Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Μωράκια Αυγούστου-Σέπτεμβριου🩷🩵🩷🩵

Blu24

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Γεια σας και από εμένα! Προσπαθώ να ενταχθώ σε κάποιο θέμα αλλά είστε ότι πιο κοντινό στην νέα μου εγκυμοσύνη.

Εχω 2 παιδάκια και θέλαμε πολύ ένα 3ο. Όμως είχα μια παλίνδρομη κύηση τον Νοέμβριο στις 6 εβδομάδες. 
Ολα καλά τώρα και έπειτα από 2 θετικά τεστ είμαι πάλι έγκυος και πριν την αναμενόμενη περίοδο. Κανονικά έρχεται αύριο. Φυσικά κρατώ μικρό καλάθι και ελπίζω να είστε η παρέα μου μιας και αυτή τη φορά δεν θα το πούμε πουθενά μέχρι να φτάσουμε στην αυχενική. Αύριο πάω για την πρώτη χοριακη και μεθαύριο θα επαναλάβω την επόμενη. Πιθανόν μετά το Πάσχα να κάνω και μια τρίτη για να είμαι σίγουρη πως όλα πάνε καλά! Δώστε μου θετική ενέργεια και πείτε μου τι τιμή να περιμένω αύριο άραγε..

Καλημέρα και με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας !!! Είναι δύσκολο όταν βιώνεις μια παλίνδρομη κύηση αλλά πάντα μετά την βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο 🌈 

για την χοριακη δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν γνωριζω καθόλου τι τιμή μπορεί να δείξει εγώ είμαι από εξωσωματική ☺️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα και με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας !!! Είναι δύσκολο όταν βιώνεις μια παλίνδρομη κύηση αλλά πάντα μετά την βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο 🌈 

για την χοριακη δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν γνωριζω καθόλου τι τιμή μπορεί να δείξει εγώ είμαι από εξωσωματική ☺️

Σε ευχαριστώ πολύ είμαι στην αναμονή. Έψαξα και βρήκα τις βασικές τιμές

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ είμαι στην αναμονή. Έψαξα και βρήκα τις βασικές τιμές

Όσο και να είναι σημασία έχει πάντως ο διπλασιασμός !! Άρα μην αγχωθείς ότι νούμερο και να δεις !!

πρίν από 37 λεπτά , Blu24 είπε:

Όσο και να είναι σημασία έχει πάντως ο διπλασιασμός !! Άρα μην αγχωθείς ότι νούμερο και να δεις !!

Μόλις βγήκε είναι 156 και είναι δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Νομίζω είμαι καλά. Σε 2 μέρες θα επαναλάβω να δούμε τον διπλασιασμό. 
Ευχαριστώ πολύ!!

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Μόλις βγήκε είναι 156 και είναι δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Νομίζω είμαι καλά. Σε 2 μέρες θα επαναλάβω να δούμε τον διπλασιασμό. 
Ευχαριστώ πολύ!!

Πολύ καλή !! Καλούς διπλασιασμούς!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
19 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

@Margeau πως είσαι κορίτσι μου ; Πως τα πάτε ; Πήγατε να ξανά δείτε την μπέμπα σας ; 

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη! Περάσαμε πολύ όμορφα στις γιορτές! Δεν πήγαμε κάπου αλλά είδαμε όλη την οικογένεια, γνωστούς και φίλους. Ακολουθήσαμε όσο μπορούσαμε και τα έθιμα των ημερών να αρχίσει να εξοικειώνεται ο μικρός. Εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ, αν και τώρα προσπαθώ να φτιάξω το ζαχαρό μου πάλι... Κατά τα άλλα έχω φουσκώσει αρκετά και κάπως απότομα. Υπέρηχο έχουμε σε μιάμιση βδομάδα, 29/4 οπότε τότε και θα έχω νέα. Εσύ; Πώς τα πέρασες; Έκλεισες για β επιπέδου;

Καλημέρα κορίτσια θέλω μια βοήθεια από τις παλιές που έχουν φτάσει ως εδώ….ειχε καμμία θέμα με την πίεση

εχω καποια σπασμωδικά επειδοδια και προσπαθώ να βγάλω άκρη…

πώς το διέγνωσε το γιατρος της αν ναι και είχε ξεκινήσει κάποια θεραπεία ; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...