Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Συγγνώμη  fsh 10 είναι πολύ καλό.. μήπως είναι θέμα του σπερματος? Γτ δοτρια? 

Δεύτερη εξωσωματική μετά από βιοχημική πρώτη εξωσωματικη

Recommended Posts

Γεια σας ομαδουλα.Καλη χρόνια αν και αργά και ότι επιθυμείτε για το 2026.Θελω αν ρωτήσω αν ξέρετε τι  ποσοστά επιτυχίας έχουν οι δεύτερες εξωσωματικές;Η πρώτη πήγε σχετικά καλά μου ανέβασε χοριακη αλλά δυστυχώς έπεσε μετά από μέρες είμαι 35 χρονων και έχουμε πολλά χρόνια υπογονημοτητα ανεξήγητη.Πιστευετε και από αυτά που γνωρίζετε να έχω πολλές ελπίδες τώρα με την δεύτερη έχουμε πάρει και βιταμίνες ενώ την πρώτη φορά δεν περνάμε? Όποιος ξέρει παρακαλώ ας αναρτήσει...

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Γεια σας ομαδουλα.Καλη χρόνια αν και αργά και ότι επιθυμείτε για το 2026.Θελω αν ρωτήσω αν ξέρετε τι  ποσοστά επιτυχίας έχουν οι δεύτερες εξωσωματικές;Η πρώτη πήγε σχετικά καλά μου ανέβασε χοριακη αλλά δυστυχώς έπεσε μετά από μέρες είμαι 35 χρονων και έχουμε πολλά χρόνια υπογονημοτητα ανεξήγητη.Πιστευετε και από αυτά που γνωρίζετε να έχω πολλές ελπίδες τώρα με την δεύτερη έχουμε πάρει και βιταμίνες ενώ την πρώτη φορά δεν περνάμε? Όποιος ξέρει παρακαλώ ας αναρτήσει...

Θα κάνεις νέα διεργεση? Αν κάνεις νέα διεργεση Κ έχεις καλύτερες βλαστοκυστες τα ποσοστά ανεβαίνουν. 

πρίν από 18 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία❤️Η πρώτη μου εμβρυομεταφορα έδωσε μια  κουλουρα,στη δεύτερη που είχα δίδυμα το ένα εμβρυο παλινδρομησε και το άλλο είναι η κορούλα μου,στην τρίτη εμβρυομεταφορα είχα βιοχημική και στην τέταρτη έκανα το γιο μου.Οποτε εννοείται πως έχεις ελπίδες😊Με το καλό ❤️ 

Πολύ χαίρομαι που το διαβάζω αυτό μακάρι τι να πω ότι είναι γραμμένο και τυχερό.

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Θα κάνεις νέα διεργεση? Αν κάνεις νέα διεργεση Κ έχεις καλύτερες βλαστοκυστες τα ποσοστά ανεβαίνουν. 

Ναι θα γίνει νέα διέγερση.την πρώτη φορά από 8 ωάρια έγιναν 3 βλαστοκυστες αλλά τα δύο βάλαμε  και το άλλο κρυοσυντηρηση που δυστυχώς δεν τα κατάφερε στην απόψυξη.

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...