Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Προετοιμασία για τεχνητή γονιμοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Στέλνω για πρώτη φορά εδώ με αρκετό άγχος αλλά και ελπίδα ότι θα βρω ψυχολογική στήριξη από γυναίκες που περνάνε η περάσανε τα ίδια!

Δεν έχω ακριβώς ερώτηση απλά να πω τον πόνο μου ας πούμε.Δεν έχω κάποιον να τα συζητάω αυτά εκτός από τον άνδρα μου και τη μητέρα μου η οποία η καημένη αθελα της με κάνει χειρότερα...

Έχω περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή μου και ήθελα τουλάχιστον ένα μωράκι να μου έρθει εύκολα.Ειμαι 38.5 χρόνων προσπαθούμε 1.5 χρόνο και οι εξετάσεις μας είναι πολύ καλές (αν εξαιρέσεις την ΑΜΗ μου).

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με σπερματεγχυση από τέλη Σεπτεμβρίου αλλά έχω κουραστεί πολύ ήδη ίσως γιατί την περίμενα πιο απλή διαδικασία αλλά για κάποιο λόγο όταν μου είπε ο γιατρός να κάνω και υστεροσκοπηση με πήρε πολύ από κάτω...

Στείλτε λίγη θετική ενέργεια, μια δική σας εμπειρία κάτι...Με έχει πιάσει απελπισία...

Συνήθως δεν είμαι τόσο κλαψομπιμ ελπίζω να στρώσω!!

Διαφημίσεις

1 hour ago, bourloto είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Στέλνω για πρώτη φορά εδώ με αρκετό άγχος αλλά και ελπίδα ότι θα βρω ψυχολογική στήριξη από γυναίκες που περνάνε η περάσανε τα ίδια!

Δεν έχω ακριβώς ερώτηση απλά να πω τον πόνο μου ας πούμε.Δεν έχω κάποιον να τα συζητάω αυτά εκτός από τον άνδρα μου και τη μητέρα μου η οποία η καημένη αθελα της με κάνει χειρότερα...

Έχω περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή μου και ήθελα τουλάχιστον ένα μωράκι να μου έρθει εύκολα.Ειμαι 38.5 χρόνων προσπαθούμε 1.5 χρόνο και οι εξετάσεις μας είναι πολύ καλές (αν εξαιρέσεις την ΑΜΗ μου).

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με σπερματεγχυση από τέλη Σεπτεμβρίου αλλά έχω κουραστεί πολύ ήδη ίσως γιατί την περίμενα πιο απλή διαδικασία αλλά για κάποιο λόγο όταν μου είπε ο γιατρός να κάνω και υστεροσκοπηση με πήρε πολύ από κάτω...

Στείλτε λίγη θετική ενέργεια, μια δική σας εμπειρία κάτι...Με έχει πιάσει απελπισία...

Συνήθως δεν είμαι τόσο κλαψομπιμ ελπίζω να στρώσω!!

Όλο το ανχος κάντο γνώση για αυτό που θα ακολουθήσει διάβασε οσο μπορείς ενημερωσου για τις διαδικασίες Κ που χρησιμεύουν βοήθησε τον εαυτό σου με ότι μπορείς από διατροφή από γυμναστική από χόμπι από συζητήσεις. Να είσαι ανοικτή να το συζητάς Κ με άλλους ανθρώπους δεν είναι Κ πρόβλημα η εξωσωματική . Είναι απλώς μια διαδικασία ψυχοφθόρα ναι αλλά όχι θανατηφόρα οπότε ότι δεν σε σκοτώνει σε δυναμώνει . 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα Linaa

Καταρχάς σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!Από γνώση άλλο τίποτα!Είμαι και υπεραναλυτικος Τύπος!!Κάνω και γυμναστική, χόμπι κλπ.
Είχα μεγάλη αισιοδοξία πριν λίγο καιρό αλλά νομίζω ένα ιατρικό θέμα της μητέρας (το οποίο ευτυχώς λύθηκε) με γύρισε πίσω....

Θα κάνω την υστεροσκοπηση 19.11 και ενώ στην αρχή έλεγα ωραία μέχρι τότε θα κάνω αυτό και το άλλο τώρα έφερα την καταστροφή!

Με φοβίζει η ηλικία μου...

Εσύ έχεις παιδάκια;

πρίν από 6 λεπτά , bourloto είπε:

Καλημέρα Linaa

Καταρχάς σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!Από γνώση άλλο τίποτα!Είμαι και υπεραναλυτικος Τύπος!!Κάνω και γυμναστική, χόμπι κλπ.
Είχα μεγάλη αισιοδοξία πριν λίγο καιρό αλλά νομίζω ένα ιατρικό θέμα της μητέρας (το οποίο ευτυχώς λύθηκε) με γύρισε πίσω....

Θα κάνω την υστεροσκοπηση 19.11 και ενώ στην αρχή έλεγα ωραία μέχρι τότε θα κάνω αυτό και το άλλο τώρα έφερα την καταστροφή!

Με φοβίζει η ηλικία μου...

Εσύ έχεις παιδάκια;

Να μην φοβασαι για την ηλικία . Οι ορμονικές σου εξετάσεις πως είναι ? η υστεροσκοπηση δεν είναι τίποτα οπότε μην σε ανχωνει καθόλου. Οργάνωσου μάθε τα παντα Κ βαλε πρώτα την λογική σου σε αυτά που σου λένε οι γιατροί Κ μην χάνεις χρόνο όταν βλέπεις ότι καπου δεν βλέπεις αποτέλεσμα δεν βλεπεις εξέλιξη μην περιμένεις παρέ Κ άλλη γνώμη. 

καλο είναι καποιες εξετασεις να τις κάνεις πριν την εμβρυομεταφορα Κ καλό είναι που σου ζητάει υστεροσκοπηση . Είναι χρήσιμο να ξέρεις τι γίνετε Κ στην μήτρα 

Έχω κάνει ήδη 2 φορές ορμονολογικες εξετάσεις. Την 2η (πριν λίγες μέρες) η TSH ήταν μεν στα όρια αλλά ανεβασμένη για εγκυμοσύνη, έχω κλείσει ραντεβού σε ενδοκρινολόγο για ρύθμιση.

Είχα κάνει τη σαλπιγγογραφια και είχε βγει καλη και δεν μου είχε πει τίποτα για υστεροσκοπηση.Μετα τις 2ες εξετάσεις μου είπε να κάνω και υστεροσκοπηση.Εγω εκεί φρικαρα.Ειπα για να μου το λέει κάτι είδε τον ρώτησα βέβαια μετά και μου είπε όχι κορίτσι μου απλά για να κάνουμε τα πράγματα σωστά.Τωρα μέχρι να την κάνω θα φάω τα λυσσακα μου!

Τώρα σου γράφω, καθήμενη στο μολ που πήγα μετά τη δουλειά γιατί δεν με χωράει το σπίτι περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω στην ψυχολόγο μου😂

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , bourloto είπε:

Έχω κάνει ήδη 2 φορές ορμονολογικες εξετάσεις. Την 2η (πριν λίγες μέρες) η TSH ήταν μεν στα όρια αλλά ανεβασμένη για εγκυμοσύνη, έχω κλείσει ραντεβού σε ενδοκρινολόγο για ρύθμιση.

Είχα κάνει τη σαλπιγγογραφια και είχε βγει καλη και δεν μου είχε πει τίποτα για υστεροσκοπηση.Μετα τις 2ες εξετάσεις μου είπε να κάνω και υστεροσκοπηση.Εγω εκεί φρικαρα.Ειπα για να μου το λέει κάτι είδε τον ρώτησα βέβαια μετά και μου είπε όχι κορίτσι μου απλά για να κάνουμε τα πράγματα σωστά.Τωρα μέχρι να την κάνω θα φάω τα λυσσακα μου!

Τώρα σου γράφω, καθήμενη στο μολ που πήγα μετά τη δουλειά γιατί δεν με χωράει το σπίτι περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω στην ψυχολόγο μου😂

Στην υστεροσκοπηση έτσι Κ αλλιώς κατι πολύ σοβαρό δεν βρίσκουν οπότε ότι είναι δεν θα σε καθυστερήσει πολύ. Δηλαδή η υστεροσκοπηση γίνετε για να δουν μήπως υπαρχει καποιους πολύποδας που αφαιρητε επιτόπου μήπως υπαρχει καποια φλεγμονή που θα παρεις κάποια αντιβίωση . Οπότε ότι Κ να είναι θα αντιμετωπιστεί χωρίς να καθυστερήσεις πολύ. 

Αχ τι ωραία που τα λες!!Λογικά και ψύχραιμα. Ρε γαμωτο κι εγώ αν ηρεμούσα τα ίδια θα έλεγα στον εαυτό μου.Λες να ξεκινήσω γιόγκα;Μπας και ηρεμήσω;Κάποια ιδέα για το στρες (πριν την ψυχολόγο 😁)

πρίν από 3 λεπτά , bourloto είπε:

Αχ τι ωραία που τα λες!!Λογικά και ψύχραιμα. Ρε γαμωτο κι εγώ αν ηρεμούσα τα ίδια θα έλεγα στον εαυτό μου.Λες να ξεκινήσω γιόγκα;Μπας και ηρεμήσω;Κάποια ιδέα για το στρες (πριν την ψυχολόγο 😁)

Βελονισμό για γονιμότητα Κ στρες πλέον το προτείνουν πολλοί εξωσωματικοι. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...