Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Ψυχολογία και υπογονιμότητα.

Recommended Posts

1 hour ago, linaa είπε:

Απλώς η γονεικοτητα ξεκίνησε πριν γεννηθεί το παιδί. Τώρα είναι οι ενέσεις μετά θα είναι οι υποχρεώσεις του παιδιού ανάμεσα στην δουλειά. Το balance μετά θα είναι σε χειρότερο level . Γιατι για να εισαι γονιός θα πρέπει να είσαι Κ παρόν το ολοήμερο οι ντανταδες δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ την παρουσία σου. Οπότε δες το σαν προθέρμανση στις επόμενες υποχρεώσεις . 

Ετσι το σκέφτομαι ακριβώς όπως το είπες. Το θέμα είναι να έρθει όντως η γονεικοτητα κάποια στιγμή. 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Ετσι το σκέφτομαι ακριβώς όπως το είπες. Το θέμα είναι να έρθει όντως η γονεικοτητα κάποια στιγμή. 

Θα έρθει είναι σίγουρο . Το θέμα δεν είναι να έρθει αλλά να κυλήσει ομαλά ... Αυτό να εύχεσαι . Έτσι Κ αλλιώς η γονεικοτητα είναι το πιο απρόβλεπτο πράγμα έχει πολλά challenges . Το θέμα είναι το μετά να είσαι τυχερός να προχωρήσει ομαλά . 

Το να έρθει το έχεις το έχουμε ξαναπεί !!! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Και εμένα με ρωτούσε η γυναίκα του διευθυντή μου πόσα χρόνια είμαι παντρεμένη και πως πιστεύει πως δε κάνω παιδί γιατί είμαι εργασιομανής🤣 («Ναι αυτό ακριβώς,το βρήκες!» ήθελα να της πω). Μετά γυρνάει και μου κάνει: «Πάντως αν σκέφτεσαι τη δουλειά μη σε ανησυχεί, κάνε παιδί, εγώ ως εργοδότρια σε αφήνω» 🤣🤣

Ε τωρα πες που μου έδωσες την αδεια θα τρέχουμε γυμνοί στο σπιτι σαν ταινία πορνο.. πάντως αν θέλει να "βοηθησει" ας δώσει καμια αύξηση βαρβατη, αυτη την θέλουμε 🤣🤣

• Χαχα 3

πρίν από 7 λεπτά , Tintin είπε:

Ε τωρα πες που μου έδωσες την αδεια θα τρέχουμε γυμνοί στο σπιτι σαν ταινία πορνο.. πάντως αν θέλει να "βοηθησει" ας δώσει καμια αύξηση βαρβατη, αυτη την θέλουμε 🤣🤣

Αυτό μου είπε και ο άντρας μου. Πάλι καλά που μας το επέτρεψε γιατί τόσο καιρό προσέχαμε🤣 Τι άλλο θα ακούσουμε πια;! 

• Χαχα 3

15 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Πόσο δίκιο έχεις … η γονεικοτητα ξεκινάει από πριν γεννηθεί το παιδί.. 

πραγματικά σας θαυμάζω όλες για τη δύναμη σας. Ο κόσμος δεν θα σταματήσει ποτέ να λέει και να σχολιάζει ειδικά οι μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν 0 φίλτρο. Εγώ όταν πήρα κιλά με σταματουσαν στο δρόμο μπροστά σε κόσμο και στον άντρα μου για να μου πουν «καλέ εσύ είσαι; Δεν σε αναγνώρισα. Άλλαξες. Γιατί πάχυνες;» Την πρώτη φορά στενοχωρήθηκα τη δεύτερη θύμωσα τη τρίτη απάντησα. «Καλέ ούτε εγώ σε αναγνώρισα. Πώς γερασες έτσι;;;» 🤪 Έπαψα να ντρέπομαι για το θράσος τους και άρχισα να απαντάω σε όλους όπως τους αρμόζει. Είτε αφορά τα κιλά, το παιδί οτιδήποτε. 
Μου έλεγε κάποτε η ψυχολόγος, επειδή δεν έχω καθόλου σχέσεις με τη μητέρα μου και της έλεγα πόσο ανάγκη το είχα να την είχα πραγματικά δίπλα μου και να με αγαπούσε, ότι δεν υπάρχει ονειρική σχέση γονιών παιδιού και αυτά που βλέπεις στις ταινίες είναι μόνο εκεί. Οι περισσότεροι που έχουν τους γονείς τους δεν σημαίνει ότι τους έχουν πραγματικά και ως στήριγμα. Και εκεί κατάλαβα ότι και οι γονείς είναι άνθρωποι και φυσικά έχουν ελαττώματα πολλά ή λίγα και φυσικά είναι στο χέρι μας τόσο πόσο κοντά θα τους έχουμε και αν αξιζει να τους έχουμε κοντά. 
Πλεον κρατάω ότι έχω την δική μου οικογένεια με τον άντρα μου και τα σκυλάκια μου και όλοι οι άλλοι είναι «τρίτοι». Μεγαλώνουμε και απογαλακτιζόμαστε 

Εμένα μου έλεγε η κουνιάδα μου ότι το παν είναι να κάνω οικογένεια παιδιά δηλαδή. τόσα ήξερε τοσα έλεγε παντρεύτηκε και αυτή παιδιά δεν έχει κάνει ακόμα  3 χρόνια τώρα τπτ καλός την στο κλαμπ τώρα θα με καταλαβαίνει λέτε που δεν μπορούν εε;Οικογένεια είσαι και με τον αντρουλη σου και το σκυλάκι σου εγώ τότε στεναχώρια πάλη άγχος σαν χαζη... Τώρα έρχεται και περνει πληροφορίες από εμένα και πως γίνεται η σαλπιγγογραφια κτλ.Για τις μεγαλύτερες γυναίκες κορίτσια πάντως η ζωή ήταν διαφορετική δεν είχανε τόσο στρες όσο έχουμε εμείς σήμερα παντρεύονταν πολύ μικρές ήταν στα σπίτια τους και ξεκινουσαν τις διαδικασίες από τα 18 για αυτό όλες κάνανε τουλάχιστον ένα παιδί η μάνα μου δηλαδή με έκανε στα 18 και όταν της τα συζήταγα παλιότερα μου έλεγε και εγώ έκανα την αδερφή σου να την πιάσω 6 χρόνια. Δεν καταλαβαίνει όμως ότι ηλικία της ήταν πολύ νεότερη τότε δηλαδή την έκανε στα 24 συν ότι  όλη μέρα στο σπίτι ήταν ηρεμη ούτε βάρη να σηκώσει ούτε να περπατήσει για να πάει στη δουλειά ούτε να κάθεται ορθοστασία όλη μέρα στη δουλειά ούτε να ακούει το κάθε  αφεντικό να την πριζει.Παντως αν εγώ γύριζα τον χρόνο πίσω δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκιναγα από το 18 για παιδί ξέροντας και πάλι όλα αυτά που έχω ζήσει έως τώρα.ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΉΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΑ. Πχ η καθε κοπελίτσα που της ήρθε εύκολα μπορεί να πει αργότερα έχω βαρεθεί την ζωή μου είναι κλεισμένη σπίτι δεν έχω ζωή με το μωρό.(Όπως το ακουω κιόλας στην δουλειά)ΕΜΕΙΣ όμως έχουμε μάθει να αγωνιζομαστε και να αντέχουμε και να προχωράμε ότι και να γινει,πέφτουμε και σηκωνόμαστε.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, kerasaki90 είπε:

Εμένα μου έλεγε η κουνιάδα μου ότι το παν είναι να κάνω οικογένεια παιδιά δηλαδή. τόσα ήξερε τοσα έλεγε παντρεύτηκε και αυτή παιδιά δεν έχει κάνει ακόμα  3 χρόνια τώρα τπτ καλός την στο κλαμπ τώρα θα με καταλαβαίνει λέτε που δεν μπορούν εε;Οικογένεια είσαι και με τον αντρουλη σου και το σκυλάκι σου εγώ τότε στεναχώρια πάλη άγχος σαν χαζη... Τώρα έρχεται και περνει πληροφορίες από εμένα και πως γίνεται η σαλπιγγογραφια κτλ.Για τις μεγαλύτερες γυναίκες κορίτσια πάντως η ζωή ήταν διαφορετική δεν είχανε τόσο στρες όσο έχουμε εμείς σήμερα παντρεύονταν πολύ μικρές ήταν στα σπίτια τους και ξεκινουσαν τις διαδικασίες από τα 18 για αυτό όλες κάνανε τουλάχιστον ένα παιδί η μάνα μου δηλαδή με έκανε στα 18 και όταν της τα συζήταγα παλιότερα μου έλεγε και εγώ έκανα την αδερφή σου να την πιάσω 6 χρόνια. Δεν καταλαβαίνει όμως ότι ηλικία της ήταν πολύ νεότερη τότε δηλαδή την έκανε στα 24 συν ότι  όλη μέρα στο σπίτι ήταν ηρεμη ούτε βάρη να σηκώσει ούτε να περπατήσει για να πάει στη δουλειά ούτε να κάθεται ορθοστασία όλη μέρα στη δουλειά ούτε να ακούει το κάθε  αφεντικό να την πριζει.Παντως αν εγώ γύριζα τον χρόνο πίσω δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκιναγα από το 18 για παιδί ξέροντας και πάλι όλα αυτά που έχω ζήσει έως τώρα.ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΉΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΑ. Πχ η καθε κοπελίτσα που της ήρθε εύκολα μπορεί να πει αργότερα έχω βαρεθεί την ζωή μου είναι κλεισμένη σπίτι δεν έχω ζωή με το μωρό.(Όπως το ακουω κιόλας στην δουλειά)ΕΜΕΙΣ όμως έχουμε μάθει να αγωνιζομαστε και να αντέχουμε και να προχωράμε ότι και να γινει,πέφτουμε και σηκωνόμαστε.

Γενικά η ζωή μπορεί να φέρει πράγματα που δεν τα έχεις φανταστεί . Οπότε στην ζωή απλά να εύχεσαι ότι έρθει να έρθει για καλό . Οπότε να προχωράς με αισιοδοξία να προσπαθείς γι'αυτό που θέλεις χωρίς να ματαιωνεσε όταν δεν το καταφέρνεις . Όσο υπαρχει υγεία τίποτα δεν είναι δύσκολο . 

Κ όπως είπα Κ στην άλλη κοπέλα η ευχή δεν είναι να γίνεις γονιός . Η ευχή είναι η γονεικοτητα σου να πάει καλά μέχρι το τέλος της ζωής σου. Το θέμα θα αποκτήσω μωρό πλέον η επιστήμη το έχει λύσει ... Μπορεί εσένα να σου πάρει μερικά χρόνια παραπάνω αλλά αν το θέλεις θα το καταφέρεις . Το θέμα όμως το να γεννηθεί ένα παιδί υγιής Κ να μεγαλώσει Κ υγιής δυστυχώς δεν το έχει λύσει ακόμα η επιστήμη Κ όσο καλός γονιός Κ να είσαι ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει . Οπότε αυτό που θα εύχεστε είναι ότι έρθει ας είναι για καλό.  

• Μου αρέσει 2

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...