Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, karlajo είπε:

όλες αρρωστησαμε 😜τα νινακια μας θα εχουν ανοσια χιχι.Εγω 10 εβδομαδων πλέον φαινεται η κοιλιτσα ηδη και σημερα εκοψα επιτελους τα cyclacur και την προλουτεξ...συνεχιζω με ουτροτζεσταν ακομα λίγο και τις αντιπηκτικές...εσεις απο φαρμακα τι παίρνετε?

Εγώ που είμαι η νεότερη σε εγκυμοσύνη παίρνω μαγνήσιο και filicine ακόμα.

Περαστικά μας και να μην έχουμε άλλα κρυώματα εύχομαι.Εχουμε να στολίσουμε κ δέντρο! Χαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα να έχουμε...εύχομαι χωρίς κρυολογήματα κ ιώσεις ..

Εγώ παίρνω filicine κ pregnacare+. Στις αρχές επαιρνα κ εγώ προγεστερόνη κ μαγνήσιο μαζί με το filicine..

Ενα έχω να δηλώσω κ να πω..😁

Εμείς έχουμε ήδη στολισμένο δέντρο 🌲 🌲 🌲 🧑‍🎄 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Καλημέρα εμένα μου έδωσε μόνο filicine,και σήμερα έκανα εξέταση προγεστερόνης και για θυροειδή περιμένω αποτελέσματα μεσημέρι να δούμε αποτελέσματα και ανάλογα ξεκινάω 

Just now, Anna1990 είπε:

Καλημέρα εμένα μου έδωσε μόνο filicine,και σήμερα έκανα εξέταση προγεστερόνης και για θυροειδή περιμένω αποτελέσματα μεσημέρι να δούμε αποτελέσματα και ανάλογα ξεκινάω 

Παρεμπιπτόντως μου έκοψε πάρα πολλές τροφές,αλλαντικά , γλυκά ,αναψυκτικά,όχι λιπαρά έχω χάσει ξεκίνησα 61 σήμερα είμαι 58

• Μου αρέσει 1

@Anna1990 άστα, πονεμένο ζήτημα. Εγω εχω αντίσταση στην ινσουλίνη η οποία κάνει διαβήτη κύησης κι έχω ήδη αρχίσει διατροφή λόγω υψηλού ζαχάρου νηστείας. Μοντέλα θα γίνουμε 🥲

1 hour ago, Chrisma είπε:

@Anna1990 άστα, πονεμένο ζήτημα. Εγω εχω αντίσταση στην ινσουλίνη η οποία κάνει διαβήτη κύησης κι έχω ήδη αρχίσει διατροφή λόγω υψηλού ζαχάρου νηστείας. Μοντέλα θα γίνουμε 🥲

Θα βγούμε στην παραλία πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι με τα μωράκια και τα παιδάκια μας στην παραλία και θα είμαστε κορμάρες χαχαχα

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Chrisma

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

μόνο εγώ θα είμαι χοντρηηηη😭 εγω εχω προδιαβήτη και εκανα αυστηρη διατροφη και εριξα το νηστειας στο 86. μεχρι την 5 βδομαδα ολα καλά...μετα αρχισαν οι λιγουρες με αφησε λάσκα ο ενδοκρινολογος ειπε να σταματήσω τη διατροφή και ξεσκιστηκα στα γλυκα που να σημειωθεί πριν τα μισουσα ...τωρα σαν τρελή... απο χτεσ μαζευτηκα πάλι γιατι πηρα ηδη 3 κιλα ...τρατζικ!!!!

πρίν από 19 λεπτά , karlajo είπε:

μόνο εγώ θα είμαι χοντρηηηη😭 εγω εχω προδιαβήτη και εκανα αυστηρη διατροφη και εριξα το νηστειας στο 86. μεχρι την 5 βδομαδα ολα καλά...μετα αρχισαν οι λιγουρες με αφησε λάσκα ο ενδοκρινολογος ειπε να σταματήσω τη διατροφή και ξεσκιστηκα στα γλυκα που να σημειωθεί πριν τα μισουσα ...τωρα σαν τρελή... απο χτεσ μαζευτηκα πάλι γιατι πηρα ηδη 3 κιλα ...τρατζικ!!!!

Μην ανησυχείς κι εγώ μια από τα ίδια..είμαι ήδη αρκετά κιλά ..οπότε δεν περίμενω σε θαύματα χαχαχαχα έκανα θυροειδή δεν έχω θέμα..θα φανεί όταν με το καλό κάνω καμπύλη ζαχάρου..γλυκά Ε?? Εγώ πάλι για αλμυρά τρελαίνομαι...όσο μπορώ να φάω..γτ με τις αναγουλες δεν...

Ότι κ να γίνει είμαστε υπέροχες όπως κ να χει...!! 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Μην ανησυχείς κι εγώ μια από τα ίδια..είμαι ήδη αρκετά κιλά ..οπότε δεν περίμενω σε θαύματα χαχαχαχα έκανα θυροειδή δεν έχω θέμα..θα φανεί όταν με το καλό κάνω καμπύλη ζαχάρου..γλυκά Ε?? Εγώ πάλι για αλμυρά τρελαίνομαι...όσο μπορώ να φάω..γτ με τις αναγουλες δεν...

Ότι κ να γίνει είμαστε υπέροχες όπως κ να χει...!! 

αχ ρε 'σύ εγώ επειδή πάντα ήμουν αδύνατη και τώρα δε με χωράνε τα ρούχα μου πολύ με πειράζει αλλά μετά λεω χαλάλι τι να κάνουμε... ο άντρας μου που είναι γλυκατζης μου λέει αφού βρε άγαπη μου το δικό μου dna μπηκε μεσα σου λογικο να τρως γλυκα χεχε απλα τωρα απο χτες το εραψα γιατι παραεγινα.... σαββατο ειχα στο ενα χερι πιατο μηλοπιτα στο αλλο παγωτο φαντασου!!!!!

Just now, karlajo είπε:

αχ ρε 'σύ εγώ επειδή πάντα ήμουν αδύνατη και τώρα δε με χωράνε τα ρούχα μου πολύ με πειράζει αλλά μετά λεω χαλάλι τι να κάνουμε... ο άντρας μου που είναι γλυκατζης μου λέει αφού βρε άγαπη μου το δικό μου dna μπηκε μεσα σου λογικο να τρως γλυκα χεχε απλα τωρα απο χτες το εραψα γιατι παραεγινα.... σαββατο ειχα στο ενα χερι πιατο μηλοπιτα στο αλλο παγωτο φαντασου!!!!!

Just now, karlajo είπε:

α καλά στην καμπύλη θα γελάσω....νομίζω μετά θα με βάλει πάλι αυστηρή διατροφή ο γιατρός αχχαχχα 

@karlajo κι εγώ έχω προδιαβητη δυστυχώς. Πάνε πακετάκι με την αντίσταση στην ινσουλίνη. Κι εγώ προσπαθώ να το ρίξω με διατροφή αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Το νηστείας μου κυμαίνεται μεταξύ 94-106, ο,τι και να κάνω. Τα υπόλοιπα παλεύονται. Θα δείξει. Εγώ να μαστε καλά θα χρειαστεί να κάνω καμπύλη από νωρίς.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

α καλά στην καμπύλη θα γελάσω....νομίζω μετά θα με βάλει πάλι αυστηρή διατροφή ο γιατρός αχχαχχα 

Σε καταλαβαίνω..ειναι κάπως να μην σε κάνουν τα ρούχα σου..αλλά μετά θα ξαναμπεις κ θα έχεις κ το μωράκι σου να πηγαίνετε βολτουλες... Εντωμεταξυ επειδή λέτε για γλυκά μόλις θυμήθηκα ότι έχω παγωτό στη κατάψυξη..βρε λες?¿??? 🤣

• Χαχα 3

10 ώρες πρίν, Anna1990 είπε:

Παρεμπιπτόντως μου έκοψε πάρα πολλές τροφές,αλλαντικά , γλυκά ,αναψυκτικά,όχι λιπαρά έχω χάσει ξεκίνησα 61 σήμερα είμαι 58

Ααα πολύ αυστηρός ο γιατρός σου! Δεν ξέρω αν θα άντεχα τόσους περιορισμούς στην εγκυμοσύνη αν δεν υπήρχε θέμα! Όπως κ να έχει μπράβο σου που το τηρείς. Μόνο καλό κάνουν.

• Μου αρέσει 2

@karlajo @Ani ani @Cath3rine @Anna1990 αφήστε κορίτσια. Εγώ μονο στερηση. Μου τα εκοψε όλα η ενδοκρινολογος λόγω ζαχάρου. Έκοψα και τσιγάρο με το θετικό τεστ και δεν μπορώ καν να το ρίξω στο φαγητό 🥲 Δεν πειράζει. Ευελπιστώ να στρώσουν οι τιμές μου με την διατροφή και να επιστρέψω σε μια κανονικότητα. Όλα αυτά για να γίνουν έφηβα τα φασόλια μας και να μας βρίζουν 🤣

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; τα συμπτώματα σας έχουν διακυμάνσεις; Σήμερα σηκώθηκα και δεν έχω απολύτως τίποτα. 

• Χαχα 1

πρίν από 48 λεπτά , Chrisma είπε:

@karlajo @Ani ani @Cath3rine @Anna1990 αφήστε κορίτσια. Εγώ μονο στερηση. Μου τα εκοψε όλα η ενδοκρινολογος λόγω ζαχάρου. Έκοψα και τσιγάρο με το θετικό τεστ και δεν μπορώ καν να το ρίξω στο φαγητό 🥲 Δεν πειράζει. Ευελπιστώ να στρώσουν οι τιμές μου με την διατροφή και να επιστρέψω σε μια κανονικότητα. Όλα αυτά για να γίνουν έφηβα τα φασόλια μας και να μας βρίζουν 🤣

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; τα συμπτώματα σας έχουν διακυμάνσεις; Σήμερα σηκώθηκα και δεν έχω απολύτως τίποτα. 

Καλημέρα εγώ παραδόξως όπως έχω ξαναπεί δεν έχω απολύτως τπτ. Μόνο χαμηλά ψιλοπονακια όταν κουράζομαι. Αλλιώς είναι σαν να μην είμαι έγκυος.

παρολα αυτά είναι λογικό να έχεις διακυμάνσεις. Κάθε μέρα είναι διαφορετική τόσο για σένα όπως και για το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrisma said:

Εγώ που δεν ήμουν καθόλου καλά ειδικά από το μεσημέρι προς το βράδυ και πριν κοιμηθώ χάλια μαύρα ο γιατρός μου έδωσε κάτι αντιισταμινικά χάπια που δεν ξέρω αν με βοήθησαν ιδιαίτερα. Πάντως ναι έχω διακυμάνσεις έντονες έχω ξεγελαστεί όσο είμαι καλά μια μέρα και λέω άντε ωραία και την επόμενη τα ίδια χάλια … και χειρότερα μέχρι στιγμής είμαι σαν άρρωστη δεν μπορώ να κάνω τίποτα καναπέ όλη μέρα είμαι 10 και 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...