Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Έχω την εντύπωση πως για εξωσωματική με δότρια δεν μπορεις να περάσεις απο επιτροπή. Θεωρητικα είναι λογικό, γιατί ο δότριες δεν είναι ανώνυμες νομίζω? Μπορει να κανω και λάθος!

Σχετικά με τον προεμφυτευτικο, και ο δικός μου γιατρος δεν τον πιστεύει και θεωρεί ότι ειναι καλύτερα να γίνει με τα ίδια χρήματα μια διέγερση ακόμα. Εμείς δεν κάνουμε βέβαια, ουτε πληρουμε τις προϋποθέσεις. Τις πιθανότητες πώς στις ανέβασε; 20% ανα έμβρυο? Ανά εμβρυομεταφορα; Πώς το εννοεί; Το ότι έχετε τσεκάρει το σπερμα ειναι πολυ σημαντικό. Το Ιασω θεωρώ οτι εχει καλο εμβρυολογικο έτσι κι αλλιώς, αλλα βγάζει και αξιοπιστα αποτελέσματα. Τώρα δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο, αλλα τι ποιότητας ηταν οι βλαστοκυστες που χάναμε την απόψυξη πριν την εμβρυομεταφορα. Και οι αλλες δύο άλλαζαν βαθμολογία μορφολογικα;

Δε νομίζω ανά έμβρυο αλλά υποθέτω επειδή θα είναι η 3η προσπάθεια και συνολικά έχουμε πάρει 20+11= 31 ωάρια μέσα σε αυτό το χρόνο.

Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα ακριβώς πως μου το έδωσε το ποσοστό.. Το τσεκάρω όμως για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.  

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

@Cath3rineσε κατάλαβα απ το ωραίο το "σε" που είπες σε άλλο reply 😅 Εγώ είμαι Αθήνα. Τα δημόσια νοσοκομεία η αλήθεια είναι τα πιο ασφαλή. Αρα δεν εχεις συγκεκριμένο γιατρό; για να βλέπεις τον υπέρηχο στα ραντεβού;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 700
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Chrisma είπε:

@Cath3rineσε κατάλαβα απ το ωραίο το "σε" που είπες σε άλλο reply 😅 Εγώ είμαι Αθήνα. Τα δημόσια νοσοκομεία η αλήθεια είναι τα πιο ασφαλή. Αρα δεν εχεις συγκεκριμένο γιατρό; για να βλέπεις τον υπέρηχο στα ραντεβού;

Xαχαχααχαα αλήθεια?? "Με" βγαίνει αβίαστα χαχαχααα

Στο νοσοκομείο ειμαι σε μια ομάδα γιατρού κ με βλέπει συνήθως ένας γιατρός από την ομάδα του .κ με αυτούς πορεύομαι μέχρι τέλους.. υπέρηχο όμως δεν με κάνουν .μόνο την πρώτη φορά για να επιβεβαιώθει η κύηση καναμε..τώρα Μ έχουν δώσει αιματολογικές να τους πάω στο επόμενο ραντεβού..

Τα καλά είναι ότι κάνω εκεί όλους τους μεγάλους υπερήχους. αυχενική Β επιπέδου Doppler .κ όταν γεννάω μπορώ να κλείσω δίκλινο ή μονόκλινο με ένα μικρό ποσό..αλλά πάνω απ' όλα είναι ότι εμπιστεύομαι περισσότερο τα νοσοκομεία για παν ενδεχόμενο...εκεί γέννησα κ το πρώτο Μ παιδάκι!

Εαν θέλω πχ να δω το μωρό κλείνω σε εξωτερικό γιατρό ραντεβού κ πάω κ κάνω υπέρηχο..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrisma είπε:

@karlajoΠεραστικά σου! Κι εγώ είχα ένα κρύωμα την προηγούμενη εβδομάδα και με ταλαιπώρησε λίγο είναι η αλήθεια. Είναι η εποχή έτσι. Θεωρώ δεν υπάρχει κανένας νοήμων άνθρωπος που να μην αγχώνεται με τους υπερήχους, δεν ξέρω. Εκτός κι αν εκ φύσεως είσαι υπερβολικά αισιόδοξη. Εγώ σίγουρα δεν είμαι 🤣

@karlajo ωχ, σου απάντησα πριν το δω! Τι υπέροχα νέα!! Πάντα να το βλέπεις να κάνει κωλοτούμπες 😅🤣 Αλήθεια σε καταλαβαίνω απόλυτα ως προς το άγχος. Εγώ θα πάω απόψε, θα σας ενημερώσω 🤞🤞

Είσαι καλύτερα τώρα με το κρύωμα?Ευχαριστώ πολυυυυ θα περιμένουμε τα νέα σου💖

πρίν από 53 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

@Chrisma σου στέλνω θετική ενέργεια  🧿 

Αυτό με το άγχος στους υπερήχους επιβεβαίωνω κ εγώ...έχω την Παρασκευή αυχενική κ το τι έχει περάσει από το μυαλό μου....είναι άλλο πράγμα...έχω σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια..κι ενώ είμαι φύση αισιόδοξη κ πάντα βλέπω τα πράγματα με θετικη ματιά..στην εγκυμοσύνη μάλλον κάπως το χάνω ...κι εγώ είχα μια παλινδρομη τον Μάρτιο κ έχω ένα άγχος παραπάνω τώρα..

@karlajo συγχαρητήρια..πόσο χαίρομαι!!!! Τι συναισθήματα δημιουργεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι....να σε πω την αλήθεια  χτες  έβαλα κ ξαναεβλεπα τον τελευταίο υπέρηχο που έκανα κ είχα κι εγώ την τύχη να το πετύχω να κουνάει χεράκια ποδαράκια όπως λες...κ επειδή Μ έστειλε η γιατρός τον υπέρηχο κάθε λίγο κ λιγάκι το βάζω κ το βλέπω... χαχαχα 

Εντωμεταξυ χτες έκανε το παιδί μου παρέλαση... ένα θα σας πω....κοντεψα να κλαίω με  αναφυλητα...πώς κρατήθηκα ακόμα απορώ..οι ορμόνες είναι σε άλλο level...

Αχ άστο από συναισθήματα και ορμόνες άλλο τίποτα😂 Να το χαιρεσαι το παιδακι σου παντα άξιο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Λοιπόν 1η χοριακη Δευτέρα 833 και σήμερα Τέταρτη 1533. Καλή δεν είναι;; Ραντεβού στο γιατρό 11/11 να είμαι 6 εβδομάδες.

εσεις είστε καλά;

μια χαρά είναι διπλασιάστηκε σχεδόν!Με το καλό!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@Cath3rine συμφωνώ απόλυτα ως προς τα νοσοκομεία, δεν το συζητώ! Ως προς τους υπερηχους πάντως κι εξωτερικό έτσι κάνουν. Μια στην αρχή και μια στην αυχενική. Βέβαια δεν θα άντεχα την αγωνία, απ την άλλη όμως κι αυτή η αναμονή μεγαλύτερη αγωνία φέρνει!

@karlajo είμαι μία χαρά απ το κρύωμα. Με έσωσε το physiomer να σου πω την αλήθεια. Μου είπε ο γιατρός ότι επιτρέπεται. Εσένα πόσο σου έχει κρατήσει;

πρίν από 12 λεπτά , Chrisma είπε:

@Cath3rine συμφωνώ απόλυτα ως προς τα νοσοκομεία, δεν το συζητώ! Ως προς τους υπερηχους πάντως κι εξωτερικό έτσι κάνουν. Μια στην αρχή και μια στην αυχενική. Βέβαια δεν θα άντεχα την αγωνία, απ την άλλη όμως κι αυτή η αναμονή μεγαλύτερη αγωνία φέρνει!

@karlajo είμαι μία χαρά απ το κρύωμα. Με έσωσε το physiomer να σου πω την αλήθεια. Μου είπε ο γιατρός ότι επιτρέπεται. Εσένα πόσο σου έχει κρατήσει;

είμαι έτσι από την προηγούμενη εβδομάδα... σήμερα έφυγε το συνάχι όμως βήχω σαν γαϊδούρι στα

@karlajo έτσι ακριβώς κι εγώ! Σε δύο μέρες θα είσαι περδίκι. Είναι συγκεκριμένη ίωση αυτή με αυτά τα συμπτώματα. Απλά (σορρυ γι αυτό 😅) να βγάζεις την βλέννη. 

@Ani ani είναι μια χαρά! Ο γιατρός μου είχε πει θέλουμε περίπου 80,85 τοις εκατό του διπλασιασμού! Είσαι μέσα! Με το καλό 🥰

• Μου αρέσει 3

@karlajo  ταλαιπωρεισε.περαστικά κ πάλι κορίτσι μου..υπομονη με τον βήχα ..εσενα σ έδωσε ο γιατρός physiomer μήπως σε ξαλαφρώσει??

Για τους υπερήχους ναι κρατάει σε αγωνία αλλά ευτυχώς έχουμε την επιλογή κ πάμε.

@Chrisma η αλήθεια ειναι ότι θα θελα κ κάνα υπερηχο παραπάνω αλλά εντάξει πχ τώρα που θα επιστρέψει ο άντρας μου θα κλείσω ραντεβού σ εξωτερικό γιατρό να πάμε μαζί να δει κ αυτός το μωρό κ να ακούσει καρδούλα να χτυπάει γτ άλλο να του τα λέω κ άλλο να είναι εκεί live 😍

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη επειδή έπεφτε 15αυγουστο η Β επιπέδου είχα πάει σε κλινική κ είχα κάνει τον υπέρηχο κ έχω κ φωτο κλπ τώρα δεν ξέρω τι θα παιχτεί σε αυτή την εγκυμοσύνη κι αν από το νοσοκομείο δίνουν κ την απεικόνιση στην Β επιπέδου..θέλει να το ρωτήσω..

Σήμερα κορίτσια δύσκολη μέρα...όλη μέρα έχω αναγουλα κ τάση για εμετό..ξάπλωσα λίγο μπας κ υποχωρήσει..ούτε να φάω μπορώ..ούτε να πιω .. ..

• Μου αρέσει 1

@Cath3rineCath3rine να σου πω την αλήθεια μου, χωρίς να με βρίσεις μιας κι έχεις τον πόνο σου 🤣 εγώ όταν νιώθω συμπτώματα οριακά χαίρομαι γιατί λέω οκ, είναι εκεί 🥲 Απ την αλλη όλη μέρα είναι εξουθενωτικό. Κουράγιο και υπομονή. Παίρνεις κάτι για τις αναγούλες;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Chrisma είπε:

@Cath3rineCath3rine να σου πω την αλήθεια μου, χωρίς να με βρίσεις μιας κι έχεις τον πόνο σου 🤣 εγώ όταν νιώθω συμπτώματα οριακά χαίρομαι γιατί λέω οκ, είναι εκεί 🥲 Απ την αλλη όλη μέρα είναι εξουθενωτικό. Κουράγιο και υπομονή. Παίρνεις κάτι για τις αναγούλες;

Έχεις δίκιο σ αυτό που λες .. γιατί οντως λες κάτι καλό γίνεται... νιώθω...αλλά κάποιες στιγμές είναι δύσκολο...

.μπα όχι δεν παίρνω κάτι..με είπε κάνε υπομονή 3-4 εβδομάδες..(ουσιαστικά να περάσει κ ο 4ος κ μετά θα συνέλθω)γτ αύριο μπαίνω στην 13 εβδομάδα με το καλό...

Οπότε υπομονηήη υπομονηήηηη....εσυ με τα συμπτώματα πώς τα πας?

@Cath3rine έχω πόνο στην μέση βασικά, κούραση κυρίως, το κλασσικό πρησμένο στήθος και λίγη ναυτία κυρίως εάν δεν έχω φάει. Ε, έφαγες τον γάιδαρο. Λένε το πολύ μέχρι τις 15 εβδομάδες φεύγουν. 🤞🤞

πρίν από 13 λεπτά , Chrisma είπε:

@Cath3rine έχω πόνο στην μέση βασικά, κούραση κυρίως, το κλασσικό πρησμένο στήθος και λίγη ναυτία κυρίως εάν δεν έχω φάει. Ε, έφαγες τον γάιδαρο. Λένε το πολύ μέχρι τις 15 εβδομάδες φεύγουν. 🤞🤞

Κούραση ναιιιι..κι εγώ έχω..κ υπνηλία είχα στις αρχές πολύ ενώ τώρα όχι τόσο...όπου Μ άφηνες Μ έπαιρνε ο ύπνος σε δευτερόλεπτα χαχαχα  κ κάθε μέρα είναι λες κ έχω φάει ολόκληρο βόδι..χαχαχα δεν τα θυμόμουν έτσι στην πρώτη εγκυμοσύνη,... όταν τρως σου φεύγει?? Γτ κι εγώ όταν έχω ενοχλήσεις παίρνω κ τρώω κάτι αλλά δεν περνάει κάθε φορά...

πρίν από 55 λεπτά , Chrisma είπε:

@Cath3rine ναι μου φεύγει κάπως προσωρινά. Τώρα είμαι 6+2 και τελικά είδαμε και καρδούλα χτες το βράδυ! Μια κουκίδα να πάλλεται 🥹 Εσένα πότε σου ξεκίνησε η ναυτία;

Καλημέρα... Υπεροχαααα.,.. μπράβο...μαγικό συναίσθημα ...οπότε με το καλό στον επόμενο υπέρηχο θα ακούσετε κιόλας 😍

Νομίζω από την 7-8η εβδομάδα ξεκίνησε πριν ήμουν μια χαρά κ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι Ελίνα 2 λίτρα νερό κάθε μέρα το λιγότερο..μετά ξεκίνησε το γλέντι.. είχα κ κάποιες ζαλάδες αραιά κ που.. χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...