Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Διάβασα τα νέα σας. Και βλέπω πως καποιες προσπαθείτε να ρυθμίσετε το ζάχαρο.

Εννοείται και χρειάζονται οι υδατάνθρακες γιατί αυτοί αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας μας μέσα στην ημέρα. Αλλά θέλουμε σύνθετους υδατάνθρακες και όχι απλούς για να μην ανεβάζουν απότομα το σάκχαρο στο αίμα.

Κάποιες γενικές οδηγίες θα μπορούσα σίγουρα να σας δώσω αλλά εννοείται πως παίζουν ρόλο και οι διατροφικές προτιμήσεις σας. Όπως επίσης εάν υπάρχει και κάποιο άλλο θέμα υγείας ( πχ ευερέθιστο έντερο) θα πρέπει να υπάρχει εξατομικευμένη διατροφή.

Μερικές ιδέες για τη διατροφή μέσα στη μέρα σας :

Δλδ πχ ωραία ιδέα για πρωινό θα ήταν ένα γιαούρτι 2% με 1 κ.σ βρόμη , 1/2 μήλο και κανέλα. Ή ένα αυγό βραστό με 1 φ τυρί και μια φρυγανιά ολικής. Γενικά για πρωινό δεν θέλουμε πολλά ψωμιά, όχι μέλι, όχι σταφίδες, όχι πολλές φρυγανιές, παξιμάδια κτλπ 

Ενδιάμεσα σνακ θα μπορούσατε να έχετε ένα φρούτο μαζί με μια χούφτα αναλατους ξηρούς καρπούς ή μαζί με μια φέτα τυράκι. Αυτό για να καθυστερήσει την απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα. 

Από μεσημεριανα σίγουρα θέλει πολύ προσοχή όταν έχετε όσπρια και λαδερα να μη συνοδεύεται με πολύ ψωμί γιατί ανεβάζει αποτομα τον γλυκαιμικο δείκτη του γεύματος. Βάλτε μόνο 1/2 φέτα ψωμι ολικής και το τυράκι σας φυσικά. Αποφύγετε τις χάντρες και τους γίγαντες 

Κρέας και ψάρι είναι πολύ καλές επιλογές καθώς δεν αυξάνουν καθόλου το σάκχαρο. Συνοδεύεται με ρύζι( καλύτερα ή καστανό ή μπασμάτι) αλλά σε μικρές ποσότητες πχ 5 κ.σ μαγειρεμένο. Και φυσικά και με πολύ σαλάτα!! Εκτός από ρύζι ωραίες ιδέες για να συνοδεύεται το κρέας σας είναι το πλιγούρι και η κινόα. Επίσης προσέχουμε την ποσότητα τους. Η πατάτα επειδή αυξάνει απότομα το σάκχαρο στο αίμα καλό είναι να περιορίζεται με 1-2 φορές μάξιμουμ την εβδομάδα συνοδευόμενη πάντα με κάποιο κρέας ή ψάρι και με πολύ σαλάτα.

Εάν μπορείτε να βάζετε σαλατες σε κάθε σας γεύμα θα είναι πολύ καλό.και καλό είναι να ξεκινάτε με τη σαλάτα σας. Δηλαδή 5-6 πιρουνιες και μετά το φαγητό σας.

Βραδινό θα μπορούσατε σαλάτα με 2 αυγά ή μπουκιές κοτόπουλο, τυρί και 1 παξιμάδι όλ.

Ή πάλι γιαούρτι με βρόμη& φρούτο και ξηρούς καρπούς

Ή ομελέτα ή φιλέτο κοτόπουλο με σαλάτα.

Είναι γενικές οδηγίες κορίτσια αλλά πιστεύω να πήρατε μια ιδέα.

Σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ και η κίνηση μέσα στην ημέρα για τη καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου.

Βέβαια να ξερετε πως λόγω των ορμονών που παράγονται από τον πλακούντα ( και για αυτό δημιουργεί και τον διαβήτη κύησης) μπορεί να κάνετε αυστηρή διατροφή και Παρ όλα αυτά να χρειαστεί και αντιμετώπιση με ινσουλίνη.

Αυτά!! Εννοείται πως εάν έχετε κάποια απορία είμαι εδώ για να σας βοηθήσω😊

Εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο νέο όσον αφορά την εγκυμοσύνη, όλα βαίνουν ομαλά ως ωρας. Την Τετάρτη το βράδυ έχω γυναικολόγο. Έχω να πάω ένα μήνα. 

Η μπέμπα είναι πολύ δραστήρια πλέον στην κοιλιά και σχηματίζονται βουναλακια πολύ συχνά μέσα στην ημέρα 😊 

Ελπίζω και την Τετάρτη να την βρει εντάξει στην εξέταση. 

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχετε γιατρούς αυτή την εβδομάδα!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 701
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Riaaaa ευχαριστούμε! Η αλήθεια είναι όντως θέλει κάτι πιο προσωποποιημένο. Επίσης εμένα με ανεβάζουν συγκεκριμένα πράγματα που πχ κάποιον άλλον δεν τον ανεβάζουν. Οπότε θέλει και πολλή παρατήρηση. Κι επίσης όντως, ο πλακούντας τα κανει όλα, αλλά αν έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη (που μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν έχει να κάνει πάντα με τα παραπάνω κιλά αυτό, είναι πολλές κοπέλες που δυσκολεύονται) σχεδόν εξαρχής ζοριζει το ζάχαρο και μοιραία στο 3ο τρίμηνο όντως δεν μπορείς να κάνεις πολλά και χρειάζεται ινσουλίνη.

Μια χαρά θα είναι η μπέμπα, αφού την νιώθεις πλέον 🤗. Εμένα η φρίκη μου ήταν μέχρι να τον καταλάβω. Αφού τον νιώθω, προχωράμε 😅.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!

@karlajo πόσων εβδομάδων είσαι;

Σε λίγες ημέρες θα πάω για την καμπύλη.

Η διατροφή μου εμενα ειναι τα τελευταία 5 χρόνια χαμηλών υδατανθράκων. Και προσωπικά δεν την αλλάζω γιατι μου έχει ταιριαξει αφάνταστα και φαίνεται και στις εξετάσεις μου. Πριν την ξεκινήσω ειχα  ΗbA1c 5,4 - 5,5 και τα τελευταία χρόνια ειναι 4,8 το πολυ. Τα τριγλυκερίδια μου ειναι 46 και η ινσουλίνη όρο , επίσης χαμηλή. Θεωρώ πως έχω προδιάθεση για διαβήτη και απλά προσέχω. Τα κιλα δεν παίζουν  κανενα ρόλο γιατι είμαι αδύνατη και ασχολούμαι απο τα 6 μου με τιν στίβο . Παρ'ολα αυτα...

Και στην εγκυμοσύνη τώρα προσέχω και επειδή ειμαι όλη μερα στο κρεβάτι προσέχω διπλα. Δυστυχώς έχω περιορίσει την ποσότητα αναγκαστικά γιατι οπως είχα γράψει και παλιότερα, απο εκει που πριν μπω σε κατάκλιση εκανα τουλάχιστον 10.000 βηματα τωρα ειναι ... Τπτ... Απο το κρεβάτι στην τουαλέτα.

Μετραω όμως το σάκχαρο απο μονη μου και είναι πάντα καλό.

Όποτε τρώω αυγουλάκια πάντα εχω τον πιο χαμηλό σάκχαρο. Και μεταγευματικα και την επόμενη στο νηστείας μου.

Ειδωμεν... Το περπάτημα ευνοεί. Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πινω πολύ νερό και απλα προσπαθώ να ελεγξω το φαγητό. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πεινάω αλλιώς θα ήταν άλλο ενα βάσανο. Σκέφτομαι ολο το σεξ ρε κορίτσια εγώ χαχαχα αντι για φαγητό. Και δεν μπορώ να το έχω !!😅

Τέλος να πω πως ΣΚ ξεπορτησα λιγο (μετα απο τοοοοσο καιρο) δεν περπάτησα πολυ ομως. Σινεμα το Σάββατο και καφέ την Κυριακή και τώρα φοβάμαι μην δω ότι έπεσε ο τράχηλος κι αλλο.... Αυριο θα ξέρω.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

On 10/3/2026 at 10:49 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@karlajo πόσων εβδομάδων είσαι;

Σε λίγες ημέρες θα πάω για την καμπύλη.

Η διατροφή μου εμενα ειναι τα τελευταία 5 χρόνια χαμηλών υδατανθράκων. Και προσωπικά δεν την αλλάζω γιατι μου έχει ταιριαξει αφάνταστα και φαίνεται και στις εξετάσεις μου. Πριν την ξεκινήσω ειχα  ΗbA1c 5,4 - 5,5 και τα τελευταία χρόνια ειναι 4,8 το πολυ. Τα τριγλυκερίδια μου ειναι 46 και η ινσουλίνη όρο , επίσης χαμηλή. Θεωρώ πως έχω προδιάθεση για διαβήτη και απλά προσέχω. Τα κιλα δεν παίζουν  κανενα ρόλο γιατι είμαι αδύνατη και ασχολούμαι απο τα 6 μου με τιν στίβο . Παρ'ολα αυτα...

Και στην εγκυμοσύνη τώρα προσέχω και επειδή ειμαι όλη μερα στο κρεβάτι προσέχω διπλα. Δυστυχώς έχω περιορίσει την ποσότητα αναγκαστικά γιατι οπως είχα γράψει και παλιότερα, απο εκει που πριν μπω σε κατάκλιση εκανα τουλάχιστον 10.000 βηματα τωρα ειναι ... Τπτ... Απο το κρεβάτι στην τουαλέτα.

Μετραω όμως το σάκχαρο απο μονη μου και είναι πάντα καλό.

Όποτε τρώω αυγουλάκια πάντα εχω τον πιο χαμηλό σάκχαρο. Και μεταγευματικα και την επόμενη στο νηστείας μου.

Ειδωμεν... Το περπάτημα ευνοεί. Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πινω πολύ νερό και απλα προσπαθώ να ελεγξω το φαγητό. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πεινάω αλλιώς θα ήταν άλλο ενα βάσανο. Σκέφτομαι ολο το σεξ ρε κορίτσια εγώ χαχαχα αντι για φαγητό. Και δεν μπορώ να το έχω !!😅

Τέλος να πω πως ΣΚ ξεπορτησα λιγο (μετα απο τοοοοσο καιρο) δεν περπάτησα πολυ ομως. Σινεμα το Σάββατο και καφέ την Κυριακή και τώρα φοβάμαι μην δω ότι έπεσε ο τράχηλος κι αλλο.... Αυριο θα ξέρω.

αχ βρε πουλάκι μυ τι τραβάς και εσύ...δεν πιστεύω με δυο μερούλες τόσο πολύ πια να έχει πέσει όλα καλά θα είναι!

Παιδιά σήμερα δεύτερη μέρα διατροφής για πρώτη μέρα μετρήσεων... νηστείας 86, μια ώρα μετά το μεσημεριανό (2 γεμιστά με κινοα και μανιτάρια,σαλατα και άπαχο τυράκι) 117!!!! ε θα τρελαθούμε εντελώς....που το βρήκα το 187 στην καμπύλη δεν καταλαβαίνω.Τελοσπαντων...σήμερα έχω ποναλακια περιόδου στη μέση κορίτσια εγώ,ερχονται και φεύγουν αλλά η κοιλιά μου είναι μαλακή ...λίγο ανησύχησα περιμένω μέχρι το βράδυ αν συνεχιστεί να πάρω το γιατρό.Εσεις πως είστε?

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

αχ βρε πουλάκι μυ τι τραβάς και εσύ...δεν πιστεύω με δυο μερούλες τόσο πολύ πια να έχει πέσει όλα καλά θα είναι!

Παιδιά σήμερα δεύτερη μέρα διατροφής για πρώτη μέρα μετρήσεων... νηστείας 86, μια ώρα μετά το μεσημεριανό (2 γεμιστά με κινοα και μανιτάρια,σαλατα και άπαχο τυράκι) 117!!!! ε θα τρελαθούμε εντελώς....που το βρήκα το 187 στην καμπύλη δεν καταλαβαίνω.Τελοσπαντων...σήμερα έχω ποναλακια περιόδου στη μέση κορίτσια εγώ,ερχονται και φεύγουν αλλά η κοιλιά μου είναι μαλακή ...λίγο ανησύχησα περιμένω μέχρι το βράδυ αν συνεχιστεί να πάρω το γιατρό.Εσεις πως είστε?

Στη καμπυλη ειναι καθαρή γλυκόζη γι'αυτό. Μεταβολίζεται αμεσα και κανει αμεση εκρηξη της ινσουλίνης.  Αυριο το νηστείας θα δεις πως θα ειναι. Κι αν παραμένει ετσι χαμηλο , ειναι μια χαρα με το κινόα ❤️❤️ παντως είναι θετικό πως είχες φ.τ στη μια ώρα !!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Στη καμπυλη ειναι καθαρή γλυκόζη γι'αυτό. Μεταβολίζεται αμεσα και κανει αμεση εκρηξη της ινσουλίνης.  Αυριο το νηστείας θα δεις πως θα ειναι. Κι αν παραμένει ετσι χαμηλο , ειναι μια χαρα με το κινόα ❤️❤️ παντως είναι θετικό πως είχες φ.τ στη μια ώρα !!!

ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι είναι θετικό που ήταν χαμηλό !Άντε να δούμε...

Χαίρετε κορίτσια!! Έκανα κι εγώ την καμπύλη μου. Παθολογική οριακά η τιμή της πρώτης ώρας, 181 αντί για 180. Σοκαρίστηκα, πολύ χειρότερα τα περίμενα 🤣 Συνεχίζω κι εγώ με διατροφή και προχωράμε. 

@karlajo παιδί μ αστο κι εμενα οι μεταγευματικές ήταν τέλειες συνέχεια. Τα νηστείας είχαν θεμα που και παλι, έφτιαξαν. Μόνο όταν όντως έτρωγα βλακειες ανέβαινα.. εγώ πήρα και το μηχανάκι μου σήμερα στις μετρήσεις και η αλήθεια είναι έπεσε μέσα, μην σου πω είχα και λίγο πιο ψηλά στο μηχανάκι. Δεν βγάζεις άκρη. 

Νομίζω πως το κλειδί όντως είναι να κάνουμε τις μετρήσεις μας και να κρατάμε μια ισορροπία. 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια!

@karlajo είναι πολύ καλό πως η μεταγευματικη τιμή σου βγήκε φυσιολογικη. Εάν συνεχίσεις να τρως όπως πρέπει πιστεύω θα έχεις πολύ καλές μετρήσεις και στη πορεία.

@Chrisma μπράβο και σε εσένα! Πολύ καλές οι μετρήσεις σου. Είδες που φοβόσουν; Έχεις κάνει πολύ καλή δουλίτσα με τη διατροφή! Και αυτό φάνηκε.

Εγώ πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό.  Όλα καλά με τη μπέμπα και με το αμνιακό υγρό. Η μικρούλα έχει φτάσει 1250kg . Θα με ξανά δει στις 30 Μάρτη και περίπου μία εβδομάδα μετά θα κάνω και το doppler μου. 

❤️

• Μου αρέσει 1

@Riaaaa τελεια τα κιλα σας!! Τι καλα! Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι;

@Chrismaμπράβο για την καμπύλη σου. Μια χαρά... Εγω θα την κανω σε λιγες ημέρες...

Εμενα 25+6 830γρ αλλα ρε κορίτσια... Επεσε ο τράχηλος και ειμαι πολυ αγχωμενη. Μου τον μέτρησε μεταξύ 2,17 με 2,32(την προηγούμενη βδ ηταν 2,5) ... Επεσα πολύ ψυχολογικά. Παω για πρόωρο αλλα Θεε μου, τουλάχιστον θα καταφερω να φτάσω τις 32 βδ; Δεν είμαι καλα...

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Ελαα @Riaaaa μεγάλωσε το κορίτσιιι. Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ, χάρηκα κι εγώ είναι η αλήθεια.

@Farmakotriftena θα φτάσεις στάνταρ τις 32, μην σου πω και παραπάνω. Αν είναι να πέφτει ανά 3,4 εβδομάδες (όπως έγινε τώρα) και για ελάχιστα χιλιοστά, μια χαρά θα είσαι. Ο γιατρός τι σου είπε; Η δική του γνώμη μας ενδιαφέρει. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Chrisma είπε:

Ελαα @Riaaaa μεγάλωσε το κορίτσιιι. Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ, χάρηκα κι εγώ είναι η αλήθεια.

@Farmakotriftena θα φτάσεις στάνταρ τις 32, μην σου πω και παραπάνω. Αν είναι να πέφτει ανά 3,4 εβδομάδες (όπως έγινε τώρα) και για ελάχιστα χιλιοστά, μια χαρά θα είσαι. Ο γιατρός τι σου είπε; Η δική του γνώμη μας ενδιαφέρει. 

Κοιτα μου ειπε πως ειναι αναμενόμενο ότι θα πεσει λιγο απλα θα το προτιμούσε να γίνει καπου στις 28-29 βδ. Ωστόσο μου ειπε οτι δεν αγχώνεται.

Θα με δει παλι σε μια βδομάδα κλασικά.

Δε συζητάμε το ενδεχόμενο περίδεσης αλλα την φοβάμαι την περίδεση στις βδομάδες που ειμαι. Δεν θελω να κάνω περίδεση 😫 😫 😫.

Ελπίζω να παραμείνει έστω τοσος για κανένα μήνα ακόμα.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

38 minutes ago, Farmakotriftena said:

Κοιτα μου ειπε πως ειναι αναμενόμενο ότι θα πεσει λιγο απλα θα το προτιμούσε να γίνει καπου στις 28-29 βδ. Ωστόσο μου ειπε οτι δεν αγχώνεται.

Θα με δει παλι σε μια βδομάδα κλασικά.

Δε συζητάμε το ενδεχόμενο περίδεσης αλλα την φοβάμαι την περίδεση στις βδομάδες που ειμαι. Δεν θελω να κάνω περίδεση 😫 😫 😫.

Ελπίζω να παραμείνει έστω τοσος για κανένα μήνα ακόμα.

Και εγώ φοβάμαι πολύ την παρασκευή έχω γιατρό και δεν κάθομαι στον κωλο  μου η βλαμμενη κάθε μέρα κάτι κάνω σήμερα πάλι όλη μέρα στο πόδι ετοιμάζω και τα ρουχαλάκια και είναι άπειρα πρέπει να ξεκινήσω και το σίδερο 

@Farmakotriftena σε ευχαριστώ, είμαι 28&4. 

Είναι πολύ καλό που σε έχει σε στενή παρακολούθηση και σε μια εβδομάδα θα δεις που όλα θα είναι καλά. Κάνε υπομονή όπως λες να φτάσεις με το καλό στις 32 εβδομάδες για να είσαι πιο ήρεμη μετά. Προσπάθησε να μη κουράζεσαι και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού. Όλα θα πάνε καλά σίγουρα.

Το σώμα σου το έχει ξανά κάνει ήδη δύο φορές. Και θα το κάνα κάνει το θαυματακι του.

@Texasνα έχεις καλά αποτελέσματα της Παρασκευή!

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Farmakotriftena δεν νομίζω να γίνεται περιδεση σε αυτή την φάση, μόνο σε πολύ έκτακτη συνθήκη έχω ακούσει. Θα πας συντηρητικά και θα το φτάσεις οσο πιο πολύ γίνεται. 

Αυτο ειναι το θεμα... Του λεω χθες φαντάζομαι πως πλέον δεν γίνεται περίδεση σωστά; Και μου απαντησε πως η περίδεση δεν εχει όριο απλά ζυγίζουμε την καθε περίπτωση. Και στη δική σου επειδή είναι κλειστός, όχι δε συζητάμε για περίδεση τωρα... Τωρα!! Δλδ αν φτου φτου , κουφια η ωρα γινουν αυτα στις 27-28βδ θα κανω περίδεση σε τοσο προχωρημένη εγκυμοσύνη ρε κορίτσια; Προτιμώ  τη νοσηλεία και έλεγχο  καθε μερα παρα το υπερβολικό ρίσκο μιας περιδεσης σε τόσο προχωρημένη κυηση. Τι να πω... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Επεσα πολυ ψυχολογικά. Και αυριο μεθαύριο θα ταλαιπωρηθω και με την καμπύλη.. πλεον κρεβατι ολη μερα μεχρι να γεννήσω.

Απλά φοβάμαι την αλλη Τετάρτη μην πεσει και κατω απο 2...

8 ώρες πρίν, Texas είπε:

Και εγώ φοβάμαι πολύ την παρασκευή έχω γιατρό και δεν κάθομαι στον κωλο  μου η βλαμμενη κάθε μέρα κάτι κάνω σήμερα πάλι όλη μέρα στο πόδι ετοιμάζω και τα ρουχαλάκια και είναι άπειρα πρέπει να ξεκινήσω και το σίδερο 

Θυμησε μου,  κοντεύεις τις 30 βδ ;

Λογικο να πέσει λιγο παντως σε σενα γιατι εισαι σε δίδυμη κύηση και εισαι πλεον 30βδ. Οποτε και 25mm να σου πει μια χαρα θα είσαι. Εμενα ζυγίζει μολις 800γρ... Οταν πάμε πάνω απο 1,5κιλο τι θα γίνει;;

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...