Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 hours ago, MK2012 said:

Κοιτα εγώ είμαι σε φάση που δεν εμπιστεύομαι άνθρωπο τώρα. Δλδ αν μου έλεγες πως τη μέρα νύχτα, θα τσέκαρα έξω να σιγουρευτώ. 
      Το πρωί είχα πάει για υπέρηχο Β φάσης στον Σφακ όπου είδαμε 2 ωοθηλακια. Ενα 18 και ένα 10. Προφανώς το 10 δε προλαβαίνει οπότε θα παίρναμε το 18 αύριο, Τέταρτη.
      Πάμε στον Μαστρ μετά τη δουλειά χθες το απόγευμα και μας είπε πως 3 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκυστες στα 8-9 ωαρια είναι λίγα συγκριτικά με τα στατιστικά μας πριν και δε μπορεί να εξηγήσει γιατί. Με ρώτησε ποια η γνώμη του Σφακ για τα νούμερα. Του είπα πως θεωρεί πώς είναι τυχαιος παράγοντας και κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό. Αυτο που μου έχει πει δλδ.
      Μετα ο Μαστρ είπε πως διαφωνεί με το prp διότι δε το πιστεύει. Αυτο το ήξερα. Ε και μετά μου είπε για τη Β φάση πως μπορούμε να παίρνουμε ωάρια αν θέλω αλλά δε θα το πήγαινε χωρίς καθόλου φάρμακα όπως κάνω τώρα. Θα έδινε μικρή δόση από ενέσιμα στη Β φάση για 2-3 μέρες (dual stim δλδ) γιατί δε πιστεύει πως υπάρχει νόημα αν δε προλάβουν να ωριμάσουν. Ε και γενικά μου εξήγησε πως πρέπει να κάνω orgalutran όπως έκανα πριν στους κύκλους. Συζητήσαμε για femara, serpafar κλπ..
      Συζητήσαμε και για τα χάπια που παίρνω για το σάκχαρο και γενικά όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Έδωσε μεγάλη σημασία στην οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση όλο αυτό τον καιρό. Το τόνισε πολλες φορες. Εκτιμώ που δε μίλησε με άσχημο τρόπο για τον συνάδελφο γιατί δε μου αρέσει όταν το κάνουν αυτό οι γιατροί. Μου είπε να κάνω διάλειμμα 2-3 μήνες και να πάω να κάνω εμβρυομεταφορά αυτά που έχω και του είπα πως δε θέλω, θέλω να μαζέψω κάνα 2 βλαστοκύστες ακόμα.. Τέλος μου είπε πως το ωάριο Β φάσης αν θέλω να το κάνω ωοληψια προτείνει να το αφήσω κανα 2 μέρες ακόμα αντί να το πάρω αύριο λόγω μεγέθους.

Γενικά ένιωσα πιο οικείο το περιβάλλον και πιο φιλόξενο αλλά οκ ήξερα πως στο άλλο κέντρο είναι πιο ανοργάνωτα κλπ από την αρχή. Εγώ για το γιατρό πήγα και όλα θα μπορούσα να τα παραβλέψω αρκεί να είχα αποτέλεσμα.

Εγώ πιστεύω σου ταιριάζει ο Μάστρομήνας. Δική μου άποψη γιατί νιώθω ότι σε ηρεμεί. Βέβαια εσύ θα τα βάλεις κάτω και θα αποφασίσεις. Θα μπορούσες ας πούμε να κάνεις αυτή την ωολληψια μαζί του. 

Πάντως για το prp το έχω ακούσει και από άλλους γιατρούς ότι δεν το πιστεύουν. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου ....τι μου κανετε;;

Εγω σημερα ....παλι εριξα κατι υπνους....σημερα ηταν ημερα του σιδερου...ουφ !!

Σημερα θα μαγειρεψω τορτελινια και αυριο βλεπουμε....

Τι αλλα νεα μαναρακια μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Πως σας βρισκει η νεα μερα?

Η μικρη σηκωθηκε στις 7 παρα 20 εφαγε και 7.30 ξανα κοιμηθηκε!Αλλα τωρα ξυπνησα εγω για τα καλα!Που υπνος!Εκανα γαλλικο και ρεμβαζω στο μπαλκονι!

ΜΑΥ ΜΟΥ,καταλαβαινω πως τα συναισθηματα τωρα που πηγες στο σπιτι ειναι αναμεικτα!Δεν εχω λογια για ν'απαλυνω τις δυσκολες στιγμες!Μονο θα σου πω,πως ειμαστε ολες διπλα σου,σε σενα/την οικογενεια/το μωρο σου!

Η Παναγια μας,μητερα ολου του κοσμου,θα σας ευλογησει και συντομα θα εχετε τη μικρη Μιχαελα σπιτι σας!Αυτο το παιδι θα ειναι η δυναμη της θελησης για σας,για ολους!Ετσι δυνατη ευχομαι να ειναι σε ολη της τη ζωη!Μαχητρια,να φτανει παντα στην κορυφη και να σας κανει μαζι με την Βασιλικουλα παντα περηφανους!Να δακρυζετε ΜΟΝΟ απο χαρα!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,δε ξερω,αλλα και γω,οπως και το ΚΟΑΛΑΚΙ,εχω ενα περιεργο συναισθημα,μια ανεξηγητη προαισθηση πως θα εχουμε καλα νεα!Μακαρι να βγουμε αληθινες!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,καλες δουλιτσες σημερα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ,που εισαι μωρε καμαρι μου?Σε εχασα τελειως!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει γλυκουλα μου?Κουραστηκες εχθες?Ευχομαι να ξεκουραστεις σημερα!

Πως ειναι τα υπολοιπα κοριτσια μας?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,πηγε η μικρη σχολειο?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ο Δημητρακης σας ειναι καλυτερα?Με 2 τροπους δινεις το φαγητο ετσι?Της κολλητης μου ειναι 2 χρονων και τρωει ακομη αλεσμενο!Εαν φαει κανονικη τροφη πνιγεται και κανει εμετο!Γιατι λετε να συμβαινει αυτο?Πολυ το λυπαμαι!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ειδα πως κανατε εμβολιο?Αντε,καλη αρχη και καλα αντισωματα!:tongue:Ανεβασε πυρετο?Εμας ποτε,αλλα μια βδομαδα μετα το εμβολιο ειχε πολυ γκρινια!

ΖΩΗ ΜΟΥ,εισαι καλα?Πως προχωραει η εγκυμοσυνη?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,σημερα εχεις γιατρο?

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,ξεκινησες με την πτυχιακη?

ΕΛΛΗμου,ευχομαι να ξυπνησες καλα σημερα!Πως παμε απο συσπασεις?Μειωθηκαν αρκετα με τα χαπια σωστα?

Ευχομαι Ngn και Μαρακι να ειναι καλα!

Γειτοοοονισααααααααα,που εισαι μωρεεεε!

Μαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ,αλλα δεν νομιζω μαναρακι μου...γιατι οι πολυκυστηκες τετοια κανουνε....

Παντος σας ευχαριστω πολυ....

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

Εσυ μου εισαι καλα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...ΠΟΛΥ ΎΣΗΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ??? ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ???

sotsafi μου καλα εισαι;;

Ειδες σημερα εχουμε υσηχεια ...Χααα!!χααα!!

Εγω καλα ειμαι ...μονο που νυσταζω συνεχεια...σαν ζαβλακομενω κοτοπουλο ειμαι....κατ'αλλα καλα μαναρακι μου..

Με το καλο να ερθει ο αντρουλης σου αυριο sotsafi μου....:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι. Στις 12 έχω ραντεβου το μεσημέρι..

Ελλακη μου πως εισαι;;

Αυριο εχουμε γιατρο μαναρακι μου...θα δεις τον Μπεμπη σου;;

Εγω καλα ειμαι ...απλος θελω ολο να κοιμαμαι...Χιι!!χιι!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

KOΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ???????????

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ......ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΩΝΗΣΑ 2 ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ,1 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΚΙΚΟ,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΣΑΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ 2 ΠΑΓΩΤΑ!!!!!!

ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΥΚΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ....Ο ΛΟΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΤΑΝΕ ΟΜΩΣ!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!!!ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ!!!!!

Μαρακι μου,Βορινο!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????τι κανει η κορακλα σου η ομορφη?????????????????

παω να δω νεα................

ολεσ οι αλλεσ τσουπριτσες καλα ειναι????????????????/

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ελλακη μου πως εισαι;;

Αυριο εχουμε γιατρο μαναρακι μου...θα δεις τον Μπεμπη σου;;

Εγω καλα ειμαι ...απλος θελω ολο να κοιμαμαι...Χιι!!χιι!!

Ναι θα δω τον αντρακλα μου αυριο! Να μαντέψω πως δεν σου ήρθε ακονα περιοδος;; Γιουπι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

KOΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ???????????

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ......ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΩΝΗΣΑ 2 ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ,1 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΚΙΚΟ,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΣΑΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ 2 ΠΑΓΩΤΑ!!!!!!

ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!!!ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

Μαρακι μου,Βορινο!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????τι κανει η κορακλα σου η ομορφη?????????????????

Γεια σου patoysitsa μου...πω!!βρε μαναρακι μου τι επαθες....

Εγω καλα ειμαι....απλος νυσταζω πολυ και η ακατανομαστη δεν εχει ερθει...αντε να ερθει να ηρεμησω...ουφ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ???????????

Τουλάχιστον χαλί και κουρτίνες βρήκες;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοιτάω τα χαρτια της Β' επιπεδου και προσπαθώ να καταλάβω αν μετρησαμε τράχηλο και που και πως το γραφει..

Ελλη μου καπου θα λεει "μηκος τραχηλου" οπως και στην αυχενικη!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ???????????

πατουσιτσααααα!! με'γεια τα καινουργια πραγματακια!! και γιαμιιιι για τα παγωτακια! ευτυχως που δε σε γραψανε, δεν ειμαστε για εξοδα πες τους!!! λυσε μου μια απορια, βεστιαριο εννοεις το σαλονι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...