Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

@karlajo από την στιγμή που εχεις γενικά δυσκοιλιοτητα και ευερεθιστο, καποιες στιγμες θα στα σκάει σε διάρροια. Νομίζω δεν είναι ένδειξη για κάτι κακό. Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό περί τοκετού αλλά νομίζω στην φάση που είσαι είναι απλά αποτέλεσμα δυσκοιλιοτητας.

@Farmakotriftena καλά πήγε, καλά αναπτύσσεται και ο τραχηλος παραμένει προς το παρόν σταθερός. Ίδιες μετρήσεις σχεδόν με τον γυναικολόγο και ο εμβρυομητρικός. Απλώς βρήκαν υπερηχογενη εστία στην αριστερή κοιλία της καρδιάς, το οποίο είναι ουσιαστικά ασβέστιο που φαίνεται στους υπερηχους σαν golfball. Δεν είναι κάτι μου είπαν και ο εμβρυομητρικός και ο γυναικολόγος. Παλιά ήταν ένδειξη για συνδρομο down αλλά μετά από nipt, αυχενική και β επιπεδου δεν αξιολογείται καν. Είτε μεχρι να γεννησω είτε στον πρώτο χρόνο ζωής του, θα έχει φύγει. Απλά προς στιγμήν μου δημιούργησε μια αναταραχή. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 701
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Chrismaλογικό να τρομάξεις... Τωρα αγχώθηκα κι εγω αχαχα γιατι την Doppler  σε κανενα παιδι δεν την φοβόμουν οπως φοβομουν εννοώ αυχενική και β επιπέδου ομως τώρα θα φοβάμαι μην βρεθεί και σε μένα κάτι.

Εισαι καλυμμένη ομως που έκανες και την nipt. Πάντως ειναι πολύ συχνό εύρημα και όντως συνήθως δεν σημαίνει κάτι. Το ειχε και η κουμπάρα μου και η κολλητη μου και μια συνάδελφό μου και η ξαδέρφη μου μεχρι και το 2ο παιδι του πρωην γιατρού μου που ήμασταν μαζι έγκυες με την γυναίκα του και τα συζητούσαμε!! Χαμος! Ολα τα μωράκια ηταν καλα! Του γιατρού μάλιστα έβγαζε και αλλα χειρότερα στην καρδια του που φαντάσου οταν γεννηθηκε είχαν οργανώσει άμεσο χειρουργείο για την καρδια του και τελικα δεν ειχε τπτ.

Πόσο βαρος εχει ο μικρός;;

yplDp3.png

@Farmakotriftena εγω πήγα χαλαρή, ανησυχούσα για τον τράχηλο και μου ήρθε λίγο απότομα αχαχα. Ευτυχώς 1ον το είχα διαβάσει πρόσφατα και από άλλο κορίτσι εδώ στο φόρουμ και είχα μια εικόνα και δεύτερον δεν του έδωσαν καμία σημασία κανένας απ τους δύο ψείρες γιατρούς μου, ιδίως επειδη δεν υπάρχει κανένα άλλο ανησυχητικό εύρημα. Μάλιστα μου είπε δεν συστήνεται καν αμνιο για τέτοιες καταστάσεις και είναι αρκετά συχνό λένε σε αγοράκια. 😬

Χτες 28+0 ήταν ακριβώς 1.158 και 58η θέση.

• Μου αρέσει 1

@Chrisma ναι μπραβο στα αγοράκια  ειναι πολυ συχνό φαινόμενο. 

α ιδιο βαρος εχουν τα δικα μας. 28+1 εμενα ηταν 1.137!

θα ξανα κανεις ντομπλερ να υποθέσω;

Εγω μια φορα θα παω στις 32 βδ.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@Farmakotriftena φαντάζομαι πως ναι, αλλα δεν εχω κλείσει κάτι. Θα δω στο επόμενο ραντεβού πότε πρέπει να το κανονίσω. Μια χαρά θα είναι το doppler σου. Όντως τα doppler ρουτίνα είναι και αναρωτιέμαι πως δεν μου το βρήκε εμένα στην Β επιπεδου. Μου είπε ότι ήταν πολύ μικρή η εστία και προφανως δεν φάνηκε. Τι να πω.. 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Εγω περιμένω τον Μάιο. Με το καλό τα Απριλιατικα μωράκια 😊

Χτες έκανα το doppler, και το μωράκι έφτασε 2250.Ολα καλά τα βρήκε. Τώρα έχω πάλι γιατρό στις 21 Απριλίου. Πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το τέλος κορίτσια!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , Riaaaa είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Εγω περιμένω τον Μάιο. Με το καλό τα Απριλιατικα μωράκια 😊

Χτες έκανα το doppler, και το μωράκι έφτασε 2250.Ολα καλά τα βρήκε. Τώρα έχω πάλι γιατρό στις 21 Απριλίου. Πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το τέλος κορίτσια!!

Συγχαρητήρια 💕 💕 αναμένω για το ντομπλερ εγω... Σε δύο βδομάδες!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Γεια σας κορίτσια , ελπίζω να είστε καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες . Εγω μετράω αντίστροφα και δεν θα τον πιάσω τον Μάιο όλα πάνε καλά απλώς εγώ δεν κάνω τίποτα και να ήθελα δηλαδή δεν είμαι σε θέση και προσέχω πολύ. 
Ήθελα να σας ρωτήσω , επειδή αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για τον γυναικολόγο μου για την συμπεριφορά του την καλή διάθεση και φυσικά την επιτυχημένη εξωσωματική και κύηση θέλω να του πάρουμε ενώ δώρο , τι θα μπορούσε να είναι αυτό ; Εσείς που έχετε γεννήσει κάνατε δώρο ; Εσείς που θα γεννήσετε σκέφτεστε να κάνετε ; 
ξέρω τα έχει όλα ο άνθρωπος και τα καλύτερα 

μακαρι να μπορούσα να έχω απεριόριστο μπατζετ αλλά δεν έχω ..  πείτε καμία ιδέα 

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Γεια σας κορίτσια , ελπίζω να είστε καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες . Εγω μετράω αντίστροφα και δεν θα τον πιάσω τον Μάιο όλα πάνε καλά απλώς εγώ δεν κάνω τίποτα και να ήθελα δηλαδή δεν είμαι σε θέση και προσέχω πολύ. 
Ήθελα να σας ρωτήσω , επειδή αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για τον γυναικολόγο μου για την συμπεριφορά του την καλή διάθεση και φυσικά την επιτυχημένη εξωσωματική και κύηση θέλω να του πάρουμε ενώ δώρο , τι θα μπορούσε να είναι αυτό ; Εσείς που έχετε γεννήσει κάνατε δώρο ; Εσείς που θα γεννήσετε σκέφτεστε να κάνετε ; 

Με το καλο το μωράκια σου, κ εγω ηθελα να του κανω ενα δωράκι γτ οταν καναμε την αποξεση μου ειπε "σου υπόσχομαι πως του χρόνου τέτοια μερα θα γενναμε "( ετυχε να ειναι η μερα της γιορτής του), κ ετσι θα γινόταν αν πήγαινα σύμφωνα με την πητ αλλα το μωρουλι βγήκε νωρίτερα τελικα.. το 2ο όνομα της το πηρε απο αυτον κ οταν του το είπα εβαλε τα κλάματα ο γλυκός μου. Εγω σκεφτόμουν μια εικόνα με τον Άγιο που εχει το όνομα του ή τα καδρακια που εχουν τα πατουσακια του μωρού με τα στοιχεία γέννησης κ το όνομα του γιατρού.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Texas είπε:

Εγω να σου ειμαι ειλικρινης, με τοσα λεφτα που εδωσα κατα τη διαρκεια της εξωσωματικης, κυησης και στον τοκετο, εβρισκα ατοπο το να παρω κι αλλο επιπλεον δωρο. Απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως τα περισσοτερα δωρα τυπου  ρολογια, ρουχα, ποτα, κρασια,  τα χαριζουν σε βοηθους, μαιες κλπ εκτος πια κι αν πας κατι τοσο extra ordinary… και τα ενθυμια οσα (και εαν) χωρανε, τα βαζουνε απλα στα γραφεια και καθε τοσο τα αλλαζουν/ανεωνουν με καινουρια. Δεν νομιζω πραγματικα πως τετοιοι γιατροι δινουν μεγαλη σημασια στα δωρα, τα αξιοποιουν η τα θυμουνται,, ουτε οτι τους κακοφαινεται το να μην πας, δηλαδη θεωρω οτι ειτε τους πας κατι ειτε οχι, το χουν ξεχασει την αλλη μερα. Το χω συζητησει και με ατομα που τυχαινει και δουλευουν σε τετοιους γιατρους/κεντρα. Προσωπικα εγραψα μια καρτα ευχαριστηρια και αγορασα γλυκα για ολο το προσωπικο (να φανε οι ανθρωποι .. το γλυκο ποτε δεν παει χαμενο), οταν πηγα ξανα μετα τον τοκετο για την αφαιρεση των ραμματων. Κι επισης, εκανα μια πολυ καλη και αναλυτικη κριτικη στο google, που ξερω οτι ειναι ισως αυτο που εκτιμανε περισσοτερο γιατι κακα τα ψεματα, ολες οσες μπαινουμε στην διαδικασια, ψαχνουμε, διαβαζουμε κι επηρεαζομαστε απο τις κριτικες. Για μενα οτι κι αν αποφασισεις να παρεις, σε καμια περιπτωση μην κατσεις να ξοδευτεις. Αν νιωθεις την αναγκη, παρε απλα κατι συμβολικο. 

• Μου αρέσει 4

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...