Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 13 λεπτά , Fay_ είπε:

      Κορίτσια Καλημερα! Ετοιμάζομαι για τη χοριακη μου και με έχει πιάσει απίστευτο άγχος ενώ χθες ήμουν καλά. Φοβάμαι μην θα είναι βιοχημική λόγω των καφέ που βλέπω. Να πω πως χθες βράδυ έκανα ξανά τεστ και η γραμμή ήταν ακόμη πιο έντονη. Επίσης τα τεστ που κάνω συνειδητοποίησα πως δεν είναι early ανιχνεύουν από 25 μονάδες και πάνω. Οι βιοχημικές τι συμπτώματα έχουν; 

      Καλημέρα! Δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα η βιοχημική. Έχεις μια θετική χοριακη, όχι ιδιαίτερα υψηλή μάλλον, που η δε διπλασιάζεται ποτέ ή μένει σταθερή και κάποια στιγμή μηδενίζει..  εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, να δεις μια ζουμπουρλουδικη χοριακη σήμερα και μια καλή αύξηση σε δύο μέρες! 

      Δύναμη και πίστη στο/στα εμβρυακι/α σου!

      • Μου αρέσει 1

tradeNOW - Η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγών προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων!


admin

Recommended Posts

trdnw1.png

Αντάλλαξε και κέρδισε - Δεν χρειάζονται απαραίτητα χρήματα για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις!

Κάθε άνθρωπος, κάθε οικογένεια έχει πάγια έξοδα που δεν μπορεί εύκολα να αποφύγει. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια, τότε οι ανάγκες αυτές αυξημένες.

Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε υπάρχει έντονος προβληματισμός από τον καθένα μας. Είτε έχεις εργασία είτε όχι, το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος ζωής έχει μεγαλώσει τον προβληματισμό και δυσκολεύει την κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών.

trdnw2.png

Υπάρχει λύση; Πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτά που έχεις ανάγκη, σε αυτή την οικονομική συγκυρία;

Πέρα από προφανείς (για κάποιους) λύσεις, όπως η ανεύρεση τρόπων να αυξήσεις το διαθέσιμο εισόδημά σου ή της αναζήτησης πιο οικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών για να καλύψεις τις ίδιες ανάγκες σου ή ακόμα και της αναθεώρησης του ποιες είναι αυτές οι ανάγκες σου, υπάρχει και κάτι άλλο.

Η ανταλλακτική οικονομία ή αλλιώς αντιπραγματισμός. Με άλλα λόγια η διαδικασία ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών μεταξύ ατόμων, εταιρειών ή ακόμα και κρατών (πολύ συνηθισμένες οι ανταλλακτικές συμφωνίες μεταξύ κρατών και συχνά με πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα).

Ακούγεται ξένο σε εσένα; Ίσως δύσκολο;

Κι όμως, είναι πιο απλό από ότι ίσως αρχικά νομίζεις. Μία δεξιότητά σου, π.χ. μαγείρεμα ή ραπτική π.χ., ή ακόμα και ένα αγαθό που δεν έχεις πλέον ανάγκη και μπορείς να ανταλλάξεις, μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να ξεκινήσεις να ανταλλάσεις αγαθά και υπηρεσίες, με κάτι που πραγματικά έχεις ανάγκη και θα χρειαζόσουν –κανονικά- χρήματα για το αποκτήσεις. Με τον αντιπραγματισμό, έρχεσαι σε επαφή με άτομα που προσφέρουν ότι έχεις εσύ ανάγκη και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ό,τι προσφέρεις εσύ.

trdnw3.png

Τώρα, οι ανταλλαγές γίνονται πιο εύκολες!

Η ανωτέρω διαδικασία για να γίνει εύκολα και να αποτελεσματικά έχει ένα σημαντικό ζητούμενο: να φέρει κοντά τους υποψήφιους αγοραστές με τους υποψήφιους πωλητές, για να μπορέσουν να κάνουν τελικά την συναλλαγή.

Αυτό το ζητούμενο είναι που έρχεται να προσφέρει μία καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα, το www.tradenow.gr. που φέρνει στην Ελλάδα την εμπειρία της πλήρους ολοκλήρωσης της διαδικασίας μίας ανταλλαγής, μέσω ενός site.

Πως λειτουργεί;

Ο τρόπος που λειτουργεί η πλατφόρμα είναι πολύ απλός. Όλη η διαδικασία έχει τέσσερα (4) στάδια:

1. Ανάρτηση

Εκτιμάς την αξία της υπηρεσίας ή του αγαθού που διαθέτεις (ή ψάχνεις) και το Αναρτάς στα “Έχω” (ή στο “Θέλω”):

trdnw4.png

2. Αντιστοίχιση

Βρίσκεις το αγαθό, το ακίνητο ή την υπηρεσία που επιθυμείς στα “Θέλω” (ή στο “Έχω”, αντίστοιχα) και Ανταλλάσεις:

trdnw5.png

3. Ανταλλαγή

Εάν υπάρχει διαφορά δίνεις “ρέστα” με τη χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος (trade point) για τη κάλυψη της υπολειπόμενης αξίας:

trdnw6.png

4. Αξιολόγηση.

Αξιολογείς την συναλλαγή, δίνοντας επιβράβευση στο άλλο μέλος για την σωστή συνεργασία του μαζί σου. Οι αξιολογήσεις είναι σημαντικές για κάθε πλευρά, του αγοραστή και του πωλητή, μιας και είναι η “έξοθεν μαρτυρία” του για τις μελλοντικές του συναλλαγές:

trdnw7.png

Απλά, εύκολα και γρήγορα μπορείς να εξοικονομήσεις μετρητά και να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Μπες κι εσύ στο www.tradenow.gr για να αλλάξεις τον τρόπο που κάνεις συναλλαγές!

How it works video

i-k6mY0F49M

http://www.youtube.com/watch?v=i-k6mY0F49M

trdnw1small.png

antallages, barter, greek barter, ανταλλαγή, ανταλλακτική οικονομία, ανταλλαγές, συναλλαγές χωρίς χρήματα, antallasso, antallagi antallagh thelo na antallaxo exo prosfero prosferw thelw

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Διαφημίσεις

trdnw1small.png

Εγγραφείτε δωρεάν στη 1η Αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών www.tradenow.gr , και κερδίστε 10 trade points που αντιστοιχούν σε 10?, για τις ανταλλαγές σας.

Ο τρόπος είναι απλός:

Κατά την εγγραφή συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και

στο πεδίο που σας ζητάμε promo code ή προωθητικό κουπόνι

καταχωρείτε τον κωδικό “Parents”.

*1 πόντος ανταλλαγής (1TP) = 1?

Οι πόντοι ανταλλαγής λειτουργούν ως εναλλακτικό νόμισμα για την κάλυψη της διαφοράς στην αξία που μπορεί να προκύψει κατά τη διαδικασία ανταλλαγής μεταξύ δύο μελών. Οι πόντοι αγοράζονται με ηλεκτρονική πληρωμή μέσα από τη πλατφόρμα της tradeNOW και έχουν αξία 1? ο καθένας.

“tradeNOW – Αντάλλαξε ό,τι δεν χρειάζεσαι με ό,τι έχεις ανάγκη, στην πρώτη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών!”

Μπες κι εσύ στο www.tradenow.gr για να αλλάξεις τον τρόπο που κάνεις συναλλαγές!

How it works video

i-k6mY0F49M

http://www.youtube.com/watch?v=i-k6mY0F49M

trdnw1small.png

trdnw2.png

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...