράχηλος. Ειναι 25mm. Βασικα έκανε 3 μετρήσεις η μια ηταν 27mm και οι αλλες δυο 25mm και 25.5mm.

Οριακος οπως και να'χει. Αλλα αυτο που με τρομαξα πιο πολυ ειναι πως την προηγούμενη εβδομάδα, ηταν 31mm.

Παίρνω ηδη προγεστερονη. Τωρα θα είμαι συνέχεια ξάπλα. Θα αυξησω την προγεστερόνη και θα ξαναπαω την αλλη βδομάδα να με δει ο εμβρυομητρικος...

Όλα μια χαρά λοιπόν με τις έως τώρα μετρήσεις.. τέλεια! Ποιο είναι το αναμενόμενο μήκος τραχήλου σε αυτές τις εβδομάδες; Υπάρχει περίπτωση να διαφέρει λόγω διαφορετικού γιατρού; Μπορεί να λέω βλακεία..

sKnKp2.png

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Καλησπέρα!

Μπράβο που είναι καλά το μωρουλι σου!

Σε τι οφείλεται ότι μίκρυνε ο τράχηλος; Και μάλιστα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Από τη μια βδομάδα στην άλλη..

Εσύ αισθάνεσαι κάποια πίεση εκεί; 

Όσο μπορείς ακολούθησε τις οδηγίες και μην σηκώνεσαι παρά μόνο για τα απολύτως απαραίτητα.

Οι μετρησεις ειναι παντα κολπικα το αναφέρω  γιατί  η μετρηση τραχήλου  με κοιλιακο υπέρηχο ειναι παντα κατα προσέγγιση.  Και συνήθως  υπερεκτιματε. Στις προηγούμενες  κυήσεις  μου που είχα αλλο γιατρό και εμβρυολογο, ποτέ  δεν μου έκαναν κολπικό  αρα το 32-34 μου ειπε πως μπορει να ηταν 28-30..

Μιλησα με τον γιατρό  μου ειπε  πως σιγουρα υπάρχει  αποκλιση απο μηχανημα σε μηχανημα. Αλλα να μην αγχωνομαι  πως ειναι κατι που θα το βλεπουμε. Πιστεύει  πως την αλλη Τετάρτη  θα δουμε πιο μεγάλο  νούμερο γιατι παιζουν πολλα ρολο. Θεση μωρου, λιγο η μητρα να πηρε αλλη θεση λιγο η πιεση απο την β επιπέδου ακομα και το έντερο  μπορει να επηρεασουν καθως μιλάμε  για χιλιοστά.  (Ωστοσο εγω πισεευω και φοβάμαι  οτι δεν θα δω αυξηση)

Αν δουμε ομως οτι μειωθηκε κι άλλο,  θα κανω περιδεση. 

Δεν ενιωθα κατι. Αλλα τωρα εχω φοβηθεί  τοσο που ολο φαντάζομαι  πράγματα  νομίζω.  Οπως βαρος χαμηλα και τετοια.

Εντωμεταξύ  κλωτσουσε χθες τερμα κατω  χαμηλα και πονάω  οταν με κλωτσάει. 

@Texas εσυ που εχεις διδυμακια σου ειπαν για περιδεση; ή σου μετρανε τον τραχηλο με κολπικό  υπέρηχο?

yplDp3.png

@Farmakotriftena καταρχάς συγχαρητήρια για τις καλές σου μετρήσεις. Στον προτελευταίο ανατομικό έλεγχο που έκανα, ήταν 28 κι άρχισα κι εγώ να αγχώνομαι. Στην τελευταία πήγε 32 παλι. Θα το παρακολουθείς και όλα θα είναι καλά. Το πρόβλημα είναι να μειωθεί κι άλλο. Εκεί πάνε για περίδεση. Οντως, η μέτρηση τραχήλου διακολπικά είναι το σωστό να γίνεται. Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα το ελέγχεις στενά και όλα θα πάνε μια χαρά.

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Chrisma είπε:

@Farmakotriftena καταρχάς συγχαρητήρια για τις καλές σου μετρήσεις. Στον προτελευταίο ανατομικό έλεγχο που έκανα, ήταν 28 κι άρχισα κι εγώ να αγχώνομαι. Στην τελευταία πήγε 32 παλι. Θα το παρακολουθείς και όλα θα είναι καλά. Το πρόβλημα είναι να μειωθεί κι άλλο. Εκεί πάνε για περίδεση. Οντως, η μέτρηση τραχήλου διακολπικά είναι το σωστό να γίνεται. Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα το ελέγχεις στενά και όλα θα πάνε μια χαρά.

Μου το ειπε ο γιατρός αυτο. Συμβαίνει από υπέρηχο σε υπέρηχο να βλέπουμε σκαμπανεβάσματα. Αλλα το 31 με το 25 έχει διαφορά. Απλα μετρησε και 25 και 27. Τι να πω δεν ξερω. Τωρα (τι το ηθελα) διαβαζω ενα ποστ εδω με περίδεση και έχω αγχωθει..

yplDp3.png

@Farmakotriftena το κατανοώ, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πέσει κάτω από 20. Κι εμενα μεγαλη διαφορά ηταν να ξερεις. Κι έκτοτε πάντα έχω το νου μ τι θα μ πουν για τον τράχηλο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και σε καμία περίπτωση μην σηκώνεις παιδιά, βαρη κλπ. Συγγενής μ έκανε περιδεση από 15η εβδομάδα και είχε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Είχε ανοίξει σαν χωνί ο τράχηλος. Δεν είναι λοιπόν μόνο τα εκατοστά, είναι και το σχήμα κλπ. Αλήθεια στο λέω, μην φρικάρεις.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Farmakotriftena το κατανοώ, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πέσει κάτω από 20. Κι εμενα μεγαλη διαφορά ηταν να ξερεις. Κι έκτοτε πάντα έχω το νου μ τι θα μ πουν για τον τράχηλο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και σε καμία περίπτωση μην σηκώνεις παιδιά, βαρη κλπ. Συγγενής μ έκανε περιδεση από 15η εβδομάδα και είχε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Είχε ανοίξει σαν χωνί ο τράχηλος. Δεν είναι λοιπόν μόνο τα εκατοστά, είναι και το σχήμα κλπ. Αλήθεια στο λέω, μην φρικάρεις.

Ελπίζω την αλλη βδομάδα να δω εστω μια μικρή αύξηση. Το 25 είναι τελείως οριακό. Ασε που ηταν το τελευταίο που ειχα να φοβάμαι αχαχ γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με το τράχηλο. Σε καμία απο τις εγκυμοσύνες μου και επειδή ήταν ολες με καισαρική, ο τράχηλος παρέμεινε ανεπηρέαστος..

yplDp3.png

10 hours ago, Farmakotriftena said:

Οι μετρησεις ειναι παντα κολπικα το αναφέρω  γιατί  η μετρηση τραχήλου  με κοιλιακο υπέρηχο ειναι παντα κατα προσέγγιση.  Και συνήθως  υπερεκτιματε. Στις προηγούμενες  κυήσεις  μου που είχα αλλο γιατρό και εμβρυολογο, ποτέ  δεν μου έκαναν κολπικό  αρα το 32-34 μου ειπε πως μπορει να ηταν 28-30..

Μιλησα με τον γιατρό  μου ειπε  πως σιγουρα υπάρχει  αποκλιση απο μηχανημα σε μηχανημα. Αλλα να μην αγχωνομαι  πως ειναι κατι που θα το βλεπουμε. Πιστεύει  πως την αλλη Τετάρτη  θα δουμε πιο μεγάλο  νούμερο γιατι παιζουν πολλα ρολο. Θεση μωρου, λιγο η μητρα να πηρε αλλη θεση λιγο η πιεση απο την β επιπέδου ακομα και το έντερο  μπορει να επηρεασουν καθως μιλάμε  για χιλιοστά.  (Ωστοσο εγω πισεευω και φοβάμαι  οτι δεν θα δω αυξηση)

Αν δουμε ομως οτι μειωθηκε κι άλλο,  θα κανω περιδεση. 

Δεν ενιωθα κατι. Αλλα τωρα εχω φοβηθεί  τοσο που ολο φαντάζομαι  πράγματα  νομίζω.  Οπως βαρος χαμηλα και τετοια.

Εντωμεταξύ  κλωτσουσε χθες τερμα κατω  χαμηλα και πονάω  οταν με κλωτσάει. 

@Texas εσυ που εχεις διδυμακια σου ειπαν για περιδεση; ή σου μετρανε τον τραχηλο με κολπικό  υπέρηχο?

Καλησπέρα , δεν μου έχουν πει κάτι μετράνε διακολπικα , μέχρι τώρα 24η εβδομάδα είναι 3,1 3,2 εκεί . Από την αρχή τόσο ήταν 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...