Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Εμπειρίες από φυσιολογικό τοκετό ;

Katerinaki_skl

Recommended Posts

καλησπέρα σας ! Είμαι έγκυος και περιμένω το μωράκι μου το καλοκαίρι του 26! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε γιατρούς που να είναι υπέρ φυσιολογικού τοκετού χωρίς η μανούλα να γεννάει απαραίτητα στην πλάτη της! Έχω ψαχτεί πολύ σχετικά με αυτό και στο εξωτερικό πολλοί γιατροί υποστηρίζουν άλλες στάσεις(πλάι & 4) η οποίες θεωρούνται από τους ιδιους και τις μανουλες που γέννησαν έτσι πολύ καλύτερες για την γέννα. Θέλω να έχω αυτήν την ευκαιρία να έχω ευχέρεια κινήσεων εφόσον φυσικά δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα να χρειαστώ καισαρική 

• Katerinaki_skl changed the title to Εμπειρίες από φυσιολογικό τοκετό ;

Διαφημίσεις

On 24/11/2025 at 1:26 ΜΜ, Katerinaki_skl είπε:

καλησπέρα σας ! Είμαι έγκυος και περιμένω το μωράκι μου το καλοκαίρι του 26! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε γιατρούς που να είναι υπέρ φυσιολογικού τοκετού χωρίς η μανούλα να γεννάει απαραίτητα στην πλάτη της! Έχω ψαχτεί πολύ σχετικά με αυτό και στο εξωτερικό πολλοί γιατροί υποστηρίζουν άλλες στάσεις(πλάι & 4) η οποίες θεωρούνται από τους ιδιους και τις μανουλες που γέννησαν έτσι πολύ καλύτερες για την γέννα. Θέλω να έχω αυτήν την ευκαιρία να έχω ευχέρεια κινήσεων εφόσον φυσικά δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα να χρειαστώ καισαρική 

Καλησπερα , 

Μπορώ να εγγυηθώ για το γιατρό μου ότι ειναι υπέρ του φυσιολογικου.. Είχαμε κάνει συζήτηση για το ποιες πιστευα οτι ειναι οι στάσεις που θα με βόλευε να γεννήσω.. Την πρώτη κόρη μου τη γέννησα στις 40+6 , καθισμένη σε καθισματακι σαν το γράμμα υ κ μες στην αγκαλιά του άντρα μου... Τη δευτερη τη γέννησα 41+4 αναγκαστικά ξαπλωμένη κ με τα ποδια ψηλά πολυ ψηλά γτ είχε περιδεση στο λαιμό κ μάλλον για να  μπορέσουν με τη μαια αμέσως μόλις βγει το κεφάλι να πιασουν το λωρο.. Ο γιατρός σέβεται απόλυτα τη μητέρα, το σώμα της κ το μωρό.. Ειναι σίγουρη ότι στο 2ο μωρό μου κάποιος άλλος θα έλεγε καισαρική λόγω περίδεσης.. Επίσης τα μικρά μου κ τα 2 γεννήθηκαν όταν ήταν έτοιμα αυτά χωρίς παρεμβασεις του γιατρού.. Η αδερφή μου γέννησε στον ίδιο, οχι ξαπλωμένη αλλά σε στάση που βόλευε την έξοδο του μωρού (4).. 

Με το καλό το μωράκι σου... 

πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Καλησπερα , 

Μπορώ να εγγυηθώ για το γιατρό μου ότι ειναι υπέρ του φυσιολογικου.. Είχαμε κάνει συζήτηση για το ποιες πιστευα οτι ειναι οι στάσεις που θα με βόλευε να γεννήσω.. Την πρώτη κόρη μου τη γέννησα στις 40+6 , καθισμένη σε καθισματακι σαν το γράμμα υ κ μες στην αγκαλιά του άντρα μου... Τη δευτερη τη γέννησα 41+4 αναγκαστικά ξαπλωμένη κ με τα ποδια ψηλά πολυ ψηλά γτ είχε περιδεση στο λαιμό κ μάλλον για να  μπορέσουν με τη μαια αμέσως μόλις βγει το κεφάλι να πιασουν το λωρο.. Ο γιατρός σέβεται απόλυτα τη μητέρα, το σώμα της κ το μωρό.. Ειναι σίγουρη ότι στο 2ο μωρό μου κάποιος άλλος θα έλεγε καισαρική λόγω περίδεσης.. Επίσης τα μικρά μου κ τα 2 γεννήθηκαν όταν ήταν έτοιμα αυτά χωρίς παρεμβασεις του γιατρού.. Η αδερφή μου γέννησε στον ίδιο, οχι ξαπλωμένη αλλά σε στάση που βόλευε την έξοδο του μωρού (4).. 

Με το καλό το μωράκι σου... 

Μιχαλόπουλος Γιώργος Γράμμου 45  Βριλήσσια.... Για τον μοναδικό που βάζω το χέρι μου στη φωτιά!!!! Μια επίσκεψη θα σε πεισει

j7W7p3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...