Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Μωράκια Αυγούστου-Σέπτεμβριου🩷🩵🩷🩵

Blu24

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Όχι αφού και στην εφαρμογή και όπου το έχω δει αφού κλείσει ακριβώς 36 μπαίνεις στον μήνα σου !!

και όχι δεν έχω κανένα σημάδι έναρξης τοκετού αλλά ο μπέμπης είναι πολύ δραστήριος και εγω λέω θέλει να βγει ψάχνει την έξοδο 🤣

πως θα τον πείτε ; 
και εγω ανυπομονώ αρκετά να τον δω αν και τώρα πρέπει να στρωθώ εντατικά στις ετοιμασίες για το δωμάτιο του ότι τα πράγματα του ώστε μέχρι 15 Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα και να κάτσω μετά υπομονετικά να τον περιμένω 🤗🤗🤗

Μπορεί να είμαι λάθος αλλά και το AI χθες μου είπε αυτό που σου έγραψα. 35+1 μπαίνεις στον μήνα σου. Ο 9ος έχει 5 βδομάδες. Τέλος πάντων εγώ έτσι το μετράω και ξεκίνησα και το περπάτημα από χθες. 

Εύχομαι με έναν πόνο! Με το καλό οι ετοιμασίες! Εγώ θα τα φτιάξω τελευταία στιγμή, γιατί νωρίτερα θα τα διαλύσει ο μικρός χαχαχα. Πάντως ψώνισα σχεδόν ό,τι πιστεύω πως θα χρειαστεί. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 182
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Μπορεί να είμαι λάθος αλλά και το AI χθες μου είπε αυτό που σου έγραψα. 35+1 μπαίνεις στον μήνα σου. Ο 9ος έχει 5 βδομάδες. Τέλος πάντων εγώ έτσι το μετράω και ξεκίνησα και το περπάτημα από χθες. 

Εύχομαι με έναν πόνο! Με το καλό οι ετοιμασίες! Εγώ θα τα φτιάξω τελευταία στιγμή, γιατί νωρίτερα θα τα διαλύσει ο μικρός χαχαχα. Πάντως ψώνισα σχεδόν ό,τι πιστεύω πως θα χρειαστεί. 

Εγώ να σου πω την αλήθεια περπάτημα δεν έχω ξεκινήσει θα δω τ θα μου πει και ο γιατρός αν και πιστεύω πως θα το γλιτώσω γιατί ακόμα δουλεύω και γενικά είμαι υπερκινητική και θεωρώ δεν θα χρειαστεί θα δείξει !! 
ευχαριστω πολύ !! Επίσης με έναν πόνο !!! Έχουμε τώρα και από βδομάδα σεμηναρια τοκετού με τον σύζυγο να δούμε κ εκεί τ θα δούμε χαχα!! 

• 2 εβδομάδες μετά...
On 30/7/2026 at 12:17 ΜΜ, Blu24 είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια περπάτημα δεν έχω ξεκινήσει θα δω τ θα μου πει και ο γιατρός αν και πιστεύω πως θα το γλιτώσω γιατί ακόμα δουλεύω και γενικά είμαι υπερκινητική και θεωρώ δεν θα χρειαστεί θα δείξει !! 
ευχαριστω πολύ !! Επίσης με έναν πόνο !!! Έχουμε τώρα και από βδομάδα σεμηναρια τοκετού με τον σύζυγο να δούμε κ εκεί τ θα δούμε χαχα!! 

Καλησπέρα κοριτσάκι! Τι κάνεις; Πώς τα πας; Εγώ κυριολεκτικά σέρνομαι δύο τρεις βδομάδες τώρα. Και αυτή τη βδομάδα βάρυνα και πολύ απότομα και μου κακοφαίνεται. Ήμουν πολύ χαλαρή σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά τώρα πραγματικά ζορίζομαι αρκετά. Έχουμε υπέρηχο και τη Δευτέρα να δούμε πώς πάμε και να συζητήσουμε με τον γιατρό τα της γέννας. Έχω ξεκινήσει και πλένω ρουχαλάκια και θα φτιάξω και την τσάντα μου αυτές τις μέρες, γιατί κάτι μου λέει ότι θα μπω νωρίτερα προγραμματισμένα. Αυτό λέει το ένστικτό μου. Εσύ πώς είσαι από συμπτώματα;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...