Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

      Ρώτησα αν θέλει ακινησία μου είπε όχι απλά μια καθημερινότητα χωρίς υπερβολές. Εν τω μεταξύ πρέπει να γυρίσω και στη δουλειά κάποια στιγμή  κ έλεγα Δευτέρα να παω. Λέτε να μην κάνει; Δουλειά γραφείου είναι.
      Επίσης τους λέω για τα (λίγα) καφέ που βλέπω και μου λέει απλά αύξησε την prolutex. Τα utrogestan γιατί δεν μου τα αυξάνουν; 

      ειχα όλο το πρώτο 3μηνο ροζουλια , καφετιά κλπ ! έπαιρνα περισσότερη προγεστερονη σταματούσε, μετά πάλι τα ίδια! δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν! μην ανησυχείς ολα καλα! πήγαινα κανονικά στη δουλειά μ απλώς ήμουν προσεκτική στο περπάτημα κλπ! δουλειά γραφείου κ γω! 

      • Μου αρέσει 1

Βρεφικές πάνες Chicco Dry Fit!


Συντονιστής Org

Recommended Posts

Βρεφικές πάνες Chicco Dry Fit!

Έρχονται στο σπίτι σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και με δωρεάν μεταφορικά, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε!

chicco2.jpg

Χρόνια τώρα, εκατομμύρια μητέρες εμπιστεύονται καθημερινά την περιποίηση του μωρού τους στην Chicco, αφού χάρη στην υψηλή ποιότητα, την εξειδίκευση στις βρεφικές ανάγκες και την μεγάλη ποικιλία ειδών που διαθέτει, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους!

Από σήμερα, ένα ακόμα προϊόν εμπιστοσύνης προστίθεται στη γκάμα της και δεν είναι άλλο από τις βρεφικές πάνες Chicco Dry Fit οι οποίες έρχονται στο σπίτι σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

chicco1.jpg

Διατίθενται από το www.paneschicco.gr και χάρη στην πρωτοποριακή υπηρεσία βρεφικές πάνες Chicco at home έρχονται στο σπίτι σας εύκολα, γρήγορα, σε συμφέρουσα τιμή και με δωρεάν μεταφορικά, σε όποια περιοχή της Ελλάδος και αν βρίσκεστε!

www.paneschicco.gr … Δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας με ένα μόνο κλικ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...