Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Μανούλες Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2026

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ετσι ακριβώς και μια φίλη μου εγώ ευτυχώς εμετούς δεν είχα..μόνο λίγες αναγούλες το πρώτο τρίμηνο.. να σε ρωτήσω έκανες το εμβόλιο της γρίπης ; Σου είπε κάτι ο γιατρός σου; 

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Είμαι προς το όχι να σου πω την αλήθεια .. την παρασκευή έχουμε γιατρό να δω τι θα μου πει 🫣 εσύ;;;καμπύλη θα πάω αύριο το πρωί να κάνω θα σου πω την εμπειρία μου αύριο! Ολες μου λένε η χειρότερη εξέταση που έχουν κάνει για να δούμε !! Εσύ πώς είσαι;;

Καλησπέρα!! Πήγα σήμερα το πρωί να κάνω την καμπύλη όπως σου είπα ! Εντάξει δεν είναι τόσο τραγική η γεύση του που μου έλεγαν δεν πίνεται κι τέτοια ..έχει κ σαν ανθρακικό σαν πορτοκαλάδα είναι πολύ γλυκιά .. απλά μετά από μισή ώρα μου ήρθε ζαλάδα και πήγα να λιποθυμήσω μου μαύρισαν όλα αλλά της είπα μόλις κατάλαβα ότι ζαλιζόμουν λίγο  και με έβαλε να ξαπλώσω μου έδωσε κ λίγο νερό και συνήλθα ! Αυτά τα 3 λεπτά δηλαδή είναι που μου είπε μην αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό γιατί πέφτει το ζάχαρο ! Έμεινα ξαπλωμένη την υπόλοιπη ώρα μου πήρε αίμα άλλες 2 φορές αλλά μόνο αυτό ..το απόγευμα θα εγώ τα αποτελέσματα ! Εσυ πότε είναι να την κάνεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...