Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

@Ani ani έχεις δίκιο. Πολλές γυναίκες δεν έχουν καθόλου συμπτώματα. Απλά αν έχεις καεί απ τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι. 😅 

@Texas εγώ χτες πέρασα λίγο δύσκολα με τα συμπτώματα. Δεν ειχα κοιμηθεί και καλά και ήταν πιο έντονο. 10+4 ; αντεεε κοντεύει η ώρα της αυχενικής! 🤞🤞🤞

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, Chrisma said:

@Ani ani έχεις δίκιο. Πολλές γυναίκες δεν έχουν καθόλου συμπτώματα. Απλά αν έχεις καεί απ τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι. 😅 

@Texas εγώ χτες πέρασα λίγο δύσκολα με τα συμπτώματα. Δεν ειχα κοιμηθεί και καλά και ήταν πιο έντονο. 10+4 ; αντεεε κοντεύει η ώρα της αυχενικής! 🤞🤞🤞

Ναι περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα να αισθανθώ και καλύτερα αλλά πάνω από όλα να πηγαίνουν όλα καλά !

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια εμένα πέρα από το στήθος που υποφέρω είναι πάρα πολύ βαρύ και ελάχιστες ζαλάδες δεν νιώθω κάτι άλλο μέχρι στιγμής βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα ,σήμερα είμαι έξι εβδομάδων ,πέρα από τα τρόφιμα που μου έκοψε ,μου είπε πως κανονικά κάνω τα πάντα όπως πριν μόνο βάρος να μην σηκώνω και με το μηχανακι να αποφεύγω τις λακούβες ,έχω δύο παιδάκια ακόμα το ένα δέκα και το άλλο 5 και όλη μέρα είμαστε σε εγρήγορση 

Όλα καλά να μας πάνε,επίσης είδα από κάποια κοπέλα για τα ρούχα ,ούτε εμένα μου κάνουν τα παντελόνια Πάρο ότι έχασα 3 κιλά κάπως νιώθω ότι αρχίζει και ανοίγει η λεκάνη εάν σε παρηγορεί..

• Λυπημένη/-ος 1

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια.. επιτέλους έκανα την αυχενική σήμερα..πήγαν όλα καλά ..!!  😁♥️🧿 

Για τα ρούχα που λέτε κι εμένα δεν με κάνουν ειδικά τα τζιν...έχω κ μια δυσφορία οπότε θέλω χαλαρά ρούχα..εμένα δεύτερη εγκυμοσύνη κι ήδη έχει πεταχτεί κοιλιά...αλλά είχα κ πριν οπότε με λίγο φαρδιά φούτερ δεν με καταλαβαίνει κανείς....μόνο αν φορέσω κολλητά θα φανεί...

@Anna1990 να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου..!!! Εγώ με ένα 7 ετών κ ζοριζομαι κάποιες φορές.. μπράβο σου !!! 💪 Εσένα που είναι Τρίτη εγκυμοσύνη είδες πιο γρήγορα σχετικά να φαίνεται η κοιλιά σου φουσκωμένη?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Cath3rine τι ωραία νέα για την αυχενική 🥰 παιδια αληθεια, μην σας κακοφαινονται αυτά. Το σώμα μας δουλεύει υπερωρίες. Μακάρι να με έπαιρνε κι εμένα να είμαι πιο χαλαρή. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chrisma είπε:

@Cath3rine τι ωραία νέα για την αυχενική 🥰 παιδια αληθεια, μην σας κακοφαινονται αυτά. Το σώμα μας δουλεύει υπερωρίες. Μακάρι να με έπαιρνε κι εμένα να είμαι πιο χαλαρή. 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

Καλά σίγουρα..κ η καθεμία το περνάει διαφορετικά...υπομονή σε όλες μας ..

Εμείς με το άγχος μαζί θα πηγαίνουμε χαχαχαχα 

• Χαχα 1

22 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@karlajo κι εγώ έχω προδιαβητη δυστυχώς. Πάνε πακετάκι με την αντίσταση στην ινσουλίνη. Κι εγώ προσπαθώ να το ρίξω με διατροφή αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Το νηστείας μου κυμαίνεται μεταξύ 94-106, ο,τι και να κάνω. Τα υπόλοιπα παλεύονται. Θα δείξει. Εγώ να μαστε καλά θα χρειαστεί να κάνω καμπύλη από νωρίς.

παρεπιπτοντως δοκίμασε να κόψεις τα γαλακτοκομικά εμένα με ανέβαζαν φουλ.και επίσης δοκίμασα κάτι που μου είπε μια φίλη με το ίδιο θέμα και όντως πιάνει...το βράδυ φάε για σαλάτα βραστά χορτα μαζί με αυγό η κοτοπουλοακι η ότι σου έχει τελοσπαντων ο γιατρός . κατευθείαν πέφτει κάτω από 90 .καντο για δοκιμή και θα εκπλαγείς!!!

8 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@karlajo @Ani ani @Cath3rine @Anna1990 αφήστε κορίτσια. Εγώ μονο στερηση. Μου τα εκοψε όλα η ενδοκρινολογος λόγω ζαχάρου. Έκοψα και τσιγάρο με το θετικό τεστ και δεν μπορώ καν να το ρίξω στο φαγητό 🥲 Δεν πειράζει. Ευελπιστώ να στρώσουν οι τιμές μου με την διατροφή και να επιστρέψω σε μια κανονικότητα. Όλα αυτά για να γίνουν έφηβα τα φασόλια μας και να μας βρίζουν 🤣

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; τα συμπτώματα σας έχουν διακυμάνσεις; Σήμερα σηκώθηκα και δεν έχω απολύτως τίποτα. 

εγώ πάλι κάθε μέρα καινουρια πίστα......τώρα έχω εξάψεις εναλλάξ με ρίγος...όμορφα

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

παρεπιπτοντως δοκίμασε να κόψεις τα γαλακτοκομικά εμένα με ανέβαζαν φουλ.και επίσης δοκίμασα κάτι που μου είπε μια φίλη με το ίδιο θέμα και όντως πιάνει...το βράδυ φάε για σαλάτα βραστά χορτα μαζί με αυγό η κοτοπουλοακι η ότι σου έχει τελοσπαντων ο γιατρός . κατευθείαν πέφτει κάτω από 90 .καντο για δοκιμή και θα εκπλαγείς!!!

εγώ πάλι κάθε μέρα καινουρια πίστα......τώρα έχω εξάψεις εναλλάξ με ρίγος...όμορφα

συγχαρητήρια Γιάν την καλη αυχενική!Εγώ έχω 19 του μήνα και με έχει φάει η αγωνία....αχ αφήστε χτες πήγα τον άντρα μου νοσοκομείο του είχε βγει ο ωμός στον ύπνο του ξημερώματα ταράχτηκα πολύ γιατί τσίριζε όταν του τον έβαζαν και κατευθείαν άρχισα να έχω ενοχλήσεις χαμηλά .όλο παω τουαλέτα κοιτάω για αίμα ευτυχώς τίποτα.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

@Cath3rine είναι η γοητεία μας όπως φαίνεται 🤣

@karlajo κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή από ενδοκρινολογο, αλλά νομίζω αλήθεια πως δεν με βοηθάει καθόλου. Και μου έχει φουλ γαλακτοκομικό ρε συ. Περαστικά στον άντρα σου! Όσο για το νινί, να θυμάσαι πως πολλές γυναίκες βιώνουν απώλειες, πολέμους κλπ ούσες έγκυες. Μην ανησυχείς 🥰 Δεν τα αναστατώνουμε όσο νομίζουμε. Το λέω γιατί κι εγώ τέτοια κάνω 🤣

πρίν από 8 λεπτά , Chrisma είπε:

@Cath3rine είναι η γοητεία μας όπως φαίνεται 🤣

@karlajo κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή από ενδοκρινολογο, αλλά νομίζω αλήθεια πως δεν με βοηθάει καθόλου. Και μου έχει φουλ γαλακτοκομικό ρε συ. Περαστικά στον άντρα σου! Όσο για το νινί, να θυμάσαι πως πολλές γυναίκες βιώνουν απώλειες, πολέμους κλπ ούσες έγκυες. Μην ανησυχείς 🥰 Δεν τα αναστατώνουμε όσο νομίζουμε. Το λέω γιατί κι εγώ τέτοια κάνω 🤣

Ευχαριστούμε πολύ!Αχ άστο πολύ φοβητσιαρα είμαι !!!και εμένα συγκεκριμένη διατροφή ,ου είχε ο γιατρός ,νομίζω την ίδια δίνουν όλοι .φουλ γιαούρτι γάλα μου είχε μόλις τα έκοψα σώθηκα ....κάνε δοκιμές με τα ισοδύναμα που σου δίνει πχ αυγουλάκια κάνουν πολύ καλό να δεις τι ταιριάζει στον οργανισμό σου.δοκιμασε αυτό με τα χόρτα σου λεω σίγουρη επιτυχία.μπες και στο φέισμπουκ έχει ομάδα διαβήτης κύησης -ζαχαρομωρακια εκεί γράφουν πολλές κοπέλες και θα βοηθηθείς .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@karlajo ναι, νομίζω πως θα το ψάξω λίγο καλύτερα, ευχαριστώ πολυ. Για να δουμε, γιατι με έχει αναστατώσει πολύ η φάση αυτή. Ίσως ψάξω για έναν εξειδικευμένο διατροφολόγο. 

3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

συγχαρητήρια Γιάν την καλη αυχενική!Εγώ έχω 19 του μήνα και με έχει φάει η αγωνία....αχ αφήστε χτες πήγα τον άντρα μου νοσοκομείο του είχε βγει ο ωμός στον ύπνο του ξημερώματα ταράχτηκα πολύ γιατί τσίριζε όταν του τον έβαζαν και κατευθείαν άρχισα να έχω ενοχλήσεις χαμηλά .όλο παω τουαλέτα κοιτάω για αίμα ευτυχώς τίποτα.

Πωωω τι λες.? Από την ταραχή σου λογικό..τώρα που είναι καλύτερα ο άντρας σου ηρεμησες λίγο κι εσύ με τις ενοχλήσεις? 

Περαστικά του...

Να κάνω μια ερώτηση (ίσως λίγο χαζή) την αντίσταση στην ινσουλίνη πως την ανακαλύψατε?

@Cath3rine καθόλου χαζή, πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι έχει. Είχα υψηλό ζάχαρο νηστείας και οριακή γλυκοζηλιωμενη (5.7). Μετά την πρώτη παλίνδρομη κύηση έκανα καμπύλη ζαχάρου-ινσουλινης (η διαδικασία είναι ίδια με την καμπύλη του ζαχάρου, απλώς μετράνε και την ινσουλινη) κι έτσι το βρήκα. Θεωρητικά βοηθάει η διατροφή και η απώλεια κιλών (ήμουν 75 με ύψος 1.65). Παρόλα αυτα και τώρα που έχω χάσει σχεδόν 8 κιλά μετα την παλινδρομη, συνεχίζω να την έχω όπως φαίνεται. 

5 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Cath3rine καθόλου χαζή, πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι έχει. Είχα υψηλό ζάχαρο νηστείας και οριακή γλυκοζηλιωμενη (5.7). Μετά την πρώτη παλίνδρομη κύηση έκανα καμπύλη ζαχάρου-ινσουλινης (η διαδικασία είναι ίδια με την καμπύλη του ζαχάρου, απλώς μετράνε και την ινσουλινη) κι έτσι το βρήκα. Θεωρητικά βοηθάει η διατροφή και η απώλεια κιλών (ήμουν 75 με ύψος 1.65). Παρόλα αυτα και τώρα που έχω χάσει σχεδόν 8 κιλά μετα την παλινδρομη, συνεχίζω να την έχω όπως φαίνεται. 

Κατάλαβα..κ αν δεν διορθωθεί με διατροφη δλδ όπως λες ότι ακόμα παραμένει? Με την εγκυμοσύνη πολλά μας βγαίνουν απ' ότι έχω καταλάβει..

16 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια.. επιτέλους έκανα την αυχενική σήμερα..πήγαν όλα καλά ..!!  😁♥️🧿 

Για τα ρούχα που λέτε κι εμένα δεν με κάνουν ειδικά τα τζιν...έχω κ μια δυσφορία οπότε θέλω χαλαρά ρούχα..εμένα δεύτερη εγκυμοσύνη κι ήδη έχει πεταχτεί κοιλιά...αλλά είχα κ πριν οπότε με λίγο φαρδιά φούτερ δεν με καταλαβαίνει κανείς....μόνο αν φορέσω κολλητά θα φανεί...

@Anna1990 να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου..!!! Εγώ με ένα 7 ετών κ ζοριζομαι κάποιες φορές.. μπράβο σου !!! 💪 Εσένα που είναι Τρίτη εγκυμοσύνη είδες πιο γρήγορα σχετικά να φαίνεται η κοιλιά σου φουσκωμένη?

Καλημέρα σας εμένα η κοιλίτσα δεν φενεται δεν μπορώ να την δω γιατί στις δύο πρώτες γέννες είχα πάρει 20 κιλά στην κάθε μία τα έχασα βέβαια μετά αλλά το δέρμα στην κοιλιά έγινε χαλιά το καταλαβαίνω όμως στον γοφό ότι έχει ανοίξει και επειδή γεννησα καισαρική δεν έχει επανελθη το δέρμα 

Όσο για το ζαχαρο κορίτσια ,ο ανιψιός μου έχει διαβήτη τύπου ένα καμία σχέση με το ζαχαρο της εγκυμοσύνης βέβαια αλλά για να φτιάξει η γλυκοζαμενη πρέπει να να βλέπετε τα λυπαρα στα φαγητά ,αντί για κανονικό τυράκι light,γάλα light ,τα αυγά δεν έχουν υδατάνθρακες ίδιος τα μελάτα αυγουλάκια,όσο πιο μαγειρεμένα τα φαγητά τόσο πιο πολλούς υδατάνθρακες,όπως και τα φρούτα όσο ποιο τιμή είναι μια μπανάνα για παράδειγμα τόσο πιο πολλούς υδατάνθρακες και ζάχαρα έχει 

Ελπίζω να βοήθησα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...