Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Ψυχολογία και υπογονιμότητα.

Recommended Posts

Γεια σας βρε παιδιά.Θελω να γράψουμε γενικά για την αδυναμία που έχουν όσοι βρίσκονται έξω από αυτό το τρομερό που φέρνει στην ψυχολογία του ζευγαριού η υπογονημοτητα να κατανοήσουν το πώς αισθανόμαστε.Εγω προσωπικά το έχω αισθανθεί και πριν μπω στις διαδικασίες με εξωσωματικές.Και το πιο δύσκολο για μενα είναι το γεγονός ότι οι γονεις που σε έφεραν σε αυτόν το κοσμο να μην σε καταλαβαίνουν.Υπαρχουν και άλλοι που νοιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνουν.εγω προσωπικα δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω για εγκυμοσύνες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Γεια σας βρε παιδιά.Θελω να γράψουμε γενικά για την αδυναμία που έχουν όσοι βρίσκονται έξω από αυτό το τρομερό που φέρνει στην ψυχολογία του ζευγαριού η υπογονημοτητα να κατανοήσουν το πώς αισθανόμαστε.Εγω προσωπικά το έχω αισθανθεί και πριν μπω στις διαδικασίες με εξωσωματικές.Και το πιο δύσκολο για μενα είναι το γεγονός ότι οι γονεις που σε έφεραν σε αυτόν το κοσμο να μην σε καταλαβαίνουν.Υπαρχουν και άλλοι που νοιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνουν.εγω προσωπικα δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω για εγκυμοσύνες.

Είναι πολύ φυσιολογικό όλο αυτό Κ νιώθεις κ τύψεις που λυπάσαι αντί να χαίρεσε με την χαρά του άλλου. Είναι όμως μια διαδικασία που όλοι περνάνε . Είναι δύσκολο το κόμματι αυτό . Θέλει πολύ σκέψη πολύ ρεαλιστική συνιδιτοποιηση της κατάστασης που βρίσκεστε . επισης μια νέα εγκυμοσύνη καποιου ανθρώπου δεν σημαίνει τέλος στα προβλήματα του υπαρχουν αρρώστιες υπαρχουν παιδιά με προβλήματα υπαρχουν χίλιες δυσκολίες οπότε όταν ακούς μια εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι ο άλλος έχει λύσει όλα τα προβλήματα του κ εσύ είσαι αυτή που σε έχουν καταραστεί.  Η υπογονιμότητα είναι ένα εμπόδιο δεν είναι όμως κάτι που θα σου καταδικάσει την ζωή κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί απλώς να εύχεσαι να είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα έχεις από εδώ Κ πέρα Κ όχι γιατί έτυχε σε εσένα .

• Μου αρέσει 3

7 ώρες πρίν, kerasaki90 είπε:

Ειναι πολύ φυσιολογικό αυτό που νιώθεις, βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση. Παρόλα αυτά έχω επιλέξει να μην είμαι ο άνθρωπος που κάνω πέρα ολους τους φίλους και ανθρώπους που αξίζουν στη ζωή μου μόνο και μόνο επειδή έκαναν παιδί. Συνεχίζουν και είναι κομμάτι της ζωής τους ανεξάρτητα. Βγαίνω κανονικά με τις φιλες μου και τα παιδιά τους. Δε σου λέω να κάνεις το ίδιο προφανώς, θα κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα απλά μη κλειστείς στον ευατο σου και το αφήσεις να σε καταπιεί όλο αυτό. Πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου το τι κάνουν οι άλλοι και τι κάνεις εσύ. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. 
Τώρα σχετικά με το κομμάτι της κατανόησης, κανείς μα κανείς δε πρόκειται να σε καταλάβει αν δεν το έχει περάσει. Οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να έχουν όλη τη καλή θέληση αλλά την απελπισία της προσπάθειας , της αγωνίας και της αποτυχίας, μόνο εσύ και ο σύντροφος σου μπορούν να τη κατανοήσουν σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο, οι άνθρωποι που το έχουν περάσει. Μέχρι εκεί. Και αυτό είναι οκ. Μην έχεις προσδοκίες να καταλάβει κανείς κάτι παραπάνω γιατί πολύ απλά δε μπορεί. 

• Μου αρέσει 4

Είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν είσαι και η μεγάλη κόρη που ακόμα προσπαθεί ενώ η μικρή και καλά έτσι όπως την λέει η μάνα μου την αδερφή μου τα κατάφερε πολύ εύκολα και γρήγορα.Βρε κορίτσια ξεπερνιέται ποτέ αυτό η έτσι θα ζούμε με αυτόν τον πόνο? ΣεΠιανω τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι θα πεθάνω μόνη μου και δεν θα έχω κανένα στη ζωή να με νοιάζεται να είναι κοντά μου όπως είναι ένα παιδί στον γονέα του αυτά που με τα πολλά έχω δει και στην ζωή μου.Ευτυχως έχω ένα πολύ καλό άντρα υποστηρικτικό.Απλα πιστεύω ότι και να μην πάει καλά το θέμα του παιδιού από το στιγμή που το θέλουμε πολύ και κάνουμε προσπάθειες αργότερα δεν θα το μετανιώσουμε θα λέμε στον εαυτό μας το πολεμήσαμε κάναμε ότι μπορούσαμε.Απλως με εκνευρίζουν και αυτοί οι πολλοι καλοί άνθρωποι που στο υπενθυμίζουν συνέχεια και δεν σε αφήνουν στον αγώνα σου.λες και αυτοί το θέλουν πιο πολλοί από σένα.ειδικα αν είναι και συγγενείς που μπορεί να το έχουν καταλάβει από το στιγμή που είμαι και χρόνια παντρεμένη.

πρίν από 13 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν είσαι και η μεγάλη κόρη που ακόμα προσπαθεί ενώ η μικρή και καλά έτσι όπως την λέει η μάνα μου την αδερφή μου τα κατάφερε πολύ εύκολα και γρήγορα.Βρε κορίτσια ξεπερνιέται ποτέ αυτό η έτσι θα ζούμε με αυτόν τον πόνο? ΣεΠιανω τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι θα πεθάνω μόνη μου και δεν θα έχω κανένα στη ζωή να με νοιάζεται να είναι κοντά μου όπως είναι ένα παιδί στον γονέα του αυτά που με τα πολλά έχω δει και στην ζωή μου.Ευτυχως έχω ένα πολύ καλό άντρα υποστηρικτικό.Απλα πιστεύω ότι και να μην πάει καλά το θέμα του παιδιού από το στιγμή που το θέλουμε πολύ και κάνουμε προσπάθειες αργότερα δεν θα το μετανιώσουμε θα λέμε στον εαυτό μας το πολεμήσαμε κάναμε ότι μπορούσαμε.Απλως με εκνευρίζουν και αυτοί οι πολλοι καλοί άνθρωποι που στο υπενθυμίζουν συνέχεια και δεν σε αφήνουν στον αγώνα σου.λες και αυτοί το θέλουν πιο πολλοί από σένα.ειδικα αν είναι και συγγενείς που μπορεί να το έχουν καταλάβει από το στιγμή που είμαι και χρόνια παντρεμένη.

Μην το σκέφτεστε έτσι . Το παιδί δεν το κανείς για την κοινωνία.  Επίσης ο καθε άνθρωπος έχει την δική του ζωή . Τι σημαίνει η αδερφή σου έκανε εύκολα ? Κ τι έγινε ? Άλλος άνθρωπος η αδερφή σου αλλά προβλήματα . Δηλαδή αμα αύριο η αδερφή σου έχει ένα πρόβλημα θα της πει η μαμά σου ή μεγάλη σου αδερφή δεν το έχει αυτό πρόβλημα άρα τότε εσύ θα είσαι η τυχερή? Ο καθένας με τα δικα του θέματα κορίτσι μου . 

Αν θες να κανείς παιδί πλέον υπαρχουν τρόποι Κ ας αργήσει εσύ θα αποφασίσεις το θα κανείς στο τέλος . 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Καταλαβαίνω πώς το λες, απλά το παιδι δε το κάνουμε για να μας κρατήσει παρέα ούτε για να μη νιώθουμε μόνοι μας. Κανένα παιδί δεν είναι υποχρεωμένο απέναντι στους γονείς απλά και μόνο επειδή το έφεραν στον κόσμο. 
Οσον αφορά στην μητέρα σου και την αδελφή σου, πρέπει να βάλεις όρια προκειμένου να μη γίνεται η σύγκριση. Αν γίνεται όντως σύγκριση κράτα αποστάσεις για να προστατεύσεις τον ευατο σου. Εμενα η μητέρα μου μπροστά στο γυναικολόγο της ρωτούσε πως γίνεται να έμεινε έγκυος τόσες φορές και εγώ καμμία. Ξέρει πως θα μπω στη κλιμακτήριο κάτω των 40 και με παίρνει να μου πει πόσο έχει βαρεθεί να έχει ακόμα περίοδο στα 55 της 🤣. Στα λέω για να καταλάβεις πως δεν είσαι μόνη.  Ε, εντάξει κάπου έβαλα και εγώ τα όρια μου και δεν επιτρέπω περαιτέρω συζητήσεις, ούτε λέω τι κάνουμε. Και να σου πω και κάτι; Ούτε που με νοιάζει κιόλας τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Ας πουν ο,τι θέλουν. Το πως είμαι εγώ με τον σύντροφο μου με νοιάζει και πως θα διαφυλάξουμε τη σχέση μας μέσα σε όλη τη διαδικασία. 
Εγώ μάλιστα αν κάποιος ξένος με ρωτήσει ευθαρσώς, θα του δώσω πολύ κατάλληλη απάντηση όπως έχω κάνει και πολύ το είχα χαρεί.

• Μου αρέσει 5

Έτσι πρέπει όρια και ξανά όρια δεν γίνεται να τους επιτρέπουμε  να μας κάνουν κομμάτια.Εμένα στα γενέθλια μου πήρε η γιαγιά του άντρα μου να του ευχηθεί και όταν μιλήσαμε και μαζί στο τηλέφωνο μου είπε με παιδάκι τι κάνω και να αφήνω τον έρωτα έτσι ελεύθερο.ακου εδώ μεγάλη γυναίκα να μην ξέρει να μην έχει ιδέα τι περνάνε οι γυναίκες και να τα λέει αυτά και δεν φτάνει αυτό της είπα τι εννοείς δεν είναι έτσι απλό ο θεός ξέρει κτλ και μου λέει μην βάζω προφυλακτικό χαχα.Και τώρα σε μια επίσκεψη που έκανα σε μια θεία του άντρα Μ μου είπε και αυτή το ίδιο ακριβώς να μην προστατεύονται.Σε πληροφορω ήμουν χάλια μέρες μετά από αυτά τα δύο περιστατικά.Τι πρεπει να κάνεις να τους διάο..στέλνεις δεν ξερω

πρίν από 1 λεπτό , kerasaki90 είπε:

Έτσι πρέπει όρια και ξανά όρια δεν γίνεται να τους επιτρέπουμε  να μας κάνουν κομμάτια.Εμένα στα γενέθλια μου πήρε η γιαγιά του άντρα μου να του ευχηθεί και όταν μιλήσαμε και μαζί στο τηλέφωνο μου είπε με παιδάκι τι κάνω και να αφήνω τον έρωτα έτσι ελεύθερο.ακου εδώ μεγάλη γυναίκα να μην ξέρει να μην έχει ιδέα τι περνάνε οι γυναίκες και να τα λέει αυτά και δεν φτάνει αυτό της είπα τι εννοείς δεν είναι έτσι απλό ο θεός ξέρει κτλ και μου λέει μην βάζω προφυλακτικό χαχα.Και τώρα σε μια επίσκεψη που έκανα σε μια θεία του άντρα Μ μου είπε και αυτή το ίδιο ακριβώς να μην προστατεύονται.Σε πληροφορω ήμουν χάλια μέρες μετά από αυτά τα δύο περιστατικά.Τι πρεπει να κάνεις να τους διάο..στέλνεις δεν ξερω

Εγώ παντως έχω απαντήσει σε θείες :Κ εσείς τι καταλάβατε που κανάτε παιδιά όλο προβλήματα έχετε Κ ακόμα τρέχετε από πίσω τους μέσα στο ανχος ωραία ζωή κάνετε . Κ δεν με ξαναρωτησαν... 

Δεν είσαι υποχρεωμένη να εξηγείς ούτε να δίνεις λογαριασμό 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι από μένα. Είναι λογικές οι σκέψεις σου. Έκανε ζευγάρι στον κύκλο μας παιδί εντελώς "καταλαθος" που λενε, που στο αγόρι λόγω καρκίνου ειχαν πει πως πιθανόν να μην τα καταφέρει. Αρχικά ηταν μαχαιριά στην καρδιά, γιατι εμεις προσπαθουσαμε ενα χρόνο μόνοι μας, και όσο η κοπέλα ήταν έγκυος εμεις περάσαμε από χίλια κύματα. Τώρα βλέπω την μπέμπα τους και χαίρομαι και λεω μέσα μου πως το θέλουμε και το προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, οπότε αν τα καταφέρουμε θα είμαι τρισευτυχισμενη, αν πάλι οχι, μεγαλώνοντας θα ξέρουμε πώς κάναμε το καλύτερο δυνατό. Κοίτα να είσαι καλα εσυ και πώς θα διαφυλάξεις το γάμο σου σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Προσωπικά το συζητάω με ανθρώπους που νιώθω άνετα, άλλοι ξέρουν περισσότερες πληροφορίες, άλλοι λιγότερες, άλλοι καμία.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, linaa είπε:

Εγώ παντως έχω απαντήσει σε θείες :Κ εσείς τι καταλάβατε που κανάτε παιδιά όλο προβλήματα έχετε Κ ακόμα τρέχετε από πίσω τους μέσα στο ανχος ωραία ζωή κάνετε . Κ δεν με ξαναρωτησαν... 

Δεν είσαι υποχρεωμένη να εξηγείς ούτε να δίνεις λογαριασμό 

Εγώ έχω απαντήσει πως κάναμε παιδιά αλλά δε μας άρεσαν και τα γυρίσαμε πίσω🤣  Όλα τα λεφτά είναι μετά το βλέμμα απορίας . 😝

1 hour ago, kerasaki90 είπε:

Κακώς επιτρέπεις τέτοια απαράδεκτα σχολια. Αρχικά είναι εντελώς άξεστα. Κλεινεις το τηλέφωνο και τελος. Ή αν θες να απαντησεις καταλληλως και δε ξανασχολεισαι. Ο μόνος τρόπος να προστατευτείς είναι να μη μιλάς σε όλους αυτούς που έχουν άποψη και για το τι επαφές θα έχετε. Οχι εκείνους περιμένατε να σας πουν πως να το κανετε κιόλας. Αν είναι δυνατόν!🤦🏻‍♀️ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα. Είναι λογικές οι σκέψεις σου. Έκανε ζευγάρι στον κύκλο μας παιδί εντελώς "καταλαθος" που λενε, που στο αγόρι λόγω καρκίνου ειχαν πει πως πιθανόν να μην τα καταφέρει. Αρχικά ηταν μαχαιριά στην καρδιά, γιατι εμεις προσπαθουσαμε ενα χρόνο μόνοι μας, και όσο η κοπέλα ήταν έγκυος εμεις περάσαμε από χίλια κύματα. Τώρα βλέπω την μπέμπα τους και χαίρομαι και λεω μέσα μου πως το θέλουμε και το προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, οπότε αν τα καταφέρουμε θα είμαι τρισευτυχισμενη, αν πάλι οχι, μεγαλώνοντας θα ξέρουμε πώς κάναμε το καλύτερο δυνατό. Κοίτα να είσαι καλα εσυ και πώς θα διαφυλάξεις το γάμο σου σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Προσωπικά το συζητάω με ανθρώπους που νιώθω άνετα, άλλοι ξέρουν περισσότερες πληροφορίες, άλλοι λιγότερες, άλλοι καμία.

Έτσι ακριβώς πρέπει να προσπαθήσουμε με ηρεμία και όλους αυτούς τους έξυπνους που ξέρουν για τα πάντα να τους κρατήσουμε μακρυά μας.Εγω προσωπικά να ξέρετε από την μια χαίρομαι που δεν Μ ήρθε ακομα εύκολα γιατι έχω εκτιμήσει ποιοι είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. ποιοι αξίζουν και με ποιους δεν πρέπει να μιλω.Παντως και εγώ έχω θεματακια με την έννοια της εγκυμοσύνης όχι με τα μωράκια δηλαδή ένα μωράκι-παιδακι θα πάω να το συναντήσω να του πάρω δωράκια να παίξουμε αυτό μου δίνει δύναμη.Προσφατα μου συζητάγε η μάνα Μ για τα λεφτά της γέννας όπου θα χρειαστεί η αδερφή μου και πόσα είναι τα λεφτά και διαφορα τετοια.. Παιδιά το πώς εξοργιστικα που τα άκουγα έλεγα μέσα Μ.μα καλα εμείς πρέπει να μαζέψουμε 3500 για να κάνουμε μια προσπάθεια που μπορεί να μην πετύχει και η άλλη κλαιγεται που θα τις φύγουν 3000 στην γέννα έλεος για το παιδί τους στην τελική που ήρθε και εκεί που δεν το περίμεναν ούτε ωορηξια δεν κοίταγε.Κατι τέτοια δεν τα μπορώ λίγο σεβασμός.Δηλαδη περίμενα από την μάνα μου κατι τέτοια να μην το συζητά τουλάχιστον μαζί μου τι να πω δεν το αντιλαμβάνεται ότι στεναχωρει.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Καλημερα κοριτσια... 3 χρόνια υπογονιμοτητας με προσπάθειες κ εξωσωματικές.  Εμεις δεν είπαμε σε κανέναν τιποτα για τις εξωσωματικές, το είπαμε μονο (στους γονεις)  οταν χάσαμε το πρωτο μας μωρό στην 11η εβδομαδα κ αυτο επειδή έπρεπε ν κανω αποξεση.. το κοντινό περιβάλλον γενικα δεν μας ρωτούσε ποτέ.. ειδικά οι γονείς του συζύγου ηταν πολυ διακριτικοί, ο πατέρας μου μονο ελεγε καμια φορα κανε μ ενα εγγονάκι κ αυτο γτ ειναι πολυ μεγάλος σε ηλικία κ ηθελε ν δει ενα εγγονι κ απ την μικρη τ κόρη.. στους υπόλοιπους γνωστούς οταν έκαναν τέτοιες ερωτήσεις απαντούσε ο σύζυγος..  κατεβαζε το βλέμμα,  επαιρνε θλιμμένο ύφος κ ελεγε " δεν μου κανει κουκου" ε 2-3 φορές μετα το βούλωσαν! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

πρίν από 38 λεπτά , Tintin είπε:

Καλημερα κοριτσια... 3 χρόνια υπογονιμοτητας με προσπάθειες κ εξωσωματικές.  Εμεις δεν είπαμε σε κανέναν τιποτα για τις εξωσωματικές, το είπαμε μονο (στους γονεις)  οταν χάσαμε το πρωτο μας μωρό στην 11η εβδομαδα κ αυτο επειδή έπρεπε ν κανω αποξεση.. το κοντινό περιβάλλον γενικα δεν μας ρωτούσε ποτέ.. ειδικά οι γονείς του συζύγου ηταν πολυ διακριτικοί, ο πατέρας μου μονο ελεγε καμια φορα κανε μ ενα εγγονάκι κ αυτο γτ ειναι πολυ μεγάλος σε ηλικία κ ηθελε ν δει ενα εγγονι κ απ την μικρη τ κόρη.. στους υπόλοιπους γνωστούς οταν έκαναν τέτοιες ερωτήσεις απαντούσε ο σύζυγος..  κατεβαζε το βλέμμα,  επαιρνε θλιμμένο ύφος κ ελεγε " δεν μου κανει κουκου" ε 2-3 φορές μετα το βούλωσαν! 

Ε ακριβώς τέτοια αντιμετώπιση θέλουν μερικοί για να σταματήσουν να ρωτάνε αδιάκριτα πράγματα. Εγω ποτέ , ακόμα και πριν τις εξωσωματικές όταν δεν ήξερα πως υπάρχει θέμα, δε ρώτησα ζευγάρι γιατί δεν έχει κάνει παιδί. Ή ποτέ δε ρωτούσα αν έχει παιδιά. Απλα κοινή λογική, είναι αδιακρισία. 

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια πριν παντρευτώ μου  έστελνε ο πεθερος μου φωτογραφίες τον πρώτο εγγόνο του συνεχεία στο messenger.Παντρετηκα και αγχώθηκα τόσο πολύ με αυτό που εκανε μέχρι που Μ ήρθε εγκυμοσύνη στον χρόνο πανω αλλά δυστυχώς στην β επιπέδου είχε θέματα σοβαρά.και ξέρετε όταν τελείωσε όλο αυτό με τον χειρότερο τρόπο τι μου είπε?? Ότι εδώ που τα λέμε μας έτυχε η εγκυμοσύνη δεν την προγραμματίσαμε δηλαδη ?? Άκου εδώ κολογερε μας έφαγες να κάνουμε .κ από τότε κορίτσια 4 χρόνια τπτ ούτε μια φορά δεν έχω πιάσει.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 34 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Εγώ κορίτσια πριν παντρευτώ μου  έστελνε ο πεθερος μου φωτογραφίες τον πρώτο εγγόνο του συνεχεία στο messenger.Παντρετηκα και αγχώθηκα τόσο πολύ με αυτό που εκανε μέχρι που Μ ήρθε εγκυμοσύνη στον χρόνο πανω αλλά δυστυχώς στην β επιπέδου είχε θέματα σοβαρά.και ξέρετε όταν τελείωσε όλο αυτό με τον χειρότερο τρόπο τι μου είπε?? Ότι εδώ που τα λέμε μας έτυχε η εγκυμοσύνη δεν την προγραμματίσαμε δηλαδη ?? Άκου εδώ κολογερε μας έφαγες να κάνουμε .κ από τότε κορίτσια 4 χρόνια τπτ ούτε μια φορά δεν έχω πιάσει.

Βάζεις πάρα πολύ τα πεθερικά σου στη προσωπική σου ζωή. Καταλαβαίνω πως η θέση σου είναι λεπτή και ως εκ τούτου ο σύντροφος  σου πρέπει να βάλει τους γονείς του στη θέση τους. Τα πεθερικά μου είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Μια φορά κάτι είπε η πεθερά μου που με είχε ενοχλήσει και ο άντρας μου της έβαλε φρένο. Εκ τότε ούτε μας ρωτάνε τίποτα. Εσύ θέτεις τα όρια και απ’οτι καταλαβαίνω δε τα έχεις βάλει και αφήνεις να σε επηρεάζουν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...