Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Μανούλες Απριλίου -Μαιου 2026

Recommended Posts

@Cath3rine αν δεν διορθωθεί, παμε για ινσουλινη. Που βέβαια ειδικά πρώτο τρίμηνο δεν πολύ ενδείκνυται γιατί εμποδίζει την ανάπτυξη του εμβρυου. Ο διαβητης κυησης ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί μεγάλα μωρά, να μειώνεται το αμνιακό υγρό κλπ κλπ με αποτέλεσμα να πρέπει να γεννήσεις νωρίτερα. Η ινσουλινη ουσιαστικά το ρυθμίζει. @Anna1990 ναι βοηθάει η πρωτεΐνη σίγουρα πολύ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 386
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Chrisma είπε:

@Cath3rine αν δεν διορθωθεί, παμε για ινσουλινη. Που βέβαια ειδικά πρώτο τρίμηνο δεν πολύ ενδείκνυται γιατί εμποδίζει την ανάπτυξη του εμβρυου. Ο διαβητης κυησης ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί μεγάλα μωρά, να μειώνεται το αμνιακό υγρό κλπ κλπ με αποτέλεσμα να πρέπει να γεννήσεις νωρίτερα. Η ινσουλινη ουσιαστικά το ρυθμίζει. @Anna1990 ναι βοηθάει η πρωτεΐνη σίγουρα πολύ. 

Μάλιστα...θα ευχηθώ να το καταφέρεις με διατροφή κ να ναι μόνο αυτό....!!κ να μην ταλαιπωρηθείς άλλο... 😍

πρίν από 31 λεπτά , Chrisma είπε:

Ευχαριστώ @Cath3rine μου. Σημερα ξεκινησα κατι διαφορετικό και καπως λειτούργησε στις τιμες μου! Θα δούμε 🤞🤞🤞

Τέλεια.... μπράβο!!! ✌️✌️🤞🤞Ετσι θα συνεχισεις.,..!!!! 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Chrisma είπε:

@Cath3rine θετική ενέργεια και όλα θα γίνουν! Το είπατε στο παιδάκι σας;; 🥰

Ναι ναιιίιιιιι... επιτελους...μόλις γύρισα από την αυχενική κ γύρισε από το σχολείο του το είπαμε..κ χάρηκε πάρα πολύ!!! Πλέον φιλάει την κοιλιά μου κ μιλάει για να τον ακούει το μωρό...με προσέχει να μη κουραζομαι...🫠🥹🥹κ σαν από τότε που του το είπαμε χαλάρωσε..κατάλαβε γτ η μαμά είναι έτσι. ♥️🧿 Κι εγώ νιώθω να έφυγε ένα βάρος από πάνω Μ που δεν το κρύβω πλέον..

• Λουλούδια 2

4 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Cath3rine πρέπει να είναι υπέροχο συναίσθημα! 🥹

Η αλήθεια είναι πως είναι υπέροχο κ συνάμα πρωτόγνωρο συναίσθημα..γτ αλλιώς είναι να το σκεφτόμαστε πως θα αντιδράσει κ αλλιώς να βλέπεις εκείνη την ώρα τα ματάκια του..το προσωπάκι του..όσο σίγουρος κ να Σάι ότι θα το καλοδεχτεί ποτέ δεν ξες...

Τώρα πριν κοιμηθεί αφού διαβάσαμε παραμύθι κλπ είπαμε καληνύχτα κ είπε και στο μωρό ξεχωριστή καληνύχτα!!! 🥹 Μπορώ να λιώσω με την ησυχία μου τωρα 🤗🫠😍 

@Chrisma πως ήταν η μέρα σου σήμερα?? 

• Μου αρέσει 3

@Cath3rine καλά είμαι εντάξει. Έχω λίγο άγχος για την Δευτέρα. Θέλω να δω αν προχωράει, αν έχει μεγαλώσει κλπ. Τα γνωστά.😅

@Texas απ όσο ξέρω από φίλες σε κάποιες φαίνονται στην αυχενική, αλλά συνήθως φαίνεται στην Β επιπέδου ή λίγο πριν, τύπου στην 16η εβδομάδα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Στην αυχενική το μάθατε το φύλο; Εγώ θα πάω 12η εβδομάδα λέτε να το δούμε ; Πότε το είδατε ;

Σε εμάς εκανε μια πρόβλεψη στην αυχενική οτι θα ειναι κοριτσι, αλλα μας ειπε να μην το θεωρήσουμε  δεδομενο. 

Τελικά επεσε μεσα!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Στην αυχενική το μάθατε το φύλο; Εγώ θα πάω 12η εβδομάδα λέτε να το δούμε ; Πότε το είδατε ;

Εγώ που έκανα αυχενική ούτε ρώτησα αλλά ούτε Μ είπαν..το σίγουρο είναι στην Β επιπέδου..κ στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα ρωτήσει τότε στην αυχενική με είχε πει ο τοτε γιατρός ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορεί να πει κάτι με σιγουριά..

Αυτο σ εμένα βέβαια..μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να την είχαν πει...

• Μου αρέσει 2

Όχι, όντως δεν λένε τόσο νωρίς. Μέχρι την 12η εβδομάδα αναπτύσσονται τα γεννητικά όργανα, οπότε πραγματικά δεν φαίνεται. Μπορεί να κάνουν πρόβλεψη, αλλά καμία φορά δεν πέφτει μέσα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...