Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Διακοπή κύησης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Δυστυχως  γράφω για αρνητικο θέμα και θα ήθελα παρόμοιες περιπτώσεις μήπως πάρω λίγο δύναμη.Ειμαι σε δίδυμη κύηση ,και από τον υπέρηχο β επιπέδου φαίνεται ότι και τα δύο έμβρυα έχουν σκελετική δυσπλασια,πιθανοτατα αχονδροπλασια.Κοντα μηριαία με κάμψη και κοντά βραχιονια,εκτός καμπυλών και τα δύο.Ειχε φανεί αρχικά στην 16η εβδομάδα όμως τώρα έχει επιδεινωθεί.Θα γίνει επανέλεγχος και ίσως χρειαστεί διακοπή κύησης.Εχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

διέκοψα την κύηση μου στις 29/09 λόγω  τρισωμίας 21. Νομίζω παρόμοιες περιπτώσεις με την δική σου ίσως να μην βρεις. Αλλά ο τερματισμός μιας επιθυμητής κύησης είναι μια τόσο δύσκολη από μόνη της κατάσταση. Εμένα προσωπικά, μου διέλυσε άσχημα την ιδέα που είχα στο μυαλό μου ως εγκυμοσύνη. Προσπαθούσα από τα 30 μου να μείνω έγκυος και τα κατάφερα 35+ (με όλες τις αντιξοότητες), μόνο και μόνο για να χρειαστεί εγώ να πάρω την απόφαση να διακόψω ότι ήθελα χρόνια. Πλέον δύο μήνες μετά (πλέον 36) θεωρώ ότι έχω καλές στιγμές και κακές. Έχω έρθει περισσότερο κοντά με τον άντρα μου και δεν με αγχώνει πλέον η δουλειά μου όσο πριν. Σίγουρα θα προσπαθήσω ξανά. Και σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πλάσμα που είχα μέσα μου σχεδόν 5 μήνες. 
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Οποία και να είναι η απόφαση σου να ξέρεις ότι είμαστε αρκετές που έχουμε περάσει τη λαχτάρα σου!! 

• Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Zarakia είπε:

Καλησπέρα,

διέκοψα την κύηση μου στις 29/09 λόγω  τρισωμίας 21. Νομίζω παρόμοιες περιπτώσεις με την δική σου ίσως να μην βρεις. Αλλά ο τερματισμός μιας επιθυμητής κύησης είναι μια τόσο δύσκολη από μόνη της κατάσταση. Εμένα προσωπικά, μου διέλυσε άσχημα την ιδέα που είχα στο μυαλό μου ως εγκυμοσύνη. Προσπαθούσα από τα 30 μου να μείνω έγκυος και τα κατάφερα 35+ (με όλες τις αντιξοότητες), μόνο και μόνο για να χρειαστεί εγώ να πάρω την απόφαση να διακόψω ότι ήθελα χρόνια. Πλέον δύο μήνες μετά (πλέον 36) θεωρώ ότι έχω καλές στιγμές και κακές. Έχω έρθει περισσότερο κοντά με τον άντρα μου και δεν με αγχώνει πλέον η δουλειά μου όσο πριν. Σίγουρα θα προσπαθήσω ξανά. Και σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πλάσμα που είχα μέσα μου σχεδόν 5 μήνες. 
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Οποία και να είναι η απόφαση σου να ξέρεις ότι είμαστε αρκετές που έχουμε περάσει τη λαχτάρα σου!! 

Σε ευχαριστώ πολύ.Εχω κάνει 7 εξωσωματικές,οπότε αυτή η απόφαση μου είναι εξαιρετικά δύσκολη.Ελπιζω σε δύο μήνες να είμαι και εγώ με καλές και κακες στιγμές.Αυτη τη στιγμή η εγκυμοσύνη σημαίνει μόνο κακα συναισθηματα,δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αλλάξει μελλοντικά για κάποια προσπάθεια.

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

18 ώρες πρίν, Anjelita1982 είπε:

Καλησπέρα σας.Δυστυχως  γράφω για αρνητικο θέμα και θα ήθελα παρόμοιες περιπτώσεις μήπως πάρω λίγο δύναμη.Ειμαι σε δίδυμη κύηση ,και από τον υπέρηχο β επιπέδου φαίνεται ότι και τα δύο έμβρυα έχουν σκελετική δυσπλασια,πιθανοτατα αχονδροπλασια.Κοντα μηριαία με κάμψη και κοντά βραχιονια,εκτός καμπυλών και τα δύο.Ειχε φανεί αρχικά στην 16η εβδομάδα όμως τώρα έχει επιδεινωθεί.Θα γίνει επανέλεγχος και ίσως χρειαστεί διακοπή κύησης.Εχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

Ούτε εγώ το έχω ξαναακουσει για να σου δώσω κάποια πληροφορία..

Λυπάμαι πολύ όμως.. δεν έχω λόγια παρηγοριάς και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πει κανείς κάτι που θα απαλύνει το πόνο σου.. το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως ότι και αν είναι να γίνει είναι για το καλύτερο αυτών των μωρών και πως τίποτα δεν είναι στο χέρι σου.. μακάρι να μη χρειαστεί διακοπή και να πάνε όλα κατ'ευχην στο τέλος..

Σου στέλνω μια αγκαλιά..

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...