Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Medela Pump in style advanced - Διπλής άντλησης σε άρσιτη κατάσταση

Recommended Posts

Το θήλαστρο αυτό το έχω αγοράσει απο Αγγλία πριν απο 2 χρόνια για να αντλώ για την πρώτη μου κόρη. Στην δεύτερη δν το χρειάστηκα σχεδόν καθόλου. Εχει χρησιμοποιηθεί λίγο γιατι πριν νοίκιαζα απο νοσοκομειό.

Είναι σχεδόν ισάξιο για μένα με τα νοσοκομειακά. Εχω χρησιμοποιήσει το μικρό το ηλεκτρικο, το νοσοκομειακό κ αυτό κ μπορω να πω με μεγάλη σιγουρια οτι κάνει την ίδια δουλειά σχεδόν με το νοσοκομειακό.

Διαθέτει αυξομείωση δύναμης αντλησης απο πολύ σιγά μεχρι πολύ γρήγορα.

Λειτουργία διέγερσης (αν το λέω σωστά δν θυμάμαι πως το λέγαμε τοτε). Δλδ κανει απαλες κινήσεις για να κατέβει το γάλα κ με το πάτημα ενός κουμπιού μολις νοιώσουμε οτι κατέβανει άντληση.

Θα βάλω φωτογραφιες πολύ σύντομα.

Δίνεται μαζί με το ισοθερμικό βαλιτσάκι, την ειδική παγοκύστη για την φύλαξη του γάλακτος κ δώρο μαζί πολλά μπουκάλια κ σακουλάκια αποθήκευσης στην κατάψυξη.

Το είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια 230ευρώ (τώρα είναι γύρω στα 200 έξω)

Το δίνω 130. Στην Ελλάδα πουλιέται απο 270 τώρα.

θα βάλω φωτογραφίες κ απο το δικό μου μαζί με όλα τα εξεσουάρ.

http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=3716

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

τσάντα μαζί με όλα τα εξεσουάρ κ το ισοθερμικό τσανκάκι με την παγοκύστη

DSC_0210.jpg

4 μπουκάλια, 2 χοάνες με ελαστική μεμβράνη κ μια αντλία για χειροκίνητη άντληση (δν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ)

DSC_0214.jpg

μετασχηματιστής που παίρνει 10 μπαταρίες ΑΑ σε περίπτωση μου δν υπάρχει ρεύμα. 2 ανταλλάκτικα λαστιχάκια καινούρια

DSC_0212.jpg

DSC_0211.jpg

δώρο 3 μπουκάλια με 3 θηλές καινούριες κ σακουλάκια για την αποθήκευση γαλακτος.

DSC_0216.jpg

ymO6p2.png

sL3vp2.png

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...