Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΓΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 55 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα !! Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο με είχατε στηρίξει το 2024 που ενώ μένω σε νησί και με άγχωναν τότε οι γιατροί γιατί  η χοριακή δεν διπλασιαζόταν  εσείς μου δώσατε θάρρος το πίστεψα και με τη βοήθεια σας και κατάλληλων γιατρών έχω το αγοράκι μου σχεδόν 2 χρονών πια δίπλα μου(20 μηνών είναι συγκεκριμένα).

Το πρόβλημα μου τώρα είναι το εξής η αδελφή μου αν και έχει ένα κοριτσάκι (27 μηνών)κάνανε προσπάθειες με τον άντρα της από τον Μάρτιο για δεύτερο παιδάκι. Αρχές Ιουλίου βλέπει θετικό τεστ η αδελφή μου χάρηκε πολύ με τον άντρα της. πάνε  να κάνουν χοριακή ήτανε 20 ενώ περίμενε περιοδο 1η Ιουλίου. έπειτα με τη συμβουλή γυναικολόγου ήπιε   utrogestan  και  μετά από λίγες μέρες συγκεκριμένα την Δευτέρα αυτής της εβδομάδας η χοριακή ήτανε 620 και την Τεταρτη 1,060 στο ίδιο εργαστήριο οι μετρήσεις. Αγχώνεται πολύ και καταρρέει γιατί το 2023 πριν συλλάβουν το κοριτσάκι ήτανε εξωμήτριο κ είχε κάνει αφαίρεση της μιας σάλπιγγας . Εσείς τί πιστεύετε κορίτσια??? κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...