Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 19/5/2026 at 12:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !Με πήραν πριν λίγο 16 ώριμα γονιμοποιήθηκαν τα 14 με μικρογονιμοποιηση !καλα είμαστε για αρχή σκεφτόμαστε θετικά!Αλλα έχουμε μέλλον ακόμα καθώς έχουμε και προεμφυτευτικό μπροστά μας αν καταφέρουμε βλαστοκύστες !Πως πήγες με τον υπέρηχο ;

Κοιτα σίγουρα η κάθε κοπέλα για τον κάθε γιατρό μπορεί να σου πει τα καλύτερα ή τα χειρότερα βάση της εμπειρίας της μην το ξεχνάς αυτό !Το θέμα είναι να κάνεις ραντεβού να δεις προσέγγιση και να ακούσεις και λίγο το ένστικτο σου!Φυσικα υπάρχουν αντικειμενικά κακοί και καλοι γιατροι  αλλά σε κάποιους οι διαφορές είναι στην λεπτομέρεια!Ευχομαι να αποφασίσεις τον καλύτερο για σένα !

@souri σε καταλαβαίνω,εγώ έχω μια βλαστοκυστη που περιμένει 4ββ,ξέρω δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία ,απλά ήθελα να ζήσω και λίγο γιατί ήταν δύσκολη χρονιά ,και ότι θέλει ας γίνει 

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Pepi88 είπε:

1 στις 3 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλό ποσοστό !!!μπράβο σας!!εμένα μου έδωσε ποσοστό από καμία έως 1 υγιή στις 10 βαση  δικής μου περίπτωσης και μου έπεσαν τα αυτιά 😒Για αυτό με τρώει η αγωνία και η στεναχώρια ….Τι να κάνουμε μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε …Πήρες καθόλου βιταμίνες ή κάποιο συμπλήρωμα πριν από τις διεγέρσεις ;Δεν μου ανέφερε κάτι για βιταμίνες ο δικός μου ενώ άλλοι δίνουν ..

Εμείς θεωρητικά είχαμε πρόβλημα με το σπέρμα οπότε δώσαμε μεγάλη βάση εκεί γιατί παίζει κι αυτό μεγάλο ρόλο. Εγώ δεν πήρα τίποτα πέρα από φυλικό και τις pregnacare που μου έδωσε η γιατρός αλλά δεν πιστεύω ότι έπαιξαν κάποιο ρόλο. Έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ το Q10 και αναλόγως το πρόβλημα και την ηλικία υπάρχουν κι άλλα συμπληρώματα. 

Γιατί σου έδωσε τόσο λίγες πιθανότητες; Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει παλιότερα και δεν το έχω δει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 250
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Pepi88 said:

1 στις 3 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλό ποσοστό !!!μπράβο σας!!εμένα μου έδωσε ποσοστό από καμία έως 1 υγιή στις 10 βαση  δικής μου περίπτωσης και μου έπεσαν τα αυτιά 😒Για αυτό με τρώει η αγωνία και η στεναχώρια ….Τι να κάνουμε μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε …Πήρες καθόλου βιταμίνες ή κάποιο συμπλήρωμα πριν από τις διεγέρσεις ;Δεν μου ανέφερε κάτι για βιταμίνες ο δικός μου ενώ άλλοι δίνουν ..

Γεια σου κι εγώ έγκυος με το ευπλεοειδικο είμαι μετά από 4 αποβολές …ίσως να ήταν το ένα το καλό και να το βρήκαμε 

θα σου έλεγα να κάνεις μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους …ούτε εγώ το ήθελα αρχικά ο σύζυγος επέμενε γιατί δεν μπορούσε να με βλέπει έτσι…

εγώ μετά από διάβασμα έπαιρνα Ovamax βιταμίνες είναι για την ποιότητα μου τις είχε συστήσει ένας άλλος γιατρός και μου είχε πει θέλω να της παίρνεις κατηγορηματικά για ένα τριμηνο

έπαιρνα έξτρα Q10 200 νομίζω την ημέρα σε ubiquinol μορφή βιταμίνη d και NAC 600.

Ο σύζυγος mfs plus γαι το dfi dna fragmentation έκοψε το κάπνισμα ένα χρόνο μόνο πριν και κάναμε την τελευταία φορά zymot στην επιλογή του σπέρματος και πάντα κάναμε κανονική ivf όχι icsi . Κάπως η icsi έχει μεγαλύτερα ποσοστά αποβολής …

αν έκανα icsi θα έκανα μόνο μετά από διαχωρισμό σπέρματος με zymot για να διαλέξουν από το σπερμα με το λιγότερο dna fragmentation. Επίσης παίζει πολύ ρόλο στις αποβολές η icsi. Πρεπει να γίνεται μόνο εφόσον υπάρχει λόγος και δεν μπαίνει το σπερμα στο ωάριο όχι πάντα όπως συνηθίζουν να κάνουν. 
και δεν διορθώνει σε καμμία περίπτωση σπερμα με dna fragmentation .

Αυτά μετά από πολύ ψάξιμο και κάποιοι γιατροί που πήγα όταν έψαχνα μου τα επιβεβαίωσαν.
ψαξτα κι εσύ αν θες και ρώτα ίσως και τον γιατρό σου αν σου επιτρέπει ερωτήσεις. Ελπίζω να βοήθησα κάπως 

On 4/21/2026 at 9:03 PM, MoM24 said:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι νέα στο θέμα.. κ αρκετά άσχετη προς το παρόν με το κομμάτι αυτό της εξωσωματικής καθώς πρόκειται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία προς αρχές καλοκαιριού. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια εμπειρία με τον γιατρό Λευτέρη Μεριδη ή την κλινική Serum. Αν υπάρχει κάποια εμπειρία καθώς μου έχουν συστήσει αυτόν τον γιατρό που είναι σε αυτή τη κλινική θα ήμουν ευγνώμων να την μοιραστεί είτε σε μήνυμα είτε εδώ.. 

σας ευχαριστώ πολύ 🤍 κ ευχομαι σε όλες ότι καλύτερο 🤰🏻🌈

Γεια σου είχα πάει στο serum μια φορά την πρώτη 

μου φάνηκαν πολύ διεξοδικοί και μου είχαν δώσει πλάνο με βήματα …δεν ξέρω γαιτι δε συνέχισα εκεί νομίζω γαιτι ήταν λίγο πιο ακριβό.

χρειαρτηκε να ξαναπάω να κάνω μια εξέταση σιωπηλής ενδομητρητιδας γαιτι στον δικό μου αργούσε και μου εξήγησαν τα πάντα παρότι ήμουν σε άλλο γιατρό ρώτησα απορίες που είχα γαι την εξωσωματική που έκανα αλλού και πήρα απαντήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα 

Επισησ Ηταν τόσο ήρεμοι και ανθρώπινοι σα να ήμουν ασθενής τους

την δεύτερη φορά είχα πάει στον Παπαδόπουλο Μάκη . Πάρα πολύ βοηθητικός χωρίς κανένα κόμπλεξ που έχουν άλλοι γιατροί όταν είσαι αλλού.

μου είπε ξεκάθαρα την επιστημονική του άποψη και με βοήθησε σε κάτι απορίες σχετικά με τα προβιοτικά κτλ 

από αυτή την εμπειρία και μόνο θα το σύστηνα 

πρίν από 49 λεπτά , ek3001 είπε:

Γεια σου κι εγώ έγκυος με το ευπλεοειδικο είμαι μετά από 4 αποβολές …ίσως να ήταν το ένα το καλό και να το βρήκαμε 

θα σου έλεγα να κάνεις μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους …ούτε εγώ το ήθελα αρχικά ο σύζυγος επέμενε γιατί δεν μπορούσε να με βλέπει έτσι…

εγώ μετά από διάβασμα έπαιρνα Ovamax βιταμίνες είναι για την ποιότητα μου τις είχε συστήσει ένας άλλος γιατρός και μου είχε πει θέλω να της παίρνεις κατηγορηματικά για ένα τριμηνο

έπαιρνα έξτρα Q10 200 νομίζω την ημέρα σε ubiquinol μορφή βιταμίνη d και NAC 600.

Ο σύζυγος mfs plus γαι το dfi dna fragmentation έκοψε το κάπνισμα ένα χρόνο μόνο πριν και κάναμε την τελευταία φορά zymot στην επιλογή του σπέρματος και πάντα κάναμε κανονική ivf όχι icsi . Κάπως η icsi έχει μεγαλύτερα ποσοστά αποβολής …

αν έκανα icsi θα έκανα μόνο μετά από διαχωρισμό σπέρματος με zymot για να διαλέξουν από το σπερμα με το λιγότερο dna fragmentation. Επίσης παίζει πολύ ρόλο στις αποβολές η icsi. Πρεπει να γίνεται μόνο εφόσον υπάρχει λόγος και δεν μπαίνει το σπερμα στο ωάριο όχι πάντα όπως συνηθίζουν να κάνουν. 

Αυτά μετά από πολύ ψάξιμο και κάποιοι γιατροί που πήγα όταν έψαχνα μου τα επιβεβαίωσαν.
ψαξτα κι εσύ αν θες και ρώτα ίσως και τον γιατρό σου αν σου επιτρέπει ερωτήσεις. Ελπίζω να βοήθησα κάπως 

μου φάνηκαν πολύ διεξοδικοί και μου είχαν δώσει πλάνο με βήματα …δεν ξέρω γαιτι δε συνέχισα εκεί νομίζω γαιτι ήταν λίγο πιο ακριβό.

χρειαρτηκε να ξαναπάω να κάνω μια εξέταση σιωπηλής ενδομητρητιδας γαιτι στον δικό μου αργούσε και μου εξήγησαν τα πάντα παρότι ήμουν σε άλλο γιατρό ρώτησα απορίες που είχα γαι την εξωσωματική που έκανα αλλού και πήρα απαντήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα 

την δεύτερη φορά είχα πάει στον Παπαδόπουλο Μάκη . Πάρα πολύ βοηθητικός χωρίς κανένα κόμπλεξ που έχουν άλλοι γιατροί όταν είσαι αλλού.

μου είπε ξεκάθαρα την επιστημονική του άποψη και με βοήθησε σε κάτι απορίες σχετικά με τα προβιοτικά κτλ 

Καλημέρα 💞

μέχρι στιγμής έχω συλλέξει μόνο θετικές εμπειριες και χαίρομαι! Σε ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες! Είναι αγχωτικό ένα νέο βήμα και θες να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος γ αυτό! Ευτυχώς έχουμε το φόρουμ κ βοηθάει η μία την άλλη!  

2 ώρες πρίν, likali είπε:

Εμείς θεωρητικά είχαμε πρόβλημα με το σπέρμα οπότε δώσαμε μεγάλη βάση εκεί γιατί παίζει κι αυτό μεγάλο ρόλο. Εγώ δεν πήρα τίποτα πέρα από φυλικό και τις pregnacare που μου έδωσε η γιατρός αλλά δεν πιστεύω ότι έπαιξαν κάποιο ρόλο. Έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ το Q10 και αναλόγως το πρόβλημα και την ηλικία υπάρχουν κι άλλα συμπληρώματα. 

Γιατί σου έδωσε τόσο λίγες πιθανότητες; Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει παλιότερα και δεν το έχω δει. 

Ο γιατρός που διάλεξα είναι ακραία ειλικρινής σε σημείο ενοχλητικό αλλά το προτιμώ να σου πω την αλήθεια από το να έχω προσδοκίες που δεν θα αποδώσουν ..Μου έδωσε τόσες λίγες πιθανότητες γιατί το πρόβλημα μου εξήγησε σε εμένα είναι ότι ας πούμε απλοϊκά το ψαλίδι μου κόβει στραβά από τη φύση μου για αυτό  είχα και 7 αποβολές(στις 2 άρρωστα ελεγμένα έμβρυα ) και είναι θαύμα που έπιασα τον γιο μου και είναι υγιής !οποτε πιθανολογώ για αυτό δεν μου έδωσε και βιταμίνες !έχω τρεις κοπέλες από τον κύκλο μου που πέτυχαν με την πρώτη σε αυτόν και δεν ήταν και εύκολες περιπτώσεις για αυτό τον εμπιστεύομαι !Θα δείξει η ιστορία !

2 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Για το σπερμα κάναμε πάρα πολλές εξετάσεις και σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό οπότε δεν του έδωσε κάτι και σε εμένα από ότι κατάλαβα δεν έχει νόημα γιατί είναι οργανικό το θέμα μου απλά εγώ στο μυαλό μου θέλω να αυξήσω τις πιθανότητες!Για Isci δεν μου ανέφερε καν νομίζω δεν έχει νόημα στην περίπτωση μας ..Μόνο για τον προεμφυτευτικό μου είπε που θα το κάνω γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή παρά τα αρνητικά του έχει και ένα τεράστιο θετικό !

aDqFp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά δεν βρισκω κάτι σχετικό.εχω τρεις αποτυχημένες εξωσωματικες στην πλάτη μου και τρεις αποβολές από φυσική σύλληψη έχω πάρει απόφαση για μια τελευταία υπάρχει μήπως κάποια κοπέλα που να της περισσεύει κάποιο κουτί gon..l?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 24/4/2026 at 9:43 ΠΜ, likali είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου ,πώς είστε ???

Γεια! εγω περιμενω να αδιαθετησω σε 5-6 ημερες για να παω για εμβρυομεταφορα (με τεραστιο φοβο βεβαια αλλα θα παω), με μια ελπιδα χαζη ότι θα εχω μεινει εγκυος και δεν θα χρειαστει🤪

πρίν από 4 λεπτά , isavela81 είπε:

Γεια! εγω περιμενω να αδιαθετησω σε 5-6 ημερες για να παω για εμβρυομεταφορα (με τεραστιο φοβο βεβαια αλλα θα παω), με μια ελπιδα χαζη ότι θα εχω μεινει εγκυος και δεν θα χρειαστει🤪

Οποίοι αυτά είναι όμορφα νέα να πάνε όλα καλά κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια !Εγω χθες είχα πρώτο υπέρηχο μετρήσαμε 11 ωοθυλάκια 4 από την μια και 7 από την άλλη ..μου είπαν ότι μου έκαναν και ΑΜΗ και ήταν 1,04 που ήταν μεγάλο σοκ γιατί ακριβώς πριν ένα χρόνο είχα 2,62 δεν περίμενα να πέσει τόσο μέσα σε ένα χρόνο αλλά οκ αυτά είναι τα δεδομένα μας και με αυτά θα πορευτούμε !Με ξεκίνησε δυναμικά με 300 μονάδες Γκοναλ και την τέταρτη θα ξαναπάω να δούμε πώς προχωράμε !εσείς τα νέα σας ?

Όταν ρώτησα για παρενέργειες μου λέει η μαία δεν σου λέω γιατί θα τις πάθεις όλες 😂 Αν όμως δεις κάτι έντονο μας παίρνεις αμέσως τηλέφωνο …Τι παρενέργειες έχει η Γκοναλ ρε κορίτσια γιατί όλο αυτό σκέφτομαι …

aDqFp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Pepi88 είπε:

Γεια σας κορίτσια !Εγω χθες είχα πρώτο υπέρηχο μετρήσαμε 11 ωοθυλάκια 4 από την μια και 7 από την άλλη ..μου είπαν ότι μου έκαναν και ΑΜΗ και ήταν 1,04 που ήταν μεγάλο σοκ γιατί ακριβώς πριν ένα χρόνο είχα 2,62 δεν περίμενα να πέσει τόσο μέσα σε ένα χρόνο αλλά οκ αυτά είναι τα δεδομένα μας και με αυτά θα πορευτούμε !Με ξεκίνησε δυναμικά με 300 μονάδες Γκοναλ και την τέταρτη θα ξαναπάω να δούμε πώς προχωράμε !εσείς τα νέα σας ?

Όταν ρώτησα για παρενέργειες μου λέει η μαία δεν σου λέω γιατί θα τις πάθεις όλες 😂 Αν όμως δεις κάτι έντονο μας παίρνεις αμέσως τηλέφωνο …Τι παρενέργειες έχει η Γκοναλ ρε κορίτσια γιατί όλο αυτό σκέφτομαι …

Αφού δεν νιώθεις τίποτα σημαίνει δεν έχει καμία παρενέργεια. Ε τι παρενέργειες να έχει ότι έχουν όλα τα φάρμακα αφού δεν έχεις κάτι γιατί το σκέφτεστε ? Δεν γίνετε Κ λυκάνθρωπος να τρέχεις τις νύχτες . Ότι σου είπε η μαία αν νιώσεις κάτι παράξενο πχ πόνο δυσφορία πρήξιμο που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις περνεις τηλέφωνο . 

πρίν από 31 λεπτά , linaa είπε:

Αφού δεν νιώθεις τίποτα σημαίνει δεν έχει καμία παρενέργεια. Ε τι παρενέργειες να έχει ότι έχουν όλα τα φάρμακα αφού δεν έχεις κάτι γιατί το σκέφτεστε ? Δεν γίνετε Κ λυκάνθρωπος να τρέχεις τις νύχτες . Ότι σου είπε η μαία αν νιώσεις κάτι παράξενο πχ πόνο δυσφορία πρήξιμο που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις περνεις τηλέφωνο . 

Εγω νόμιζα ότι όντως θα γίνω λυκάνθρωπος και θα τρέχω τις νύχτες !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...