Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΒΥΡΩΝΑΣ-Ψάχνω να αγοράσω τραπεζάκι δραστηριοτήτων για αγοράκι 13 μηνών

Recommended Posts

Ψάχνω να αγοράσω τραπεζάκι δραστηριοτήτων για αγοράκι 13 μηνών όπως λεει και ο τίτλος. Πήγαμε εχθες σε ενα πάρτυ και ο μικρός ξετρελάθηκε!!! Ειχανε 3 τραπεζάκια και ειδικα ενα απο το ELC ηταν καταπληκτικό. Πήρα στα ELC αλλά έχει εξαντληθεί. Τα εψαξα και είναι ακριβούτσικα...

Υπάρχει λοιπόν καμια μαμα με μεγαλύτερο παιδάκι που της πιάνουν χώρο τα παιχνίδια της και να τα πουλάει σε καλή τιμή;

Ευχαριστώ πολύ!!

Διαφημίσεις

Ψάχνω να αγοράσω τραπεζάκι δραστηριοτήτων για αγοράκι 13 μηνών όπως λεει και ο τίτλος. Πήγαμε εχθες σε ενα πάρτυ και ο μικρός ξετρελάθηκε!!! Ειχανε 3 τραπεζάκια και ειδικα ενα απο το ELC ηταν καταπληκτικό. Πήρα στα ELC αλλά έχει εξαντληθεί. Τα εψαξα και είναι ακριβούτσικα...

Υπάρχει λοιπόν καμια μαμα με μεγαλύτερο παιδάκι που της πιάνουν χώρο τα παιχνίδια της και να τα πουλάει σε καλή τιμή;

Ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα,

Έχω ένα τραπεζάκι της FisherPrice (αν θυμάμαι καλά, γιατί είναι σε "απόσυρση" τώρα), με δύο βαγονάκια που περιστρέφονται σε έναν δίσκο, "ρολόι", "σφήνες" σε διάφορα σχήματα, "σελίδες" που γυρίζουν, με ήχους, κ.λπ. Επίσης ένα "αυτοκινητάκι"- περπατούρα, που αποσπάται και έχει επάνω τιμόνι, κόρνα, φλας, με φωτάκια που ανάβουν ανάλογα και ήχους, κουμπιά με γράμματα και αριθμούς που όταν πατηθούν προφέρονται στα ελληνικά και αγγλικά (πολύ καθαρά), και εμφανίζονται σε μια μικρή οθόνη, και διάφορα άλλα. Ο δικός μου τα είχε χαρεί πολύ σε αυτή και λίγο μεγαλύτερη ηλικία. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν σε ενδιαφέρουν, στείλε μου μήνυμα να τα "βγάλω" από την αποθήκη. Είμαι και γειτόνισσα....

Χρυσούλα

• 3 εβδομάδες μετά...

Από καιρό σκέφτομαι να βάλω σε αγγελία κάποια πραγματάκια που πια δεν χρειαζόμαστε. Αν σε ενδιαφέρει αυτό το δίνω 15€ και μπορώ να σου φωτογραφήσω και το δικό μας αύριο και να στο ανεβάσω. Το χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα.

4611686018431999803.jpg

• 1 month later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΗς FISHERPRICE.

TA ΔΙΝΩ ΓΙΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.

ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΩΝ

M9972_b_1.jpg

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...