Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Επιλογή γιατρού για εξωσωματική

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας!! Πρωτάρα στο φόρουμ αν κ χρόνια διαβάζω!!! Ετών 43 με δύο φυσικές συλλήψεις στα 41-42,η μια οδήγησε σε απόξεση κ η άλλη σε αποβολή. Ακολούθησαν δύο αποτυχημένες σπερματέγχυσεις,αλλάξαμε γιατρό κ ανακάλυψα τον Παναγιώτη Δρακόπουλο,στο Κολωνάκι. Μικρός σε ηλικία αλλά μ έκανε πολύ και εντύπωση,χρόνια παρακολουθούσα την δουλειά του κ τα επιστημονικά του άρθρα. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί του για εξωσωματική. Δεν ξέρω όμως καμία να μ πει μια δεύτερη γνώμη. Υπάρχει κάποια να τον έχει ακούσει ή να έχει πάει;; 

Διαφημίσεις

γεια σου ιδια ηλικία εχοντας 4 αποβολές μια απο εξωσωματικη και τρεις απο φυσικη συλληψη.

θα σου στείλω προσωπικό γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω ε΄δω λόγω του ότι αναφερεις ονομα

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Spike8 είπε:

Καλημέρα σε όλες σας!! Πρωτάρα στο φόρουμ αν κ χρόνια διαβάζω!!! Ετών 43 με δύο φυσικές συλλήψεις στα 41-42,η μια οδήγησε σε απόξεση κ η άλλη σε αποβολή. Ακολούθησαν δύο αποτυχημένες σπερματέγχυσεις,αλλάξαμε γιατρό κ ανακάλυψα τον Παναγιώτη Δρακόπουλο,στο Κολωνάκι. Μικρός σε ηλικία αλλά μ έκανε πολύ και εντύπωση,χρόνια παρακολουθούσα την δουλειά του κ τα επιστημονικά του άρθρα. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί του για εξωσωματική. Δεν ξέρω όμως καμία να μ πει μια δεύτερη γνώμη. Υπάρχει κάποια να τον έχει ακούσει ή να έχει πάει;; 

Καλή επιτυχία να σου ευχηθώ!! Είναι συνεργάτης και στο embryolab Θεσσαλονίκη που ήμουν αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Ξέρω μόνο πως διαλέγουν προσεκτικά τους συνεργάτες τους.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...