Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Γυναικολόγος-Μαιευτήρας Θεσσαλονίκη!

Recommended Posts

Αγαπητές φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Πρόσφατα εγώ και η γυναίκα μου μάθαμε ότι θα φέρουμε (με το καλό) σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι. Ζούμε στη βόρεια Ελλάδα και έχουμε αποφασίσει να μας παρακολουθήσει γιατρός και να γεννήσουμε στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ, ξεχωρίσαμε κάποια ονόματα γιατρών-μαιευτήρων. Θα θέλαμε την πολύτιμη βοήθεια όποιας μαμάς ή μπαμπά έχει κάποια προσωπική εμπειρία με κάποιον από αυτούς και θα μπορούσε να μας μεταφέρει, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Μιλάμε για τους:

1) Απόστολο Μαμόπουλο

2) Άγγελο Δανιηλίδη

3) Ιωάννη Χαραλαμπίδη

4) Ιωάννη Σταματέλλο

5) Ισαάκ Τοσουνίδη

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ εκ των προτέρων! Όποια/ος δεν θέλει να εκφραστεί δημόσια μπορεί να μας στείλει προσωπικό μήνυμα φυσικα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...