Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

@MK2012 όντως λοιπον πέρασες μεγαλη ταλαιπωρία. Το αποτελεσμα ομως θα σε δικαιώσει! ️ κι εγώ ήμουν πολύ κοντά στην ιδέα της εξωσωματικής. Μπορώ πάντως να νιώσω και την απογοήτευσή σου και την δυσκολία σου μέχρι να τα καταφέρεις. Μπράβο σου ❣️ Όλα κατ' ευχήν από εδώ και στο εξής!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrisma είπε:

@MK2012 όντως λοιπον πέρασες μεγαλη ταλαιπωρία. Το αποτελεσμα ομως θα σε δικαιώσει! ️ κι εγώ ήμουν πολύ κοντά στην ιδέα της εξωσωματικής. Μπορώ πάντως να νιώσω και την απογοήτευσή σου και την δυσκολία σου μέχρι να τα καταφέρεις. Μπράβο σου ❣️ Όλα κατ' ευχήν από εδώ και στο εξής!

Ελπίζω να με δικαιώσει ως το τέλος λοιπόν !! Μετά από τόση αποτυχία έχω συνέχεια στο μυαλό μου πως αποκλείεται να πηγαίνουν όλα καλά. Ειχα κάνει κ άλλη μια εμβρυομεταφορά πριν από ένα χρόνο σκέψου. Τελοσπαντων, όλα καλά τώρα. Σε αυτό ελπίζω. Εσύ τι ηλικία έχεις;

@MK2012 κι εγω το ίδιο φιλινγκ εχω να ξέρεις ακριβώς. Έχει σίγουρα να κάνει με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, κάποιες κοπέλες είναι πιο συνειδητοποιημένες ίσως ή εκ φύσεως πιο χαλαρές και τις ζηλεύω φουλ γιατί χαίρονται την διαδικασία. Παρόλα αυτά αυτές είμαστε, έχει η καθεμία μας την ιστορία της και πορεύεται με αυτήν. Εγώ είμαι 34, εσυ;;

πρίν από 6 λεπτά , Chrisma είπε:

@MK2012 κι εγω το ίδιο φιλινγκ εχω να ξέρεις ακριβώς. Έχει σίγουρα να κάνει με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, κάποιες κοπέλες είναι πιο συνειδητοποιημένες ίσως ή εκ φύσεως πιο χαλαρές και τις ζηλεύω φουλ γιατί χαίρονται την διαδικασία. Παρόλα αυτά αυτές είμαστε, έχει η καθεμία μας την ιστορία της και πορεύεται με αυτήν. Εγώ είμαι 34, εσυ;;

Θα συμφωνήσω, μετά από τόση ταλαιπωρία δυσκολεύομαι να το χαρώ. Και εγώ 34!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

βγήκε η nipt. όλα τέλεια!!!!!! Δόξα τω Θεό !!!

είναι κοριτσάκι !!!!! σοκ !

είχα μπει σε διάθεση αγοράκι. να τρέχει και να τον τραβάω από τα μανίκια ιδρωμένο από το πολύ παιχνίδι 🤣 !

αααάντε τώρα ... φρουφρου ξαφνικά!!!! 😂

καλά ... το μεγάλο μου το αγόρι ( σύζυγος)  έχει πάθει , δεν ξέρεί πως να διαχειριστεί τη  χαρά του, πρέπει να χοροπηδάει πέρα δώθε, είναι και μόνος στο σπίτι !!!!

η κουκλίτσα μου !!!!!! 🥲

• Λουλούδια 5

1 hour ago, LioPh79 said:

Καλημέρα,

είχα μπει σε διάθεση αγοράκι. να τρέχει και να τον τραβάω από τα μανίκια ιδρωμένο από το πολύ παιχνίδι 🤣 !

καλά ... το μεγάλο μου το αγόρι ( σύζυγος)  έχει πάθει , δεν ξέρεί πως να διαχειριστεί τη  χαρά του, πρέπει να χοροπηδάει πέρα δώθε, είναι και μόνος στο σπίτι !!!!

η κουκλίτσα μου !!!!!! 🥲

Με το καλό η μπέμπα!! 💕 Να και ένα κοριτσάκι στην παρέα!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Chrisma είπε:

Μπράβοοοοο @LioPh79 με το καλό η κούκλα σας!!!

ευχαριστούμε πολύ πολύ !!!!

με το καλό και σε εσάς ! με υγεία !

πρίν από 1 λεπτό , iamalia είπε:

Με το καλό η μπέμπα!! 💕 Να και ένα κοριτσάκι στην παρέα!! 

η μικρούλα μας !!!

ευχαριστώ πολύ πολύ.

με το καλό και σε εσένα, με υγεία με υγεία με υγεία!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Καλημέρα,

η κουκλίτσα μου !!!!!! 🥲

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Αχ άντε με το καλό !! Πολύ χαίρομαι !! Με το καλο το κοριτσάκι σας ! ❤️🥰 Εχουμε ένα κοριτσάκι στην παρέα τώρα ! 💗 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Μπήκα για μια καλησπέρα!! 

Δεν πιστεύω να πιάσατε ψαλίδι, μαχαίρι σήμερα ή να κάνατε τίποτα περίεργα?? 😂

Καλού κακού βγάλτε ανάποδα τα ρούχα σας πριν πέσετε για ύπνο. Τρελαίνομαι για αυτά!!!! 😙😶

2 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@LioPh79 ααα δεν τα ξέρω αυτά. Ενημερωσε μας 🤣🤣 Καλημέραααα

ε μα !!! ξέρετε, ήταν του Αγίου Συμεών και οι μαμαδες to be πιάσουν ψαλίδι , μαχαίρι ή φάνε πχ φράουλες ... ένα σημαδάκι θα βγεί στο μωρό , λένε οι παλιοί !!!!  🤣 αλλά αν βγάλεις το βράδυ τα ρούχα σου ανάποδα τότε θα βγεί πίσω και δεν θα φαίνεται τόσο !!!!

επίσης και κάτι άλλο που έμαθα. ξέρατε ότι η γιορτής της μητέρας στην Ελλάδα ήταν η 2/2 Υπαπαντή του Χριστού, μέχρι το 1960; μετά μας φορτώθηκε η αμερικάνικη συνήθεια να την γιορτάζουμε κάπου στον Μάιο .

@LioPh79 ααα μάλιστα. Η αλήθεια είναι έπιασα ψαλίδι. 😅 Δεν πειράζει, ας έχει σημαδάκι 🤣 

Στα νέα μας τώρα, σήμερα έκανα nipt. 20+2. Την καθυστέρησα όσο να πεις, αλλά οκ δεν πειράζει. Καινούργιο άγχος πάλι 🥲

Το ήξερα για την Υπαπαντή, ναι ναι! Πολύ μεγάλη γιορτή που δεν της έχει δοθεί η ανάλογη σημασία.

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Μπήκα για μια καλησπέρα!! 

Δεν πιστεύω να πιάσατε ψαλίδι, μαχαίρι σήμερα ή να κάνατε τίποτα περίεργα?? 😂

Καλού κακού βγάλτε ανάποδα τα ρούχα σας πριν πέσετε για ύπνο. Τρελαίνομαι για αυτά!!!! 😙😶

Λοιπόν με ενημέρωσε η μητέρα μου χθες αλλά ήταν αργά είχα πιάσει μαχαίρι να κόψω το κρέας, κάπως έπρεπε να φάω 😝😝🤣🤣

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...