Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

• Μου αρέσει 1

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

1 hour ago, Chrisma είπε:

@LioPh79 ααα μάλιστα. Η αλήθεια είναι έπιασα ψαλίδι. 😅 Δεν πειράζει, ας έχει σημαδάκι 🤣 

Στα νέα μας τώρα, σήμερα έκανα nipt. 20+2. Την καθυστέρησα όσο να πεις, αλλά οκ δεν πειράζει. Καινούργιο άγχος πάλι 🥲

Το ήξερα για την Υπαπαντή, ναι ναι! Πολύ μεγάλη γιορτή που δεν της έχει δοθεί η ανάλογη σημασία.

από εδώ και πέρα θα γιορτάζω στις 2/2 την ημέρα της μητέρας!!! γυρίζω στην παράδοση μας 🤣

όλα καλά εύχομαι και με την nipt , μία απλή επιβεβαίωση της αυχενικής !! μιλάω κι εγώ άνετη άνετη , τώρα που το πέρασα  😂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Λοιπόν με ενημέρωσε η μητέρα μου χθες αλλά ήταν αργά είχα πιάσει μαχαίρι να κόψω το κρέας, κάπως έπρεπε να φάω 😝😝🤣🤣

έβγαλες ανάποδα τα ρούχα σου ; γιατί κι εγώ όλη μέρα με ψαλίδια και μαχαίρια και το βράδυ ... matrix για να βγεί το παντελόνι ανάποδα! γελούσα μόνη μου , αλλά εκεί ... να τηρήσω το έθιμο!!!

Just now, Chrisma είπε:

@LioPh79 αχαχχαχα δεν πειράζει, σημαντικό να το λέμε για να παίρνουμε κουράγιο!

Για πείτε τώρα, έχετε νιώσει τα babies;

να πω την αλήθεια αυτά που νιώθω προς το παρόν , μαλλον  είναι λιγούρες ...

προχθές το βράδυ ένιωσα ένα κύματάκι αλλά δεν ξέρω...

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Chrisma είπε:

@LioPh79 αχαχχαχα δεν πειράζει, σημαντικό να το λέμε για να παίρνουμε κουράγιο!

Για πείτε τώρα, έχετε νιώσει τα babies;

Νιώθω πως είναι νωρίς ακόμα , έκλεισα τη 16η σήμερα και μπαίνω 17η. Ο γιατρός μου είπε μετά τις 20 θα το νιώσω. 

πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

έβγαλες ανάποδα τα ρούχα σου ; γιατί κι εγώ όλη μέρα με ψαλίδια και μαχαίρια και το βράδυ ... matrix για να βγεί το παντελόνι ανάποδα! γελούσα μόνη μου , αλλά εκεί ... να τηρήσω το έθιμο!!!

Με τα ίδια ρούχα ήμουν από το πρωί σπίτι, με τις πιτζάμες, με πήρε ο ύπνος στον καναπέ, με το ζόρι πήγα στο κρεβάτι. Αν έβγαζα ανάποδα τα ρούχα μου θα σου έστελνα από το ΚΑΤ τώρα οπότε καλύτερα. 😝

• Χαχα 2

Α ναι @MK2012 ειναι φουλ νωρις για σένα. Καλά παιδιά διαβάζω από άλλες ότι τα νιώθουν και λεω ρε φίλε μόνο εγώ είμαι ασπλαχνη μάνα που δεν νιώθω το παιδί μ.

Έτσι κι εγώ @LioPh79 τώρα που μπήκα 21η το καταλαβαίνω λίγο. Χτες περπάτησα πολύ και ήταν πιο έντονο. Σήμερα πάλι τίποτα 🤣

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Νιώθω πως είναι νωρίς ακόμα , έκλεισα τη 16η σήμερα και μπαίνω 17η. Ο γιατρός μου είπε μετά τις 20 θα το νιώσω. 

Με τα ίδια ρούχα ήμουν από το πρωί σπίτι, με τις πιτζάμες, με πήρε ο ύπνος στον καναπέ, με το ζόρι πήγα στο κρεβάτι. Αν έβγαζα ανάποδα τα ρούχα μου θα σου έστελνα από το ΚΑΤ τώρα οπότε καλύτερα. 😝

Μετά τις 20 υπερβάλει λιγάκι . Στις 19 εβδομάδες κάτσε ανάσκελα μετά το φαγητό Κ θα καταλάβεις είναι σαν να πετάει το μάτι σου στις αρχές .

πρίν από 55 λεπτά , linaa είπε:

Μετά τις 20 υπερβάλει λιγάκι . Στις 19 εβδομάδες κάτσε ανάσκελα μετά το φαγητό Κ θα καταλάβεις είναι σαν να πετάει το μάτι σου στις αρχές .

Κοιτα κάτι περίεργα τα νιώθω αλλά είμαι  σίγουρη πως είναι το έντερο μου.  Τέλος του μήνα κλείνω τη 19η εβδομάδα οπότε Μάρτιο θα το νιώσω, που θα πάει.

Κορίτσια έκανα καμπύλη σακχάρου νωρίτερα γιατί είχα προδιάθεση σε μια καμπύλη που έκανα πριν μείνω έγκυος κ έπαιρνα χάπι μεχρι το τέλος του α τριμήνου. Η καμπύλη βγήκε χάλια, 40-50 μονάδες πάνω από τα ανώτατα όρια για την 1η και 2η ώρα. Της νηστείας ήταν μια χαρά 78. Ήδη τρώω συντηρητικά κ μετριέμαι μεταγευματικα κ συνήθως είμαι είτε οριακά είτε οκ. Στο εξής δε ξέρω τι κάνουμε.  

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια έκανα καμπύλη σακχάρου νωρίτερα γιατί είχα προδιάθεση σε μια καμπύλη που έκανα πριν μείνω έγκυος κ έπαιρνα χάπι μεχρι το τέλος του α τριμήνου. Η καμπύλη βγήκε χάλια, 40-50 μονάδες πάνω από τα ανώτατα όρια για την 1η και 2η ώρα. Της νηστείας ήταν μια χαρά 78. Ήδη τρώω συντηρητικά κ μετριέμαι μεταγευματικα κ συνήθως είμαι είτε οριακά είτε οκ. Στο εξής δε ξέρω τι κάνουμε.  

Το μηχανάκι που μετριέσαι το έχεις τσεκαρει? Αν το έχεις τσεκαρει Κ είσαι οκ απλά θα συνεχίσεις διατροφή. Αν δεν ανεβαίνεις με τις μετρήσεις δεν θα αλλάξει κάτι. Αν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι μετρήσεις σου τότε θα σου πουν. Σημασία στο ζάχαρο έχουν οι μεταγευματικες μετρήσεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Το μηχανάκι που μετριέσαι το έχεις τσεκαρει? Αν το έχεις τσεκαρει Κ είσαι οκ απλά θα συνεχίσεις διατροφή. Αν δεν ανεβαίνεις με τις μετρήσεις δεν θα αλλάξει κάτι. Αν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι μετρήσεις σου τότε θα σου πουν. Σημασία στο ζάχαρο έχουν οι μεταγευματικες μετρήσεις 

Έχω τσεκάρει και να φάω πχ μακαρόνια που βγαίνει εκτός ορίων κ έχω τσεκάρει κ να φάω όσπρια. Δλδ εκεί έχει διαφορά. Δε ξέρω τι άλλος τρόπος υπάρχει να το τσεκάρω. Εκτός αν πάρω δεύτερο για να δω ότι λένε τα ίδια. Οι μεταγευματικες μου μετρήσεις είναι κάποιες οκ κ κάποιες  εκτός ορίων όπως σου είπα. Πχ με όσπριο είμαι 101 και με μακαρόνια ολικής 160. Όριο έχω το 140 θεωρητικά.  

1 hour ago, MK2012 είπε:

Έχω τσεκάρει και να φάω πχ μακαρόνια που βγαίνει εκτός ορίων κ έχω τσεκάρει κ να φάω όσπρια. Δλδ εκεί έχει διαφορά. Δε ξέρω τι άλλος τρόπος υπάρχει να το τσεκάρω. Εκτός αν πάρω δεύτερο για να δω ότι λένε τα ίδια. Οι μεταγευματικες μου μετρήσεις είναι κάποιες οκ κ κάποιες  εκτός ορίων όπως σου είπα. Πχ με όσπριο είμαι 101 και με μακαρόνια ολικής 160. Όριο έχω το 140 θεωρητικά.  

Την επόμενη φορά που θα κάνεις αίματος με το ζαχαρο νηστείας.  Πάρτο μαζί σου κ κάνε μέτρηση όταν σου πάρουν αίμα . Αν δεις μια τεράστια απόκλιση πχ αίματος 75 Κ μηχανάκι 50 ή 100 τότε το μηχανάκι κάτι λέει λάθος . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Την επόμενη φορά που θα κάνεις αίματος με το ζαχαρο νηστείας.  Πάρτο μαζί σου κ κάνε μέτρηση όταν σου πάρουν αίμα . Αν δεις μια τεράστια απόκλιση πχ αίματος 75 Κ μηχανάκι 50 ή 100 τότε το μηχανάκι κάτι λέει λάθος . 

Θα κάνω τώρα για Φλεβάρη οπότε καλή ιδέα. Σε άλλα νέα μου έκλεισε ο ενδοκρινολόγος ραντεβού για αύριο ως επείγον για να δούμε τη διατροφή. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Θα κάνω τώρα για Φλεβάρη οπότε καλή ιδέα. Σε άλλα νέα μου έκλεισε ο ενδοκρινολόγος ραντεβού για αύριο ως επείγον για να δούμε τη διατροφή. 

Ναι μην ανχωνεσε αν με την διατροφή έχεις καλές μετρήσεις δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο απλά μετρήσεις Κ προσοχή στην διατροφή . 

• Μου αρέσει 2

@MK2012 ακριβως το ιδιο θεμα ειχα κι εγω. Οπως ειπε η @linaa τσέκαρα μετρητή με την αίματος και έκτοτε κάνω συνεχώς μετρησεις και φουλ διατροφή, οριακα με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη. Στο 3ο τρίμηνο με το καλό τσιμπάνε οι τιμές. Εάν κι εκεί δεν φτιάχνει με διατροφή, πάμε ινσουλίνη. Όμως αν το παλέψουμε,  θα βγει. Το χουμε. 💪

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...