Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

οπως βλεπετε εχω αποδεχτει οτι μιλαω μονη μου σαν την αστερω και ειπα να παω ενα βημα μπροστα απανταω στο ποστ μου!!

σε καταλαβαόνω απόλυτα... πως αλλιώς να περάσει η μέρα σου????

εγώ έτσι έκανα όταν είχα το πόδι... όλη μέρα στο internet ή στο τηλέφωνο 8)8):cool:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!!καλα μας ξυπνητουρια!!!!πριν 1 ωριτσα ξυπνησα!η μπεμπουλα μου και εγω καλα ειμαστε!!!!!

φαγαμε μακαρονια με φετουλα και σαλατουλα!βραζω και καλαμποκια για να φαω!!!!!!!

καλα εισαστε????????/

συμπεθεραααααααααααααα???????????/καλα εισαι?????????τι κανει ο μπομπιρακος μας???????????

24η σημερα!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

και η Μαρια 33η σημερααααααα!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προχωραμε ολες σιγα σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα εισαστε κοριτσια ολες??????????

κοαλακι μου,πως τα περνατε?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Η δική μου διατροφή...

Το πρωί γάλα με extra ασβέστιο με corn flakes (τα απλά special K - δεν τρώω ξηρούς καρπούς). Αργότερα ένα φρούτο... μετά για μεσιμεριανό ότι έχουμε ... συνήθως με σαλάτα, χωρίς ψωμί.... όταν γυρίσω από τη δουλειά ένα φρούτο και το γλυκάκι μου (παγωτάκι ή ότι έχουμε)... και το βράδυ γιαούρτι ή τοστ... και τέλος κανένα φρούτο ή γάλα.

Το κακό είναι με τα φάρμακα... το σίδερο δεν κάνει μαζί με το ασβέστιο ή με γάλα... και παίρνω 2 την ημέρα λόγω αναιμίας... οπότε το ένα το παίρνω με το φρούτο το πρωί και το άλλο 2 ώρες μετά το μεσιμεριανό. Οπότε το ασβέστιο μπορώ να το παρώ μόνο βράδυ (που ο γιατρός μου είχε πει ότι καλό θα είναι να το σπάω στα δύο και να παίρνω μισό το πρώι και μισό το βράδυ).

καλα το πας!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!!καλα μας ξυπνητουρια!!!!πριν 1 ωριτσα ξυπνησα!η μπεμπουλα μου και εγω καλα ειμαστε!!!!!

φαγαμε μακαρονια με φετουλα και σαλατουλα!βραζω και καλαμποκια για να φαω!!!!!!!

καλα εισαστε????????/

συμπεθεραααααααααααααα???????????/καλα εισαι?????????τι κανει ο μπομπιρακος μας???????????

και η Μαρια 33η σημερααααααα!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζααααα.....!!!!!! Τι κανετε τσουπρες...????

Εμεις πριν λιγο σηκωθηκαμε....!!!!!

Πατουσιτσα μου μια χαρα τα περναμε...!!! Και εγω παλι σημερα λεω να φαω και καλαμποκι...

Παω να δωσω φρουτα και γιαουρτι στη μαριαννα και εγω να φαω κατιτις και επανερχομαι.....!!!!!!

Πατουσιτσα μια χαρα τα

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

να σου πω εσενα και σε ολες τις καρακαηδονες που δεν εχετε προβλημα με το στομαχι σας στην εγγυμοσυνη γιατι δεν με εκμεταλευεστε!

πως ελεγε η σαρη σταυρωστε με σταυρωστε με !!

εγω λεω εκμεταλευτειτε με εκμεταλευτειτε με!

οποια θελει να της δωσω διατροφη για την εγγυμοσυνη!

αν σου αρεσει το γιαουρτι τρωγε 2% εχει ολα τα θρεπτικα συστατικα με λιγοτεο λιπος ενω το 0% ειναι για πεταμα και το πληρες εχει πολλα λιπαρα!

μπορεις αντι για δημητριακα που εχουν ζαχαρη ολα -μα ολα να βαζεις 1 κ.γ μελι και 3 κουτ.σουπας βρωμη που εχει πολυ πρωτεινη και λιγη κανελα και μια μπανανα !!!

αυτο το πρωινο ειναι σουπερ για εγγυους ειναι μεσα στην πρωτεινη ,ισσοροπει τον γλυκαιμικο δεικτη και ετσι μειωνει τις ατασταλειες του ζακχαρου και τις δικες μας μεσα στην μερα!

μετα απο 2 ωρες φαε ενα αυγο και μισο ποτηρι χυμο ή 1 φρουτο και 1 τοστ

γευμα οτι μαγειρεψεις μια μεριδα και μια σαλατα κ μια φετα ψωμι του τοστ

απογευμα φρουτοσαλατα 2 -3 φρουτα κ μισο γιαουρτι ή 1 γιαουρτι και 1 κ.σουπας γλυκο του κουταλιου(3-4 φορες την εβδομαδα)ή ανθοτυρο με μελι και 2 παξιμαδακια

βραδυνο μια μεγαλη σαλατα 1 αυγο και 1 τοστ και προ υπνου 1 ποτηρι γαλα!!!

Αυτο κανω καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

καλα εισαστε????????/

καλως τες τις γοργονες μας τι κανετε???

φαγαμε σημερα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλα εισαστε????????/

Καλα συμπεθερα μου!!!!!Φαγατε με την μπεμπουλα μας?

1sh1p2.png

Πατουσιτσα μου μια χαρα τα περναμε...!!! Και εγω παλι σημερα λεω να φαω και καλαμποκι...

Παω να δωσω φρουτα και γιαουρτι στη μαριαννα και εγω να φαω κατιτις και επανερχομαι.....!!!!!!

Πατουσιτσα μια χαρα τα

Κοαλααααααααακι μου?????Εισαι καλα?Το Μαριαννακι?

1sh1p2.png

Πατουσιτσα μια χαρα τα

καλως το το απωλολο πως ειναι ο αυχενας σου???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

αληθεια φιλη μου τοτε να σε παρω συνεργατη μολις γεννησουμε θα αναλλαβεις εσυ την πελατεια πελοπονησου!χιχι

Ναι μαρηηηηηηηηη!!!!!!Αφου εχω την κολλητη μου που εχει τελειωσει διαιτολογος και παω και σε διατροφολογο τωρα.

Ασε τις διαιτες που εχω κανει τοσα χρονια μεχρι που σταθεροποιηθηκα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα συμπεθερα μου!!!!!Φαγατε με την μπεμπουλα μας?

ναι αμε!!!!τωρα φαγαμε και ενα κρουασαν!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Καλα ειμαι μαρακι μου, δεν ποναω καθολου.

Μποστανι μουυυυυυ καλα ειναι η μαριαννα, εφαγε 2 βερικοκα, 1 γιαουρτακι και λιγο τοστακι απο το δικο μου....!!! Τωρα ειμαστε στο μπαλκονι και μετα θα την παω βολτα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποστανι μουυυυυυ καλα ειναι η μαριαννα, εφαγε 2 βερικοκα, 1 γιαουρτακι και λιγο τοστακι απο το δικο μου....!!! Τωρα ειμαστε στο μπαλκονι και μετα θα την παω βολτα...!!!!!

τελειααααααααα κοαλακι μουυυυ!!!της ανοιξε η ορεξη βλεπω!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!να πατε και βολτιτσααααα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Σουπεεεεεεεεεεεεερ!!!!!!!!Θα γυριστε φραπουλες και οι δυο,εχετε και τον μπαμπα σας τωρα,ποιος σας πιανει!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...