Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , ZetaK είπε:

Και εγώ όταν έκανα αγωγή για το μικροβιωμα αισθανόμουν λίγο περίεργα από κάτω αλλά τελικά δεν είχα τίποτα μην ανησυχείς θα μπορούσες να κανείς και κάποια πλύση με χαμομήλι θα σε βοηθούσε ! 

Μακάρι να μην είναι τίποτα και να είναι ιδέα μου. Είναι κάπως «περίεργα» όπως το λες.. Τρίτη πάω για υπέρηχο και ελπίζω σύντομα εμβρυομεταφορα.. Είχα πριν πολλά χρόνια ξανά μύκητες και θυμαμαι ήταν ανυπόφορο. Τώρα απλά νιώθω κάπως. 

πως μπορουμε να κανουμε ενα 2χρονο να αποδεκτει το αδερφακι του???

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια....ειμαι μαμα ενος 2χρονου και σε 2 μερες θα γεννησω το δευτερο αγορακι μου.....τους τελευταιους 3 μηνες ο μεγαλος μου εχει γινει πολυ επιθετικος,δεν ακουει τι του λες και πολλες φορες κανει πραγματα μονο και μονο για να με εκνευρισει...με αποκορυφωμα την τελευταια εβδομαδα του λεω οτι θα φυγω για να παω στο μαιευτηριο και δεν θελει...οποτε βγαινω απο το σπιτι χτυπιεται....δεν ξερω πως να το χειριστω???πως θα τον κανω να αποδεκτει τον αδερφο του???απο τωρα σκεφτομαι οτι θα ζοριστω πολυ...και πρεπει να βρω ενα τροπο να μπω σε προγραμμα....πως θα θηλαζω τον μικρο και να μην ζηλευει ο μεγαλος??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Μπορείς να εξηγήσεις στο μεγάλο σου ότι το μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου για να βγει και να το πάρετε αγκαλίτσα , πρέπει να πας στο μαιευτήριο για να σε βοηθήσει ο γατρός να το βγάλεις , ακριβώς όπως έγινε και όταν γεννήθηκε ο μεγάλος...θα βοηθούσε να του δείξεις φωτογραφίες του όταν ήταν μωράκι...επίσης ο μικρός αδερφός του μπορεί να του φέρει ένα δωράκι (θα το πάρει με καλό μάτι το μωρό που φέρνει δώρα!)...και τέλος φρόντισε να έχεις κάποια βοήθεια στο σπίτι το πρώτο διάστημα , κάποιον να απασχολεί το μεγάλο όταν θα φροντίζεις το μωράκι .

xuito σε ευχαριστω...οσο για την βοηθεια να σου πω την αληθεια δεν θελω κανενα.....προτιμω μονη μου οσο δυσκολο και να ειναι....λες να μην τα βγαλω περα????για το δωρο και εγω σκεφτομουν να τον παρω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοπέλα μου δε νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου , απλά λέω ότι αν ο μεγάλος σου θα ήταν 3,5-4 ετών θα μπορούσες άνετα να τον βάλεις στο παιχνίδι , "φέρε αγάπη μου την πιπίλα του μωρού , εσύ που είσαι μεγάλος" ή "ελα να με βοηθήσεις εσύ που είσαι μεγάλο αγόρι να κάνουμε μπανάκι το μωρό μας" και τέτοια. Αλλά επειδή είναι μικρούλης για τέτοια πράγματα ίσως να ζηλέψει να σε βλέπει να ασχολείται με το νεογέννητο , ένα άτομο για βοήθεια θα μπορούσε να κρατήσει το μεγάλο για να φροτνίσεις εσύ το μωρό και ανάποδα , να κρατήσει 2 ώρες το μωρό για να πας εσύ βόλτα με το μεγάλο , ώστε να νιώσει ότι υπάρχουν και πράγματα που κάνετε μόνο εκείνος με τη μαμά , όπως υπάρχουν και πράγματα που κάνει μόνο η μαμά με το μωρό...;)

PS: Αυτό με το δώρο το έκαναν σε μένα οι γονείς μου όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...