Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ζωή να σου γραψω και εσενα τη λιστα με αυτά που έχω αγοράσει μπας και δεις τι σου λείπει;; Γιατί μπορει να είναι πάνα αγκαλιας αυτό. Υπαρχουν οι Πικέ, οι βαμβακερες και οι φανελενιες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο στις 12 εχω το ντοπλερ. Το πανι αυτο που λες μηπως ειναι πανα αγκαλιας;;

Σου το κάνει ο γιατρός σου ή πας αλλού; Να μας ενημερώσεις, ε;

Όχι, είναι πολύ μικρό και λεπτό για πάνα αγκαλιάς...

p8P6p2.png

Ζωή να σου γραψω και εσενα τη λιστα με αυτά που έχω αγοράσει μπας και δεις τι σου λείπει;; Γιατί μπορει να είναι πάνα αγκαλιας αυτό. Υπαρχουν οι Πικέ, οι βαμβακερες και οι φανελενιες..

Αν δε σου κάνει κόπο, δε θα πω όχι! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχεις ξεχάσει.. Ευχαριστώ πολύ, Έλλη!

p8P6p2.png

Κοριιιιτσια μου καλημεραααααααααααααα........:D

Τι κανετε....????? ολες καλα.....?????

Εμεις καλα, σηκωθηκαμε, ταιστηκαμε, πλυθηκαμε, ντυθηκαμε πηγαμε σφαιιιιιρα στο μαρκετ με τη μαριαννα για να παρουμε και αλλες πανες και γυρισαμε και παιζουμε.....

Ευτυχως που δουλευει η αδερφη μου στο βασιλοπουλο και μου "σφυραει" ολες τις προσφορες εκτος απο το kill deal που εχω μονιμως ανοιχτο.....;)

Αντε τωρα να κανω σιγα σιγα λιγες δουλειτσες (οσο προλαβαινω δλδ) μεχρι να φαμε.......:rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Έχουμε και λέμε:

Φορμακια και εσωρουχακια

Σεντόνια (πήρα 4 σετ)

Σαλιαρες (πολλές)

Σελτεδες για το κρεβατάκι (2 πήρα για να τους βάζω εναλλαξ γιατί δεν στεγνωνουν και εύκολα)

Σελτεδες για αλλαγμα (2 μεγάλους και 4 μεγάλους)

Πάνες αγκαλιας (6 φανελενιες)

Σκουφακια και καλτσοπαπουτσακια

Κουβερτουλες αγκαλιάς και για το κρεβατάκι

Μια ζακετουλα γιατί μου αρεσε πολύ και χαμένη δεν.πάει

Καλτσακια (και παπουτσακια αγκαλιάς 2 ζευγαρακια πολυ χαριτωμενα)

Κουδουνιστρες λουτρινες

Μαξιλαράκι πουπουλενιο (κανονικά δεν κανει το μαξιλαράκι αλλά το πήρα πιο πολυ για να βαζω τις μαξιλαροθηκες και θα το εχω στο κάτω μέρος για ομορφιά)

Κόλλησα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sotsafi καλώς να τον δεχτείς τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι θα χαμογελάς συνέχεια και θα περιμένεις την αυριανή!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Μαράκι βορινό πίνεις το καφεδάκι σου; και εγω το έφτιαξα το νες μου και κάθησα να σας πω μια καλημέρα!!!! Ξυπνήσαμε 8 παρά με τα χίλια ζόρια και πηγαμε σχολείο και γυρισα σπιτι....Να ξεκινήσω τα καθημερινά μαζέματα, να πεταχτώ για θελήματα (καφε, ψωμι κλπ) και για μεσημεριανο θα τους φτιάξω μια ομελέτα και ελπίζω να την φάει η μικρή γιατί δεν τρωει αυγο αλλα πολυ σπανια τσιμπαει απο την ομελετα, επειδη εχει πατατες! Για μένα εχω φακες από τις προάλλες...

αχ....πετάω σήμερα!σε ευχαριστώ...μετράω ώρες τώρα!!

νυσταζε η καημενούλα μάλλον...φακές εσυ...ρεβύθια εγώ!!!

Καλημέρα!

Μαρακι εγώ καλα είμαι. Δεν είχα ιδιαίτερες αϋπνίες χθες, μόνο μια ώρα έμεινα ξύπνια, και από συσπάσεις μια κατάλαβα. Όσο για αυτό που λες για το παιδάκι της φίλης σου κάπου διάβαζα πως έχει να κάνει με το παιδί. Αλλά δείχνουν από νωρίς πως δεν θέλουν αλεσμενη τροφή ας πούμε αυτό δεν είναι έτοιμο για κομματάκια. Δεν πειράζει τι να κάνουμε. Να μην το πιέζει όμως γιατί ίσως να αντιδρασει χειρότερα.

Sotsafi μου επιτέλους γυρίζει ο.αντρουλης σου Ε;;

ελλάκη μου πιο καλά είσαι έτσι!!ξεκουράσου ακόμα κι άλλο...καιρός ήταν να χαλαρώσεις...εξάλου σαν προνοητική που έισαι τα έχεις όλα έτοιμα!! Ναι γυρίζει επιτέλους!!:):):)

Μαλλον ΕΛΛΗ ΜΟΥ ειναι στο παιδι!Μακαρι να μην εχει κατι αλλο το καλο μου!Βεβαια σε μικρη ηλικια,πνιγηκε με μπισκοτο,οποτε ισως να πηρε και φοβο το παιδακι!Χαιρομαι που εισαι καλα!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,τι ζορι και αυτο?Να λειπει για τοσο καιρο!Αντε μαναρι μου,να περασετε υπεροχα ολο αυτο το διαστημα που θα μεινει!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλον καφεεεε!Πως τα πας με τη διαιτα?Εγω μετα το συμβαν με τον θειο μου,κατεβηκα κατω απο 50 κιλα.:(...Δεν ειχα ορεξη για τιποτα!

Κοριτσια σας αφηνω γιατι ξυπνησε η μικρη και θελει να φαει!

Θα τα πουμε μετα κοπελες μου!

Καλε δουλειες σε ολες μας!

είναι λίγο ζόρι ,αλλά πιο πολύ συνήθεια!κάθε φορά που έρχεται ξεχνάω τα ζορια αυτοματα!!

Καλημέρα, κορίτσια! Τι όμορφη μέρα που έχει σήμερα!

Εμείς εδώ καλά, μάνα και κόρη. Από χθες το απόγευμα δεν έχει σταματήσει να βαράει τη μανούλα, βέβαια, αλλά πού θα πάει, θα βγει και θα της δείξω εγώ :tongue:

Το απόγευμα έχουμε και το επόμενο μάθημα ανώδυνου στο Ιπποκράτειο και θα κουβαλήσουμε μαζί και τον μπαμπά μας, μιας και το θέμα σήμερα είναι ο τοκετός και πώς να το κάνουμε, πρέπει να είναι ενημερωμένος!! :D

Μέχρι τότε λέω να βάλω κανένα πλυντήριο, θα έρθουν να πάρουν και τη μοκέτα για το δωμάτιο της μικρής και θα ρωτήσω και επ'ευκαιρίαγια το στρώμα, να δω πως το καθαρίζουν (χρησιμοποιούν άραγε χημικά; ) και πόσο κοστίζει.

Εσείς, κοπέλες μου, τί κάνετε;

Σοτσάφι, καλώς να υποδεχθείς τον αντρούλη σου!

Μαράκι, πρωινή η κόρη σου!

Έλλη, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Μη σηκωθείς όμως, ε;

Ηλιοβασίλεμα, η κόρη σου απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι της κοπάνας, ε; Μπράβο! Και μια χαρά η ομελετίτσα! Λες να φτιάξω κι εγώ; Δεν έχω φαγητό για το μεσημέρι και βαριέμαι να μαγειρέψω, να πω την αλήθεια :rolleyes:

δουλίτσες και εσύ εεε??? η κόρη σου ξεκουράζεται μάλλον!! σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! αχχχ και εγω θελω να παρακολουθήσω μαθήματα ανόδινου, αν και πολυ φοβάμαι πως θα καταλήξω σε καισαρική :(

σε λίγο θα μπω να δω ένα σεμιναριο για το θηλασμο που κάνει η nutitia online!!σας είχα στειλει link πριν λίγο καιρό δεν ξέρω αν καμια πήρε μέρος!!

Σου το κάνει ο γιατρός σου ή πας αλλού; Να μας ενημερώσεις, ε;

Όχι, είναι πολύ μικρό και λεπτό για πάνα αγκαλιάς...

Αχ αυτό το ντοπλερ μεγάλη ιστορία..

Όσο για το ύφασμα γιατί δεν ρωτας αυτον που σου τα εδωσε;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

αχ....πετάω σήμερα!σε ευχαριστώ...μετράω ώρες τώρα!!

νυσταζε η καημενούλα μάλλον...φακές εσυ...ρεβύθια εγώ!!!

ελλάκη μου πιο καλά είσαι έτσι!!ξεκουράσου ακόμα κι άλλο...καιρός ήταν να χαλαρώσεις...εξάλου σαν προνοητική που έισαι τα έχεις όλα έτοιμα!! Ναι γυρίζει επιτέλους!!:):):)

είναι λίγο ζόρι ,αλλά πιο πολύ συνήθεια!κάθε φορά που έρχεται ξεχνάω τα ζορια αυτοματα!!

δουλίτσες και εσύ εεε??? η κόρη σου ξεκουράζεται μάλλον!! σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! αχχχ και εγω θελω να παρακολουθήσω μαθήματα ανόδινου, αν και πολυ φοβάμαι πως θα καταλήξω σε καισαρική :(

σε λίγο θα μπω να δω ένα σεμιναριο για το θηλασμο που κάνει η nutitia online!!σας είχα στειλει link πριν λίγο καιρό δεν ξέρω αν καμια πήρε μέρος!!

Ειμαι απο την αρχή σχεδόν μέλος στη νουτριτσια αλλα λόγο του ότι μοαινω απο κινητό δεν μπορώ να παρακολουθήσω κανένα απο τα σεμιναρια..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ αυτο το πανακι που λες οτι μοιαζει "σαν μαξιλαροθηκη" πιθανον ειναι το πανακι που βαζουμε πριν την πανα αγκαλιας σε ορισμενες περιπτωσεις...

Ειναι για το λεγομενο "φασκιωμα" αν καταλαβα καλα γιαυτο εχει και το αντιστοιχο μεγεθος μαξιλαροθηκης ενηλικου.......:confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Έλλη, σε ευχαριστώ πολύ για τη λίστα! Νομίζω πως είμαι οκ! Κουδουνίστρες δεν έχω ακόμη, αλλά εντάξει, έχουμε μέλλον γι'αυτό!

Θυμάμαι μια ιστορία με το γιατρό του νοσοκομείου και το ντόπλερ, που ήθελε να σε πείσει πως θες καισαρική, αν δεν κάνω λάθος;

Όσο για το πανί, είπα να ρωτήσω πρώτα σε σας, που μου λύνετε όλες τις απορίες :wink:

Κοαλάκι, καλημέρα! Τι γκρέμισε στο μάρκετ σήμερα η φουρτουνίτσα? :lol:

Τι να κάνω, βρε Σοτσάφι, με τίποτα δεν τελειώνουν οι άτιμες οι δουλειές.. Πάντως τα μαθήματα του ανώδυνου είναι ενδιαφέροντα, αν κι εγώ θα πάω με καισαρική αν δε γυρίσει η μικρή και δε θέλω καθόλου! Εσύ γιατί με καισαρική;

Καλά, κορίτσια, κάνουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα πρόβα για την 28η και μου έχουν πάρει τα αυτιά :mad:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ αυτο το πανακι που λες οτι μοιαζει "σαν μαξιλαροθηκη" πιθανον ειναι το πανακι που βαζουμε πριν την πανα αγκαλιας σε ορισμενες περιπτωσεις...

Ειναι για το λεγομενο "φασκιωμα" αν καταλαβα καλα γιαυτο εχει και το αντιστοιχο μεγεθος μαξιλαροθηκης ενηλικου.......:confused:

Λες; Μικρό μου φαίνεται.. Είναι ας πούμε το 1/4 της πάνας αγκαλιάς.. Νομίζω θα πάρω τηλέφωνο την κοπέλα που μου τα έδωσε, γιατί θα με φάει η περιέργεια!

p8P6p2.png

Λες; Μικρό μου φαίνεται.. Είναι ας πούμε το 1/4 της πάνας αγκαλιάς.. Νομίζω θα πάρω τηλέφωνο την κοπέλα που μου τα έδωσε, γιατί θα με φάει η περιέργεια!

Ναι ειναι μικρο αλλα χρησιμοποιειται μονο σε ορισμενες περιπτωσεις πχ αν το νεογνο ειναι πολυ μικρο σαν τη φορτουνα μου που γεννηθηκε στις 37+5 2430.

Δεν ειμαι απολυτα σιγουρη αν καταλαβα καλα αλλα σε εμας εκει χρησιμευσε...:D

Αλλα οπως λες παρε τηλ να σου το διευκρηνισουν....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ειμαι απο την αρχή σχεδόν μέλος στη νουτριτσια αλλα λόγο του ότι μοαινω απο κινητό δεν μπορώ να παρακολουθήσω κανένα απο τα σεμιναρια..

θα σου πω στο τέλος πως ήταν!!

Έλλη, σε ευχαριστώ πολύ για τη λίστα! Νομίζω πως είμαι οκ! Κουδουνίστρες δεν έχω ακόμη, αλλά εντάξει, έχουμε μέλλον γι'αυτό!

Θυμάμαι μια ιστορία με το γιατρό του νοσοκομείου και το ντόπλερ, που ήθελε να σε πείσει πως θες καισαρική, αν δεν κάνω λάθος;

Όσο για το πανί, είπα να ρωτήσω πρώτα σε σας, που μου λύνετε όλες τις απορίες :wink:

Κοαλάκι, καλημέρα! Τι γκρέμισε στο μάρκετ σήμερα η φουρτουνίτσα? :lol:

Τι να κάνω, βρε Σοτσάφι, με τίποτα δεν τελειώνουν οι άτιμες οι δουλειές.. Πάντως τα μαθήματα του ανώδυνου είναι ενδιαφέροντα, αν κι εγώ θα πάω με καισαρική αν δε γυρίσει η μικρή και δε θέλω καθόλου! Εσύ γιατί με καισαρική;

Καλά, κορίτσια, κάνουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα πρόβα για την 28η και μου έχουν πάρει τα αυτιά :mad:

δεν τελειώνουν οι άτιμες...δεν μου έχει πει κατι ο γιατρός αλλα επειδή παρουσιάστικε διαβήτης το πλήθος των γυναικών καταλήγει με καισαρική!ο γιατρός μου είναι υπερ του φυσιολογικου αλλά θα δουμε!! δεν ξέρεις μπορει και να γυρίσει η ζουζου σου...ποσο είσαι??

Έχουμε και λέμε:

Φορμακια και εσωρουχακια

Σεντόνια (πήρα 4 σετ)

Σαλιαρες (πολλές)

Σελτεδες για το κρεβατάκι (2 πήρα για να τους βάζω εναλλαξ γιατί δεν στεγνωνουν και εύκολα)

Σελτεδες για αλλαγμα (2 μεγάλους και 4 μεγάλους)

Πάνες αγκαλιας (6 φανελενιες)

Σκουφακια και καλτσοπαπουτσακια

Κουβερτουλες αγκαλιάς και για το κρεβατάκι

Μια ζακετουλα γιατί μου αρεσε πολύ και χαμένη δεν.πάει

Καλτσακια (και παπουτσακια αγκαλιάς 2 ζευγαρακια πολυ χαριτωμενα)

Κουδουνιστρες λουτρινες

Μαξιλαράκι πουπουλενιο (κανονικά δεν κανει το μαξιλαράκι αλλά το πήρα πιο πολυ για να βαζω τις μαξιλαροθηκες και θα το εχω στο κάτω μέρος για ομορφιά)

Κόλλησα..

Μπουρνουζοπετσετες (ή πετσέτες με κουκουλα οπως θες τα λες)

Αντί για τις κλασικες λαβετες (που έχουν πλαστικό όπως οι σαλιαρες) πήρα πετσετουλες για τον ώμο

Πήρα και πετσετουλες για το τοπικό πλύσιμο

Μετά τα βασικα: καρότσι και καθησματακι (το οποιο ξέχασα να αναφρω ότι ειναι καθησματακι αυτοκινητου - ριλαξ) και αντι για κούνια πήρα παρκοκρεβατο 2 θέσεων.

Το μπανακι θα μου το παρουν οι δικοί μιυ.

Από σαμπουαν - αφρόλουτρο πηρα της προδερμ όπως και μια κρέμα για το αλλαγμα και μια ενυδατικη (την οποια ενυδατική έχω χρησιμοποιησει εγω!)

Λαδακι πηρα

Κρέμα καλή για το συγκαμα πηρα Sudocream(μάλλον ετσι γράφετε)

Τι αλλά;

Ψαλιδακι

Καλαθάκι για τα τα έχω ολα μαζεμένα να μην ψαχνομαι

Μωρομαντηλα

2 πακέτα πάνες οπως ξαναειπα

Ένα καλαθάκι για να μαζεύω τα άπλυτα ρουχαλάκια του

Αποστειρωτη που εύχομαι με όλη μου την ψυχή να μην χρησιμοπιιησω παρά μόνο για τις πιπίλες

Έχω 3 πιπιλες και 3 μπιμπερο

Πήρα και κουτάκια φύλαξης για τις πιπιλες και.αλυσιδιτσες για τις πιπιλες

Θέλω να πάρω αποστειρωμενες γάζες

Εγώ πήρα νυχτικα, ρομπα, παντόφλες χειμωνιατικες και θα παρω και τις καλοκαιρινές τις σαγιοναρες μαζί μου για το μπανιο, επιθεματα στηθους, βρακιά, 2 σουτιεν θηλασμου...

Πάλι κόλλησα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα,

Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο.... Να σας πω τα νέα...

Τράχηλος καλός, αμνιακό υγρό φυσιολογικό, πλακούντας Grade I... αλλά είμαστε λίγο μικρούλες... 1317 κιλά μόνο... και κατέχουμε 12,7 εκατοστιαία θέση. Δεν φάνηκε να ανησυχεί ο γιατρός... αλλά μου είπε ότι θα παρακολουθούμε την ανάπτυξη!!!

Κατά τα άλλα είμαστε πολύ γλυκά μωράκια :-) :-)

Πάω να διαβάσω και τα δικά σας νέα.... έχετε γράψει πολλλλλααααααα από εχθές!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...