Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 10 λεπτά , Nels είπε:

      Αυτές που δεν γράφονται είναι το γονιδιακό πακέτο ελέγχου. Μόνο ενα (το MHTFR) από τα περίπου 20 γονίδια γράφεται και σε κάποια κέντρα αφορούν το ποσό αυτό από το πακέτο. Εκεί που τις έκανα πχ εγώ κόστιζε 180 ο πλήρης γονιδιακός έλεγχος και μου αφαίρεσαν τα 50 ευρώ από το MHTFR που γραφόταν μέσω ΕΟΠΠΥ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας που δικαιολογουνται μέσω ΕΟΠΠΥ και μπορείς να τις κάνεις και στο Ελενα τελείως δωρεάν (χρόνος προθρομβινης, αντιφωσφολιπιδικο κλπ) ήταν μια χαρά αλλά από τον γεννετικο βγήκε ότι είχα το γονίδιο της προθρομβινης που ευθύνεται για θρομβωσεις στην εγκυμοσύνη οπότε και έκανα αντιπηκτικες και με παρακολουθουσε και αιματολογος ανά 2-3 μήνες στην εγκυμοσύνη για να βλεπουμε αν έχει αλλάξει κάτι οπότε  να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση. Η αδερφή μου είχε το γονίδιο Leiden που και αυτό προκαλεί θέματα σε εγκυμοσύνη οπότε πήρε και αυτή αντιπηκτικη αγωγή σε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη. Να τις κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετασεις πριν την ετ γιατί είναι πολύτιμες οι υγιεις βλαστοκυστες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

      Να σε ρωτησω μιας και αναφέρεις τη φυσική σύλληψη. Ποτε ξεκίνησε τις ενέσεις η αδερφή σου; Ρωτάω γιατί εγω είμαι στην 7η βδομάδα και τώρα το ανακάλυψα και φοβάμαι μην είναι αργά.. 

Πίνακας ανακοινώσεων Βόρεια Προάστεια


Recommended Posts


Διαφημίσεις

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ

& ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«ΗΠΙΟΝΗ»

«Μπες στον κόσμο του αγέννητου παιδιού σου,

αγκάλιασέ το και στρώσε το μονομάτι του!»

Το πρόγραμμα «Ηπιόνη» προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στα έγκυα ζευγάρια και έχει ως στόχο την σύνδεση έγκυου ζευγαριού με το αγέννητο παιδί τους – ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των γονέων και προετοιμασία για την γονεϊκότητα.

Απευθύνεται σε:

Α. Μέλλοντες γονείς

Β. Συγγενείς και υποστηρικτική ομάδα του εγκύου ζευγαριού

Γ. Γονείς που μόλις απέκτησαν παιδί

Προσφέρεται:

Από ειδικά εκπαιδευμένα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Προγεννητικής καιΠεριγεννητικής Ψυχολογίας και Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Π.Π.Ψ.Ι.) και του ΚέντρουΠρογεννητικής Ψυχολογίας cosmoanelixis.

Επιστημονική υπεύθυνη προγράμματος: Όλγα Γκουνή, Προγεννητική Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας και Ιατρικής.

Συνεργασία του Δήμου Νέας Ιωνίας της (ΕΛ.Ε.Π.Π.Ψ.Ι.) και του κέντρουcosmoanelixis

Τηλέφωνα επικοινωνίας & εγγραφές: 210-27.93.916, 210-27.77.198 και210-27.23.675

e-mail: info(ΑΤ)cosmoanelixis.gr

Χώρος διεξαγωγής: Βοσπόρου 121, Καλογρέζα - Διεύθυνση ΚοινωνικήςΠολιτικής Δήμου Νέας Ιωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το sitehttp://pregnant2welcome.wordpress.com/

http://pregnant2welcome.wordpress.com

Το πρόγραμμα “ΗΠΙΟΝΗ” προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στα έγκυα ζευγάρια που επιθυμούν σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) που παραχωρεί τον χώρο στην οδό Βοσπόρου 121, Καλογρέζα, και την Ελληνική Ένωση Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας και Ιατρικής. Ακολουθεί βασική περιγραφή του προγράμματος. Για τις εγγραφές σας τηλ. στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Ιωνίας: 210-27.93.916, 210-27.77.198 και 210-27.23.675

e-mail: info(ΑΤ)cosmoanelixis.gr

ΣΤΟΧΟΣ:

ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΛΠ.). ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΗΠΙΟΝΗ».

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Α. ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

Β. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Γ. ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙ

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ:

ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ και του Κέντρου Προγεννητικής Ψυχολογίας cosmoanelixis.

Επιστημονική Υπεύθυνος: Όλγα Γκουνή, Προγεννητική Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας και Ιατρικής, Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα της και εισηγήσεις της σε συνέδρια στο www.cosmoanelixis.gr

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Βοσπόρου 121, Καλογρέζα, 2ος όροφος, Δήμος Νέας Ιωνίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΥΗΣΗΣ

1ο ΤΡΙΜΗΝΟ

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑ: Οι γονείς σαν ο φορέας της αρχικής πληροφορίας

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: Πώς μπορεί να δημιουργηθεί; Τι την ενδυναμώνει;

3Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ Της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.

4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ; ΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ;

ΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΙΟΥ ΜΟΥ. Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Η ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ, ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ.

3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ

4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΝΑΣ

ΤΟ 3ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

ΕΞΕΡΕΥΝΩ ΤΥΧΟΝ ΦΟΒΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ: Η ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ

3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η ΛΟΧΕΙΑ. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΙΑΛΕΞΗ

ΠΡΟΒΟΛΗ DVD

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΠΙΟΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & του Κέντρου Προγεννητικής Ψυχολογίας cosmoanelixis. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3ο ΤΡΙΜΗΝΟ.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ. Εγγραφές συνεχώς

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Kidsʼ Moments @ Golden Hall

Τον μήνα Απρίλιο το Golden Hall προσφέρει μια πληθώρα από δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Για πρώτη φορά στήνονται σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο 6 διαδραστικά stages LEGO δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν με τους αγαπημένους τους ήρωες, να παρακολουθήσουν τη σειρά «LEGO LEGENDS OF CHIMA» στο παιδικό κανάλι Nickelodeon και να κερδίσουν δώρα συνολικής αξίας 1.500? από το κατάστημα LEGO.

Ο Bob Σφουγγαράκης και η Dora η μικρή εξερευνήτρια «ζωντανεύουν» στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς τους φίλους να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν από το ξεχωριστό θέαμα που έχει ετοιμάσει για αυτούς το Golden Hall, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχαγωγίας του Παιδιού και τις ελληνικές Μαριονέττες με τη μοναδική παιδική παράσταση «Ο υποχόνδριος ασθενής» που «ζωντανεύει» μέσα από τις φωνές καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών και ηθοποιών.

Η αγαπημένη σε όλους μας Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της, συνεχίζουν τις

εκδηλώσεις τους για όλα τα παιδιά κάθε Παρασκευή απόγευμα στο Εργαστήρι Χειροτεχνίας Kidʼs Arts & Crafts που φιλοξενείται στον 1ο όροφο, για να ετοιμάσουν τις στολές και τα αξεσουάρ της παράστασης που θα ανεβάσουν την επόμενη μέρα στο θεατρικό Workshop «Ελάτε να παίξουμε θέατρο».

Επίσης κάθε Σάββατο από τις 12.00 οι νεαροί φίλοι του κέντρου θα μπορούν να γνωρίσουν τη μαγεία του χορού από την ομάδα των GALENAʼs Dance Studios που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Dancing with the Stars σε μια σειρά από workshops χορού.

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο διοργανώνει τουρνουά για μικρούς και μεγάλους δίνοντάς τη δυνατότητα στους καλύτερους να κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500?.

Το φωτογραφικό στούντιο της Came Photography συνεχίζει να λειτουργεί στο Golden Hall ενώ παράλληλα, τα κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια που όλοι αγαπήσαμε φιλοξενούνται στο εμπορικό κέντρο προσφέροντας μας ανέμελες παιδικές στιγμές. Το κυνήγι χαμένου θησαυρού, το φιδάκι και πολλά άλλα με την υπογραφή της Ελληνικής εταιρείας εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών Δεσύλλα θα μας ψυχαγωγούν έως τις 20 Απριλίου.

Τέλος, η έκθεση για το πανέμορφο νησί της Σίφνου συνεχίζει να υποδέχεται όλους τους επισκέπτες για να τους μυήσει στα μυστικά της σιφνέικης αγγειοπλαστικής, φωτογραφίας και τέχνης.

Golden Hall…First of All!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Golden Hall: Θεόδωρος Παντής, 210 6803440, theodoros.pantis(ατ)ece-lamda.gr

Davlas & PaRtners: Αρετή Παρασκευάκου, 210 7224824 (16), areti(ατ)davlaspr.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ________________________________________

Easter Happiness @ GOLDEN HALL

Το Golden Hall υποδέχεται το Πάσχα με υπέροχα χρώματα και μυρωδιές λουλουδιών. Από τις 26 Απριλίου έως και 11 Μαΐου, ο προαύλιος χώρος μετατρέπεται σε έναν απέραντο κήπο με σπιτάκια, πολύχρωμα λουλούδια, ένα πανέμορφο gazebo, φουσκωτά παιχνίδια και μια μεγάλη παιδική χαρά για ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης για τους μικρούς επισκέπτες.

Μέσα σε αυτό το ανοιξιάτικο σκηνικό που θα «ξετυλίγεται» μέσα και έξω από το Golden Hall, πληθώρα δραστηριοτήτων θα περιμένει μικρούς και μεγάλους, για να φτιάξουν τη διάθεση και να χαρίσουν το χαμόγελο σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα παιδιά από 3 έως και 12 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν καθημερινά στα “Easter Games & Family Egg Hunts” στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Γέλιο, ταχύτητα, χαρά, δώρα-έκπληξη και επιβράβευση για όλους τους συμμετέχοντες.

Μια μοναδική έκπληξη…. ο πιο χαρούμενος και παιχνιδιάρης πασχαλινός κούνελος, ο Easter Bunny, θα περιμένει όλους τους επισκέπτες για να φωτογραφηθούν παρέα, ενώ πολύχρωμα glitter tattoo θα χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους, ανοιξιάτικη λάμψη και χαρά

Οι ήρωες της LEGO συνεχίζουν να περνούν το χρόνο τους στο Golden Hall και μάλιστα εμφανίζεται ο αγαπημένος όλων, IRON MAN. Με αφορμή την νέα ταινία IRON MAN 3, το Golden Hall δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς του φίλους να φτιάξουν το δικό τους IRON MAN 3 με τουβλάκια LEGO, να δουν τον Ιπτάμενο IRON MAN 3 να «πετάει» πάνω από το κεφάλι τους και να περάσουν ατέλειωτες ώρες δημιουργίας και διασκέδασης με τα τουβλάκια LEGO από τη σειρά LEGO Super Heroes.

Παράλληλα, στο καλλιτεχνικό εργαστήρι «Kidʼs Arts & Crafts», τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βάψουν τα δικά τους πασχαλινά αυγά, και να δημιουργήσουν πρωτότυπα πασχαλινά στολίδια, μαγιάτικα στεφάνια και γιορτινά περιτυλίγματα από εφημερίδες και ανακυκλώσιμο χαρτί.

Η αγαπημένη σε όλους μας Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της, προσκαλούν όλα τα παιδιά κάθε Παρασκευή απόγευμα να συμμετέχουν στο Μικρό Εργαστήρι Χειροτεχνίας και κάθε Σάββατο στο θεατρικό Workshops «Ελάτε να παίξουμε θέατρο» ενώ μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν από το ξεχωριστό θέαμα που έχει ετοιμάσει το Golden Hall σε συνεργασία με τις ελληνικές Μαριονέττες που ανεβάζουν τη μοναδική παιδική παράσταση «Ο υποχόνδριος ασθενής»,

Και μια μοναδική έκπληξη στο κατάστημα Kapopoulos Fine Arts, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα έργα ζωγραφικής και χαρακτικής του εξαιρετικού καλλιτέχνη Δημήτρη Γέρου που θα εκτίθενται από τις 27/04-17/05.

Το Πάσχα είναι τόσο κοντά κι εμείς όλοι θα είμαστε στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο για να περάσουμε τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά μας.

Golden Hall..First of All!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Networking για γυναίκες απο την ΤΟΓΜΕ/ΕΕΔΕ, στο Ψυχικό.“Itʼs all about networking”

Who is Who σε 30ʼʼ … με άρωμα εξωτερικού

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 & ώρα 18:30

Κήπος Σ.Α.Κ.Α. (Κολλέγιο Αθηνών Σ. Δέλτα 15, Ψυχικό)

Είσοδος Ελεύθερη:

http://www.eede.gr/pdf/togme_180613_pr.pdf

Δήλωση συμμετοχής:

http://www.eede.gr/togme_180613_af.doc

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 210-21.12.000 κ. Φρόσω Καρλιαύτη (εσωτ *714, fax: 210 2112037, e-mail: iagme(ατ)eede.gr ).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 months later...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

συμμετέχει στη Βραδιά του Ερευνητή 2013

στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

Tο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού συμμετέχει στη «Βραδιά του Ερευνητή», τη μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή γιορτή επιστήμης και έρευνας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» (ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»), από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα.

Η βραδιά διοργανώνεται παράλληλα με άλλα ακαδημαϊκά κέντρα σε περίπου 300 πόλεις της Ευρώπης και περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων, που θα δώσουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με τους ερευνητές και να γνωρίσει το επιστημονικό έργο και την κοινωνική προσφορά τους. Στην Αθήνα, το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους και με τη συμμετοχή μιας πλειάδας ερευνητικών φορέων και οργανισμών (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, British Council, κ.ά.) προσκαλεί το κοινό σε μία περιήγηση στον άγνωστο κόσμο του ερευνητή μέσα από ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, προβολές, επιστημονικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού συμμετέχει στη διοργάνωση με τις εξής δράσεις:

1. Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών

Διαδραστικό πολυμεσικό έκθεμα με θέμα την ανάπτυξη των μαθηματικών και της μαθηματικής σκέψης στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες (βίντεο, ψηφιακές διαδραστικές εφαρμογές)

18:00-22:00

2. Το μονοπάτι της γνώσης - προορισμός Ελληνική Ιστορία

Ένα διαδραστικό πολυμεσικό παιχνίδι γνώσεων για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες δοκιμάζουν τις γνώσεις τους στην ελληνική ιστορία, από την Εποχή του Λίθου έως και το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσα από μια διαδρομή στο μονοπάτι της γνώσης.

19:00-20:30

3. Παρουσιάσεις: «Ακαδημία Πλάτωνος – Ανάπτυξη της Γνώσης και καινοτόμων ιδεών»

Παρουσίαση Ατλαντίδα:

Παρουσίαση του υπό δημιουργία ψηφιακού αποθετηρίου με ψηφιακό υλικό για τον Πλάτωνα. Το αποθετήριο θα περιλαμβάνει το σύνολο του πλατωνικού έργου από έγκυρες μεταφράσεις, επιλογή έργων των διαδόχων του Πλάτωνα, βιβλιογραφία και αρθρογραφία για θέματα σχετικά με τον Πλάτωνα και την εποχή του, παρουσίαση κόμβων και ιστοσελίδων σχετικών με την Ακαδημία ως θεσμό και τόπο, τον Πλάτωνα και την πλατωνική φιλοσοφία καθώς επίσης και σχολιασμό άλλων ψηφιακών αποθετηρίων.

• Παρουσίαση Πλοηγός της Φιλοσοφίας:

Στόχος του Πλοηγού της Φιλοσοφίας είναι η δημιουργία ψηφιακής εγκυκλοπαίδειας για σημαντικά τοπόσημα της Αθήνας και η διαμόρφωση πολιτιστικών διαδρομών προς την "άγνωστη" Ακαδημία Πλάτωνος. Μέσα από δέκα πολιτιστικές διαδρομές οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα περιηγούνται σε χώρους που σχετίζονται με τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση και την τέχνη, καταλήγοντας στο χώρο της Σχολής του Πλάτωνα.

20:30-21:00

Προβολές

Προβολές εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας-- εικονικών τρισδιάστατων αναπαραστάσεων (ταινίες μικρού μήκους) σχετικά με τη Βοιωτία.

- Μυκηναϊκή Ακρόπολη Θηβών

- Μαντείο Τροφωνίου Λιβαδειά

21:00- 21:30

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη: 18:00 - Λήξη: 24:00

Είσοδος Ελεύθερη

ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Αγία Παρασκευή

(στάση μετρό Νομισματοκοπείο)

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.demokritos.gr

Περισσότερες πληροφορίες: κα Λήδα Καρανικολού, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τηλ. 212 254 0444

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

51η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

51η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ 2013 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οκτώβριος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18

8:00 μμ Εγκαίνια 51ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής.

Απονομή βραβείων και επαίνων του διαγωνισμού

Κλασσική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

( υπεύθυνος: Βαγγέλης Ζωγράφος - Διεύθυνση: Φωτεινή Κοσκόρου )

ΣΑΒΒΑΤΟ 19

12:00 Επίδειξη κατασκευής αγγείων της κλασσικής εποχής από τον κορυφαίο αγγειοπλάστη Νίκο Μπαμιατζόγλου

3:00 μμ Τελική φάση κατασκευής ξυλοκάμινου και ψήσιμο κεραμικών. (κατασκευαστής: Φώτης Κάτσαρης)

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20

12:00 Θα γίνει το χέρωμα των αγγείων και το φινίρισμά τους από τον ίδιο τον καλλιτέχνη

4:00 μμ Άνοιγμα ξυλοκάμινου και παρουσίαση των κεραμικών

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

6:00 μμ Διάλεξη για τα αττικά αγγεία με θέμα « Μια ημέρα σε ένα αθηναϊκό εργαστήριο κεραμικής της κλασσικής εποχής» (εισηγητής: Μένανδρος Παπαδόπουλος).

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25

6:00 μμ – 8:00 μμ Προβολές ντοκιμαντέρ :α) Αρχαία αγγεία και παραστάσεις β) Πρωτοκυκλαδικά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26

10:00 πμ Προετοιμασία και ψήσιμο φαγητού σε ξυλόφουρνο σε κεραμικά σκεύη με τον παραδοσιακό τρόπο της Κύθνου ( επιμέλεια : Γιώργος Γεωργούλης)

12:00 Επίδειξη κατασκευής στον τροχό ειδών εστίασης και συντήρησης τροφίμων από καταξιωμένους αγγειοπλάστες. (Βασιλακάκης Νίκος, Γαγιάτσος Νίκος, Γαλάνης Κώστας, Γεωργούλης Γιώργος, Λούτσης Αντώνης, Τατόγλου Ρούλα)

2:00 μμ Προετοιμασία και ψήσιμο ρεβυθάδας σε ξυλόφουρνο στην γάστρα με τον παραδοσιακό τρόπο της Σίφνου (επιμέλεια: Νίκος Γαγιάτσος)

3:00 μμ Νησιώτικη ζωντανή μουσική (Βασίλης Κλουβάτος βιολί – Απόστολος Καρποντίνης λαούτο)

5:00 μμ Ιστορίες και μύθοι του περασμένου αιώνα από παλαίμαχους αγγειοπλάστες μαστόρους που έζησαν την ζωή τους επάνω στον τροχό και μέσα στη λάσπη . Θα ακολουθήσει συζήτηση.

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27

10:00 πμ Προετοιμασία και παρασκευή φαγητού με τον παραδοσιακό τρόπο της Κρήτης σε κεραμικά σκεύη στον ξυλόφουρνο (επιμέλεια :Κώστας Χουλάκης)

12:00 Διάλεξη με θέμα: Οι απαρχές της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής. Το εργοστάσιο του Κεραμεικού κατά το μεσοπόλεμο. (εισηγητής: Νίκος Λιάρος - Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής)

2:00 μμ Θα γίνει το χέρωμα και το φινίρισμα των ειδών εστίασης από τους αγγειοπλάστες.

3:00 μμ Κρητική ζωντανή μουσική μαζί με το χορευτικό συγκρότημα « Δικταίοι –Καστρινοί Αμαρουσίου» (επιμέλεια: Γιώργος Φραγκάκης)

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1

6:00 μμ – 8:00 μμ Προβολές ντοκιμαντέρ : α) Το σταυροδρόμι του πηλού β) Τζάρες (Κορώνη)

Νοέμβριος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΣΑΒΒΑΤΟ 2

11:00 πμ Παρουσίαση «CERVIVE: μεταφορά γνώσης και εμπειριών μεταξύ κεραμιστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.» (εισηγήτρια :Σπηλιωτοπούλου Νιννέτα)

12:00 Παρουσίαση του έργου καταξιωμένων κεραμιστών από τους ίδιους

12:00 Νίκος Δαζελίδης

1:00 μμ Μάρω Κερασιώτη

2:00 μμ Χαρά Μπαχαρίου

4:00 μμ Θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο με θέμα «Ο ρυθμός των αγγείων , η οπτική σύνταξη, το ταξίδι μιας γραμμής» Σχεδιαστικές προσεγγίσεις για την δημιουργία μιας φόρμας (απαραίτητα: μολύβι γόμα ψαλίδι μπλοκ Α4) (εισηγητής: Νίκος Σκλαβενίτης)

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3

12:00 Ομιλία με θέμα «η κεραμική της φιλοσοφίας και της παράδοσης» (ομιλητής Άγης Δάνος)

3:00 μμ Πρακτικό σεμινάριο Racu Σύγχρονες προσεγγίσεις σε μια παλιά γιαπωνέζικη τεχνική. Παρουσίαση Γιώργος Μήτσιος και Γιώργος Ποντίκης. (Επιμέλεια : Μένανδρος Παπαδόπουλος ).

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

7:00 μμ Διάλεξη με θέμα «Η σύγχρονη τέχνη του πηλού» Διεθνής σκηνή και ελληνική πραγματικότητα (εισηγητής: Κώστας Ταρκάσης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8

6:00 μμ – 8:00 μμ Προβολές ντοκιμαντέρ : α) Από πηλό (Αίγινα) β) Από χώμα (Σίφνος)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9

5:00 μμ – 8:00 μμ Ελεύθερα εργαστήρια (OPEN WORKSHOPS)

6:00 μμ Τελετή λήξης με την συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και παραγόντων της Έκθεσης και των εκδηλώσεων.

Χοροεσπερίδα με ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από συγκρότημα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ)

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δημόσιες Σχέσεις: PUBLICIS HELLAS

Υποστήριξη Πλάνου Επικοινωνίας: ZENITH OPTIMEDIA

Σχεδιασμός & Επιμέλεια Καταλόγου, Έντυπου Υλικού: Νίκος Μάρκου – Στέλλα Γεωργακοπούλου

Φωτογράφιση Έργων: Χρήστος Γαλάζιος

Κινηματογραφική κάλυψη δρώμενων: ΑΙΓΙΣ

Γενική Επιμέλεια Ζωντανής Μουσικής: Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη

Γενική Επιμέλεια Εκθέσεως & Εικαστικών Δράσεων: Μαριλένα Μιχοπούλου

Γενικός Συντονισμός & Επιμέλεια Διοργάνωσης: Άγης Δάνος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ευχαριστούμε για την συνεργασία την Τεχνική Υπηρεσία και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, τους εργαζόμενους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα, το Δημοτικό Ωδείο και τους μουσικούς του Δήμου Αμαρουσίου, τούς εργαζόμενους του Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστών και Κεραμιστών Αμαρουσίου, το Κέντρο Μελέτης Νεότερης Κεραμικής, το Αρχείο – Μουσείο της ΕΡΤ, την εταιρεία παραγωγής Modiano, τον κινηματογραφιστή Παναγιώτη Βούζα, τις εταιρείες PUBLICIS HELLAS και ZENITH OPTIMEDIA για την καταλυτική προσφορά τους, τον Γιώργο Σταθόπουλο που από πέρυσι μας ενέπνευσε με τις ιδέες του, την Στέφανη Χουρμούζη για τις επαφές της, την ακούραστη Ιουλία μας και τόσους ανώνυμους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η φετινή μας εκδήλωση. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε όλους τους συντελεστές κεραμίστες της φετινής διοργάνωσης, τους δασκάλους μας και βέβαια τους εισηγητές, επιμελητές και παρουσιαστές των εικαστικών δράσεων για την αυθόρμητη και αφιλοκερδή, συμμετοχή τους όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε. Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον δήμαρχό μας Γιώργο Πατούλη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, που και φέτος, παρʼ όλες τις συγκυριακές δυσκολίες της εποχής, στάθηκαν δίπλα μας με αποφασιστικότητα και η 51η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής έγινε πραγματικότητα.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 207 - ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΕΚΑ – ΤΗΛ. 210 61 444 30 - e-mail: [email protected]

Web: http://enosi-keramiston-aggeioplaston.blogspot.com/

Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.322343551149153.103673.313471095369732&type=3

http://mathimata-keramikis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Let's volunteer!

|

HANDS2.jpg

Τα Girl Geek Dinners σας καλωσορίζουν στο 26ο Girl Geek Dinner.

Πού: Microsoft Hellas, Λεωφόρο Κηφισίας 221 Μαρούσι Αθήνα.

Πότε: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, στις 18.30.

Ποιοί και τι:

18.30-19.00: Προσέλευση.

19.00-19.10 Καλωσόρισμα στο 26ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

19.10-19.30: mikroigigantes.org. H Ναταλί Σαμπά παιδοψυχολόγος-παιγνιοθεραπεύτρια, ασχολείται με τα παιδιά εδώ και 12 χρόνια. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε δραστηριότητες όπως τα special olympics καθώς και σε συλλόγους και σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Οι "μικροί ΓΙΓΑΝΤΕΣ" είναι ένα όραμά της που έγινε πραγματικότητα.

Οι "μικροί ΓΙΓΑΝΤΕΣ" είναι μια Κοινωνική Εταιρεία που έχει σαν στόχο να "φέρει" την Τέχνη σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν, είτε γιατί βρίσκονται στην επαρχία (νησιά, άγονη γραμμή, απομακρυσμένα χωριά κ.λπ.) είτε γιατί βιώνουν δύσκολες συνθήκες. Παιδιά σε χωριά, σε ιδρύματα, σε ορφανοτροφεία, σε φυλακές ανηλίκων, σε γειτονιές ξεχασμένες, έχουν όλα δικαίωμα να ονειρευτούν και να εμπνευστούν από την Τέχνη. Πρόεδρος και Υποστηρικτής των Μικρών Γιγάντων για την ποιοτική διασφάλιση των καλλιτεχνικών δρώμενων, είναι ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.

19.30-19.50: volunteer4greece.gr . H Δάφνη Μιχαλοπούλου είναι σύμβουλος ανάπτυξης και σχεδιασμού έργων τουρισμού και μέλος της συντονιστικής ομάδας τουVolunteer4Greece. Το Volunteer4Greece, η πρώτη στην Ελλάδα on line πλατφόρμα αναζήτησης εθελοντικής εργασίας, προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα σε κάθε μη κερδοσκοπική οργάνωση ή απλή εθελοντική ομάδα, να μπορεί να αναρτήσει τις διαθέσιμες εθελοντικές θέσεις της και αντίστοιχα, σε κάθε ιδιώτη να μπορεί να αναζητήσει με ευκολία εθελοντική εργασία. Το Volunteer4Greece είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ιδιωτών που ξεκίνησε σαν ιδέα τον Αύγουστο του 2012 και δημιουργήθηκε με σκοπό να γεφυρώσει το κενό μεταξύ Οργανώσεων που αναζητούν να καλύψουν συγκεκριμένες εθελοντικές θέσεις και σε εκείνους που επιθυμούν να προσφέρουν το χρόνο τους εθελοντικά, αλλά δεν γνωρίζουν πού να απευθυνθούν.

19.50-20.10: Μeet in 5. Ο Μάνος Κουφάκης σπούδασε πληροφορική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη Σχολή Σταυράκου.

Σήμερα, συμμετέχει ενεργά στο Meet in 5', έναν πρωτοποριακό, ανταλλακτικό τρόπο διάδρασης με στόχο να φέρει σε επαφή επαγγελματίες και ερασιτέχνες από το χώρο του διαδικτύου, του web design, του programming, των social media και της διαφήμισης καθώς και υποψηφίους επενδυτές, όπου μέσα από 5λεπτα meetings, θα γνωρίζονται, θα ανταλλάσουν τεχνογνωσία και απόψεις και εν τέλει θα συνεργάζονται για τη δημιουργία start-ups, mobile εφαρμογών, ιστοσελίδων κτλ.

20.10-20.40: Dinner, Drinks και… απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:

Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Dress code: be yourself :-)

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, εδώ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Κατερίνα Λάσπα και οι φίλοι της σας καλούμε για Χριστουγεννιάτικα ψώνια με τρόπο ανταποδοτικό, με τη σκέψη μας στην ελπίδα του αύριο – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

9 - 10 Δεκεμβρίου

12:00μ - 20:00

Albion (Ομήρου 6 – Ψυχικό)

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, «ένα παιδί, ένας κόσμος», λειτουργεί από το 2009 με ιδιωτική πρωτοβουλία και απευθύνεται σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές προκλήσεις.

Εκτός από μέρος των εσόδων που θα διατεθεί για το έργο της συγκεκριμένης οργάνωσης, ευπρόσδεκτες είναι και οι προσφορές από όλους μας, σε παιδικό ρουχισμό, παιχνίδια και τρόφιμα.

Τα γούρια αποκλειστικά για το μπαζάρ μας είναι δημιουργίες της Ρένας Χορέβα Πετεβή

http://www.paidi-kosmos.gr/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Με τη 4η και τελευταία για το 2014 Εθελοντική Αναδάσωση την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 10 π.μ. ολοκληρώνεται η προσπάθεια του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος. Πρόκειται για την 8η κατά σειρά αναδάσωση για τη φετινή φυτευτική περίοδο που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όλοι μαζί δίνουμε το «παρών» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας και σε αυτή την αναδάσωση, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, που θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038349 – 291 – 292 – 327 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 2038000.

http://www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=8194&cnode=448

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 4 χρόνια μετά...

15-17/6  3ο Φεστιβάλ Νέας Πεντέλης
 
Οι ημέρες Παρασκευή 15, Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Ιουνίου, θα είναι γεμάτες κέφι, χαρά και αγάπη στην Αυλαία των Μικρών Θαυμάτων, το Παιδικό Θεατράκι μας. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα κάθε ημέρας:
Παρασκευή 15 Ιουνίου
18.30 Παιχνίδια, Μαγικά, Χορός με τον αγαπημένο Κλόουν Τοτό, από το Parachute Playpark (Μελίσσια)
19.30 Yoga Kids: με τη δασκάλα Yoga, Καρολίνα Αλεξιάδου
20.30 Θερινό Σινεμά: Παράσταση Φερδινάνδος (2017), διανομή Feelgood
Σάββατο 16 Ιουνίου
18.30 Μουσικοκαλλιτεχνικό Εργαστηράκι “Μουσική περιπέτεια στη ζούγκλα” από το Multi Arts Καλλιτεχνικά προγράμματα για παιδιά (Νέα Πεντέλη)
19.30 Μουσικοκινητικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές από τους Μικρούς Δημιουργούς (Γέρακας)
20.30 Θέατρο Σκιών Γιάννη Νταγιάκου: Στο γλέντι στο Σεράι
Κυριακή 17 Ιουνίου
18.30 Δημιουργικό – Θεατρικό Παιχνίδι από το Ukiding (Μελίσσια)
19.30 Θεατρική Παράσταση “Ειρήνη του Αριστοφάνη”, θίασος “Καρουζέλ”

Τους μικρούς μας φίλους θα περιμένουν δώρα και εκπλήξεις!

Διοργάνωση από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικού σταθμού Νέας Πεντέλης

Η είσοδος είναι ελεύθερη, υπάρχει όμως κουτί συνεισφοράς, μιας και με τα έσοδα της εκδήλωσης, χρηματοδοτούνται τα επιπρόσθετα εκπαιδευτικά προγράμματα (μουσική, εκδρομές) όλης της χρονιάς του Παιδικού Σταθμού Νέας Πεντέλης! 

festival_neas_pentelis.thumb.jpg.eef6b760ea7249fba49d7a4e1ac53029.jpg

 

 


Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...