Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

      Να σε ρωτησω μιας και αναφέρεις τη φυσική σύλληψη. Ποτε ξεκίνησε τις ενέσεις η αδερφή σου; Ρωτάω γιατί εγω είμαι στην 7η βδομάδα και τώρα το ανακάλυψα και φοβάμαι μην είναι αργά.. 

      Είχε κάνει τις εξετάσεις με το που έμαθε για το δικό μου γονιδιο πριν μείνει έγκυος οπότε τις ενέσεις τις ξεκίνησε με την πρωτη χοριακη μετά την καθυστερηση . Απ ότι ειδα εχεις μετάλλαξη σε ένα συγκεκριμένο γονίδιο. Αυτο δείχνει μια προδιάθεση που μπορεί με την εγκυμοσύνη να αυξηθεί ο κίνδυνος για επιπλοκές, δε σημαίνει ότι θα πάθεις κάτι σίγουρα ή αμέσως,  ιδίως αν οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι οκ. Αν είναι και ετεροζυγη η μετάλλαξη λιγοστεύουν κι άλλο οι πιθανότητες. Οπότε εφόσον η εγκυμοσύνη σου είναι οκ μέχρι τώρα και πάρεις άμεσα αγωγή αν απαιτείται σύμφωνα με το γιατρούς σου, δε θα έχεις θέμα, οι αντιπηκτικες δρουν απευθείας. Εξάλλου όντως οι περισσότερες κοπέλες που θα μείνουν φυσιολογικα έγκυες και κάνουν μετά τις εξετάσεις στην ίδια εβδομάδα με σενα το μαθαίνουν μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της γονιδιακής εξέτασης.

Ταξιδεύοντας στην Ζάκυνθο


CoffeeFilter

Recommended Posts

Τοποθετήστε εδώ φωτογραφίες και περιγραφές απο τα αγαπημένα σας μέρη.

Δημιουργώντας έναν κατάλογο με όμορφα μέρη και φωτογραφίες, προωθούμε το να γνωρίσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες τον τόπο μας αλλά και να τον επισκεφτούν, με έναν τρόπο πιο άμεσο.

Παρακαλώ: Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο εκπροσώπους επιχειρήσεων θα αφαιρούνται. Επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται απο τους ίδιους τους γονείς/αναγνώστες, και είναι απαραίτητο να μην εχουν κάποια επαγγελματική σχέση με την επιχείριση στην οποία αναφέρονται.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχείρισης η οποία σχετίζεται με τον τουρισμό, μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://parents.org.gr/prosfores Η ίδια διαδικασία θα ανακοινωθεί και στο www.parentscafe.gr με επιχειρήσεις που αφορουν τον τουρισμό ή άλλα προιόντα.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeFilter
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ναυάγιο

SHIPWRECK.jpg

Στις αρχές τις δεκαετίας του '80, ενα λαθρεμπορικό πλοίο που μετέφερε παράνομα ενα μεγάλο φορτίο τσιγάρων,ναυάγησε ανοικτά της Βορειοδυτικής Ζακύνθου. Μετά απο λίγο καιρό, το βυθισμένο πλοίο ξεβράστηκε σε μια απομονωμένη και αποκομμένη απο την ξηρά, παραλία της Ζακύνθου. Απο τότε, η παραλία Ναυάγιο έχει εξελιχθεί ως η περισσότερο φωτογραφημένη και δημοφιλής παραλία της Ελλάδας και κάθε χρόνο, χιλιάδες επισκέπτες ταξιδεύουν ως εκεί, για να παρατηρήσουν το πλοίο, που βρίσκεται στη μέση της παραλίας, και να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της περιοχής.

Για να επισκεφθείτε την πασίγνωστη παραλία, μπορείτε είτε να συμμετέχετε σε κάποια απο τις πολλές θαλάσσιες περιηγήσεις που διοργανώνονται στις γύρω περιοχές με προορισμό το Ναυάγιο, είτε απολαμβάνοντας έναν απο τους καθημερινούς, ημερήσιους γύρους του νησιού με πλοίο,ο οποίος πραγματοποιεί στάση για μπάνιο εκεί. ''

ΠΗΓΗ http://www.inzante.gr/gr/


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites

Γαλάζιες Σπηλιές

SPHLIES.jpg

Οι Γαλάζιες Σπηλιές, ένα απο τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, βρίσκονται στο βορειότερο σημείο του νησιού. Πήραν το ονομά τους απο το μαγευτικό, έντονο γαλάζιο χρώμα των νερών τους και των βράχων τους, κατά τις πρωινές ώρες. Η μεγαλύτερη απο τις σπηλιές, ονομάζεται Κυανούν Σπήλαιο και μπορείτε να την επισκεφθείτε είτε με κάποιο απο τα ναυλωμένα βαρκάκια που κάθε δέκα λεπτά περίπου, αναχωρούν απο τις Βολίμες για τις σπηλιές, είτε με κάποιο απο τα πλοία που καθημερινά κάνουν το γύρο του νησιού.


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μπόχαλη

MPOXALI.jpg

Η Μπόχαλη βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της πόλης της Ζακύνθου και διαθέτει την ομορφότερη θέα, οχι μόνο της πρωτεύουσας, αλλά και των γειτονικών της περιοχών. Η συγκεκριμένη περιοχή ήταν μια απο τις πρώτες που αναπτύχθηκαν στην ιστορία του νησιού. Αν και τα αρχοντικά που υπήρχαν εκεί, καταστράφηκαν στο σεισμό του 1953, διατηρεί ακόμη την παραδοσιακή ταυτότητα της. Στην πλατεία της Μπόχαλης, εκτός απο την υπέροχη θέα, θα μπορέσετε να γνωρίσετε και την εκκλησία της Παναγίας της Χρυσοπηγής ή Ζωοδόχου Πηγής και να θαυμάσετε την εικόνα της Παναγίας στο εσωτερικό της, η οποία χρονολογείται περί το 848 μ.Χ.

Στη Μπόχαλη, θα βρείτε ακόμη, αρκετές καφετέριες και εστιατόρια, που λειτουργούν απο νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites

Δημόσια Βιβλιοθήκη Ζακύνθου

VIVLIOTHIKI.jpg

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ζακύνθου βρίσκεται στην Πλατεία Σολωμού, στο κέντρο της πόλης, η ιστορία της όμως ξεκινά ουσιαστικά το 1628, όπου και ιδρύθηκε μέσα στο Ενετικό Φρούριο του νησιού.

Ο μεγάλος σεισμός και η πυρκαγιά που τον ακολούθησε το 1953, κατάστρεψαν πάνω από 33.000 τόμους της σπάνιας συλλογής της, ανάμεσα στους οποίους και έγγραφα του Κολοκοτρώνη, του Λόρδου Βύρωνα και πολλά άλλα, εξίσου σημαντικά.

Το 1954 η Βιβλιοθήκη στεγάστηκε προσωρινά στο σχολείο του Άμμου και το 1959, οπότε κατασκευάστηκε το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, μεταφέρθηκε εκεί όπου και παραμένει έως σήμερα. Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη μπορεί κανείς, πέρα απο τους αμέτρητους τόμους, να θαυμάσει σπάνιο φωτογραφικό υλικό της παλαιάς πόλης, φωτογραφίες που απεικονίζουν το εσωτερικό των παλαιών αρχοντικών, φωτογραφίες Ναών, σπάνια έγγραφα του Αγ. Διονυσίου και του Θ. Κολοκοτρώνη, σπάνια βιβλία (περίπου 60.000 τόμους) σχετικά με την ιστορία και την λαογραφία της Ζακύνθου, το ιστορικό αρχείο Ζακύνθου με κώδικες και έγγραφα, το αρχείο του τοπικού Τύπου, μινιατούρες με τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες και αρκετά ενθύμια από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites

Λόφος Στράνη

STRANI.jpg

Ο Λόφος του Στράνη βρίσκεται πολύ κοντά στη Μπόχαλη, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων απο την πολη της Ζακύνθου. Στο σημείο αυτό, ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό μας ύμνο, ακούγοντας τα κανόνια του Μεσολλογίου να βροντούν. Στη θέση του δέντρου που ο Σολωμός ακουμπούσε γράφοντας τον Υμνο Εις Την Ελευθερία, υπάρχει σήμερα η προτομή του, ενω σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το αρχοντικό του ποιητή, το οποίο συντηρείται σε καλή κατάσταση ως τις μέρες μας.


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites

η καταγωγη μου ειναι απο τη Ζακυνθο

ενα ομορφο νησι με φιλοξενους κατοικους οι οποιοι εχουν εντονο καλλιτεχνικο πνευμα αλλα και εμπορικο!

τα παραπανω ποστ τα βρηκα εδω http://www.inzante.gr/gr/

και εν καιρω θα σας παραθετω κι αλλες πληροφοριες!


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...