Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 19/5/2026 at 12:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !Με πήραν πριν λίγο 16 ώριμα γονιμοποιήθηκαν τα 14 με μικρογονιμοποιηση !καλα είμαστε για αρχή σκεφτόμαστε θετικά!Αλλα έχουμε μέλλον ακόμα καθώς έχουμε και προεμφυτευτικό μπροστά μας αν καταφέρουμε βλαστοκύστες !Πως πήγες με τον υπέρηχο ;

Κοιτα σίγουρα η κάθε κοπέλα για τον κάθε γιατρό μπορεί να σου πει τα καλύτερα ή τα χειρότερα βάση της εμπειρίας της μην το ξεχνάς αυτό !Το θέμα είναι να κάνεις ραντεβού να δεις προσέγγιση και να ακούσεις και λίγο το ένστικτο σου!Φυσικα υπάρχουν αντικειμενικά κακοί και καλοι γιατροι  αλλά σε κάποιους οι διαφορές είναι στην λεπτομέρεια!Ευχομαι να αποφασίσεις τον καλύτερο για σένα !

@souri σε καταλαβαίνω,εγώ έχω μια βλαστοκυστη που περιμένει 4ββ,ξέρω δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία ,απλά ήθελα να ζήσω και λίγο γιατί ήταν δύσκολη χρονιά ,και ότι θέλει ας γίνει 

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Σε ποια βδομάδα εισαι; 33η; 

Εγω 31η υποφέρω απο καούρα και βαρυστομαχια ενω τρωω λιγο.

Και με έντερο μια δυσκοιλιότητα μια το αντίθετο. 😮💨😮💨😮💨😮💨

@Riaaaa πως πας;; Κοντεύεις; Σε ποια βδομάδα είσαι; 

Του RSV ρώτησα τωρα τον γιατρό και μου είπε πως γράφεται φθινόπωρο χειμώνας. Γιατι σκέφτηκα να το έκανα μιας και που θα γεννήσω πρόωρα και θα μεινει το μωρο ΜΕΝΝ. 

Είμαι στην 34η εβδομάδα. Έχω ένα μήνα ακόμα. Καλά κυλάει η εγκυμοσύνη, δόξα το Θεό. Σιγά σιγά ετοιμάζω και τη βαλίτσα του μαιευτηρίου.

Είναι δηλαδή σίγουρο πως θα γεννήσεις πρόωρα και θα μπει το μωρό ΜΕΝΝ; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 745
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Riaaaa είπε:

Είμαι στην 34η εβδομάδα. Έχω ένα μήνα ακόμα. Καλά κυλάει η εγκυμοσύνη, δόξα το Θεό. Σιγά σιγά ετοιμάζω και τη βαλίτσα του μαιευτηρίου.

Είναι δηλαδή σίγουρο πως θα γεννήσεις πρόωρα και θα μπει το μωρό ΜΕΝΝ; 

Τι ωραια!! Θα πας προγραμματισμένα 38;

Εμενα εξ'αρχης ηταν οι 36βδ αλλα πλεον 34-35 αν θα τις φτάσω. Και 36 να φτάσω θα μεινει ΜΕΝΝ εστω λίγες ημέρες μάλλον.

yplDp3.png

Η σύζυγος γέννησε 32+1 (1990 γραμμάρια)  και έμεινε στη ΜΕΝΝ 13 ημέρες και έπιασε το όριο των 2 κιλών. 

Δόξα τω Θεώ, η ανάπτυξη ήταν ραγδαία και εμφανής και όλα πήγαν και πάνε τέλεια. Χθες βαπτίστηκε σε Μόνη του Αγίου Όρους και γυρίσαμε σπίτι μας σήμερα. 

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

@Farmakotriftena ευχομαι να φτάσεις όσο πιο κοντά μπορείς στην ΠΗΤ σου, και να μη χρειαστεί να το αποχωριστείς για πολυ το μωράκι σου. Βασικά καθόλου εάν αυτό είναι εφικτό😊

Εγώ θα πάω προγραμματισμενα ναι. Και μάλλον για 12 ή για 18 μαϊου ( τότε μπορεί η αναισθησιολογος που θέλω)

Εκτός απροόπτου βέβαια! Την Τρίτη έχω γυναικολόγο και θα δω τι θα μου πει. 

@GiannisP. Να σας ζήσει το μωράκι σας. Να είναι γερό και το τυχερό σε όλη τη ζωή του, και εσείς να είστε καλά να το καμαρώνετε.

• Ευχαριστώ 1

On 16/4/2026 at 6:20 ΜΜ, Texas είπε:

Ποιο είναι το πιο ενοχλητικό σύμπτωμα στην εβδομάδα που διανύετε; 

εγώ έχω τρομερό πόνο στους προσαγωγούς pelvic pain 

εμένα με πονανε πολύ τα κοκκαλα της λεκάνης και οι γάμπες🥲

On 18/4/2026 at 12:53 ΠΜ, Μαρία 123 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας. Έχετε κάνει το εμβόλιο κοκκυτη και ρσβ; Ποια η γνώμη των γιατρών σας ; Θα με βοηθούσε η άποψη σας

μου είχε αναφέρει κάποια στιγμή ο γιατρός το χειμώνα να τα κάνω .του είπα ότι δεν θέλω και δε με πιεσε!

22 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Η σύζυγος γέννησε 32+1 (1990 γραμμάρια)  και έμεινε στη ΜΕΝΝ 13 ημέρες και έπιασε το όριο των 2 κιλών. 

Δόξα τω Θεώ, η ανάπτυξη ήταν ραγδαία και εμφανής και όλα πήγαν και πάνε τέλεια. Χθες βαπτίστηκε σε Μόνη του Αγίου Όρους και γυρίσαμε σπίτι μας σήμερα. 

Να σας ζήσει!!!!!! Γερο και καλοτυχο να είναι το νινακι 💖

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

μου είχε αναφέρει κάποια στιγμή ο γιατρός το χειμώνα να τα κάνω .του είπα ότι δεν θέλω και δε με πιεσε!

Μπηκα σήμερα 34 εβδομάδα και έχω Τετάρτη ραντεβού …τη μεγάλη Τετάρτη που είχα παει είχε βάρος 2113 και είχε εμπεδωθεί ο μπεμπουλης οποτε πάω εκτός απροόπτου για φυσιολογικό τοκετό μια που και ο τράχηλος είναι κλειστός ακόμα . ανυπομονώ να δω τι θα μου πει τώρα …αχ ρε κοριτσια φτάνει ο καιρός λέω να κάνω τη βαλίτσα μου σιγά σιγά ετοιμάζουμε και το δωματιάκι του ….αγχωθηκα δε σας το κρύβω…εσείς πως ειστε ψυχολογικά ;

• Ευχαριστώ 1

On 4/18/2026 at 1:51 PM, Farmakotriftena said:

Σε ποια βδομάδα εισαι; 33η; 

Εγω 31η υποφέρω απο καούρα και βαρυστομαχια ενω τρωω λιγο.

Και με έντερο μια δυσκοιλιότητα μια το αντίθετο. 😮💨😮💨😮💨😮💨

@Riaaaa πως πας;; Κοντεύεις; Σε ποια βδομάδα είσαι; 

Του RSV ρώτησα τωρα τον γιατρό και μου είπε πως γράφεται φθινόπωρο χειμώνας. Γιατι σκέφτηκα να το έκανα μιας και που θα γεννήσω πρόωρα και θα μεινει το μωρο ΜΕΝΝ. 

Είμαι στην 34 και θα κάνω καισαρική στην 35 μάλλον θα είμαι η πρώτη από την παρέα που θα γεννήσει . 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 6

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη που πετάγομαι αλλά το εμβόλιο του κοκκύτη να το κάνετε και εσείς και οι άντρες σας, είναι σημαντικό. Είναι δοκιμασμένο και όχι καινούριο εμβόλιο, και προστατεύει από αρκετά

Δόξα τω Θεώ, με τη πληροφόρηση που μας δίνει η τεχνολογία, μπορείτε να διαβασετε και δυο τρία πράγματα παραπάνω. Αν και πιστεύω, πως αν εμπιστεύεστε τον γιατρό σας, να κάνετε ο,τι σας πει. 

• Μου αρέσει 1

On 19/4/2026 at 8:30 ΜΜ, karlajo είπε:

Μπηκα σήμερα 34 εβδομάδα και έχω Τετάρτη ραντεβού …τη μεγάλη Τετάρτη που είχα παει είχε βάρος 2113 και είχε εμπεδωθεί ο μπεμπουλης οποτε πάω εκτός απροόπτου για φυσιολογικό τοκετό μια που και ο τράχηλος είναι κλειστός ακόμα . ανυπομονώ να δω τι θα μου πει τώρα …αχ ρε κοριτσια φτάνει ο καιρός λέω να κάνω τη βαλίτσα μου σιγά σιγά ετοιμάζουμε και το δωματιάκι του ….αγχωθηκα δε σας το κρύβω…εσείς πως ειστε ψυχολογικά ;

Εμπεδωθηκε κιόλας ο μπέμπης;; Μωρέ μπράβο! Εγώ σήμερα πήγα γυναικολόγο και ήταν σε εγκάρσια θέση η μικρή ενώ στο doppler ήταν με το κεφάλι κάτω. Πραγματικά όλη την ώρα στριφογυρναει, την καταλαβαίνω και εγώ ότι πιέζει συνέχεια την κοιλιά.

Εγώ ακόμα δεν έχω φτιάξει βαλίτσα αν και όλα τα έχω έτοιμα στα συρτάρια, πλυμένα και σιδερωμενα. Λέω το σκ να ετοιμάσω και βαλίτσα για παν ενδεχόμενο. Βέβαια εγώ θα πάω για καισαρική, εκτός απροόπτου. Σήμερα κλείσαμε και ημερομηνία για 18 Μαϊου που θα είμαι 38&2.

On 21/4/2026 at 7:01 ΜΜ, Riaaaa είπε:

Εμπεδωθηκε κιόλας ο μπέμπης;; Μωρέ μπράβο! Εγώ σήμερα πήγα γυναικολόγο και ήταν σε εγκάρσια θέση η μικρή ενώ στο doppler ήταν με το κεφάλι κάτω. Πραγματικά όλη την ώρα στριφογυρναει, την καταλαβαίνω και εγώ ότι πιέζει συνέχεια την κοιλιά.

Εγώ ακόμα δεν έχω φτιάξει βαλίτσα αν και όλα τα έχω έτοιμα στα συρτάρια, πλυμένα και σιδερωμενα. Λέω το σκ να ετοιμάσω και βαλίτσα για παν ενδεχόμενο. Βέβαια εγώ θα πάω για καισαρική, εκτός απροόπτου. Σήμερα κλείσαμε και ημερομηνία για 18 Μαϊου που θα είμαι 38&2.

Ναι ναι ! Πήγε 2600 αλλά έχουμε ανησυχήσει λιγο .εκανε την Τετάρτη αρρυθμίες στον υπέρηχο .στους δέκα χτύπους έχανε έναν η καρδιά γιατί κάνει μας ειπε μια έκτακτη συστολή.πηγαμε κατευθείαν για καρδιοτοκογραφο και σε εμβρυοκαρδιολογο ο οποίος μας ειπε θα κάνουμε εβδομαδιαία παρακολούθηση με υπέρηχο για να δούμε αν κάνει ταχυκαρδία η βράδυ καρδιά .αν μείνουμε μόνο στην αρρυθμία δεν αγχωνόμαστε ειπε γιατί πολλά παιδάκια το έχουν κ φεύγει μόνο του με τη γέννηση η μετα.αν κνει ταχυκαρδίες θα έχουμε θεμα γιατί θα κνει ανεπάρκεια μας ειπε.μολις γεννησθει θα κάνουμε καρδιογράφημα και θα μας βάλει χολντερ να κνει 24ωρη καταγραφή.ειπε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε θεμα κι θα είναι αυτό με τος αρρυθμίες αλλά αν είμαστε στο 1 τις εκατό των περιπτώσεων όπου κνει κάποιο βραχυκύκλωμα η καρδια(το λέω με απλα λόγια) θα πρέπει να πάρει φάρμακα έως τα 3 κ μετά με καθετήρες γίνεται η διορθωση. Ο γυναικολογος μου που μίλησε μαζί του μου ειπε να μην αγχωνομαι(σημειωτέον είναι πολύ ψειρας και αγχωτικος) θα το παρακολουθούμε και αν δούμε το οτιδήποτε θα το πάρουμε νωρίτερα από τις 38-39 εβδομάδες που σκόπευε να κάνουμε πρόκληση λόγω αντιπηκτικών. Με καθησύχασε και μου ειπε ότι θα είναι η απλή περίπτωση κι θα φυγει κάποια στιγμή μόνο του. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι και να σκέφτομαι θετικά κοριτσια ….

ο γλυκουλης μου στον υπέρηχο χαμογελούσε ρε κοριτσια μόλις άκουγε τις φωνές μας τι να σας πω έλιωσα 💖

7 hours ago, karlajo said:

Ναι ναι ! Πήγε 2600 αλλά έχουμε ανησυχήσει λιγο .εκανε την Τετάρτη αρρυθμίες στον υπέρηχο .στους δέκα χτύπους έχανε έναν η καρδιά γιατί κάνει μας ειπε μια έκτακτη συστολή.πηγαμε κατευθείαν για καρδιοτοκογραφο και σε εμβρυοκαρδιολογο ο οποίος μας ειπε θα κάνουμε εβδομαδιαία παρακολούθηση με υπέρηχο για να δούμε αν κάνει ταχυκαρδία η βράδυ καρδιά .αν μείνουμε μόνο στην αρρυθμία δεν αγχωνόμαστε ειπε γιατί πολλά παιδάκια το έχουν κ φεύγει μόνο του με τη γέννηση η μετα.αν κνει ταχυκαρδίες θα έχουμε θεμα γιατί θα κνει ανεπάρκεια μας ειπε.μολις γεννησθει θα κάνουμε καρδιογράφημα και θα μας βάλει χολντερ να κνει 24ωρη καταγραφή.ειπε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε θεμα κι θα είναι αυτό με τος αρρυθμίες αλλά αν είμαστε στο 1 τις εκατό των περιπτώσεων όπου κνει κάποιο βραχυκύκλωμα η καρδια(το λέω με απλα λόγια) θα πρέπει να πάρει φάρμακα έως τα 3 κ μετά με καθετήρες γίνεται η διορθωση. Ο γυναικολογος μου που μίλησε μαζί του μου ειπε να μην αγχωνομαι(σημειωτέον είναι πολύ ψειρας και αγχωτικος) θα το παρακολουθούμε και αν δούμε το οτιδήποτε θα το πάρουμε νωρίτερα από τις 38-39 εβδομάδες που σκόπευε να κάνουμε πρόκληση λόγω αντιπηκτικών. Με καθησύχασε και μου ειπε ότι θα είναι η απλή περίπτωση κι θα φυγει κάποια στιγμή μόνο του. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι και να σκέφτομαι θετικά κοριτσια ….

ο γλυκουλης μου στον υπέρηχο χαμογελούσε ρε κοριτσια μόλις άκουγε τις φωνές μας τι να σας πω έλιωσα 💖

Να σκεφτεσαι θετικά γιατί ο μπεμπουλης μεγαλώνει και αναπτύσσεται εξαιρετικά. 

Λογικό να φρικάρεις, άνθρωπος είσαι!

Η κουμπάρα μου είχε παρόμοιο θέμα και απλά παρακολουθουσαν την μπέμπα της για μερικούς μήνες. 

Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...