Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κακως...πολυ κακως...!!!αφου απο βδομαδα σε βλεπω να το κοβεις!!!!!!

μωρε αν μου τυχει το πολυποθητο γεγονος το κοβω !!!

αλλα θα το κοψω???

αυτη εινια η ερωτηση της ημερασ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

δεν αποδιδει ουτε αυτο....πηγα εγω κ ενω μου αρεσε κατι λεω ασε να σιγουρευτω πρωτα μην παιρνω τοσο στενα....δεν υπαρχει η περιπτωση μου κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεχρι κ η αδερφη μου αγανακτησε μαζι μου..!!!

πλάκα κάνεις τώρα.εγώ όταν είναι για ρούχα το ξεχνάω!!!!!:-P:lol:Πολύ γαιδάρα είμαι????

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

αλλα θα το κοψω???

Ναι θα το κόψεις και θα βγούμε για κάφε και εμείς θα φουμάρουμε και εσύ θα χαιδεύεις την κοιλιά σου.;)

αλλα θα το κοψω???

ναι ναι ναι....παει κ τεκλειωσε!!! θετικη σκεψη!!! [ποια μιλαει τωρα ε??]

Διαφημίσεις

Ναι θα το κόψεις και θα βγούμε για κάφε και εμείς θα φουμάρουμε και εσύ θα χαιδεύεις την κοιλιά σου.;)

αχ τι με καμνετε ..αχ τι καμνετε που ελεγε και ο βουτσας!!!!

αλλα θα το κοψω???

θα το κοψεις εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη μολις το εμαθα το εκοψα ασε που ειχα αρχισει να με ενοχλει κι ολας βεβαια μετα μολις σταματησα να θηλαζω το ξαναρχισα και σημερα εχω αναψει δυο απο το πρωι και τα σβηνω μου φερνουν αιδια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

θα το κοψεις εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη μολις το εμαθα το εκοψα ασε που ειχα αρχισει να με ενοχλει κι ολας βεβαια μετα μολις σταματησα να θηλαζω το ξαναρχισα και σημερα εχω αναψει δυο απο το πρωι και τα σβηνω μου φερνουν αιδια

καλο σημαδι !!!!

εγω παλι απ το πρωι ...εχω καπνισει σαν ...φουστης!!!!

δεν πτοουμαι.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα.Λοιπόν πραγματικά όσο χαζό και κοινό κι αν ακούγεται δεν χρειάζεται άγχος..Αυτό είναι το μυστικό.Χαλαρώστε και όλα θα γίνουν.Πριν 1 χρόνο συζητούσα με μια φίλη μου.Είναι 36 ετών και έχει ένα κοριτσάκι 10 ετών.Τόσα χρόνια προσπαθούσε για 2ο παιδί.Ιατρικό πρόβλημα δεν υπήρχε.Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα πάρει αντισυλληπτικά καθώς το πήρε απόφαση ότι δεν θα κάνει άλλο.Εξάλλου θεωρούσε και μεγάλη την διαφορά για αδερφάκι..Και ένα μήνα μετά την συζήτηση έμεινε έγκυος..Σήμερα έχει ένα υπέροχο μπεμπάκι 40 ημερών..Φιλάκια..το πήρατε το μήνυμα..

5oA2p2.png

Καλημέρα κι από εμένα.Λοιπόν πραγματικά όσο χαζό και κοινό κι αν ακούγεται δεν χρειάζεται άγχος..Αυτό είναι το μυστικό.Χαλαρώστε και όλα θα γίνουν.Πριν 1 χρόνο συζητούσα με μια φίλη μου.Είναι 36 ετών και έχει ένα κοριτσάκι 10 ετών.Τόσα χρόνια προσπαθούσε για 2ο παιδί.Ιατρικό πρόβλημα δεν υπήρχε.Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα πάρει αντισυλληπτικά καθώς το πήρε απόφαση ότι δεν θα κάνει άλλο.Εξάλλου θεωρούσε και μεγάλη την διαφορά για αδερφάκι..Και ένα μήνα μετά την συζήτηση έμεινε έγκυος..Σήμερα έχει ένα υπέροχο μπεμπάκι 40 ημερών..Φιλάκια..το πήρατε το μήνυμα..

τέτοια να διαβάζουμε να παίρνουμε κουράγιο και δύναμη.:tongue:

ποια περιμενει χοριακη σημερα???

θυμαμαι καποια κοπελα εγραψε..και ειπε τ απογευμα!

ποια περιμενει χοριακη σημερα???

θυμαμαι καποια κοπελα εγραψε..και ειπε τ απογευμα!

Εγώ, αλλά μάλλον τζάμπα πήγα, πριν λίγο πήγα τουαλέτα και πάλι έχω στο σκούπισμα καφέ. Δεν μπορούσαν να μου έρθουν το πρωί να μην πήγαινα?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...