Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Alex@ είπε:

Όχι, δεν είναι στο παπαγεωργιου, στην γραμμή των ραντεβού μου ειπανε δε μπορω να επιλέξω γυναικολόγο,.όποιος τύχει εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω που θα γεννήσω,.είναι νωρίς ακόμη, η επιλογή έγινε βάση ευκολίας, ειδικά με το κυκλοφοριακό στην Θεσσαλονίκη. Ήθελα να με παρακολουθούν κ σε νοσοκομείο.

Όπως σε βολεύει ναι. Εγώ μένω ανατολικά,ο,τι χρειαστείς κατά δώ στείλε μου😀

ΛΟΙΜΩΞΗ ''ΚΛΕΨΙΕΛΑ'' ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες μικρες μανουλες ή και μεγαλες μανουλες ακομα κ μπαμπαδες!!!

ειμαι απο θεσ/νικη κ μολις μπηκα στον 7ο μηνα κ με την αφιξη του 2013 θα περιμενουμε το αγορακι μας!!!

εμενα η γιατρος μου ξεγεναει σε κλινικες αλλα μου συνιστησε αναν γιατρο στο νοσοκομειο παπαγεωργιου δεδομενου οτι θελω να γεννησω σε νοσοκομειο.

αλλα κ στο ιποκρατειο αν ηθελα μπορω να τηλ στον διευθηντη τησ μαιευτικης κ να μου συστησει γιατρο για να με ξεγεννησει.

τωρα το θεμα που με προβληματισε ειναι δεν ξερω αν το εχει ακουσε κανεις απο ειδησεις οτι στην εντατικη του παπαγεωργιου διεγνωστικη ανα κρουσμα με μια λοιμωξη ''κλεψιελα'' κ κολλησαν κ αλλα τεσερα παιδακια τα οποια κ πεθαναν.τωρα ρωταω εγω μπορει αυτη η λοιμωξη να επηρεασει κ εξω απο την εντατικη,γιατι φοβαμαι.

απτην μια λεω πως μεχρι να γεννησω κατι θα πρεπει να εχει γινει γιατι μεχρι να ερθει η ωρα μου θα γεννηθουν τουλαχιστον 100 παιδακια στο νοσοκομειο αν ειναι ετσι θα υπαρξει πανδημια.

κ μετα οπως μου λεει κ ο αντρας μου οτι τα παιδια στην εντατικη ειναι πιο ευαισθητα οποτε με μια τετοια λοιμωξη δεν αντεξε ο οργανισμος και......

δεν ξερω πανικοβληθηκα!!!τι λετε?

ευχαριστω πολυ κ καλες γιορτες να εχουμε δεδομενου οτι αυριο ξεκιναει η νηστεια των Χριστουγεννων!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...