Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/7/2026 at 8:31 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
      Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

Κορίτσια μου Κ εγώ γέννησα ! Πήγε καλά η καισαρική, 3200 ο μπεμπης μας! Προσπαθούμε να το βρούμε με το θηλασμό, τον έχουμε κρατήσει στο δωμάτιο κ δεν κλείσαμε κάτι αλλά με πολύ χαρά ❤️

18 ώρες πρίν, mar.x είπε:

Γέννησα κ εγώ! Ξεκίνησαν πόνοι κατά τις 12.. σταμάτησαν.. στις 3 αρχισαν ανά πέντε λεπτά οι συσπάσεις κ 6 ήρθε στον κόσμο ο μπέμπης μας.. με το ζόρι πρόλαβαν να με ετοιμάσουν, ούτε λόγος για επισκληριδιο.. γερά και καλότυχα όλα τα παιδάκια!!

Να σας ζήσει κορίτσι μου γλυκό!! Γερός κ δυνατός να είναι !!🥰🥰🥰👶🏻👶🏻

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 850
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 hours ago, mar.x said:

Γέννησα κ εγώ! Ξεκίνησαν πόνοι κατά τις 12.. σταμάτησαν.. στις 3 αρχισαν ανά πέντε λεπτά οι συσπάσεις κ 6 ήρθε στον κόσμο ο μπέμπης μας.. με το ζόρι πρόλαβαν να με ετοιμάσουν, ούτε λόγος για επισκληριδιο.. γερά και καλότυχα όλα τα παιδάκια!!

30 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου Κ εγώ γέννησα ! Πήγε καλά η καισαρική, 3200 ο μπεμπης μας! Προσπαθούμε να το βρούμε με το θηλασμό, τον έχουμε κρατήσει στο δωμάτιο κ δεν κλείσαμε κάτι αλλά με πολύ χαρά ❤️

Να τα χαίρεστε κορίτσια, πάντα με υγεία!!

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Να σας ζήσει!!! Όλα καλά, μια χαρά το βάρος του, καλή ανάρρωση να έχεις! 💙

Μία μία, φτάνουμε στο τέλος! 

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πόσο χαίρομαι για σένα !! Να σας ζήσει να είναι γερός τυχερός και ευλογημένος στην ζωή του !!! Μετά από τόσο κόπο που έχεις περάσει έφτασες στο τέλος της γραμμής και κρατάς αγκαλιά τον γιο σου !! Αυτό έχει σημασία!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Να σας ζήσει!! Γερός και καλότυχος! Όλα καλά, λοιπόν! Με το θηλασμό κ εμείς προσπαθούμε. Χθες πήγε καλά . Σήμερα μμμμ κοιμάται αρκετά στο στήθος 

Ευχαριστώ για τις ευχές μαμάδες! Αναμένουμε κάποια άλλη;;

sKnKp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, mar.x είπε:

Να σας ζήσει!! Γερός και καλότυχος! Όλα καλά, λοιπόν! Με το θηλασμό κ εμείς προσπαθούμε. Χθες πήγε καλά . Σήμερα μμμμ κοιμάται αρκετά στο στήθος 

Να σας ζήσουν τα μπεμπακια! Καλή ανάρρωση!

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πότε λεγαμε για ωοληψιες και πότε γέννησες🥹🥹🥹 να σας ζήσει,καλή ανατροφή! !!!

11 hours ago, MK2012 said:

Έλα μωρέ μου! Να σας ζήσει!!! Όλα θα γίνουν. Ίδια κιλά γεννησαμε είδες;; 😅 όλα πήγαν κατ ευχιν. Μπράβο σας! ❤️

On 8/7/2026 at 4:00 ΠΜ, MK2012 είπε:

Άνθρωποικαι κοινωνία

Να σας ζησει το αγορακι σας ! Γερο κ καλοτυχο να ειναι! Καλη αναρρωση κ σε σενα!🩵

On 8/7/2026 at 6:31 ΠΜ, dec-e είπε:

Να τα χαίρεστε κορίτσια, πάντα με υγεία!!

Ευχαριστώ πολύ !!❤️

On 8/7/2026 at 7:49 ΠΜ, LioPh79 είπε:

Να σας ζήσει!!! Όλα καλά, μια χαρά το βάρος του, καλή ανάρρωση να έχεις! 💙

Μία μία, φτάνουμε στο τέλος! 

Ναι όλα πήγαν καλά τελικά!! 🩵 σε ευχαριστώ !

On 8/7/2026 at 11:50 ΠΜ, mar.x είπε:

Εμείς ακόμα προσπαθούμε με το θηλασμό , δε το έχουμε βρει γιατί νομίζω δεν επαρκεί το γάλα μου μιας κ δεν έχει κατέβει ακόμα κανονικά.. του δίνω κ συμπλήρωμα κ ο,τι μπορώ από το στήθος plus θηλαστρο.

On 8/7/2026 at 3:48 ΜΜ, Neverstop είπε:

Να σας ζήσουν τα μπεμπακια! Καλή ανάρρωση!

Πότε λεγαμε για ωοληψιες και πότε γέννησες🥹🥹🥹 να σας ζήσει,καλή ανατροφή! !!!

Σε ευχαριστώ πολύ ! Ακόμα τον κοιτάω κ δε το πιστεύω, μια βδομάδα μετά. Νιώθω πως θα ξυπνήσω κ θα είναι όνειρο.  😂 20 ωοληψιες που άξιζαν τον κόπο μια προς μία. Θα τις ξαναέκανα όλες εκ νέου για να τον έχω. 🩵👶🏻

On 8/7/2026 at 5:08 ΜΜ, Chrisma είπε:

Έλα μωρέ μου! Να σας ζήσει!!! Όλα θα γίνουν. Ίδια κιλά γεννησαμε είδες;; 😅 όλα πήγαν κατ ευχιν. Μπράβο σας! ❤️

Ναιιι! Ούτε εγώ δε το πίστευα. 🥹 Πώς τα πάτε με το βάρος μέχρι στιγμής;

On 10/7/2026 at 3:26 ΜΜ, Zenia82 είπε:

Να σας ζησει το αγορακι σας ! Γερο κ καλοτυχο να ειναι! Καλη αναρρωση κ σε σενα!🩵

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου !

Κ εμείς έχουμε δυσκολίες με τον θηλασμό.. σε κάθε παιδί τα ίδια αντιμετωπίζω, τον πρώτο ελάχιστα,  μακροχρόνια τη 2η, 6 μήνες με συμπλήρωμα την 3η.. τώρα προσπαθώ πάλι.. τις πρώτες 5 μερες όλα σούπερ κ βάρος δεν έχασε ιδιαίτερα, ίκτερο δεν ανέβασε αλλά από εκεί κ πέρα γκρίνια τα απογεύματα με έντονη απόμακρυνση από το στήθος. Ενώ υπόψη τον έχω όλη μέρα στο στήθος, χωρίς ρολόι, χωρίς πιπίλα. Ξεκίνησα τσάι θηλασμού (δεν ξέρω αν κάνει δουλειά) κ νοσοκομειακό θηλάστρο για να δίνω με μπουκάλι κ να αυξήσω παραγωγή γιατί δεν πήρε βάρος από την έξοδο από την κλινική την Παρασκευή.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Κ όλα καλά.. όπως κ αν μας κάτσει... Τα μωράκια κ εμείς να είμαστε καλά..

sKnKp2.png

Διαφημίσεις

23 hours ago, MK2012 said:

Ευχαριστώ πολύ !!❤️

Ναι όλα πήγαν καλά τελικά!! 🩵 σε ευχαριστώ !

Εμείς ακόμα προσπαθούμε με το θηλασμό , δε το έχουμε βρει γιατί νομίζω δεν επαρκεί το γάλα μου μιας κ δεν έχει κατέβει ακόμα κανονικά.. του δίνω κ συμπλήρωμα κ ο,τι μπορώ από το στήθος plus θηλαστρο.

Σε ευχαριστώ πολύ ! Ακόμα τον κοιτάω κ δε το πιστεύω, μια βδομάδα μετά. Νιώθω πως θα ξυπνήσω κ θα είναι όνειρο.  😂 20 ωοληψιες που άξιζαν τον κόπο μια προς μία. Θα τις ξαναέκανα όλες εκ νέου για να τον έχω. 🩵👶🏻

Ναιιι! Ούτε εγώ δε το πίστευα. 🥹 Πώς τα πάτε με το βάρος μέχρι στιγμής;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου !

Τα έχει πάει πολύ καλά με το βάρος, ευτυχώς. Είναι σχεδόν 4,5 κιλά πλέον. Κοίταξε, ο θηλασμος καταλήγω πως είναι και λίγο θέμα τύχης. Αν και κατά πόσο πιάσει το παιδί κλπ. Ευτυχώς το 2026 έχουμε όλα τα μέσα για να ειναι τα μωράκια μας υγιή, ευχαριστημένα και χαρούμενα.

20 hours ago, mar.x said:

Κ εμείς έχουμε δυσκολίες με τον θηλασμό.. σε κάθε παιδί τα ίδια αντιμετωπίζω, τον πρώτο ελάχιστα,  μακροχρόνια τη 2η, 6 μήνες με συμπλήρωμα την 3η.. τώρα προσπαθώ πάλι.. τις πρώτες 5 μερες όλα σούπερ κ βάρος δεν έχασε ιδιαίτερα, ίκτερο δεν ανέβασε αλλά από εκεί κ πέρα γκρίνια τα απογεύματα με έντονη απόμακρυνση από το στήθος. Ενώ υπόψη τον έχω όλη μέρα στο στήθος, χωρίς ρολόι, χωρίς πιπίλα. Ξεκίνησα τσάι θηλασμού (δεν ξέρω αν κάνει δουλειά) κ νοσοκομειακό θηλάστρο για να δίνω με μπουκάλι κ να αυξήσω παραγωγή γιατί δεν πήρε βάρος από την έξοδο από την κλινική την Παρασκευή.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Κ όλα καλά.. όπως κ αν μας κάτσει... Τα μωράκια κ εμείς να είμαστε καλά..

Το ζήτημα είναι όπως λέει και η @mar.x να είμαστε όλοι καλά. Τα δύσκολα πέρασαν, αυτά θα τα βρούμε. 

💙💙💙

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...