Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Nels είπε:

Τα 9 λίγα μου φαίνονται για την ηλικία σου και για την ισχύ της elonva. Πάντως εγώ με το συγκεκριμένο πρωτοκολλο υπέφερα από πρήξιμο σε όλο μου το σώμα και κυρίως στα πόδια. Ουσιαστικά παιρνεις σε μια μέρα 2100 μονάδες που αντιστοιχούν πχ σε 7μερες ×300 μονάδες (που είναι μεγάλη δοση) gonal οπότε ο οργανισμός παθαίνει ένα σοκ. Ίσως θα πρέπει να ζητησεις ένα πιο ήπιο πρωτοκολλο για πρώτη διέγερση και την ηλικία σου με το οποίο θα παρακολουθεί ο γιατρός τις μεταβολές στα ωοθυλακια ώστε να προσαρμόζει αντίστοιχα και τις δόσεις. Από φυσικούς σε elonva μου φαίνεται χαοτικό βήμα.  Σε 5 μεγαλογιατρούς πήγα μετά από την τότε πρώτη μου προσπάθεια για να επιλέξω πως θα συνεχίσω και όλοι ήταν κατά της elonva.

@Angot συμφωνώ απόλυτα με τη @Nels.. Δεν είναι δυνατόν από εκεί που σ είχε μόνο με κλομιφαινη και δεν σου έδινε έστω συμπληρωματικά μισή δόση ορμονών, να σε πηγαίνει σε 2100 μονάδες σε μία μέρα! Πρέπει να σε πάει με συγκεκριμένη δόση που αναλόγως των υπερήχων μπορεί και να προσαρμόσει. Πολύ ξεπέτα ρε κορίτσια μου φαίνεται αυτή η ένεση.. Δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος. 

Μπουφάν παλτό σακάκια Small kai M όλα επώνυμα !!!

Recommended Posts

Μπουφαν χακί Bistoni Μ 10ευρώ

dsc04657m.jpg

By adamantia9 at 2012-01-29

dsc04658a.jpg

το γουνάκι βγαίνει...

Ημίπαλτο Νο1 10 ευρω

dsc04661a.jpg

dsc04659i.jpg

dsc02772s.jpg

Μινι μάυρο S φόρεμα BSB ΜΕ 1 ΏΜΟ 10 ευρω

20120504090827.jpg

smal φορεματακι, φοριεται με μπλουζακι απο μεσα >>10 ευρω

Smal σακάκι > 10 ευρω

dsc03578jv.jpg

dsc03577bf.jpg

Smal σακάκι Ζαρα 10 ευρω

Αν κάποια κοπέλα τα θέλει ολα μαζί 50 ευρώ!!

Οχι παζαρια κ ανταλλαγές παρακαλώ

ΒΑζω Δερμάτινες καστόρινες μπότες 37 νούμερο ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση με αρχική τιμή αγοράς 120 ευρω (JB Μπουρναζος) 15 ευρώ!!!

dsc03102l.jpg

dsc03101s.jpg

dsc03100k.jpg

Οποια σημαδια είναι απο το φλας

εδώ και τις μπότες...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...